YA > Lokalt

Monday, 25 March, 06:59

YA - 18 jun 18 kl. 10:59

Beskedet: Återvinningsstation tas bortI sommar får källsorterande Hammenhögsbor ta bilen till grannbyn för att bli av med sina sopor. Återvinningsstationen tas bort den 29 juni och någon ersättningsplats har ännu inte hittats..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hammenhögsbor

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Återvinningsstation, tas, bort
Barometern - 25 jun 14 kl. 12:14

Återvinningsstation tas bort

Nu slipper snart turisterna se återvinningsstationen i hamnen. I slutet av den här veckan ska nämligen stationen på Norra Strandgatan tas bort.
– Normalt låter vi en återvinningsstation som ska flyttas stå kvar till dess att den nya platsen är klar, men vi vill vara smidiga i detta fall då det har det framförts starka önskemål baserat på att den befintliga stationen ligger olämpligt ur turistsynpunkt, säger Magnus Sandström, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, i ett pressmeddelande.

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 04:00

Ilska bland Blidöborna när återvinningsstation tas bort: "Var finns miljötänket?"

Beskedet att Förpackning- och tidningsinsamlingen, FTI, stänger sin återvinningsstation på Blidö har mötts av förstämning och i vissa fall ilska. "Var finns miljötänket", undrar flera sedan nyheten blivit känd via ett Facebookinlägg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Återvinningsstation tas bort

Återvinningsstationen vid Kunghällsplan i Bengtsfors plockas bort för att göra plats åt ett fyravåningshus..

BT - 14 feb 14 kl. 17:15

Återvinningsstationer tas bort på Trandared: "Letar nya platser"

Två återvinningsstationer på Trandared försvinner inom kort. Några nya platser finns än så länge inte i planeringen. Det är återvinningsstationerna på Söderdalsgatan och Söderforsgatan på Trandared som senast den 1 april ska tas bort.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 18 kl. 16:33

Återvinningsstation tas bort från Prästgatan

SR - 11 dec 13 kl. 12:41

Maxgräns för förskolegrupper tas bort

Gränsen vid 15 barn per grupp tas bort i förskolan, det beskedet kom från Skolverket som har beslutat sig för att ändra sina råd för förskolan. Något som väcker kritik från flera håll. Lärarförbundets ordförande Eva- Lis Sirén är kritisk mot skolverkets nya råd..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Sydsvenskan - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Hinder på gc-väg måste tas bort

HÖRBY Stora betongklumpar har placerats ut vid infarterna till gång- och cykelbanan mellan Osbyholm och Hörby, och hindrar räddningsfordon från att ta sig fram.
Från kommunen säger man att det är några av fastighetsägarna utmed gamla banvallen som ställt ut blocken för att hindra tjuvar och vandaler från att köra in med bil på gc-vägen.Det står ett betongblock vid tunneln under riksväg 13, intill Hörby fälad, och ett vid grindarna vid infarten till gång- och cykelvägen från Osbyholm.

Kristianstadsbladet - 01 aug 12 kl. 20:03

Stöttorna tas bort från fasaden


Som ett gips som tas av och blottar ett försvagat, men välläkt skelett. Blekt och darrande, men lättare till sinnes, kikar rådhuset fram när nu de stora stålstöden, som stöttat husets gamla trötta fasad genom vinterstormarna, tas bort. Långsamt går det.

Fler nyheter från YA

YA - 8 timmar sedan

Röstning: Stenshuvud är klimatsmartare än Karibien

Stenshuvud är ett av de resmål som nominerats som en klimatsmart sommardestination i SJ:s tävling ”Visa oss ditt fantastiska Sverige”..

YA - 10 timmar sedan

Kommunen krymper sponsringen till ridklubb

Kommunen minskar sponsringen till Österlens ridklubb. Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott när årets sponsorpengar fördelades. Frågan ledde dock till omröstning..

YA - 13 timmar sedan

Fritid Österlens campingimperium växer

Fritid Österlen Holding AB tar över driften av Barsebäcks camping. Från och med sommaren har Ola Ambuhm och hans företag en hel campingkvartett att förvalta..

YA - Igår: 16:42

Allt för bröllopet kan hittas på Österlen

Många är de österlenska aktörer som helt eller delvis jobbar mot bröllopsbranschen. Och allt – oavsett om det rör sig om lokal, tårta, porslin eller smink – ska gå att ordna lokalt, det är föreningen Bröllopsrundan Österlen övertygad om. .

YA - I förrgår: 00:01

Torun Börtz: Om att åka bort - fast hemma

Med våren kommer inte bara solen och snödropparna. Då kommer även suget, suget efter hittills okända platser..

YA - I förrgår: 00:01

Kommunen utreder framtidens äldreboende

Finns det intresse för ett så kallat mellanboende bland kommuninvånarna? Den frågan försöker socialförvaltningen just nu få svar på..

YA - I förrgår: 00:01

Kommunen vill förebygga parkeringskaos

Med fler p-platser hoppas kommunen ha början till lösning på det trafikkaos som sommartid uppstår vid Knäbäckshusen. Vägföreningen hoppas å sin sida kunna bötfälla parkeringssyndare..

YA - I förrgår: 15:34

Polisutredning: Insamling utreds som bedrägeri

Rädda Filippa-insamlingen som många österleningar bidragit till utreds nu av polisen som bedrägeri. Detta efter att bidragsgivare från hela landet polisanmält insamlingen..

YA - I förrgår: 14:08

Amfetaminpåverkad man körde bil

En man i 30-årsåldern åtalas för att ha kört bil trots att han var narkotikapåverkad..

YA - I förrgår: 13:59

Kapernaum på Borrby bio

Den kritikerrosade och prisbelönta filmen Kapernaum visas på söndag kväll på Borrby bio..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.