DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 18:50

DI - 19 jun 18 kl. 13:28

Stockholmsbörsen: SSAB faller tungtStockholmsbörsen backade markant vid tisdagens öppning men återhämtade sig delvis under förmiddagen. Det tilltagande globala ordkriget om nya importtullar bidrog till börsnedgångar världen över..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, SSAB, faller, tungt
DI - 12 sep 13 kl. 14:11

Börsen: SSAB faller tungt

Indexrörelsen på Stockholmsbörsen var liten, likaså på de ledande europeiska handelsplatserna, på torsdagen. SSAB fortsatte däremot kurstappet..

DI - 04 sep 18 kl. 10:57

Stockholmsbörsen: Sectra faller tungt

Stockholmsbörsen vände tvärt ned efter kort sejour på plus till minus. Handeln var avvaktande och nyhetsfattig. Bland OMXS30-bolagen fanns ABB och SSAB i topp medan Skanska tappade mest.

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 15:04

Stockholmsbörsen: Elekta faller tungt

Stockholmsbörsen handlades högre efter lunch på fredagen. Medicinteknikföretaget Elekta rasade dock efter en vinstvarning. Bufab klättrade i börsdebuten..

DI - 05 feb 16 kl. 13:43

Stockholmsbörsen: Betsson faller tungt på rapporten

Stockholmsbörsen handlades strax över nollstrecket vid lunchtid på fredagen, i likhet med de större europeiska börserna..

DI - 01 mar 16 kl. 09:13

Stockholmsbörsen: Handelsbankan faller tungt

Stockholmsbörsen inleder tisdagshandeln med röda siffror och backar med 0,8 procent i den inledande handeln. I täten för nedgången gick Handelsbanken som backar med 4,7 procent..

DI - 27 okt 16 kl. 09:47

Stockholmsbörsen: ABB faller tungt

Stockholmsbörsen backar efter en rapporttung morgon. Industrijäten ABB tar täten i nedgången..

DI - 11 jan 17 kl. 10:20

Stockholmsbörsen: Fingerprint faller tungt

OMXS30 var ned 0,5 procent till nivån 1.502,5 strax efter klockan 10. Årsfacit hittills är därmed minus 1 procent.

DI - 21 jul 17 kl. 11:00

Stockholmsbörsen: SKF faller tungt efter rapporten

Veckans sista handelsdag på Stockholmsbörsen började med sjunkande indexnoteringar, efter ännu en morgon som bjudit på en riklig rapportskörd..

DI - 24 nov 17 kl. 10:36

Stockholmsbörsen: Fingerprint faller tungt

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel på lätt minus, men stark tysk statistik (IFO) över klimatet i näringslivet fick index att vända lite uppåt efter en timmes handel. Fingerprint Cards, som sköt i höjden på torsdagen på budspekulationer, föll tillbaka flera procent och tyngde därmed storbolagsindex..

DI - 10 jan 18 kl. 13:35

Stockholmsbörsen: Tele2 faller tungt på Com Hem-affären

Efter sex handelsdagar i följd med idel uppgångar vände Stockholmsbörsen på onsdagen ned. Bäst i relativa termer bland storbolagen var Boliden, några av storbankerna samt på senare tid hårt pressade H&M, medan bland andra Astra Zeneca och telekomsektorn tappade mark..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Uppåt på Wall Street – Amazon stiger

De ledande USA-börserna fortsatte klättringen uppåt efter ett par timmar på tisdagen. Stämningen på marknaderna har förbättrats något av kinesiska medieuppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He väntas besöka USA inom kort för samtal med avsikt att dämpa handelsspänningarna mellan de båda länderna inför ett möte i slutet av november. .

DI - 30 minuter sedan

SD säger ja till Kristerssons regering

Sverigedemokraterna kommer att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister för en M+KD-regering..

DI - 45 minuter sedan

Rektor fick sparken för hemlig valutagruva

Att få sparken för att ha nyttjat arbetsgivarens el utan tillstånd hör knappast till vanligheterna. Det har dock precis hänt en rektor vid skola i kinesiska Hunan..

DI - 45 minuter sedan

Hansa gör riktad emission på 450 miljoner – även storägaren kan komma att sälja

Hansa Medical meddelade på tisdagskvällen att bolaget gör en riktad emission på 450 miljoner kronor till institutionella investerare. Vid tillräcklig efterfrågan kan storägaren Nexttobe även komma att sälja aktier för upp till 450 Mkr. .

DI - 45 minuter sedan

Merkel vill ha en EU-armé

Tysklands förbundskansler Angela Merkel önskar sig mer europeisk sammanhållning - och en EU-armé. Det var budskapet i hennes tal i EU-parlamentet i franska Strasbourg på tisdagseftermiddagen..

DI - 45 minuter sedan

Alfa Laval fick tummen ned av börsen

Alfa Laval höjde guidningen och flaggar för ökade investeringar nästa år under tisdagens kapitalmarknadsdag. Placerarna lät sig inte imponeras. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Oljebolag förlorare när indexen steg

Europabörserna handlades överlag högre på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,7 procent. Flera oljebolag tyngde emellertid utvecklingen mot bakgrund av ett fortsatt sjunkande oljepris..

DI - 1 timme sedan

Brexit-avtal klart på "teknisk nivå"

Ett avtal för Storbritanniens utträde ur EU har färdigställts på "en teknisk nivå" och kommer att gås igenom på ett brittiskt regeringsmöte under onsdagen, uppger en regeringskälla för den brittiska nyhetsbyrån Press Association, som rapporterar via Twitter..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Brexitavtal klart

Enligt uppgifter på tisdagseftermiddagen har den brittiska regeringen och EU-kommissionen kommit överens om huvuddragen i ett utträdesavtal. På onsdagen ska den brittiska regeringen diskutera texten, uppger dagstidningen The Guardian. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stängde kring nollan – Swedish Match rasade 7,4 procent

Tisdagen blev en relativt odramatisk historia på Stockholmsbörsen där OMXSPI backade 0,1 procent medan OMXS30 steg 0,4 procent. Tobaksjätten Swedish Match föll 7,4 procent efter uppgifter om att amerikanska FDA ska vidta åtgärder mot smaksatta cigarrer. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.