DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 00:02

DI - 19 jun 18 kl. 09:52

Nya favoriter in på Handelsbankens småbolagslistaLeo Vegas, Lifco och Scandic Hotels letar sig in på Handelsbankens småbolagslista, som består av åtta små och medelstora favoritbolag, på bekostnad av Kindred, Addtech och Bravida som alla petas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Handelsbankens, Vegas, Scandic Hotels, Kindred, Bravida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya favoriterin på , Handelsbankens, småbolagslista
DI - 12 sep 17 kl. 09:45

Addlife och Addtech till Handelsbankens småbolagslista

Addlife och Addtech har lagts till på Handelsbankens småbolagslista. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 27 aug 14 kl. 09:42

Stål- och metallgrossist tas bort från SHB:s småbolagslista

Stål- och metallgrossisten BE Group tas bort från Handelsbankens småbolagslista..

Affärsvärlden - 12 sep 17 kl. 09:46

Två nya bolag in på SHB:s småbolagslista

Addlife och Addtech har lagts till på Handelsbankens småbolagslista..

Affärsvärlden - 09 sep 15 kl. 10:08

Här är Handelsbankens småbolagsfavoriter

Handelsbanken plockar in sju aktier i sin nya småbolagslista som innehåller bankens favoriter bland de mindre och medelstora bolagen..

Affärsvärlden - 25 feb 16 kl. 10:28

Handelsbankens aktiefavoriter bland mindre och medelstora bolag

Handelsbanken har tagit fram en ny småbolagslista med bankens åtta aktiefavoriter för de nästkommande 6-12 månaderna bland de mindre och medelstora bolagen..

DI - 09 sep 15 kl. 09:12

SHB:s stuvar om i småbolagslista

Handelsbanken plockar in Indutrade, Inwido, Nederman, NetEnt, Peab, Platzer och Sweco i sin nya smålbolagslista som innehåller bankens favoriter bland de mindre och medelstora bolagen..

PrivataAffärer - 15 aug 18 kl. 09:35

Nordeas fem favoriter bland småbolagen

I premiärutgåvan riktar banken fokus på Intrum, Kambi, NCC, Nobia och Saab – som anses ha störst potential i dagsläget. Bra säljkandidater utgörs av Avanza, Clas Ohlson och Nibe, uppger banken i ett morgonbrev. ”Rekommendationerna i vår småbolagslista är case-drivna och baserar sig främst på kortsiktiga triggers och värderingspotential både i relativa såväl som absoluta tal”, skriver Nordea, som också påpekar att Small Cap Stock Picker inte ska ses som en portfölj, utan som bankens bästa småbolagsidéer utifrån ett ”stand alone”-scenario.

DI - 16 nov 18 kl. 15:47

Småbolagen regerar på börsen – här är toppförvaltarnas favoriter

Stockholmsbörsens småbolagslista slår storbolagen med hästlängder. Di har pratat med tre småbolagsförvaltare om hur de vaskar fram guldkornen – och vilka aktier de tror mest på.  .

DI - 04 dec 18 kl. 09:41

Cloetta och Knowit nya favoriter hos SHB – Leovegas och Scandic åker ut

Handelsbanken plockar in Cloetta och Knowit på bankens Småbolagslista. Utgår gör Leovegas och Scandic..

Affärsvärlden - 04 dec 18 kl. 10:14

Nya godbitar till storbankens lista

Cloetta och IT-konsulten Knowit är de nya inslagen på Handelsbankens småbolagslista som omfattar bankens åtta favoriter bland de små och medelstora bolagen på Stockholmsbörsen. Leo Vegas och Scandic Hotels har åkt ut..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Säpodirektören: ”Det är så lite som behövs för att ta fram djuret i dig”

Näringslivsprofilen Mark Vadasz bokdebuterar med ”För vem, för vad?” 1945 lämnar 25-årige Kornel Vadasz koncentrationslägret Mauthausen och vandrar hem till Ungern. 1951 fängslas han på nytt, torteras och döms till döden men kommer igen.

DI - 1 timme sedan

Jacob Rees-Mogg: May bör avgå

Toryledamoten Jacob Rees-Mogg, brexitpåskyndare som lett upproret mot May, säger till BBC att resultatet av omröstningen är förödande för premiärministern och att hon nu bör ompröva sin ställning..

DI - 2 timmar sedan

Handelsro gav uppgångar i New York – men mattades av sista timmarna

Wall Street tog rygg på Europa och stängde högre under onsdagen, men uppgångarna mattades av tydligt de sista timmarna. Mildare tongångar från Donald Trump i handelsfrågan med Kina höjde annars humöret..

DI - 2 timmar sedan

Theresa May vann omröstning

Storbritanniens premiärminister Theresa May vann förtroendeomröstningen bland Konservativa partiets parlamentsledamöter. .

DI - 2 timmar sedan

Bitter eftersmak på kaffestrid

En tysk domstol säger nej till den 82-åriga tyska kaffemiljardären Albert Darbovens lösning för att hålla sin son utanför familjeföretagets styre. I stället för sonen ville han adoptera en 56-åring från den tidigare konkurrenten Jacobs..

DI - 2 timmar sedan

Senzime gör riktad emission på 28 miljoner

Styrelsen för Senzime har beslutat om en riktad nyemission till Handelsbanken Fonder genom fonden Svenska Microcapfond och Länsförsäkringar Fondförvaltning. .

DI - 2 timmar sedan

Affärsvärlden köpstämplar Nibe och G5

Köp Nibe, G5 och Self Storage Group men avvakta med Outotec. De råden ger Affärsvärlden i det senaste numret. .

DI - 2 timmar sedan

Kraftmätningen snart över

En av de största affärerna i svensk industrihistoria är snart klar.  ABB, där familjen Wallenberg är huvudägare, är nu mycket nära att sälja Power Grids till japanska Hitachi i en affär som värderar kraftdivisionen till cirka 100 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Äntligen frigörs värden för aktieägarna

Aktieägarna är de stora vinnarna – alla aktieägare. Äntligen frigörs en del av de stora värden som under åratal har varit inlåsta i ABB:s förlamande struktur – en struktur som ledning och styrelse mot bättre vetande hävdat är värdeskapande för sina ägare. .

DI - 2 timmar sedan

”ABB är viktigt för Sverige”

ABB är Dalarnas största privata arbetsgivare, enligt Ludvikas kommunstyrelseordförande Leif Pettersson (S) som följer utvecklingen noga. ”Man behöver inte måla upp något skräckscenario”, säger han.  Också Västeråspolitikern Elisabet Unell (M) är optimistisk om framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.