SVT > Inrikes

Saturday, 21 July, 18:57

Liknande nyheter

Taggar: Tredje person död efter skjutningeni , Malmö
Skånskan - 20 jun 18 kl. 13:04

Utredningen av skjutningen på Drottninggatan befinner sig i ett intensivt skede

Malmö Utredningen av skjutningen på Drottninggatan, vilken resulterade i tre dödsfall, klassas fortfarande som en särskild händelse, uppgav Malmöpolisen under onsdagens presskonferens.Ansvarig för den särskilda händelsen, biträdande polisområdeschef Mattias Sigfridsson, säger att den extraordinära situationen under ett tag framöver kommer att kräva särskild ledning, till följd av det höga trycket i polisarbetet.
Hans förhoppning är emellertid att utredningen ska fogas in i polisens ordinarie verksamhet innan midsommar.

Skånskan - 09 feb 17 kl. 12:36

Fyra släppta igen efter skjutningen

MALMÖ Det var fem personer som greps efter att mannen som saltade trottoarer sköts ner på Roskildevägen natten till i onsdags.
Men det är bara 15-åringen som har anhållits misstänkt för mordförsök. De övriga fyra, tre män och en kvinna, släpptes senare.

DN - 06 jul 18 kl. 15:46

Tre män häktas för dödsskjutningen i Nydala i Malmö

De tre män som sitter anhållna för skjutningen i Malmö har på fredagen häktats av Malmö tingsrätt, rapporterar Sydsvenskan. En person dödades och en skadades allvarligt vid skjutningen..

Expressen - 21 jan 18 kl. 18:13

Två anhållna efter skjutningen i Malmö

Två 20-åriga män sitter anhållna som misstänkta för mordförsök efter skjutningen på Östra Farmvägen i Malmö i lördags kväll.De misstänks även för grovt vapenbrott. Den skjutne 19-åringen blev bara lindrigt skadad..

SR - 23 jun 18 kl. 13:08

Polisen har få uppgifter om skjutningen i Malmö

Polisen har fortfarande inga nya uppgifter om skjutningen i Malmö natten till idag, då en 18-åring som sköts i ryggen. Mannen som blivit beskjuten hade på sig en skyddsväst vid tillfället och klarade sig därför utan skador..

Expressen - I förrgår: 11:17

Skjutningen i Malmö kan ha varit ett misstag

Under natten till torsdag sköts en man i 20-årsåldern i Malmö i en bil.Bilen voltade sedan in i en bensinmack.Polisen misstänker nu att skjutningen kan ha varit ett misstag..

GöteborgsPosten - I förrgår: 11:29

Polisens teori: Senaste skjutningen vådaskott

Vådaskott kan vara orsaken till att en man i 20-årsåldern hittades skottskadad vid en bil i Rosengård i Malmö i natt. Så lyder en av Malmöpolisens teorier om den senaste skjutningen – vapen hittades i anslutning till bilen..

Skånskan - 16 jan 17 kl. 18:00

Malmöregissör gör dokumentär om skotten mot brodern

Film För tio år sedan blev Malmöregissören Manal Masris då 16-årige bror skjuten och allvarligt skadad på väg till fotbollsträningen. Så småningom riktades misstankarna mot serieskytten Peter Mangs som dock aldrig dömdes för dådet. I dokumentärthrillern Brev till en seriemördare skildrar Manal Masri familjens upplevelser och sin jakt på sanningen.

BT - 08 okt 14 kl. 02:04

Tre skadade i skottdrama i Malmö

Tre personer har skadats vid en ny skottlossning i Malmö under natten. En av de skjutna uppges vara allvarligt skadad. - Strax efter midnatt fick vi samtal om skottlossning i bostadsområdet Lindängen.

Expressen - 13 mar 17 kl. 13:34

Omständigheterna kring skjutningen fortfarande oklara

Omständigheterna kring skjutningen i Fosie i lördags är fortfarande oklara. Polisen hoppas kunna hålla ytterligare ett förhör med mannen under dagen. – Jag vill dock inte kommentera hans skadeläge men han har varit i så pass bra skick att vi har kunnat hålla ett inledande förhör, säger Nils Norling, presstalesman för polisen i Malmö..

