YA > Lokalt

Tuesday, 25 September, 23:16

YA - 18 jun 18 kl. 10:59

Beskedet: Återvinningsstation tas bortI sommar får källsorterande Hammenhögsbor ta bilen till grannbyn för att bli av med sina sopor. Återvinningsstationen tas bort den 29 juni och någon ersättningsplats har ännu inte hittats..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hammenhögsbor

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Återvinningsstation, tas, bort
Barometern - 25 jun 14 kl. 12:14

Återvinningsstation tas bort

Nu slipper snart turisterna se återvinningsstationen i hamnen. I slutet av den här veckan ska nämligen stationen på Norra Strandgatan tas bort.
– Normalt låter vi en återvinningsstation som ska flyttas stå kvar till dess att den nya platsen är klar, men vi vill vara smidiga i detta fall då det har det framförts starka önskemål baserat på att den befintliga stationen ligger olämpligt ur turistsynpunkt, säger Magnus Sandström, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, i ett pressmeddelande.

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 04:00

Ilska bland Blidöborna när återvinningsstation tas bort: "Var finns miljötänket?"

Beskedet att Förpackning- och tidningsinsamlingen, FTI, stänger sin återvinningsstation på Blidö har mötts av förstämning och i vissa fall ilska. "Var finns miljötänket", undrar flera sedan nyheten blivit känd via ett Facebookinlägg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Återvinningsstation tas bort

Återvinningsstationen vid Kunghällsplan i Bengtsfors plockas bort för att göra plats åt ett fyravåningshus..

BT - 14 feb 14 kl. 17:15

Återvinningsstationer tas bort på Trandared: "Letar nya platser"

Två återvinningsstationer på Trandared försvinner inom kort. Några nya platser finns än så länge inte i planeringen. Det är återvinningsstationerna på Söderdalsgatan och Söderforsgatan på Trandared som senast den 1 april ska tas bort.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 18 kl. 16:33

Återvinningsstation tas bort från Prästgatan

SR - 11 dec 13 kl. 12:41

Maxgräns för förskolegrupper tas bort

Gränsen vid 15 barn per grupp tas bort i förskolan, det beskedet kom från Skolverket som har beslutat sig för att ändra sina råd för förskolan. Något som väcker kritik från flera håll. Lärarförbundets ordförande Eva- Lis Sirén är kritisk mot skolverkets nya råd..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Sydsvenskan - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Hinder på gc-väg måste tas bort

HÖRBY Stora betongklumpar har placerats ut vid infarterna till gång- och cykelbanan mellan Osbyholm och Hörby, och hindrar räddningsfordon från att ta sig fram.
Från kommunen säger man att det är några av fastighetsägarna utmed gamla banvallen som ställt ut blocken för att hindra tjuvar och vandaler från att köra in med bil på gc-vägen.Det står ett betongblock vid tunneln under riksväg 13, intill Hörby fälad, och ett vid grindarna vid infarten till gång- och cykelvägen från Osbyholm.

Kristianstadsbladet - 01 aug 12 kl. 20:03

Stöttorna tas bort från fasaden


Som ett gips som tas av och blottar ett försvagat, men välläkt skelett. Blekt och darrande, men lättare till sinnes, kikar rådhuset fram när nu de stora stålstöden, som stöttat husets gamla trötta fasad genom vinterstormarna, tas bort. Långsamt går det.

Fler nyheter från YA

YA - 7 timmar sedan

Mandelmanns bygglovsnobb väcker debatt: ”Blir lycklig”

Länsstyrelsens beslut att stoppa Mandelmanns byggplaner har väckt våldsam debatt i sociala medier. De allra flesta ifrågasätter länsstyrelsens beslut att upphäva bygglovet..

YA - 9 timmar sedan

Anmälan: Bedräglig filmfaktura anmäld

En Simrishamnsbo krävs på 4 500 kronor för filmer han aldrig sett. Ytterligare ett bedrägeriförsök har anmälts till polisen..

YA - 9 timmar sedan

Hästloppis på Attusa gård

Ännu en gång arrangeras loppis för hästintresserade på Attusa gård..

YA - 9 timmar sedan

Dom: Campare dömd för narkotikabrott

En 34-årig Halmstad-bo döms för narkotikabrott efter att förra sommaren ha blivit påkommen med 0,67 gram kokain på Tobisviks camping..

YA - 14 timmar sedan

Simris: Förare fast för rattfylla inatt

En person togs misstänkt för att ha kört rattfull natten mot tisdagen. .

YA - Igår: 15:22

Soppan serverad i församlingshemmet

På onsdag är det dags för säsongens första vardagslunch..

YA - Igår: 10:36

Tre fall av skadegörelse i Borrby

Krossade rutor och en söndersparkad postlåda. De senaste dagarna har tre fall av skadegörelse i Borrby polisanmälts..

YA - Igår: 09:58

Brott: Anklagades för porrsurfning – pressades på pengar

En man i 75-årsåldern anklagas via mejl för att ha besökt porrsidor. För att informationen inte ska spridas till hans bekanta pressas han att betala 600 dollar..

YA - I förrgår: 18:05

En dansfestival för både stora och små

Scenen var täckt av gräs och i ljusskenet stod en dansare, en dockspelare och en cirkusartist och gjorde sig redo. Det hade blivit dags för barnens dag under Simrishamns första dansfestival..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.