DN > Kultur

Tuesday, 25 September, 08:50

DN - 18 jun 18 kl. 09:25

Svenska Akademilandslaget fullt av tillförsikt inför dagens rysareSATIR. Två av årets stora händelser möts i kväll när Svenska Akademilandslaget spelar sin första match i Världsmästerskapen. DN Kulturs expertkommentator Jesper Högström har tagit tempen på nationens stora hopp. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Akademilandslaget, Satir, Svenska Akademilandslaget, Världsmästerskapen, Kulturs, Jesper Högström

Dela artikeln

230 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska Akademilandslaget, fulltav , tillförsiktinför , dagens, rysare
YLE - 02 mar 17 kl. 05:40

Kristinestad - med tillförsikt in i framtiden

Efter några lite sämre år börjar det igen se bättre ut för Kristinestad. Ekonomin är på plus och staden är ganska livskraftig igen. Inför kommunalvalet är frågan om ett gemensamt skolcampus på tapeten och även vindkraften väcker diskussion.

Opinionen.se - 21 apr 13 kl. 13:43

IMF hoppas på tillförsikt

När Internationella valutafonden (IMF) och Världsbanken i helgen samlade till vårmöte var det främst behovet av ekonomisk tillförsikt som stod på agendan. IMF-chefen Christine Lagarde och IMF:s styrkommitté vände sig till de ledande ekonomiska makterna när de presenterade utmaningarna man står inför. ?

Expressen - 01 jan 15 kl. 07:30

Nordström: Tog emot nya året med tillförsikt

LOS ANGELES. Det bjöds på elva matcher i NHL under sista dagen av 2014. Kanske inte så många sprakande tillställningar, men några lag hade anledning att ta emot 2015 med tillförsikt.

Dagensanalys.se - 15 feb 17 kl. 15:14

Den europeiska (och svenska) annonsindustrin ser med ökad tillförsikt på 2017

Vi är nu inne på 2017 års andra månad och enligt nya siffror från The European Association of Communications Agencies (EACA) så ser de Europeiska marknadsförarna och annonsörer på framtiden med en högre tillförsikt än 2016. Detta trots ekonomisk och politisk osäkerhet. EACA:s index (European Advertising Business Climate Index) nådde +19 i januari 2017, jämfört med +16 i oktober 2016 och bara +7 i juli samma år.

Vimmerby Tidning - 02 feb 18 kl. 19:31

"Jag känner mig nöjd och har tillförsikt för framtiden"

Tidigare i dag blev det känt att RenoNorden överlåter renhållningen till GDL Transport AB. - För vår del känns det jättebra. Jag känner mig nöjd och har tillförsikt för framtiden med GDL som ny entreprenör, säger Torbjörn Swahn, VD för Vimmerby Energi & Miljö AB..

UNT - 09 sep 18 kl. 21:05

Viss tillförsikt på V:s valvaka

Vänsterpartiet i Enköping såg med viss tillförsikt fram mot resultatet av söndagens val..

YLE - 13 jan 17 kl. 04:21

Partierna rekryterar kommunalvalskandidater för fullt

På partiernas lokalavdelningar jobbar man nu hårt för att rekrytera kommunalvalskandidater. De som jobbar med kandidatrekryteringen säger att det är mycket jobb att göra för att man ska få kandidatlistorna fyllda fram till slutet av februari. Sdp: Januari viktig månad - Januari är en viktig månad, säger Markku Ahonpää, ordförande för Socialdemokraternas kommunorganisation i Vasa.

Skånskan - 15 jul 18 kl. 21:59

Derbydebut med fullt drag

Malmö Lennart Bengtsson påstår att han inte klär i hatt och hade egentligen inte alls tänkt följa med på galoppderbyt. Men Mavara Rosa tvingade honom och det gjorde hon rätt i: De blev utsedda till stiligaste paret på Jägersro!– Det tog en vecka att göra min egen hatt och halsbandet.

Dagensanalys.se - 22 jun 17 kl. 17:11

News55 tillförs 8 MSEK via nyemission

News55 har nu fler än 300 aktieägare och har tillförts 8 MSEK i samband med den nu avslutade nyemissionen som genomförts inför bolagets planerade notering på̊ NGM Nordic MTF. Totalt tecknades 320 000 aktier vilket innebär att emissionen tecknades till 100 procent. Emissionen innebär att News55:s aktiekapital ökar från 500 000 SEK till 613 565,87 SEK samt att antalet aktier ökar från 1 408 874 stycken till 1 728 874, vilket motsvarar en utspädning på̊ 18,5 procent.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Nisse: Utdraget kortkommando

Kåseri. Att åka med SL har sina begränsningar..

DN - 19 timmar sedan

Stefan Lisinski: ”Straffet blir sannolikt flera år i fängelse”

DN:s kriminalreporter Stefan Lisinski tror att Kulturprofilen med största sannolikhet kommer att dömas till flera års fängelse. Han tror ändå att en eventuell dom kommer att överklagas..

DN - 19 timmar sedan

Advokaten om Kulturprofilens reaktion: Han blev chockad och tyst

Målsägarbiträdet Elisabeth Massi Fritz och försvarsadvokaten Björn Hurtig är överens om att en fällande dom mot Kulturprofilen sannolikt är att vänta. Enligt Hurtig reagerade Kulturprofilen starkt på beskedet. – Han blev chockad.

DN - I förrgår: 08:59

Beyoncé anmäld för ”extrem häxkonst”

Beyoncés tidigare trumslagare Kimberly Thompson har ansökt om kontaktförbud för superstjärnan, enligt nöjessajten The Blast. Sångaren anklagas bland annat för ”extrem häxkonst” och för att ha dödat sin musikers kattunge..

DN - 21 sep 18 kl. 16:26

”Star trek”-planet hittad av astronomer

Planeten Vulcan, hemort för den logiskt sinnade Mr Spock och hans artfränder med spetsiga öron i ”Star trek”, kan ha hittats av forskare..

DN - 21 sep 18 kl. 14:33

Where's the Music i Norrköping lägger ner

I fyra år har festivalen Where's the Music anordnats i Norrköping, men nu tackar den för sig, rapporterar SVT Öst..

DN - 21 sep 18 kl. 12:16

Inga nya ledamöter invalda i Svenska Akademien

Svenska Akademien har ännu inte valt in några nya ledamöter. Det bekräftar den tillförordnade ständige sekreteraren Anders Olsson för Sveriges Radio Kulturnytt. .

DN - 21 sep 18 kl. 12:04

Åtal mot Cissi Wallin kan väckas i oktober

Cissi Wallin pekade ut en Aftonbladetprofil som våldtäktsman under metoohösten. Nu är hon nära att åtalas för grovt förtal. .

DN - 21 sep 18 kl. 11:27

Bokmässan: ”Vi har lärt oss otroligt mycket av de senaste årens kris”

Förra årets Bokmässa i Göteborg präglades av högerextrema Nya Tiders närvaro och av nazistiska NMR:s demonstration utanför Svenska Mässan. 25 procent färre besökare blev resultatet. – Vi kommer att fortsätta säga nej till utställare som gör att vi riskerar att hamna i samma situation, säger nya chefen Frida Edman..

DN - 21 sep 18 kl. 08:15

Spotify låter artister ladda upp sin egen musik

Från och med nu kan flera hundra amerikanska artister ladda upp sin egen musik på Spotify – utan att gå via ett skivbolag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.