Skånskan - 14 maj 18 kl. 12:57

Ingen döms för skjutningen i festlokal

Malmö Alla tre personer som åtalats för att ha stormat in på eritreanska föreningens fest och avlossat flera skott på dansgolvet frias, skriver Sydsvenskan.se.Mellan 50 och 100 personer befann sig i lokalen natten mot den 13 augusti ifjol, när ett okänt antal gärningsmän började skjuta omkring sig.

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Rötmånaden inledd tidigare än vanligt

Den tid på året vi kallar rötmånaden ska enligt traditionen börja i slutet av juli, men enligt Livsmedelsverket har den redan pågått i månader. Värmen och fukten gör att maten håller sämre, men risken att bli sjuk av dålig mat under sommaren kan även hänga ihop med en mer avslappnad inställning till måltiden..

SVT - 4 timmar sedan

Se hur livsmedlen klarar en timme i sommarvärmen

Rötmånaden har pågått i flera månader och picknickfiltar dukas upp i hela landet. Men hur länge kan kylvarorna egentligen stå framme, även om de står i skuggan? SVT tog temperaturen på några vanliga livsmedel..

SVT - 6 timmar sedan

SVT:s meteorolog: ”Det behövs ihållande regn”

Bränderna fortsätter att rasa runtom i Sverige och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har gått ut med att det enda hoppet för att få stopp på det är ett väderomslag. Sval luft och ihållande regn är det som enligt SVT:s meteorolog är det önskvärda scenariot. – Tyvärr ser det i stort sett helt tvärtom ut nu, säger Lasse Rydqvist..

SVT - 20 timmar sedan

Rekordstor lottovinst i Sverige – 257 985 846 kronor

Någon eller några har kammat hem en lotto-vinst på hela 257 985 846 kronor. Det är den största spelvinsten hittills i Sverige, uppger Svenska Spel..

SVT - 23 timmar sedan

Bönder hjälper till med brandsläckningen

Inte bara brandmän och hemvärn bekämpar skogsbränderna. Runtom i landet ställer bönder upp med traktorer och gödseltunnor för att spruta vatten längs skogsvägar och frakta vatten åt räddningstjänstens bilar..

SVT - 23 timmar sedan

Så påverkas de vilda djuren av stora skogsbränder

Älgar, fåglar, vargar och små gnagare. Precis som människan evakuerar de nu skogarna som det brinner i – i alla fall i den mån de kan. – Ofta känner de av bränderna i ett tidigt skede och tar sig därifrån, säger Didrik Vanhoenacker, jourhavande biolog på Naturhistoriska..

SVT - Igår: 17:41

Sommarvärmen kan ge högre elpriser till vintern

Den torra sommaren med varmt väder och avsaknaden av regn har gjort sommarens elpriser till de högsta på åtta år. Det kan innebära att Sverige måste importera el från övriga Europa..

SVT - Igår: 16:32

Sofie mötte björn – nära att slängas av motorcykeln

När Sofie Nyman på hemvärnet skulle åka genom skogen till en korsning för att vakta överraskades hon plötsligt av en björn med en unge som gick över vägen. Sofie som körde i ungefär 60 kilometer i timmen på motorcykel var bara en hårsmån från att bli omkullvält..

SVT - Igår: 15:54

Fyra bränder för stora för att släcka

Just nu är alla vattenbomningsplan samlade i Ljusdal – där de gör bäst nytta just nu. Men ytterligare tre bränder bedöms som omöjliga att släcka. – Vi befinner oss i den kanske allvarligaste och svåraste situation som svensk räddningstjänst befunnit sig i, säger MSB:s generaldirektör Dan Eliasson..

SVT - Igår: 14:49

Flydde hals över huvud – branden i Västmanland förändrade hans liv

Sven Olov Karlsson drabbades hårt av den stora skogsbranden i Västmanland för fyra år sedan. Han anser att skogarna är mer brandfarliga i dag, och att skogsägarna har ett ansvar att arbeta för att förebygga bränderna. – Hela horisonten brann.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.