Sydsvenskan > Inrikes

Wednesday, 12 December, 07:15

Sydsvenskan - 18 jun 18 kl. 18:24

Kommunen vill sätta upp fler övervakningskameror i MalmöKommunen vill sätta upp övervakningskameror på fjorton olika platser i Malmö..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

540 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunenvill , sättaupp , fler, övervakningskamerori , Malmö
Nerikes Allehanda - 26 feb 15 kl. 08:00

Kommunen vill ha fler förstelärare

Kommunen kommer att ansöka om att tillsätta fler förstelärare även under 2015..

Kristianstadsbladet - 17 jan 12 kl. 06:30

Kommunen satsar på fler lärare med forskarkompetens

Fler lärare i Kristianstad ges möjlighet att gå forskarutbildning och på sikt hoppas kommunen kunna anställa fler lektorer.
Kompetensen ska höjas i Kristianstads skolor och i november anställdes den första lektorn. Nu fortsätter man satsningen med målet att få fler lärare med forskarkompetens.

Nerikes Allehanda - 05 nov 13 kl. 15:22

Kommunen vill locka fler till Frimisparken

Kommunen vill locka fler till parken på Frimurarholmen. Man ska därför teckna ett nyttjanderättsavtal med ägarna för att göra det möjligt..

Expressen - 18 jun 18 kl. 19:06

Fler övervakningskameror planeras i Malmö

Flera övervakningskameror kan snart bli ett faktum i Malmö.I alla fall om kommunen får bestämma.– Vi upplever att det finns ett väldigt brett stöd för det här bland Malmöborna, säger kommunalråd Andreas Schönström (S), enligt Sydsvenskan..

Skånskan - 13 okt 16 kl. 15:46

KD vill att kommunen anställer fler poliser

Sjöbo Kristdemokraterna i Skåne vill se över polisorganisationen så att kommunal polis tar hand om vardagsbrott och ordningsstörningar medan polismyndigheten hanterar tyngre brott.
Representanterna för partiet föreslår att kommunen anställer minst fjorton poliser i Sjöbo till en kostnad av 11 miljoner om året.Riksdagsledamot Sofia Damm (KD) har nyligen lämnat in en motion om att låta Skåne gå före och prova en modell med kommunala poliser.

BT - 17 maj 11 kl. 09:53

Skrotbilar problem för kommunen:"Det blir fler och fler såna bilar"

Det finns gott om skrotbilar parkerade på olika platser runt om i Borås. Och antalet ökar dessutom enligt Jan-Åke Claesson, sektionschef på tekniska förvaltningen.

Samtidigt har kommunen små möjligheter att föra bort bilarna.

Kristianstadsbladet - 18 jun 14 kl. 13:37

Kommunen ger inga fler pengar till Siesta

Foto: Bosse Nilsson
Siesta får inga fler pengar av kommunen. Det beslutade kommunstyrelsen arbetsutskott under onsdagen.
Med röstsiffrorna 2-1 beslutade de ledande politikerna att Siesta inte ska få de 350 000 kronor föreningen bakom festivalen ansökt om i marknadsföringsbidrag.

Nya Wermlands Tidningen - 17 apr 13 kl. 07:30

Kommunen skapar ännu fler tomter på Storängen

Intresset för att etablera sig i Storängen är så stort bland företagen att kommunen väljer att fortsätta utbyggnaden av handelsområdet. Nya tomter ska skapas både söderut och västerut på andra sidan Degerforsvägen..

Kristianstadsbladet - 30 okt 13 kl. 19:57

Kommunen vill ha fler stora arrangemang

Kristianstads kommun vill locka till sig fler stora idrottsarrangemang. I dag är det stor workshop med över 20 idrottsförbund. ?

YLE - 08 jun 18 kl. 12:54

Klobbskats fiskehamn i Korsholm har snyggats upp - kommunen hoppas på fler turister

I fiskehamnen i Klobbskat i Korsholm råder det full aktivitet. Nya bryggor med båtplatser för gäster byggs, åtta parkeringsplatser med elstolpar för husbilar ställs i ordning, servicehuset har renoverats och en bit bort ska ett utkikstorn resas..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Fjelievägen avstängd efter olycka

Klockan 06.38 kom larm om att en traktor varit inblandad i en olycka på Fjelievägen..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Vad har de rökt?

Rökfria uteserveringar är en obehaglig vision, tycker Niklas Qvarnström..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Lugiduo VM-reserver: ”Gäller att ha koll på mobilen”

Lugiduon Alfred Jönsson och Josip Cavar skrevs in som reserver i VM-truppen dagen före derbyt mot HK Malmö..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Med öron känsliga för körsång

Synskadade Mildred och Milla sjunger i anrika Lundakören Korinterna..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Petter Northug väntas lägga av

Petter Northug tänker i dag avslöja att han har beslutat sig för att lägga av, erfar NRK och norska TV2. Skidlegendaren har utlyst en presskonferens i Trondheim vid lunchtid där även landslagschefen Espen Bjervig och norska landslagets sprinttränare Ari.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Apan Skywalker bland nya arter i Mekong

En gibbonapa kallad Skywalker och en padda med spetsiga horn som har getts namnet "älvan från Midgård". De finns bland 157 nyupptäckta djur- och växtarter i det biologiskt rika Mekongområdet i Asien. Bland berg och floder i Kambodja, Laos, Myanmar, Thai.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Besvikna indier kan bromsa Modis framgångar

Det regerande BJP förlorar makten i minst två viktiga delstatsparlament i Indien. Resultatet är ett slag mot premiärminister Narendra Modi – och en temperaturmätare inför det kommande parlamentsvalet. Lovord om fler jobb och en rejäl höjning av lantbruk.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Vanligt med oerfarna läkare på akuten

Läkarkompetensen varierar stort på landets akutmottagning och är inte sällan bristfällig, konstaterar Myndigheten för vård- och omsorgsanalys efter en kartläggning, skriver Dagens Medicin. På flera håll har de läkaren som arbetar på akuten begränsad erf.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pettersson fortsatt het i ny Vancouver-seger

Elias Petterssons rikliga poängskörd fortsätter i NHL-hockeyn. I bortamötet med Columbus vann Vancouver med 3–2, efter en assist och ett mål för den hete svensken. Jacob Markström fick ingen bra start i Vancouver-kassen, när han släppte in matchens förs.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.