Dagens PS > Ekonomi

Monday, 25 March, 06:25

Dagens PS - 18 jun 18 kl. 11:23

Ledarkoll: Heja SverigeVarje morgon läser Dagens PS ett antal utvalda ledarsidor och sammanfattar det viktigaste. Idag handlar ledarkollen om VM i fotboll, om sanningar på nätet, om att hemlösheten ökar och om den svarta bostadsmarknaden. Heja Sverige Till och med DI låter sig ryckas med av VM-febern inför dagens svenska premiär mot Sydkorea: “När det stökiga 2010-talet är över har den nu ganska inflammerade svenska nationalismen förhoppningsvis mognat till att se fram emot Victorias kröning, hålla flaggan högt, vara noggrann med försvaret, värna en effektiv socialstat med kvalitet i utbildning och vård, en migration som gynnar ekonomin och inte pressar de sociala systemen för hårt och en stark rättsstat i hela landet. Må svenskarna slå koreanerna.” Hemlösheten ökar Ibland är det
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Sverige, Dagens PS, VM, Sverige Till, DI, Sydkorea, Victorias, Ibland, ETC, Socialstyrelsen, GP, Fastighetsägarna, Göteborg, Gelfe-dagblad, Snackis, Island, Argentina, Brasilien, Mexico, Tyskland

Dela artikeln

28 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ledarkoll, Heja, Sverige
Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 12 kl. 13:30

Heja Sverige gör hela Värmlands nyårsshow

Humorgänget Heja Sverige förbereder som bäst sin första nyårsshow som fått titeln Men heja..

DalaDemokraten - 15 jul 15 kl. 17:21

Heja Sverige!

Två gånger under de senaste månaderna har stor glädjeyra och nationell eufori brutit ut och exploderat i Sverige. Heja Sverige!!.

Västerbottens Folkblad - 05 jul 18 kl. 12:00

”Heja Sverige” – med balbygge mot cancer

När Sverige gick vidare i fotbolls-VM tittade bonden Tore Larsson i Överrödå på sina färgade balar och kom på en idé. – Jag hade blå och gula balar, så jag tänkte ”men för tusan, jag försöker göra det”, säger han skojfriskt. ”Heja Sverige!

Nya Wermlands Tidningen - 03 apr 12 kl. 16:38

Sköna typer med Heja Sverige

Humorgruppen Heja Sverige bjöd på några riktigt sköna typer i sin show som till exempel Mora Träsk, Svennis och raggaren Ronny och de gjorde en helt underbar parodi på travprogrammet Vinnare V75..

Expressen - 05 aug 12 kl. 10:47

Mats Olsson: Heja Sverige, vi är bäst - eller?

LONDON. Heja Sverige friskt humör... På tisdag kommer kungen.

Nya Wermlands Tidningen - 03 okt 13 kl. 18:49

WEBB-TV: Stôlligt värre med Heja Sverige

Den 5 oktober är det dags för Heja Sverige att häckla värmländska företeelser på nytt i Bort i Stôll ? en kärleksfull drift med Värmland..

Expressen - 07 sep 15 kl. 21:57

Maria Näslund: Heja Sverige är något av det finaste i tv just nu

Vänskapen i "Heja Sverige" är något av det finaste i tv just nu. TV4:s nya dokumentärserie träffar tittaren likt en lång, varm kram..

Dagens PS - 03 jul 18 kl. 10:43

Ledarkoll: Vinn, Sverige!

  Varje dag läser Dagens PS ett antal ledarsidor och redovisar det nyttigaste. Idag handlar det om Almedalen, islamismen i Sverige, nätrasister och ett VM fritt från huliganer. Och Sverige mot Schweiz förstås.

Expressen - 20 jun 16 kl. 12:17

Carl Philip ska heja Sverige till EM-succé

Nu lyfter Sverige! Zlatan och resten av EM-gänget får kungligt stöd inför ödesmatchen på onsdag mot Belgien: Prins Carl Philip..

DN - 04 dec 16 kl. 07:50

Heja Sverige, friskt humör – vad är det som susen gör?

DN Kultur frågade 17 kulturpersoner om deras skäl till att hissa och dissa flaggan. 1. Vad är du stolt över med Sverige?

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - I förrgår: 07:10

Varning: Sju hot mot företagsmobilen

Sajt radar upp och varnar företag för säkerhetshoten. Det här har du inte råd att bara låta passera. Techworld skriver med hänvisning till amerikanska CIO Online om säkerhetshoten som oroar företag vad det gäller de anställdas smartphones.

