DN > Kultur

Sunday, 21 April, 10:18

DN - 18 jun 18 kl. 09:25

Svenska Akademilandslaget fullt av tillförsikt inför dagens rysareSATIR. Två av årets stora händelser möts i kväll när Svenska Akademilandslaget spelar sin första match i Världsmästerskapen. DN Kulturs expertkommentator Jesper Högström har tagit tempen på nationens stora hopp. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Akademilandslaget, Satir, Svenska Akademilandslaget, Världsmästerskapen, Kulturs, Jesper Högström

Dela artikeln

230 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Akademilandslaget, fulltav , tillförsiktinför , dagens, rysare
YLE - 02 mar 17 kl. 05:40

Kristinestad - med tillförsikt in i framtiden

Efter några lite sämre år börjar det igen se bättre ut för Kristinestad. Ekonomin är på plus och staden är ganska livskraftig igen. Inför kommunalvalet är frågan om ett gemensamt skolcampus på tapeten och även vindkraften väcker diskussion.

Opinionen.se - 21 apr 13 kl. 13:43

IMF hoppas på tillförsikt

När Internationella valutafonden (IMF) och Världsbanken i helgen samlade till vårmöte var det främst behovet av ekonomisk tillförsikt som stod på agendan. IMF-chefen Christine Lagarde och IMF:s styrkommitté vände sig till de ledande ekonomiska makterna när de presenterade utmaningarna man står inför. ?

Expressen - 01 jan 15 kl. 07:30

Nordström: Tog emot nya året med tillförsikt

LOS ANGELES. Det bjöds på elva matcher i NHL under sista dagen av 2014. Kanske inte så många sprakande tillställningar, men några lag hade anledning att ta emot 2015 med tillförsikt.

Dagensanalys.se - 15 feb 17 kl. 15:14

Den europeiska (och svenska) annonsindustrin ser med ökad tillförsikt på 2017

Vi är nu inne på 2017 års andra månad och enligt nya siffror från The European Association of Communications Agencies (EACA) så ser de Europeiska marknadsförarna och annonsörer på framtiden med en högre tillförsikt än 2016. Detta trots ekonomisk och politisk osäkerhet. EACA:s index (European Advertising Business Climate Index) nådde +19 i januari 2017, jämfört med +16 i oktober 2016 och bara +7 i juli samma år.

Vimmerby Tidning - 02 feb 18 kl. 19:31

"Jag känner mig nöjd och har tillförsikt för framtiden"

Tidigare i dag blev det känt att RenoNorden överlåter renhållningen till GDL Transport AB. - För vår del känns det jättebra. Jag känner mig nöjd och har tillförsikt för framtiden med GDL som ny entreprenör, säger Torbjörn Swahn, VD för Vimmerby Energi & Miljö AB..

UNT - 09 sep 18 kl. 21:05

Viss tillförsikt på V:s valvaka

Vänsterpartiet i Enköping såg med viss tillförsikt fram mot resultatet av söndagens val..

YLE - 13 jan 17 kl. 04:21

Partierna rekryterar kommunalvalskandidater för fullt

På partiernas lokalavdelningar jobbar man nu hårt för att rekrytera kommunalvalskandidater. De som jobbar med kandidatrekryteringen säger att det är mycket jobb att göra för att man ska få kandidatlistorna fyllda fram till slutet av februari. Sdp: Januari viktig månad - Januari är en viktig månad, säger Markku Ahonpää, ordförande för Socialdemokraternas kommunorganisation i Vasa.

Skånskan - 15 jul 18 kl. 21:59

Derbydebut med fullt drag

Malmö Lennart Bengtsson påstår att han inte klär i hatt och hade egentligen inte alls tänkt följa med på galoppderbyt. Men Mavara Rosa tvingade honom och det gjorde hon rätt i: De blev utsedda till stiligaste paret på Jägersro!– Det tog en vecka att göra min egen hatt och halsbandet.

Dagens PS - 12 okt 18 kl. 21:22

Dagens PS expert: Fixa det här snabbt!

Under en intensiv dag i Stuttgart fick jag chansen att testa några av Mercedes laddade bilar. Den tyska tillverkaren har en tydlig strategi; 2022 ska hela Mercedes produktsortiment vara elektrifierat. Mercedes aggressiva strategi innebär att ett flertal elektrifierade alternativ kommer att finnas tillgängliga i varje segment, från Smart till stora SUV.

Fler nyheter från DN

DN - 12 timmar sedan

Oscarsakademin: Rätt att utesluta Polanski

Oscarsakademin står fast vid sitt beslut att sparka ut Roman Polanski förra året..

DN - 13 timmar sedan

Skivrecension: The Tallest Man on Earth gör lågmäld återkomst

The Tallest Man on Earth verkar ha blickat inåt under de fyra år som gått sedan förra skivan. Återkomsten är en själslig, varsam och urban resa..

DN - Igår: 08:00

Granulera, olåt, påyrka – vad betyder orden?

Kolla dina kunskaper i veckans språktest..

DN - Igår: 14:00

Boklistan vecka 16: Tre nya böcker

DN:s kritiker listar de bästa böckerna just nu..

DN - Igår: 13:02

Här är veckans bästa låtar, v 16

Beyoncé, Madi Banja, Amon Amarth och Robyn – här är veckans bästa nya låtar..

DN - Igår: 11:39

Konsertrecension: Rufus Wainwright lyser bäst när han sjunger andras låtar

Rufus Wainwright vill så mycket, kan så mycket, har så mycket. Men låtarna håller inte riktigt. Men han är lysande på Konserthuset när han sjunger andra artisters låtar.

DN - I förrgår: 07:53

”Vad händer när böcker blir en inredningsdetalj?”

Fredrik Strage: I snygga butiker och själlösa fik blir böcker tapeter och alternativa cementpelare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.