DI > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 18:51

DI - 19 jun 18 kl. 10:30

Draghi: ECB "tålmodiga" om första räntehöjningECB kommer att vara tålmodiga när de bestämmer timingen för den första räntehöjningen, och ha ett gradvist tillvägagångssätt därefter. Marknaden prissättning ligger i stort i linje med ECB:s intentioner. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
ECB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Draghi, ECB, tålmodigaom första , räntehöjning

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Uppåt på Wall Street – Amazon stiger

De ledande USA-börserna fortsatte klättringen uppåt efter ett par timmar på tisdagen. Stämningen på marknaderna har förbättrats något av kinesiska medieuppgifter om att Kinas vice premiärminister Liu He väntas besöka USA inom kort för samtal med avsikt att dämpa handelsspänningarna mellan de båda länderna inför ett möte i slutet av november. .

DI - 30 minuter sedan

SD säger ja till Kristerssons regering

Sverigedemokraterna kommer att rösta ja till Ulf Kristersson som statsminister för en M+KD-regering..

DI - 45 minuter sedan

Rektor fick sparken för hemlig valutagruva

Att få sparken för att ha nyttjat arbetsgivarens el utan tillstånd hör knappast till vanligheterna. Det har dock precis hänt en rektor vid skola i kinesiska Hunan..

DI - 45 minuter sedan

Hansa gör riktad emission på 450 miljoner – även storägaren kan komma att sälja

Hansa Medical meddelade på tisdagskvällen att bolaget gör en riktad emission på 450 miljoner kronor till institutionella investerare. Vid tillräcklig efterfrågan kan storägaren Nexttobe även komma att sälja aktier för upp till 450 Mkr. .

DI - 45 minuter sedan

Merkel vill ha en EU-armé

Tysklands förbundskansler Angela Merkel önskar sig mer europeisk sammanhållning - och en EU-armé. Det var budskapet i hennes tal i EU-parlamentet i franska Strasbourg på tisdagseftermiddagen..

DI - 45 minuter sedan

Alfa Laval fick tummen ned av börsen

Alfa Laval höjde guidningen och flaggar för ökade investeringar nästa år under tisdagens kapitalmarknadsdag. Placerarna lät sig inte imponeras. .

DI - 1 timme sedan

Europabörser: Oljebolag förlorare när indexen steg

Europabörserna handlades överlag högre på tisdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,7 procent. Flera oljebolag tyngde emellertid utvecklingen mot bakgrund av ett fortsatt sjunkande oljepris..

DI - 1 timme sedan

Brexit-avtal klart på "teknisk nivå"

Ett avtal för Storbritanniens utträde ur EU har färdigställts på "en teknisk nivå" och kommer att gås igenom på ett brittiskt regeringsmöte under onsdagen, uppger en regeringskälla för den brittiska nyhetsbyrån Press Association, som rapporterar via Twitter..

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: Brexitavtal klart

Enligt uppgifter på tisdagseftermiddagen har den brittiska regeringen och EU-kommissionen kommit överens om huvuddragen i ett utträdesavtal. På onsdagen ska den brittiska regeringen diskutera texten, uppger dagstidningen The Guardian. .

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stängde kring nollan – Swedish Match rasade 7,4 procent

Tisdagen blev en relativt odramatisk historia på Stockholmsbörsen där OMXSPI backade 0,1 procent medan OMXS30 steg 0,4 procent. Tobaksjätten Swedish Match föll 7,4 procent efter uppgifter om att amerikanska FDA ska vidta åtgärder mot smaksatta cigarrer. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.