Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 11:15

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 11:23

Ledarkoll: Heja SverigeVarje morgon läser Dagens PS ett antal utvalda ledarsidor och sammanfattar det viktigaste. Idag handlar ledarkollen om VM i fotboll, om sanningar på nätet, om att hemlösheten ökar och om den svarta bostadsmarknaden. Heja Sverige Till och med DI låter sig ryckas med av VM-febern inför dagens svenska premiär mot Sydkorea: “När det stökiga 2010-talet är över har den nu ganska inflammerade svenska nationalismen förhoppningsvis mognat till att se fram emot Victorias kröning, hålla flaggan högt, vara noggrann med försvaret, värna en effektiv socialstat med kvalitet i utbildning och vård, en migration som gynnar ekonomin och inte pressar de sociala systemen för hårt och en stark rättsstat i hela landet. Må svenskarna slå koreanerna.” Hemlösheten ökar Ibland är det
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Sverige, Dagens PS, VM, Sverige Till, DI, Sydkorea, Victorias, Ibland, ETC, Socialstyrelsen, GP, Fastighetsägarna, Göteborg, Gelfe-dagblad, Snackis, Island, Argentina, Brasilien, Mexico, Tyskland

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledarkoll, Heja, Sverige
Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 12 kl. 13:30

Heja Sverige gör hela Värmlands nyårsshow

Humorgänget Heja Sverige förbereder som bäst sin första nyårsshow som fått titeln Men heja..

DalaDemokraten - 15 jul 15 kl. 17:21

Heja Sverige!

Två gånger under de senaste månaderna har stor glädjeyra och nationell eufori brutit ut och exploderat i Sverige. Heja Sverige!!.

Västerbottens Folkblad - 05 jul 18 kl. 12:00

”Heja Sverige” – med balbygge mot cancer

När Sverige gick vidare i fotbolls-VM tittade bonden Tore Larsson i Överrödå på sina färgade balar och kom på en idé. – Jag hade blå och gula balar, så jag tänkte ”men för tusan, jag försöker göra det”, säger han skojfriskt. ”Heja Sverige!

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 12 kl. 16:38

Sköna typer med Heja Sverige

Humorgruppen Heja Sverige bjöd på några riktigt sköna typer i sin show som till exempel Mora Träsk, Svennis och raggaren Ronny och de gjorde en helt underbar parodi på travprogrammet Vinnare V75..

Expressen - 05 aug 12 kl. 10:47

Mats Olsson: Heja Sverige, vi är bäst - eller?

LONDON. Heja Sverige friskt humör... På tisdag kommer kungen.

Nya Wermlands Tidningen - 03 okt 13 kl. 18:49

WEBB-TV: Stôlligt värre med Heja Sverige

Den 5 oktober är det dags för Heja Sverige att häckla värmländska företeelser på nytt i Bort i Stôll ? en kärleksfull drift med Värmland..

Expressen - 07 sep 15 kl. 21:57

Maria Näslund: Heja Sverige är något av det finaste i tv just nu

Vänskapen i "Heja Sverige" är något av det finaste i tv just nu. TV4:s nya dokumentärserie träffar tittaren likt en lång, varm kram..

Dagens PS - 03 jul 18 kl. 10:43

Ledarkoll: Vinn, Sverige!

  Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och redovisar det nyttigaste. Idag handlar det om Almedalen, islamismen i Sverige, nätrasister och ett VM fritt från huliganer. Och Sverige mot Schweiz förstås.

Expressen - 20 jun 16 kl. 12:17

Carl Philip ska heja Sverige till EM-succé

Nu lyfter Sverige! Zlatan och resten av EM-gänget får kungligt stöd inför ödesmatchen på onsdag mot Belgien: Prins Carl Philip..

DN - 04 dec 16 kl. 07:50

Heja Sverige, friskt humör – vad är det som susen gör?

DN Kultur frågade 17 kulturpersoner om deras skäl till att hissa och dissa flaggan. 1. Vad är du stolt över med Sverige?

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 1 timme sedan

Telia i jätteaffär – köper för 23 miljarder

Teleoperatören Telia förvärvar danska TDC:s norska verksamhet för 21 miljarder norska kronor, motsvarande 22,9 miljarder svenska kronor, på skuldfri basis. Det motsvarar en ev/ebitda-multipel om 12,1x baserat på 2017 och 9,0x när hänsyn tas till förväntade synergier. “Vi är väldigt nöjda med att kunna presentera överenskommelsen att förvärva TDC:s verksamhet i Norge.

