DI > Ekonomi

Monday, 16 July, 08:32

DI - 19 jun 18 kl. 12:54

First North-bolag handelsstoppasHandeln i RLS Global stoppades på tisdagen, enligt ett börsmeddelande från First North där aktien är listad. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
North, RLS Global, First North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: First, North-bolag, handelsstoppas
Affärsvärlden - 03 feb 17 kl. 08:59

First North-bolag handelsstoppas

First North stoppar handeln i Maha Energy tills vidare. Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 13 sep 17 kl. 15:11

First North-bolag handelsstoppas

First North-listade Tangiamo Touch, som utvecklar elektroniska spelbord, handelsstoppades strax före klockan 15 på onsdagen. Då hade aktien stigit 8,5 procent under relativt hög omsättning. Även på tisdagen handlades aktien friskt..

Affärsvärlden - 26 sep 17 kl. 13:27

First North-bolag handelsstoppas

First North-bolaget Enorama Pharma handelsstoppades vid 13.20-tiden på tisdagen..

Affärsvärlden - 19 okt 17 kl. 16:32

First North-bolag handelsstoppas

Forskningsbolaget Immune Pharmaceuticals, listat på First North, har handelsstoppats, efter att kursen har fallit 39 procent under torsdagen till ett marknadsvärde på 22 miljoner..

Affärsvärlden - 17 nov 17 kl. 09:50

First North-bolag handelsstoppas

SpiffX, som utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer för speloperatörer, har handelsstoppats på First North efter ett kursfall om 11 procent i öppningshandeln..

DI - 30 sep 13 kl. 12:37

Storägare lyfter First North-bolag

Två storägare i ett First North-bolag har på kort tid lyckats prata upp aktien rejält genom att skicka ut två pressmeddelanden..

DI - 02 maj 18 kl. 22:13

First North-bolag: Vi kan sänka grafitpriset i en Tesla med 40 procent

När råvarubehovet för batterier till bilindustrin väntas explodera inom några år står ett litet First North-bolag redo med en viktig tillgång: Billig grafit från en gruva i Hälsingland. Enligt vd:n kommer bolaget kunna sänka priset på grafit i ett batteripack till en Tesla med 40 procent..

DI - 16 jan 18 kl. 14:57

First North-bolag ansöker om konkurs - aktien handelsstoppas

First North-noterade Hubbr och tre av dess dotterbolag ska försättas i konkurs, har styrelsen beslutat. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på tisdagseftermiddagen. Aktien rasade på beskedet och är nu handelsstoppad..

Affärsvärlden - 28 dec 11 kl. 09:00

Stenbeck köper First North-bolag

Stenbeck-ägda Kinnevik köper litet bolag på First North..

TA - 29 okt 13 kl. 15:40

Böter för First North-bolag


Två bolag har ålagts att betala vite sedan de brutit mot handelsplatsen First North Nordics regler för informationsgivning, skriver Nasdaq OMX i ett pressmeddelande.Båda bolagen - Forestlight Entertainment och HCS Holding - får betala 100 000 kronor, motsvarande två årsavgifter i böter.HCS ska enligt börsen den 3 april i år ha hållit inne på kurspåverkande information från ett helägt dotterbolag, trots att börsen kontaktat bolaget och ställt frågor kring misstänkt informationsläckage som lyft aktien.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

SBB hade sjunkande nettoresultat

Fastighetsföretaget Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2018 på 404 miljoner kronor (1.038). Vinsten per aktie sjönk till 0:56 kronor (1:40).

DI - 3 minuter sedan

Efter rapportraset: Hajarna vittrar mer blod i Avanza

Nätmäklaren Avanzas rapport blev en besvikelse som fick aktien att backa kraftigt. Men finanshajarna vittrar mer blod och blankningen ligger nu på den högsta nivån hittills.   .

DI - 10 minuter sedan

Råvaror: Oljepriset faller

Oljepriset, som sjönk nära 4 procent i förra veckan, har inlett denna vecka med en nedgång på 0,5 procent för både Brent och WTI. .

DI - 10 minuter sedan

Pentagon är nära ny affär för F-35 flygplan

Pentagon är nära en ny affär för F-35 flygplan som tillverkas av försvarsjätten Lockheed Martin. Det rapporterar Wall Street Journal. .

DI - 15 minuter sedan

Bactiguard etablerar nytt partnerskap med tyska Asid Bonz

Bactiguard etablerar ett nytt partnerskap med tyska Asid Bonz genom ett exklusivt distributionsavtal avseende den tyska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 15 minuter sedan

Kinas tillväxt bromsar in

Hotet om handelskrig med USA påverkade Kinas BNP-siffror för det andra kvartalet i år, då den ekonomiska tillväxten saktade ner. Enligt siffror från Kinas statistikbyrå växte landets BNP med 6,7 procent under årets andra kvartal, vilket är i linje med analytikernas förväntningar och något lägre än under första kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Irras får FDA-godkännande av Irraflow

Den amerikanska hälsovårdsmyndigheten FDA har gett ett så kallat 510(k)-godkännande till Irras produkt Irraflow. Bolaget kommer marknadslansera produkten i USA senare under året. .

DI - 15 minuter sedan

Södra ökar omsättning och rörelseresultat under andra kvartalet

Skogsägarföreningen Södra redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 15 minuter sedan

Nu höjs priserna på bensin och diesel

Ledande bensinbolag höjer priset på bensin med 15 öre per liter. Efter höjningen är riktpriset för en liter 95-oktanig bensin på bemannade stationer 15,96 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Platzer rekryterar ny finanschef

Fastighetsbolaget Platzer har rekryterat Fredrik Sjudin till posten som ny finanschef, CFO, efter att den nuvarande finanschefen Lennart Ekelund tidigare i år sagt upp sin anställning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.