YA > Lokalt

Friday, 20 July, 06:21

YA - 18 jun 18 kl. 10:59

Beskedet: Återvinningsstation tas bortI sommar får källsorterande Hammenhögsbor ta bilen till grannbyn för att bli av med sina sopor. Återvinningsstationen tas bort den 29 juni och någon ersättningsplats har ännu inte hittats..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Hammenhögsbor

Dela artikeln

29 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Återvinningsstation, tas, bort
Barometern - 25 jun 14 kl. 12:14

Återvinningsstation tas bort

Nu slipper snart turisterna se återvinningsstationen i hamnen. I slutet av den här veckan ska nämligen stationen på Norra Strandgatan tas bort.
– Normalt låter vi en återvinningsstation som ska flyttas stå kvar till dess att den nya platsen är klar, men vi vill vara smidiga i detta fall då det har det framförts starka önskemål baserat på att den befintliga stationen ligger olämpligt ur turistsynpunkt, säger Magnus Sandström, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI, i ett pressmeddelande.

Norrtelje Tidning - 16 nov 17 kl. 04:00

Ilska bland Blidöborna när återvinningsstation tas bort: "Var finns miljötänket?"

Beskedet att Förpackning- och tidningsinsamlingen, FTI, stänger sin återvinningsstation på Blidö har mötts av förstämning och i vissa fall ilska. "Var finns miljötänket", undrar flera sedan nyheten blivit känd via ett Facebookinlägg..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Återvinningsstation tas bort

Återvinningsstationen vid Kunghällsplan i Bengtsfors plockas bort för att göra plats åt ett fyravåningshus..

BT - 14 feb 14 kl. 17:15

Återvinningsstationer tas bort på Trandared: "Letar nya platser"

Två återvinningsstationer på Trandared försvinner inom kort. Några nya platser finns än så länge inte i planeringen. Det är återvinningsstationerna på Söderdalsgatan och Söderforsgatan på Trandared som senast den 1 april ska tas bort.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 18 kl. 16:33

Återvinningsstation tas bort från Prästgatan

SR - 11 dec 13 kl. 12:41

Maxgräns för förskolegrupper tas bort

Gränsen vid 15 barn per grupp tas bort i förskolan, det beskedet kom från Skolverket som har beslutat sig för att ändra sina råd för förskolan. Något som väcker kritik från flera håll. Lärarförbundets ordförande Eva- Lis Sirén är kritisk mot skolverkets nya råd..

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Sydsvenskan - 02 maj 17 kl. 15:52

Gränskontroll skärps, id-kontroller tas bort

Regeringen skärper gränskontrollerna, samtidigt som id-kontrollerna på bussar, tåg och färjor mellan Danmark och Sverige tas bort. Beskedet lämnas vid en presskonferens med Inrikesminister Anders Ygeman (S) och infrastrukturminister Anna Johansson (S).

Skånskan - 20 okt 15 kl. 14:00

Hinder på gc-väg måste tas bort

HÖRBY Stora betongklumpar har placerats ut vid infarterna till gång- och cykelbanan mellan Osbyholm och Hörby, och hindrar räddningsfordon från att ta sig fram.
Från kommunen säger man att det är några av fastighetsägarna utmed gamla banvallen som ställt ut blocken för att hindra tjuvar och vandaler från att köra in med bil på gc-vägen.Det står ett betongblock vid tunneln under riksväg 13, intill Hörby fälad, och ett vid grindarna vid infarten till gång- och cykelvägen från Osbyholm.

Kristianstadsbladet - 01 aug 12 kl. 20:03

Stöttorna tas bort från fasaden


Som ett gips som tas av och blottar ett försvagat, men välläkt skelett. Blekt och darrande, men lättare till sinnes, kikar rådhuset fram när nu de stora stålstöden, som stöttat husets gamla trötta fasad genom vinterstormarna, tas bort. Långsamt går det.

Fler nyheter från YA

YA - 15 timmar sedan

Omfattande vatten läcka i Simrishamns kommun

För tillfället är det en omfattande vattenläcka på dricksvattenledningen från Hamnabro vattenverk. Var ytterst sparsam med vatten, uppmanar kommunen..

YA - 17 timmar sedan

Jazz i Gladsax på lördag

Per Bäcker och Staffan Mårtensson kvintett bjuder på jazz på Lönebostället i Gladsax på lördag..

YA - 17 timmar sedan

Mamma Mia på Borrby bio

På lördag visas den nya Mamma Mia-filmen på Borrby bio..

YA - 19 timmar sedan

Stal biljettpengar i kiosk

Drygt 1 000 kronor stals vid inbrott i museijärnvägens biljettkiosk..

YA - Igår: 17:42

Dömd till dagsböter för narkotikabrott

En 20-åring från Halland har dömts till dagsböter för ringa narkotikabrott. Ett urinprov visade att mannen var narkotikapåverkad vid gripandet..

YA - Igår: 16:02

Om gruvor på hamnplan i dag

Dagens föreläsare på hamnplan har blivit sjuk och ersätts av Anita Ullman som talar i ett annat aktuellt ämne - gruvdrift på Österlen..

YA - Igår: 10:44

Man bestulen på sina utfartsspeglar

När mannen ut från huset tisdagsmorgonen fann han att någon monterat bort utfartsspeglarna på tomten. Händelsen är nu polisanmäld. .

YA - Igår: 10:47

Berusad man gripen efter att ha sparkat på bil

Polisen ryckte ut till Lilla Norregatan för en misstänkt skadegörelse. På plats fann de en man som hade sparkat på en bil – med en skada på bagageluckan som följd. .

YA - I förrgår: 01:00

Så marknadsför sig politikerna inför valet – på marknaden

På Kiviks marknad är det inte endast knallar som säljer. Här finns också flera partier som kursar sina ideologier och fiskar röster inför stundande val 9 september..

YA - 17 jul 18 kl. 00:00

Stor publik på populär allsång

Allsång på Lübeckergården. Det är ett populärt inslag för många i semestertider. Sara Li Larsson och Ted Eriksson är uppskattade allsångsledare,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.