YLE > Finland

Monday, 24 September, 17:15

Liknande nyheter

Taggar: Hakkarainen, dömstill , villkorligt, fängelseför , sexuellt, ofredandeoch , misshandel
YLE - 16 okt 15 kl. 12:09

Kriminella roffare eller fläckfria politiker?

Brottslingar och snåla roffare? Nej, de flesta politikerna på Åland är säkert hederliga hårt arbetande, med ett fläckfritt förflutet och stor vilja att arbeta för andra. Det riskerar att snabbt bli bortglömt när man följer de dystrare sidorna i åländsk politik, skriver Yles utsända Bengt Östling.

Fler nyheter från YLE

YLE - 30 minuter sedan

Lojo drar åt svångremmen - stort sparpaket väntar

Lojo går in för ett massivt sparpaket under åren 2018-2021. Stadsstyrelsen anser att kommunens utgifter inte är på en hållbar nivå. Samtidigt vill Lojo undvika skattehöjningar..

YLE - 12 timmar sedan

På måndag är det hela havet stormar i Åbo – bussarna kring Salutorget flyttar till nya hållplatser

Från och med måndagen den 24 september gäller det att hålla tungan rätt i mun då man vill hitta en buss i Åbo centrum. Både hållplatser och rutter flyttar på grund av byggarbetet kring Salutorget. Läs också hur bussarna till Pargas, Kimitoön och skärgården går!.

YLE - 1 timme sedan

Blivande föräldrar vill besöka BB innan förlossningen – "Det ger en trygghet på ett helt annat sätt än att man bekantar sig hemma"

Ännu för drygt tre år sedan fick den som skulle föda i Nyland besöka förlossningsavdelningen innan förlossningen, men numera är det bara Lojo sjukhus som ordnar besök. I stället ska de blivande föräldrarna se på bilder och videor på webben. Stina Heikkilä som väntar sitt andra barn tycker inte att det går att jämföra en video med ett besök..

YLE - 5 timmar sedan

Polisen om skärgårdsrazzian: Två av de misstänkta begärs häktade

Centralkriminalpolisen fortsätter gå igenom det konfiskerade materialet från husrannsakan på sammanlagt 17 ställen i Pargas. Personerna som begärs häktade är anställda av företaget som är under utredning. En av dem är estnisk medborgare, den andra rysk medborgare..

YLE - 1 timme sedan

Handplockade arkitekter tävlar om att få planera Ekenäs nya konstmuseum

Utvalda arkitekter och arkitektgrupper har ombetts presentera ett bidrag för det nya konstmuseet i Ekenäs. Albert de la Chapelles konststiftelse är arrangör för tävlingen som går under namnet Projekt Albert..

YLE - 2 timmar sedan

Ovanligt stor mängd UV-strålning i somras – 14 procent mer än genomsnittet de senaste 20 åren

Den gångna sommarens sammanlagda UV-strålningsmängd nådde rekordhöjder. I Södra Finland överskreds gränsen för stark strålning under tolv dagar..

YLE - 3 timmar sedan

Undersökningar stärker misstankar om att kyrkobranden var anlagd

Polisen har hittat ytterligare bevis som tyder på att branden som förstörde den nästan 250 år gamla kyrkan i Kiihtelysvaara i Joensuu var anlagd..

YLE - 3 timmar sedan

Vem är Mauri? Vem är Knud? Varför olika namn? Så här namnges stormar i Norden

I Finland slår man upp universitets almanacka när en storm närmar sig. I Danmark ordnar meteorologerna en namnomröstning..

YLE - 5 timmar sedan

Polisen om skärgårdsrazzian: Alla tre misstänkta är utlänningar - en är släppt men två förhörs ännu

Centralkriminalpolisen fortsätter gå igenom det konfiskerade materialet från husrannsakan på sammanlagt 17 ställen i Pargas. Två personer är fortfarande gripna och förhörs som bäst. CKP säger till Svenska Yle att de två personerna är utländska medborgare..

YLE - 5 timmar sedan

Polisen: Arbetet med det konfiskerade materialet i skärgårdsrazzian tar minst ett år

Centralkriminalpolisen fortsätter gå igenom det konfiskerade materialet från husrannsakan på sammanlagt 17 ställen i Pargas. Två personer är fortfarande gripna och förhörs som bäst. Enligt Helsingin Sanomat är de två personerna utländska medborgare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.