DI > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 01:12

DI - 17 jun 18 kl. 20:30

"Marknaden är i limbo"Två år efter folkomröstningen väntar finansmarknaden fortfarande på viktiga besked om brexit. "Marknaden är i limbo eftersom förhandlingarna om EU-utträdet går mot en kritisk punkt", säger Karen Ward på fondbolaget JP Morgan Asset Management..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Karen Ward, JP Morgan Asset Management

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadenär i , limbo
Cornucopia - 05 okt 18 kl. 10:34

Politiskt limbo

Svensk politik har faktiskt blivit tråkig sedan valet. Det finns nämligen i princip inget man kan angripa regeringen för så länge deras framtid hänger i politisk limbo, och det känns som media och allmänhet också börjar tröttna på tjafset om ny regeringsbildning. Och Sverige tuggar vidare, och det blir tydligt hur mycket EU bestämmer över Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 11 kl. 09:46

Limbo kommer till Mac i slutet av året

Spelutvecklaren Playdead, som köpt tillbaka sig själva från investerarna tack vare framgångarna med hyllade spelet Limbo, har meddelat att man sålt över en miljon exemplar (digitalt då) av spelet..

Nyteknik - 01 dec 11 kl. 10:05

TV: Här är roboten som dansar limbo

Se den uppblåsbara roboten som dansar limbo..

IDG - 21 maj 12 kl. 05:00

E-leg i limbo - i ett år


E-leget kan komma att kastas in i ett årlångt limbo. Den 31 juni skrotas ramavtalet för det nuvarande e-leget. Sedan dröjer det ett år innan den nya e-legitimationsplattformen kan sjösättas..

Mobil - 05 jul 13 kl. 09:32

Atmosfäriska Limbo ute nu till Ios

Indiespelet Limbo fick stor uppmärksamhet när det släpptes till Xbox 360 under 2010. Nu finns spelet för nedladdning till Ios..

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 23:21

Öcalan: Fredsförhandlingar i "limbo"


Den fängslade kurdiske ledaren Abdullah Öcalan varnade på lördagen i ett uttalande att den inledda fredsprocessen med den turkiska staten inte kan stå och väga hur länge som helst, och han uppmanade regeringen att agera."Trots alla hinder är vår vilja till fred lika fast som den var från början men det bör vara känt att det inte kan befinna sig i limbo för evigt", hette det i uttalandet, som förmedlades av prokurdiska parlamentsledamöter som besökt Öcalan i fängelset.Det förbjudna kurdiska partiet PKK utlyste i mars i fjol vapenvila efter månader av förhandlingar med myndigheter, men fredsprocessen har sedan dess gått i stå.

BT - 11 jan 14 kl. 23:23

Öcalan: Fredsförhandlingar i "limbo"

Den fängslade kurdiske ledaren Abdullah Öcalan varnade på lördagen i ett uttalande att den inledda fredsprocessen med den turkiska staten inte kan stå och väga hur länge som helst, och han uppmanade regeringen att agera. "Trots alla hinder är vår vilja till fred lika fast som den var från början men det bör vara känt att det inte kan befinna sig i limbo för evigt", hette det i uttalandet, som förmedlades av prokurdiska parlamentsledamöter som besökt Öcalan i fängelset.Det förbjudna kurdiska partiet PKK utlyste i mars i fjol vapenvila efter månader av förhandlingar med myndigheter, men fredsprocessen har sedan dess gått i stå.

Expressen - 11 maj 14 kl. 01:30

Problemen fortsätter: "Befinner oss i limbo"

Det blir ingen Nate Diaz, 29, i buren inom den närmaste framtiden. Problemen mellan stjärnan UFC fortsätter nämligen. Enligt Diaz manager befinner sig parterna i limbo.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 17:05

I kristdemokraternas limbo

Under 90-talet och in på 2000-talet var Kristdemokraterna ett humanistiskt och flyktingvänligt parti.Sedan tog SD 13 procent. Och nu deltar även KD i budgivningen på de främlingsfientliga väljarna.

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 17:05

I kristdemokraternas limbo

Under 90-talet och in på 2000-talet var Kristdemokraterna ett humanistiskt och flyktingvänligt parti.Sedan tog SD 13 procent. Och nu deltar även KD i budgivningen på de främlingsfientliga väljarna.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Spotify lanseras i Saudiarabien

Spotify lanserades på 13 nya marknader i Mellanöstern och Nordafrika på tisdagen..

DI - 2 timmar sedan

Så investerar börsprofilerna 1 Mkr

Di TV brukar fråga personer hur de skulle investera en miljon kronor. Så här löd svaren från juli till oktober i år. .

DI - 3 timmar sedan

Svajigt på Wall Street – S&P500 föll 0,2 procent

Tisdagen blev en svajig historia på Wall Street där de ledande indexen rörde sig på båda sidor av nollstrecket. När dagens handel summerades var S&P500 ner 0,2 procent. .

DI - 3 timmar sedan

Aros Bostadsutveckling AB (publ) erbjudande av preferensaktier kraftigt övertecknat

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, DISTRIBUTION ELLER PUBLICERING, VARE SIG DIREKT ELLER INDIREKT, I USA, KANADA, JAPAN, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, HONGKONG, SINGAPORE OCH SCHWEIZ ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. Aros Bostadsutveckling AB (publ) (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) offentliggör idag utfallet av erbjudandet till allmänheten avseende preferensaktier i Bolaget inför den förestående noteringen av preferensaktierna på Nasdaq First North i Stockholm (”Erbjudandet”)..

DI - 3 timmar sedan

ISR vill ta in omkring 38 miljoner i emissioner

Bioteknikbolaget ISR har beslutat om att dels genomföra en riktad nyemission om cirka 25,4 miljoner kronor, dels en företrädesemission om cirka 12,7 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 4 timmar sedan

SKF:s vd under hård press

Kullagerjätten SKF, med vd:n Alrik Danielson, får storstryk av andra stora verkstadsaktier och nu sprider sig paniken i koncernledningen. Enligt uppgifter till Di uppmanar vd:n chefer att göra allt för att sänka kostnader – samtidigt som han ifrågasätts internt..

DI - 4 timmar sedan

SKF:s ordförande om sin vd: Absolut rätt person för jobbet

SKF:s ordförande Hans Stråberg hävdar att styrelsen har ”mycket stort förtroende” för vd:n Alrik Danielson. ”SKF har varit och är igenom en stor transformation”, säger Hans Stråberg..

DI - 4 timmar sedan

Det finns inga grå områden när det handlar om överlevnad

Jag går på näringslivsmingel och får höra några sanningens ord. ”Du delar in världen i svart och vitt, och du blir vit och får en massa lajks på Twitter”, säger en bekant..

DI - 4 timmar sedan

Oljeprisfallet tilltar på tisdagen – har nu rasat omkring 6 procent

Oljepriset fortsätter att rasa under tisdagskvällen. Vid kvart i nio svensk tid hade spotpriset på Brentoljan backat med 5,6 procent till 65,1 dollar per fat medan WTI-oljan var ned 6,1 procent 55,3 dollar per fat. .

DI - 4 timmar sedan

Spelbolaget Kambuas ägare utreds av EBM

Ägaren till det omstridda företaget Kambua, som lockar investerare med en högavkastande spelrobot, utreds av Ekobrottsmyndigheten, erfar Di. Enligt Di:s källor gäller misstankarna skatte- och bokföringsbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.