DI > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 10:37

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolag, handelsstoppas
Affärsvärlden - 03 feb 17 kl. 08:59

First North-bolag handelsstoppas

First North stoppar handeln i Maha Energy tills vidare. Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 13 sep 17 kl. 15:11

First North-bolag handelsstoppas

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord, handelsstoppades strax före klockan 15 på onsdagen. Då hade aktien stigit 8,5 procent under relativt hög omsättning. Även på tisdagen handlades aktien friskt..

Affärsvärlden - 26 sep 17 kl. 13:27

First North-bolag handelsstoppas

First North-bolaget Enorama Pharma handelsstoppades vid 13.20-tiden på tisdagen..

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 16:32

First North-bolag handelsstoppas

Forskningsbolaget Immune Pharmaceuticals, listat på First North, har handelsstoppats, efter att kursen har fallit 39 procent under torsdagen till ett marknadsvärde på 22 miljoner..

Affärsvärlden - 17 nov 17 kl. 09:50

First North-bolag handelsstoppas

SpiffX, som utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för speloperatörer, har handelsstoppats på First North efter ett kursfall om 11 procent i öppningshandeln..

DI - 30 sep 13 kl. 12:37

Storägare lyfter First North-bolag

Två storägare i ett First North-bolag har på kort tid lyckats prata upp aktien rejält genom att skicka ut två pressmeddelanden..

DI - 02 maj 18 kl. 22:13

First North-bolag: Vi kan sänka grafitpriset i en Tesla med 40 procent

När råvarubehovet för batterier till bilindustrin väntas explodera inom några år står ett litet First North-bolag redo med en viktig tillgång: Billig grafit från en gruva i Hälsingland. Enligt vd:n kommer bolaget kunna sänka priset på grafit i ett batteripack till en Tesla med 40 procent..

DI - 16 jan 18 kl. 14:57

First North-bolag ansöker om konkurs - aktien handelsstoppas

First North-noterade Hubbr och tre av dess dotterbolag ska försättas i konkurs, har styrelsen beslutat. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på tisdagseftermiddagen. Aktien rasade på beskedet och är nu handelsstoppad..

Affärsvärlden - 28 dec 11 kl. 09:00

Stenbeck köper First North-bolag

Stenbeck-ägda Kinnevik köper litet bolag på First North..

TA - 29 okt 13 kl. 15:40

Böter för First North-bolag


Två bolag har ålagts att betala vite sedan de brutit mot handelsplatsen First North Nordics regler för informationsgivning, skriver Nasdaq OMX i ett pressmeddelande.Båda bolagen - Forestlight Entertainment och HCS Holding - får betala 100 000 kronor, motsvarande två årsavgifter i böter.HCS ska enligt börsen den 3 april i år ha hållit inne på kurspåverkande information från ett helägt dotterbolag, trots att börsen kontaktat bolaget och ställt frågor kring misstänkt informationsläckage som lyft aktien.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Prognos: Black Friday väntas spränga sexmiljardersvallen

Både julhandeln och readagen Black Friday väntas slå nya rekord i år..

DI - 5 minuter sedan

Miljardföretaget Öhlins Racing säljs för andra gången – nu till USA

Det som började med trimning av motorer och handgjorda dämpare till motorcyklar på 1970-talet har blivit ett miljardföretag med produkter kända över hela världen. Nu säljer grundaren Kenth Öhlin sin skapelse till amerikanska Tenneco..

DI - 15 minuter sedan

Stenocare presenterar första rapporten efter noteringen på Spotlight

Medicinska cannabisbolaget Stenocare som började handlas på Spotlight Stock Market i slutet av oktober presenterar i dag siffror för det fjärde kvartalet. .

DI - 15 minuter sedan

Engelska Skolan ska öppna ny skola i Skellefteå

Utbildningsbolaget Engelska Skolan ska öppna en ny skola i Skellefteå med start läsåret 2019/20. Ett hyresavtal har tecknats med Skellefteå Industrihus som ägs av kommunen..

DI - 15 minuter sedan

Traction ökar i BE Group

Investmentbolaget Traction har gjort en mindre ökning av innehavet i stålgrossisten BE Group där Traction sedan tidigare är största ägare. .

DI - 15 minuter sedan

Enskilt uppdrag står för stor del av Veteranpoolens tillväxt

Bemannings- och tjänsteföretaget Veteranpoolen, som tidigare i år knoppades av från Homemaid och som sedan januari är noterat på Spotlight, ökade sin nettoomsättning till 88,3 miljoner kronor (68,2) i det tredje kvartalet..

DI - 30 minuter sedan

Goldman Sachs varnar för svag börs 2019

Investmentbanken Goldman Sachs tror inte på någon större börsuppgång nästa år. Tvärtom – New York-börsens S&P 500 väntas stiga 5 procent och riskerna ligger på nedsidan..

DI - 30 minuter sedan

IBT:s aktie faller på försenad studie

IBT, Infant Bacterial Therapeutics, skjuter upp en fas 3-studie efter överläggningar med den ameirkanska läkemedelsmyndigheten FDA. Aktien faller på beskedet..

DI - 45 minuter sedan

Pareto: Ny studie "stort steg framåt" för Ngex – aktien stiger

Pareto Securities ger tummen upp för Ngex förstudie av fyndigheten Josemaria i Argentina. Aktien stiger på Stockholmbörsen..

DI - 30 minuter sedan

Clavisters orderingång upp men aktien handlas ned

Nätsäkerhetsföretaget Clavister ökade orderingången med 26 procent till 30,1 miljoner kronor under det tredje kvartalet. Aktien faller dock i den inledande onsdagshandeln..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.