Dagens PS - 1 timme sedan

Warren Buffett skänker 3,4 miljarder dollar

Finansmannen Warren Buffett skänker miljarder till välgörenhet i år i form av aktier i det egna konglomeratet Berkshire Hathaway. Det rapporterar CNN Money. Förra året gick aktierna till Bill & Melinda Gates Foundation, samt fyra andra stiftelser med koppling till Buffett-familjen.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Jättens ordförande avgår efter Gardells piska

Ulrich Lehner lämnar den 31 juli som styrelseordförande för tyska industrikonglomeratet ThyssenKrupp meddelar bolaget. Det beskedet kommer kort efter att Heinrich Hiesinger sagt upp sig som vd och tills vidare ersatts med Guido Kerkhoff. Ulrich Lehner uppger att hans beslut att avgå som ordförande kan leda till den nödvändiga medvetenheten hos berörda parter om att en uppdelning av koncernen med tillhörande jobbförluster inte är en valmöjlighet.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Tekniskt haveri under Amazons superrea

E-handelsjätten Amazon drabbades av driftstörningar på sin sajt i inledningen av Prime Day 2018, rapporterar Cnet. Världens största e-handelsföretag sparkade igång sitt årliga Prime Day-event under måndagen men drabbades av en serie buggar som plågade hemsidan och mobilappen i över en timme i USA. Problemen var som störst i USA, samtidigt som mindre problem rapporterades i delar av Kanada, Mexiko och Europa.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Husqvarna missar med hundratals miljoner

Skogs- och trädgårdsproduktföretaget Husqvarna minskade resultatet oväntat mycket i andra kvartalet men redovisar en omsättning som var högre än väntat. Omsättningen uppgick till 14.270 miljoner kronor (13.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Sommarstäda din kropp – genom att svettas

Att svett är ett resultat av hård träning och därmed gynnar din hälsa, känner alla till. Men svetten i sig har faktiskt många positiva effekter på både ditt inre och yttre. Tidningen Men’s Health skriver om de främsta fördelarna.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Ledarkollen: Trump Vs Putin

Idag handlar Ledarkollen om de små företagen, om mötet mellan Trump och Putin, om Sverigebilden utomlands och om bränderna här hemma. PS Ledarkollen – Varje dag läser, sammanfattar och serverar Dagens PS de viktigaste och mest intressanta ledarsidorna – både i Sverige och internationellt.  Håll löftet till familjeföretagen DI skriver idag om familjeföretagen: “Om det blir maktskifte måste den nya regeringen hålla löftet till familjeföretagen.

Dagens PS - Igår: 07:47

Wall Streets mäktigaste lämnar efter 12 år

Goldman Sachs väntas den här veckan formellt utse David Solomon som bankens nästa vd, enligt uppgifter till New York Times. Han kommer att ta över efter Lloyd Blankfein som varit en av de mäktigaste cheferna på Wall Street under 12 år. I mars utsågs David Solomon till rollen som president och har därför pekats ut som den mest sannolika efterträdaren till Blankfein.

Dagens PS - Igår: 09:01

Nya siffror: Här sjunker bostadspriserna mest

Prisindex för privatägda bostäder i Sverige, HOXSWE, föll mellan maj och juni med 0,6 procent enligt den senaste månadsstatistiken från Valueguard. Bostadsrättsindex går ned med 0,4 procent och villaindex med 0,6 procent, efter att ha backat med 0,1 respektive stigit med 0,2 procent i maj. Bostadsrättsindex står still i Stockholm men faller i både Göteborg och Malmö, med 1,1 respektive 0,4 procent.

Dagens PS - Igår: 10:09

Kedja stänger 80 butiker – 1.000 jobb försvinner

Den brittiska lågpriskedjan Poundworld stänger ytterligare 80 butiker vilket medför att strax över 1 000 jobb försvinner. Det rapporterar Sky News. Det är andra gången på kort tid som administratorn Deloitte har varit tvungna att ta till drastiska åtgärder för att komma till bukt med problemen hos kedjan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.