DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 10:02

DI - 19 jun 18 kl. 09:26

Ny rapport ser ut att bli dödsstöten för miljözoner i StockholmEn färsk rapport visar att Stockholms innerstad kommer att halvera sina utsläpp av kvävedioxider fram till 2022 och att klara miljökvalitetsnormen med god marginal. Siffrorna överraskar både utredare och politiker och talar för att de planerade miljözonerna kommer skrotas. ”Om de här siffrorna stämmer har jag väldigt svårt att se att det blir några miljözoner överhuvudtaget", säger Stockholms stads stadsbyggnadsborgarråd Jan Valeskog (S)..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholm, Stockholms, Jan Valeskog

Dela artikeln

186 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny rapport, serut att bli , dödsstötenför , miljözoner, i Stockholm

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Inbjudan: ProHearings fre 22 februari

Välkommen att ta del av investerarpresentationer hos ProHearings, Engelbrektsplan 1, Stockholm , Fre 22 februari kl 08.00-12.15.

DI - 10 minuter sedan

Riksbanken skickar in 3,8 miljarder i statskassan

Riksbanksfullmäktige har lämnat förslag till riksdagen om att leverera in 3,8 miljarder kronor till statskassa..

DI - 15 minuter sedan

Biotech-IgG Equity ansöker om listning på Merkur Market (Oslo Børs)

Styrelsen för Biotech-IgG Equity AB (publ) (Biotech-IgG eller Bolaget) har fattat beslut om att ansöka om en listning av bolagets aktier på Merkur Market som drivs av Oslo Børs. Bolaget förväntar sig att ansökan kommer att godkännas av Oslo Børs under första kvartalet (Q1) och handel med bolagets b-aktie kommer kunna upptas i deras handelssystem före utgången av första kvartalet under förutsättning att vissa villkor är uppfyllda..

DI - 30 minuter sedan

Vinstvarning med extra allt – Vapiano rasar på börsen

Den tyska restaurangkedjan Vapiano, som har flera restauranger runt om i Sverige, vinstvarnade på lördagen för helåret 2018. Aktien rasar med omkring 10 procent i måndagens inledande handel. .

DI - 15 minuter sedan

SCB: Upplåningen i obligationer ökar med 261 miljarder

Under januari uppgick den svenska räntebärande värdepappersskulden till 7.603 miljarder kronor. Det är en ökning med 261 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

Nordea: Investeringar väntas pressa H&M:s marginal

Nordea intar en mer försiktig hållning till H&M:s marginalutveckling. Fortsatta investeringar i kunderbjudandet, H&M Club, it och logistik får Nordea att sänka sina vinstestimat för de kommande tre åren med 6-7 procent..

DI - 30 minuter sedan

Lars EO Svensson: Svenskarnas skulder är inte för höga

Riksbanksveteranen Lars EO Svensson fnyser åt varningarna om höga skulder och bostadspriser.  Han sågar amorteringskraven och pekar ut det största hotet mot bostadspriserna. “Det finns inget sakligt skäl till att införa amorteringskraven”, säger han till Di..

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Oljepriserna lätt upp trots svag bilförsäljning i Kina

Oljepriserna noterades lätt upp på måndagsmorgonen och höll sig därmed kvar strax under de högsta nivåerna för året..

DI - 30 minuter sedan

Acconeer ökar förlusten i fjärde kvartalet

First North-bolaget Acconeer hade en nettoomsättning under det fjärde kvartalet 2018 om 442.000 kronor (16.000).

DI - 1 timme sedan

SwedSec återkallar företagsrådgivares licens

Företagsrådgivaren har gjort otillåtna sökningar i företagets system, hanterat ärenden för närstående och registrerat sig själv som god man för en myndig anhörig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.