DI > Ekonomi

Monday, 25 March, 06:25

DI - 19 jun 18 kl. 09:52

Nya favoriter in på Handelsbankens småbolagslistaLeo Vegas, Lifco och Scandic Hotels letar sig in på Handelsbankens småbolagslista, som består av åtta små och medelstora favoritbolag, på bekostnad av Kindred, Addtech och Bravida som alla petas..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Handelsbankens, Vegas, Scandic Hotels, Kindred, Bravida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya favoriterin på , Handelsbankens, småbolagslista
DI - 12 sep 17 kl. 09:45

Addlife och Addtech till Handelsbankens småbolagslista

Addlife och Addtech har lagts till på Handelsbankens småbolagslista. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 21 mar 19 kl. 10:46

Nykomlingarna på Handelsbankens småbolagslista

Handelsbanken har plockat in ett fettbolag och ett industribolag till bankens småbolagslista..

Affärsvärlden - 27 aug 14 kl. 09:42

Stål- och metallgrossist tas bort från SHB:s småbolagslista

Stål- och metallgrossisten BE Group tas bort från Handelsbankens småbolagslista..

Affärsvärlden - 12 sep 17 kl. 09:46

Två nya bolag in på SHB:s småbolagslista

Addlife och Addtech har lagts till på Handelsbankens småbolagslista..

Affärsvärlden - 09 sep 15 kl. 10:08

Här är Handelsbankens småbolagsfavoriter

Handelsbanken plockar in sju aktier i sin nya småbolagslista som innehåller bankens favoriter bland de mindre och medelstora bolagen..

Affärsvärlden - 25 feb 16 kl. 10:28

Handelsbankens aktiefavoriter bland mindre och medelstora bolag

Handelsbanken har tagit fram en ny småbolagslista med bankens åtta aktiefavoriter för de nästkommande 6-12 månaderna bland de mindre och medelstora bolagen..

DI - 09 sep 15 kl. 09:12

SHB:s stuvar om i småbolagslista

Handelsbanken plockar in Indutrade, Inwido, Nederman, NetEnt, Peab, Platzer och Sweco i sin nya smålbolagslista som innehåller bankens favoriter bland de mindre och medelstora bolagen..

PrivataAffärer - 15 aug 18 kl. 09:35

Nordeas fem favoriter bland småbolagen

I premiärutgåvan riktar banken fokus på Intrum, Kambi, NCC, Nobia och Saab – som anses ha störst potential i dagsläget. Bra säljkandidater utgörs av Avanza, Clas Ohlson och Nibe, uppger banken i ett morgonbrev. ”Rekommendationerna i vår småbolagslista är case-drivna och baserar sig främst på kortsiktiga triggers och värderingspotential både i relativa såväl som absoluta tal”, skriver Nordea, som också påpekar att Small Cap Stock Picker inte ska ses som en portfölj, utan som bankens bästa småbolagsidéer utifrån ett ”stand alone”-scenario.

DI - 16 nov 18 kl. 15:47

Småbolagen regerar på börsen – här är toppförvaltarnas favoriter

Stockholmsbörsens småbolagslista slår storbolagen med hästlängder. Di har pratat med tre småbolagsförvaltare om hur de vaskar fram guldkornen – och vilka aktier de tror mest på.  .

DI - 04 dec 18 kl. 09:41

Cloetta och Knowit nya favoriter hos SHB – Leovegas och Scandic åker ut

Handelsbanken plockar in Cloetta och Knowit på bankens Småbolagslista. Utgår gör Leovegas och Scandic..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Hon är årets MBA-stipendiat: ”Här får jag ett smörgåsbord av verktyg”

Årets MBA-stipendiat Maria Smith är i full gång med sina studier på det prestigefyllda programmet Executive MBA vid Handelshögskolan i Stockholm.  Nu öppnar ansökan för dem som vill söka nästa års stipendium..

DI - 15 minuter sedan

First North-listade spelutvecklaren delges stämning

Den krisande spelutvecklaren Gaming Corps har delgetts en stämning från tidigare ir-konsulter. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Erdogan varnar för valutaspekulation – granskar storbanken

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan varnade på söndagen de banker som är ansvariga för att skapa ökad efterfrågan på hårdvaluta och därigenom skapa kraftiga svängningar i den turkiska liran..

DI - 45 minuter sedan

En seger som kan bädda för Trumps omval

NEW YORK. Rysslandsutredningen hittade inga bevis för att Trump-kampanjen konspirerade med Ryssland. Även om den särskilda åklagaren Robert Mueller lämnar en dörr på glänt när det gäller förhindrande av rättvisan så är söndagens besked en seger för presidenten..

DI - 1 timme sedan

Skadeglädjen dryper – men Trumps ryska mardröm är inte över

HONGKONG Den särskilde utredaren Robert Muellers slutsats att Donald Trump inte konspirerat med Ryssland är en stor seger för den amerikanska presidenten, och skadeglädjen dryper från både honom och ryska politiker. Men ännu är Trumps ryska problem inte över..

DI - 1 timme sedan

Piloter kallas till möte om Boeings 737 Max

Flygplanstillverkaren Boeing har bjudit in fler än 200 piloter, tekniska chefer och representanter för tillsynsmyndigheter för ett informellt möte i Renton i amerikanska Washington på onsdag..

DI - 1 timme sedan

Detta händer måndagen 25 mars

Måndagen bjuder på en tunn agenda. MTG handlas exklusive rätt till aktier i Nent. På makrofronten bjuder Tysklands på Ifo-index för mars..

DI - 7 timmar sedan

Metro drar ner på personal och utgivning

Mediebolaget Metros stora skulder gör att företaget står inför en rekonstruktion, rapporterar Expressen. Man drar också ned på utgivningen och personalstyrkan ska minskas..

DI - 8 timmar sedan

Vita husets svar: ”Totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”

Den så kallade Rysslandsutredningen har inte funnit att Donald Trump eller personer i hans kampanj samarbetat medvetet med Ryssland. ”Justitiedepartementets avgörande är ett totalt och fullständigt frikännande av USA:s president”, meddelar Vita huset via ett Twitterinlägg av pressekreterare Sarah Sanders..

DI - 9 timmar sedan

Uppgifter: Rapport om ryssutredningen släpps snart

Politiker i den amerikanska kongressen har uppmärksammats om att de kommer att få ett brev från justitieminister William Barr inom den närmaste halvtimmen, rapporterar Reuters. Det framgår inte vad detta brev kan tänkas innehålla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.