DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 09:28

DI - 19 jun 18 kl. 12:54

First North-bolag handelsstoppasHandeln i RLS Global stoppades på tisdagen, enligt ett börsmeddelande från First North där aktien är listad. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, RLS Global, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolag, handelsstoppas
Affärsvärlden - 03 feb 17 kl. 08:59

First North-bolag handelsstoppas

First North stoppar handeln i Maha Energy tills vidare. Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 13 sep 17 kl. 15:11

First North-bolag handelsstoppas

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord, handelsstoppades strax före klockan 15 på onsdagen. Då hade aktien stigit 8,5 procent under relativt hög omsättning. Även på tisdagen handlades aktien friskt..

Affärsvärlden - 26 sep 17 kl. 13:27

First North-bolag handelsstoppas

First North-bolaget Enorama Pharma handelsstoppades vid 13.20-tiden på tisdagen..

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 16:32

First North-bolag handelsstoppas

Forskningsbolaget Immune Pharmaceuticals, listat på First North, har handelsstoppats, efter att kursen har fallit 39 procent under torsdagen till ett marknadsvärde på 22 miljoner..

Affärsvärlden - 17 nov 17 kl. 09:50

First North-bolag handelsstoppas

SpiffX, som utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för speloperatörer, har handelsstoppats på First North efter ett kursfall om 11 procent i öppningshandeln..

DI - 30 sep 13 kl. 12:37

Storägare lyfter First North-bolag

Två storägare i ett First North-bolag har på kort tid lyckats prata upp aktien rejält genom att skicka ut två pressmeddelanden..

DI - 02 maj 18 kl. 22:13

First North-bolag: Vi kan sänka grafitpriset i en Tesla med 40 procent

När råvarubehovet för batterier till bilindustrin väntas explodera inom några år står ett litet First North-bolag redo med en viktig tillgång: Billig grafit från en gruva i Hälsingland. Enligt vd:n kommer bolaget kunna sänka priset på grafit i ett batteripack till en Tesla med 40 procent..

DI - 16 jan 18 kl. 14:57

First North-bolag ansöker om konkurs - aktien handelsstoppas

First North-noterade Hubbr och tre av dess dotterbolag ska försättas i konkurs, har styrelsen beslutat. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på tisdagseftermiddagen. Aktien rasade på beskedet och är nu handelsstoppad..

Affärsvärlden - 28 dec 11 kl. 09:00

Stenbeck köper First North-bolag

Stenbeck-ägda Kinnevik köper litet bolag på First North..

TA - 29 okt 13 kl. 15:40

Böter för First North-bolag


Två bolag har ålagts att betala vite sedan de brutit mot handelsplatsen First North Nordics regler för informationsgivning, skriver Nasdaq OMX i ett pressmeddelande.Båda bolagen - Forestlight Entertainment och HCS Holding - får betala 100 000 kronor, motsvarande två årsavgifter i böter.HCS ska enligt börsen den 3 april i år ha hållit inne på kurspåverkande information från ett helägt dotterbolag, trots att börsen kontaktat bolaget och ställt frågor kring misstänkt informationsläckage som lyft aktien.

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Pareto ser ökad risk för kursnedgångar i verkstadssektorn

En global inbromsning i tillverkningssektorn kan väntas och det innebär att risken för kursnedgångar i verkstadssektorn har ökat efter den positiva kursutvecklingen i januari..

DI - just nu

Utdelningsexpertens köptips: Här är de bästa högutdelarna på kort och lång sikt

Oavsett sparprofil och tidshorisont finns det attraktiva högutdelare att stoppa i portföljen, enligt Marcus Hernhag, utdelningsexpert och författare.  För Di pekar han ut sina favoriter, liksom en klassisk utdelningsaktie man nu ska dumpa, och berättar även hur du ska placera för att kunna leva på utdelningar som pensionär..

DI - 4 minuter sedan

Bahnhof höjer utdelningen efter starkt fjärde kvartal

Bredbandsoperatören Bahnhof höjer både intäkter och resultat i det fjärde kvartalet. Nu föreslår styrelsen också en utdelningshöjning..

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics får order från Humlegården Fastigheter på 7 MSEK

ChromoGenics har erhållit en order avseende ConverLight Static till ett värde av 7 miljoner kronor. Leverans beräknas starta mars 2019 med färdigställande under tredje kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

Livihop ökar förlusten i fjärde kvartalet

Livihop, verksamt inom personlig assistans, redovisade en omsättning för det fjärde kvartalet på 112 miljoner kronor (79), motsvarande en tillväxt på 42 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Fingerprint lanserar mjukvaruplattform för betalningar

Fingerprint Cards har utvecklat FPC-BEP, en biometrisk mjukvaruplattform för betalningar för betalkort, bärbara uppkopplade elektroniska prylar och USB-donglar. .

DI - 15 minuter sedan

Digital succé för Dagens industri

Antalet digitala prenumeranter fortsätter att öka kraftigt för Dagens industri. Fjolåret blev som planerat ett år med tunga investeringar i framför allt Di TV och it-utveckling, vilket gjorde att resultatet för 2018 landade på 80 miljoner kronor..

DI - 30 minuter sedan

Kepler Cheuvreux ser försenade kassaflöden hos Oscar Properties

Efter fredagens svaga kvartalsrapport ser Kepler Cheuvreux risk för försnade kassaflöden för Oscar Properties. Det skriver analyshuset i ett kundbrev som Finwire tagit del av..

DI - 30 minuter sedan

Analys: Inget att vinna i Holland för Betsson oavsett utfall i senaten

För den svenska speloperatören Betsson finns inget att vinna oavsett utgång i tisdagens omröstning i nederländska senaten om spellagen som ska göra digitalt casino- och sportspel tillåtet..

DI - 45 minuter sedan

Aino Health förbättrar resultatet i fjärde kvartalet

Aino Health, First North-listad leverantör av lösningar inom företagshälsovård, redovisar en omsättning på 6,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (5,7). .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.