Dagens PS - I förrgår: 09:48

Spotify backar nu för kraven

Spotify har inlett preliminära samtal om licenser med de stora skivbolagen, enligt Financial Times källor. Bolaget behöver få till avtal med Universal Music, Sony och Warner Music som tillsammans står för cirka två tredjedelar av musikkatalogen. Enligt FT kommer licenssamtalen att påverka Spotifys vinstmarginaler under flera år framöver.

Dagens PS - I förrgår: 11:54

Påtänkt moderatledare blev katolsk präst

”En del kanske har tyckt att jag har blivit tokig och alltjämt tycker det.” Det säger Thomas Idergard, 50 år, tidigare Muf-ordförande och ett moderat stjärnskott som pekades ut som Ulf Kristersson, 55 år, efterträdare, till Fokus. Tidskriften Fokus träffar det tidigare M-löftet i ett stort reportage om hans väg bort från politiken till att i stället följa sin kallelse att hänge sitt liv åt Gud och katolska kyrkan.

Dagens PS - 21 mar 19 kl. 16:43

Facebook har slarvat med miljoner lösenord

Facebook har i samband med en säkerhetsgenomgång upptäckt att bolaget sparat ned mängder med lösenord i ett format som var läsbart. Det uppger techjätten i ett blogginlägg där man betonar att det inte gått att komma åt datan utifrån. Företaget uppger också att man kommer att meddela samtliga användare som har haft sitt lösenord i lösningen.

Dagens PS - I förrgår: 07:54

Nokia slutar göra affärer med Iran

Finska Nokia kommer inte ta upp några nya affärer i Iran under 2019, enligt årsredovisningen. Bolaget konstaterar att det är skilda regulatoriska ramverk i Europa och USA som utgör hindret för fler affärer i Iran, skriver Reuters. ”De divergerande ramverken i EU och USA för affärsaktiviteter i Iran kommer att bli avsevärt mer komplexa i framtiden”, skriver Nokia i rapporten.

Dagens PS - I förrgår: 07:43

Telia-försäljning kan skada rikets säkerhet

Försvarsmakten invänder starkt emot en försäljning av statens andel i Telia och varnar för ”allvarliga konsekvenser” vid en sådan åtgärd. Det skriver Dagens industri med hänvisning till ett yttrande från myndigheten daterat den 11 mars. Myndigheten vill ha kvar Telia under statens ägande eftersom man sitter på verksamheter som är betydande för Sveriges säkerhet, uppges det i yttrandet.

Dagens PS - I förrgår: 07:48

Svagt uppåt på Asienbörserna

Asienbörserna rör sig överlag svagt uppåt på fredagen där marknaden värderar den senaste penningpolitiska informationen från Federal Reserve. Från Japan har konsumentpriser presenterats som visade en minskad ökningstakt i kärninflationen vid 0,7 procent i mars, ned från 0,8 procent i februari. Japanska storbolagsindexet Nikkei 225 steg med 0,09 procent till 21 627,34, medan det bredare Topix-indexet ökade med 0,17 procent till 1 617,11.

Dagens PS - I förrgår: 07:50

EXTRA: Granskningen ute – Bonnesen sitter kvar

Swedbanks styrelse har fortsatt förtroende för sin vd, deklarerar ordförande Lars Idermark. Det framhåller Lars Idermark i ett pressmeddelande nu på fredagsmorgonen. ”Efter att ha tagit del av statusrapporten från FRA bekräftar Swedbanks styrelse sitt fortsatta förtroende för vd och hennes förmåga att leda och driva bankens arbete för att motverka penningtvätt”, förklarar Idermark.

Dagens PS - 21 mar 19 kl. 11:50

19-åring miljonär på briljant affärsidé

Marknaden är gigantisk och pengarna bara rasar in för den påhittiga tonårstjejen. Brittiska Beau Jessup, som hon heter, var bara 16 år när hon fick sin snilleblixt. Det var i samband med att hon följde med sin pappa på en Kinaresa och kom i kontakt med en kvinna som ville ha hjälp att komma på ett engelskt namn till sin treåriga dotter, berättar Dina Pengar i Expressen och hänvisar till australiska News.

Dagens PS - 21 mar 19 kl. 10:56

Spotify hett bland unga talanger

Det svenska musikundret näst populärast inom data/it och ekonomi, visar Universum senaste barometer. Google brukar vara det bolag som figurerar mest i topp som den högst rankade arbetsgivaren, och gör det även denna gång. Sökjätten placeras överst i tre kategorier: data/it, civilingenjör och ekonomi.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.