DN > Inrikes

Sunday, 22 July, 20:31

DN - 18 jun 18 kl. 16:23

Malmöpolisen jagar cyklande serievåldtäktsmanMALMÖ. Polisen jagar en misstänkt serievåldtäktsman som på kort tid överfallit två kvinnor i centrala Malmö. Båda offren blev förföljda när de cyklade och teknisk bevisning binder samma gärningsman till båda platserna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
MalmÖ, Malmö

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmöpolisen, jagar, cyklande, serievåldtäktsman
Sydsvenskan - 07 nov 16 kl. 21:28

12–åring våldtagen – polisen misstänker serievåldtäktsman

Polisen misstänker att en våldtäktsman ligger bakom flera överfall på unga flickor i Malmö. En 12-årig och en 14-årig flicka finns bland brottsofferna..

Skånskan - 06 jun 18 kl. 10:44

Polisen tror serievåldtäktsman härjar i Malmö

Malmö Polisen misstänker att en serievåldtäktsman ligger bakom överfallsvåldtäkterna i Malmö. Det handlar om överfallet på Amiralsgatan 22 maj och på Ribersborg under natten till lördagen. De män som i veckan anhölls för våldtäkten på Amiralsgatan har släppts på fri fot och är inte längre misstänkta.

Skånskan - 28 jun 18 kl. 12:00

Användbara tips om cyklande våldtäktsman

Malmö De tips som har strömmat in till polisen om den cyklande våldtäktsmannen innehåller i flera fall användbar information. Det konstaterar åklagaren, som dock fortfarande efterlyser fler vittnesiakttagelser.Det var i måndags som polisen gick ut med en film och en bild, förställande den person man bedömer som skyldig till de två överfallsvåldtäkterna i Malmö den 22 maj och den 2 juni.

Sydsvenskan - 07 apr 13 kl. 11:42

Polisen söker våldtäktsman

Vid tretiden på natten till söndagen anmälde en kvinna i 25-årsåldern att hon utsatts för en våldtäkt på ett hotell i Malmö..

Skånskan - 05 dec 16 kl. 13:22

Cykel kan avslöja våldtäktsman i Husie

MALMÖ Polisen i Malmö vill nu veta mer om en speciell cykel som kan kopplas till överfallsvåldtäkterna i Malmöområdet i somras.
Våldtäktsmannen som överföll en ung flicka i Husie den 22 juli är fortfarande på fri fot. Men han cyklade på en ljus damcykel med olika detaljer.

Expressen - 24 jul 16 kl. 14:38

Gripande nära av våldtäktsman i Malmö

Polisen kan vara den misstänkte våldtäktsmannen i Malmö på spåren. Enligt Anders Kristersson, inre befäl vid Malmöpolisen, räknar man med ett genombrott i spaningsarbetet senast under måndagen. Den 14-åriga flickan var på väg hem när hon plötsligt blev indragen i ett buskage och brutalt utsatt för en fullbordad våldtäkt av våldtäktsmannen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Våldtäktsman gripen i Malmö

En man greps i Malmö tidigt på lördagsmorgonen, misstänkt för att ha våldtagit en kvinna på Kristianstadsgatan.Mannen misstänks först ha blottat sig för en annan kvinna som var ute och gick med sin hund på Sofielundsvägen. Medan polisen sökte efter blottaren fick de larmet om våldtäkten.

Sydsvenskan - 07 nov 16 kl. 21:28

Polisen befarar fler överfallsvåldtäkter i Malmö

Polisen misstänker att en våldtäktsman ligger bakom flera överfall på unga flickor i Malmö. En 12-årig och en 14-årig flicka finns bland brottsofferna..

FriaTider - 29 sep 13 kl. 13:25

Malmöpolisen varnar för barnvåldtäktsman ? men vägrar ge signalament

Inom loppet av två veckor har två skolbarn utsatts för sexuella övergrepp och ytterligare ett för försök till sexuellt övergrepp. Malmöpolisen går nu ut och varnar föräldrar för sexbrottslingen ? men vägrar att berätta hur han ser ut..

YLE - 02 apr 14 kl. 09:42

Våldtäktsman fortfarande på fri fot i Vasa

Den man som våldtog en kvinna på Träskgatan i Vasa i mitten av februari är fortfarande på fri fot. Polisen meddelar att den tekniska undersökningen pågår och att man nu håller på med DNA-analys. Polisen misstänker den ännu okända mannen för grov våldtäkt.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Så här ser skogsbränderna ut från rymden

Skogsbränderna i Sverige uppges nu ha passerat en total yta på 30.000 hektar. Vissa av dem är så stora att de kan ses från rymden, visar satellitbilder från den europeiska rymdorganisationen ESA..

DN - 10 timmar sedan

Misstänkt mord i centrala Göteborg

En man har hittats död i Röda sten-området i centrala Göteborg. Omständigheterna kring dödsfallet gör att brott inte kan uteslutas, uppger polisen på sin hemsida. Händelsen utreds därmed som mord..

DN - 21 timmar sedan

Helgens regn gör lite nytta – nästa vecka kan bli rekordvarm

Under lördagen har lokala regn och åskskurar dragit in över delar av landet. Dessa kommer fortsätta under söndagen men sedan bytas ut mot åter sol och värme.  – Det är inte alls omöjligt att det blir upp emot 35 grader i vissa delar av landet, säger Kristian Silver, jourhavande meteorolog på SMHI.

DN - 23 timmar sedan

De fick evakueras från Enskogen: ”Vi fick 20 minuter på oss”

Byn Enskogen, med drygt 20 invånare, utanför Ljusdal i Hälsingland är drabbat av de stora skogsbränderna. Hans och Julia Westelius fick evakueras från sitt hem i måndags..

DN - Igår: 19:32

Polsk konvoj på väg upp genom Sverige – fransmän och tyskar också på gång

140 polska brandbekämpare i 44 brandbilar rullade på lördagseftermiddagen genom södra Sverige, på väg upp till bränderna i Hälsingland och Härjedalen. Franska brandmän, tränade för insatser i oländig terräng, är också snart på väg, liksom 49 brandmän från Tyskland..

DN - Igår: 18:23

M-ledaren träffade drabbade: ”Vi är inte rustade”

Susanne Brunnsberg och Mikael Jonsson fick i tisdags fly med familjen och rädda gårdens 60 kor i Lillhärdal i södra Härjedalen.  Nu är familjen tillbaka, men risken finns att de kan tvingas att utrymma igen på grund av den nyckfulla branden.  – Det är otäckt, men det känns bra att få komma hem, säger Susanne Brunnsberg.

DN - Igår: 13:22

Kraftig rök vid storbrand i Varberg

Det brinner rejält i ett flerfamiljshus i Brunnsberg i centrala Varberg. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation..

DN - Igår: 12:02

Risk för fiskdöd i extrema värmen

På flera håll i Västerbotten har försäljningen av fiskekort tillfälligt stoppats eftersom bland annat röding, lax och öring riskerar att dö av hettan. – De blir väldigt stressade, lite som att sitta i en varm bastu med syrefattig luft, säger forskaren Örjan Östman till DN..

DN - Igår: 11:46

Ännu en misstänkt anlagd brand i Arboga

Under fredagen brann det på sju ställen i Arboga, misstänkt anlagda eldsvådor i framför allt terräng..

DN - Igår: 07:27

Fortsatt varmt och torrt i brandområden

Ett åttiotal bränder, många utom kontroll, härjar på flera ställen i landet. Det torra och varma vädret håller i sig, och även om det kommer lokala skurar så är det osäkert om det räcker för att påverka läget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.