SVT > Inrikes

Sunday, 24 March, 09:46

SVT - 18 jun 18 kl. 14:59

Friande domen mot Martin Timell överklagasDen friande domen mot Martin Timell överklagas. Det bekräftar Elisabeth Massi Fritz, målsägarbiträde för kvinnan som anmält programledaren..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Martin Timell, Elisabeth Massi Fritz

Dela artikeln

114 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friande, domenmot , Martin, Timell, överklagas
Expressen - 26 jun 18 kl. 10:29

Åklagaren överklagar inte friande domen mot Timell

Martin Timell friades helt i tingsrätten efter att ha åtalats för våldtäkt.Nu meddelar åklagare att man inte överklagar domen..

DN - 26 jun 18 kl. 10:40

Friande domen mot Timell överklagas inte av åklagaren

I början av juni friades programledaren Martin Timell från våldtäktsmisstankar i en tingsrättsdom. Åklagarmyndigheten skriver på tisdagen att man inte överklagar den domen. .

SVT - 18 jun 18 kl. 14:59

Friande domen mot Martin Timell överklagas

Elisabeth Massi Fritz, målsägarbiträde för kvinnan som anmält Martin Timell meddelade på måndagen att hon kommer att överklaga den friande domen mot Timell, skriver Expressen..

Skånskan - 08 jun 18 kl. 11:01

Martin Timell frias av tingsrätten

Den våldtäktsanklagade tv-profilen Martin Timell frias från alla misstankar av Attunda tingsrätt, meddelande rätten på fredagen.Det var för två veckor sedan som rättegången mot Martin Timell avslutades i Attunda tingsrätt. Och på fredagen kom domen – Martin Timell frias från anklagelserna om våldtäkt.

SR - 26 jun 18 kl. 10:33

Åklagaren överklagar inte den friande domen mot Martin Timell

Åklagaren kommer inte att överklaga den friande domen mot TV4-profilen Martin Timell. Timell åtalades tidigare i år för våldtäkt men friades av Attunda tingsrätt..

SVT - 26 jun 18 kl. 10:36

Åklagaren överklagar inte den friande domen mot Martin Timell

Åklagaren överklagar inte den friande domen mot den tidigare tv-profilen Martin Timell som friats för våldtäkt..

Sydsvenskan - 18 jun 18 kl. 14:53

Friande dom mot Timell överklagad

Den friande domen mot den tidigare TV4-profilen Martin Timell har överklagats av målsägaren. Det uppger kvinnans advokat Elisabeth Massi Fritz för TT. Timell åtalades tidigare under våren misstänkt för en våldtäkt som skulle ha skett på en privat fest 2.

Helsingborgs Dagblad - 18 jun 18 kl. 14:53

Friande dom mot Timell överklagad

Den friande domen mot den tidigare TV4-profilen Martin Timell har överklagats av målsägaren. Det uppger kvinnans advokat Elisabeth Massi Fritz för TT. Timell åtalades tidigare under våren misstänkt för en våldtäkt som skulle ha skett på en privat fest 2.

SVT - 08 jun 18 kl. 13:43

Försvarsadvokaten: Martin Timell lättad över den friande domen

Martin Timell frias från våldtäktsanklagelsen. Tv-profilen pustar nu ut efter fredagens besked. – Han är oerhört lättad, säger hans försvarsadvokat Hanna Lindblom.

SR - 18 jun 18 kl. 14:56

Massi överklagar friande dom mot Timell

Den friande domen mot den tidigare TV4-profilen Martin Timell har överklagats av målsägaren. Det uppger kvinnans advokat Elisabeth Massi Fritz för TT..

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Lång väntan på ersättning för brottsoffer

Den som väntar på besked om brottsskadeersättning kan just nu behöva vänta längre än vanligt. Brottsoffermyndigheten är nämligen överbelastad. – Vi beklagar såklart att brottsoffren får vänta på sina besked och vi jobbar på allt vi kan, säger Åsa Lundmark som är enhetchef vid brottsskadeenheten..

SVT - 2 timmar sedan

S vill tillåta CSN-lån för yrkeskörkort

Det är sedan ett drygt halvår tillbaka möjligt att få CSN-lån för att ta körkort för personbil. På Socialdemokraternas kongress som pågår i Örebro i helgen, föreslås nu att möjligheterna breddas till att inkludera yrkeskörkort som lastbils- och busskörkort, rapporterar Ekot, Sveriges Radio..

SVT - 11 timmar sedan

Här kan det bli norrsken i Sverige i kväll

Från niotiden på lördagskvällen och framåt finns en chans att få se norrsken i delar av Sverige, även söderut..

SVT - 17 timmar sedan

Byggbolaget: ”Vi har levt i en tid som varit helt galen”

I Tyskland kan svenska Bonava bygga billiga lägenheter. Men det är svårt att göra samma sak i Sverige. För det sätter kommunerna stopp för.

SVT - 19 timmar sedan

Göran Persson om januariöverenskommelsens nästa fas: ”Mycket dramatik”

Ex-statsministern Göran Persson (S) varnar S för att försöka finta bort C och L. Han spår att januariöverenskommelsens nästa fas kommer att bli skakig. – Den kommer att rymma väldigt mycket dramatik, säger han..

SVT - 20 timmar sedan

FOI om placering av amerikanska bombplan i Europa: ”Mycket stark markering”

USA har placerat sex stycken strategiska bombflygplan i Europa. Bombplanen (B-52) uppges vara av en version som kan bära kärnvapen. Baseringen inleddes förra veckan enligt amerikanska flygvapnet.

SVT - 21 timmar sedan

Hur lyckliga är svenskarna – och går det att mäta?

“Vad är lycka” är en av människans eviga frågor. I internationella mätningar hamnar Sverige ofta i topp som ett av världens lyckligaste länder. Hur kommer det sig frågar kanske den som länge kämpat på i mörker och slaskväder.

SVT - 22 timmar sedan

USA placerar sex bombplan i Europa med kapacitet för kärnvapen

USA har baserat sex stycken B-52 bombflygplan i Storbritannien. De strategiska bombflygplanen har kapacitet för kärnvapen och flögs till Europa förra veckan. De har gjort flyguppdrag över Östersjön den här veckan.

SVT - 23 timmar sedan

Löfven försvarar januariavtalet

Statsminister Stefan Löfven (S) försvarar januariavtalet i sitt tal på S-kongressen i Örebro. – Vi höll högerextremismen borta från makten, säger han..

SVT - 23 timmar sedan

”Vi har rätt att komma tillbaka” – SVT har träffat IS-svenskarna

De påstår att de är oskyldiga och flera av dem säger att de har varit ovetande om IS grymheter – nu vill de komma hem till Sverige. I ett unikt material möter SVT Korrespondenternas Sanna Klinghoffer och Niclas Berglund några av de svenska kvinnor som rest till Syrien för att gå med i världens brutalaste terrorsekt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.