GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 13 December, 00:29

Liknande nyheter

Taggar: Man föllfrån tredje , våningen
Trelleborgs Allehanda - 09 jan 13 kl. 18:00

Klockan klämtar för köket på Gröningen

Foto: Claes Nyberg
Nu är beslutet fattat. Köket på Gröningen stängs. Men lunchgästerna ska fortfarande kunna äta mat på servicecentret.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 09:01

Tjuvar klättrar in via andra våningen i villor med larm

En rad villor med inbrottslarm har under de senaste veckorna utsatts för inbrott i Kronoberg. Tjuvarna har tagit sig in och enbart uppehållit sig på andra våningen – som inte varit larmad. – Larmdekalerna skrämmer upp tjuvarna till villornas andravåningar.

YLE - 28 jul 17 kl. 16:32

Tekniska problem för Räikkönen under träningen: ”Kan inte göra något”

Kimi Räikkönen hade en del problem med bilen under den andra fria träningen inför Ungerns GP. Daniel Ricciardo var snabbast under dagens båda träningar. Under den första fria träningen i Ungern klockades Kimi Räikkönen för den näst snabbaste tiden.

Skånskan - 18 jun 18 kl. 01:00

Tid­ningen är omist­lig för vår de­mo­kra­ti

När en lo­kal­tid­ning för­svinner är vi alla för­lo­ra­re. Sam­häl­lets kost­nader ökar. Det känns fat­tigare kul­tu­rellt och po­li­tiskt.

Skånskan - 03 feb 17 kl. 14:00

Gröningen bästa platsen att rasta hundar i Bara

BARA Bara saknar en hundrastplats och många hundägare tycker att Gröningen är den perfekta platsen för en sådan.
– Vi vill inte vänta längre för det har varit vår tur i många år, skäller hundägarna när de samlas på den aktuella platsen. ERWP.

Skånskan - 21 nov 18 kl. 05:00

Upp­följ­ningen blir av­gö­ran­de

Med en so­li­di­tet på mi­nus 70 pro­cent (för ett fö­re­tag är lika myc­ket i plus önsk­värt) är det svårt att kri­ti­sera det nya al­li­ans­sty­ret i Re­gi­on Skåne för att vilja av­sätta en del av skat­te­höj­ningen till att minska det un­der mån­ga år upp­ar­betade un­der­skottet. Möj­li­gen blir det svårare att mo­ti­vera per­so­nalen att göra nöd­vän­diga ef­fek­ti­vi­se­ringar och ned­skär­ningar ge­nom att ha en mil­jard i bud­ge­terat över­skott.
Ändå görs sats­ningar ock­så i bud­geten.

Trelleborgs Allehanda - 27 okt 12 kl. 14:15

SD vill diskutera Gröningen på nytt

Foto: Tomas Nyberg
Sverigedemokraterna vill att frågan om matserveringen och köket på Gröningen i Anderslöv ska tas upp på nytt i servicenämnden.
Servicenämnden har redan en gång beslutat att lägga ned köket på Gröningen. Framför allt för att det innebär en osund konkurrens gentemot privata näringsidkare.

Trelleborgs Allehanda - 02 mar 13 kl. 08:00

"Avveckling" av Gröningen ett missförstånd

Söderslättspartiet anmäler Trelleborgs kommun till förvaltningsrätten eftersom de menar att servicenämnden börjat avveckla köket på Gröningen.
Det handlar dock inte om någon avveckling utan om en flytt av en del av produktionen, enligt Ulrika Arnell, kostchef på Trelleborgs kommun. ?

Trelleborgs Allehanda - 14 mar 13 kl. 08:00

Stort bråk om Gröningen

För en månad sen var det kommunal regi som gällde på Akka. Men nu har servicenämnden i ett möte beslutat precis tvärtom. Samtidigt blev diskussionerna om Gröningens köks framtid så hätska att ärendet till slut togs bort från dagordningen.

BT - 11 jul 14 kl. 07:25

Knallerian ekar tom ? stänger av stora delar övervåningen

Knallerian blir allt mer tom. Nu stänger fastighetsägaren stora delar av övervåningen och samlar butikerna på nedre plan. Ett stort antal butikslokaler står tomma i Knallerian sedan lång tid tillbaka.

Helsingborgs Dagblad - 21 maj 15 kl. 12:38

Ericsson 18:e på första träningen

Den svenske formel 1-föraren Marcus Ericsson fick nöja sig med 18:e tid under den första träningen inför söndagens klassiska stadslopp i Monaco. Ericsson, som i fjol tog säsongens bästa VM-placering i just Monaco när han blev elva, tillbringade en stor del av träningen i Sauberstallets depå och tillryggalade endast totalt 25 varv. Han var länge nästan åtta sekunder efter VM-ledande Lewis Hamilton, men mot slutet av träningen kom Ericsson ut på banan igen och putsade åtminstone sin tid till att vara drygt 2,5 sekunder bakom Hamilton, som både gjorde flest (49) varv och det snabbaste på Monacos gator.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Guterres i Sverige för Jemensamtalen

Parterna i de pågående Jemensamtalen norr om Stockholm har kommit överens om att återuppta gas- och oljeexport från det krigshärjade landet, rapporterar Reuters och hänvisar till källor inom båda sidorna i samtalen..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Kommunen backar: Film i Väst får fortsatt stöd

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Barnfamilj rånad i hemmet av tre gärningsmän

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Expert: May lär fortsätta med sin plan

Theresa May klarade misstroendeomröstningen, men många av hennes partikamrater röstade emot henne. May lär dock se resultatet som ett litet ljus i tunneln som stärker möjligheterna att få igenom sitt brexitavtal, spår en expert som TT talat med..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Tv-bonden efter kärlekssveket: En mardröm

Bondeparet skulle åka på en romantisk semester ihop – men Frida Eriksson dök aldrig upp. Nu berättar mjölkbonden Simon Ohlsson om känslorna..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Man skjuten vid t-banestation

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Sverige missar EM-semifinal: "Det är surt"

Sverige gjorde sitt jobb och körde över ett lojt Ryssland. Det räckte till en Paris-resa, men inte till en EM-semifinal utan en match om femteplats mot Norge..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Norskt fiasko – Europamästaren missar semi

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Mölndal segrare hemma mot Surte - Mattias Wenstedt matchvinnare

Mölndal besegrade Surte på hemmaplan i onsdagens match i division 1 västra. 5–2 (3–2) slutade matchen..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Nytt Kinahopp tände Wall StreetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.