DI > Ekonomi

Friday, 15 February, 23:57

DI - 17 jun 18 kl. 20:30

"Marknaden är i limbo"Två år efter folkomröstningen väntar finansmarknaden fortfarande på viktiga besked om brexit. "Marknaden är i limbo eftersom förhandlingarna om EU-utträdet går mot en kritisk punkt", säger Karen Ward på fondbolaget JP Morgan Asset Management..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EU, Karen Ward, JP Morgan Asset Management

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadenär i , limbo
Cornucopia - 05 okt 18 kl. 10:34

Politiskt limbo

Svensk politik har faktiskt blivit tråkig sedan valet. Det finns nämligen i princip inget man kan angripa regeringen för så länge deras framtid hänger i politisk limbo, och det känns som media och allmänhet också börjar tröttna på tjafset om ny regeringsbildning. Och Sverige tuggar vidare, och det blir tydligt hur mycket EU bestämmer över Sverige.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 11 kl. 09:46

Limbo kommer till Mac i slutet av året

Spelutvecklaren Playdead, som köpt tillbaka sig själva från investerarna tack vare framgångarna med hyllade spelet Limbo, har meddelat att man sålt över en miljon exemplar (digitalt då) av spelet..

Nyteknik - 01 dec 11 kl. 10:05

TV: Här är roboten som dansar limbo

Se den uppblåsbara roboten som dansar limbo..

IDG - 21 maj 12 kl. 05:00

E-leg i limbo - i ett år


E-leget kan komma att kastas in i ett årlångt limbo. Den 31 juni skrotas ramavtalet för det nuvarande e-leget. Sedan dröjer det ett år innan den nya e-legitimationsplattformen kan sjösättas..

Mobil - 05 jul 13 kl. 09:32

Atmosfäriska Limbo ute nu till Ios

Indiespelet Limbo fick stor uppmärksamhet när det släpptes till Xbox 360 under 2010. Nu finns spelet för nedladdning till Ios..

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 23:21

Öcalan: Fredsförhandlingar i "limbo"


Den fängslade kurdiske ledaren Abdullah Öcalan varnade på lördagen i ett uttalande att den inledda fredsprocessen med den turkiska staten inte kan stå och väga hur länge som helst, och han uppmanade regeringen att agera."Trots alla hinder är vår vilja till fred lika fast som den var från början men det bör vara känt att det inte kan befinna sig i limbo för evigt", hette det i uttalandet, som förmedlades av prokurdiska parlamentsledamöter som besökt Öcalan i fängelset.Det förbjudna kurdiska partiet PKK utlyste i mars i fjol vapenvila efter månader av förhandlingar med myndigheter, men fredsprocessen har sedan dess gått i stå.

BT - 11 jan 14 kl. 23:23

Öcalan: Fredsförhandlingar i "limbo"

Den fängslade kurdiske ledaren Abdullah Öcalan varnade på lördagen i ett uttalande att den inledda fredsprocessen med den turkiska staten inte kan stå och väga hur länge som helst, och han uppmanade regeringen att agera. "Trots alla hinder är vår vilja till fred lika fast som den var från början men det bör vara känt att det inte kan befinna sig i limbo för evigt", hette det i uttalandet, som förmedlades av prokurdiska parlamentsledamöter som besökt Öcalan i fängelset.Det förbjudna kurdiska partiet PKK utlyste i mars i fjol vapenvila efter månader av förhandlingar med myndigheter, men fredsprocessen har sedan dess gått i stå.

Expressen - 11 maj 14 kl. 01:30

Problemen fortsätter: "Befinner oss i limbo"

Det blir ingen Nate Diaz, 29, i buren inom den närmaste framtiden. Problemen mellan stjärnan UFC fortsätter nämligen. Enligt Diaz manager befinner sig parterna i limbo.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 15 kl. 17:05

I kristdemokraternas limbo

Under 90-talet och in på 2000-talet var Kristdemokraterna ett humanistiskt och flyktingvänligt parti.Sedan tog SD 13 procent. Och nu deltar även KD i budgivningen på de främlingsfientliga väljarna.

Sydsvenskan - 11 nov 15 kl. 17:05

I kristdemokraternas limbo

Under 90-talet och in på 2000-talet var Kristdemokraterna ett humanistiskt och flyktingvänligt parti.Sedan tog SD 13 procent. Och nu deltar även KD i budgivningen på de främlingsfientliga väljarna.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tio svenska doldisar på Forbes prestigelista

Hört talas om Christopher Alesund? Eller Agnes Larsson? De tillhör Sveriges mest framgångsrika under 30 år, enligt amerikanska Forbes prestigefulla lista..

DI - 1 timme sedan

Flera personer skjutna utanför Chicago

Minst fyra poliser och flera andra personer har skadats i ett skottdrama på ett företag i staden Aurora strax väster om Chicago, rapporterar amerikanska medier..

DI - 1 timme sedan

Åkesson: Samarbetar med M och KD formellt

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hävdar att SD har ett formellt samarbete med M och KD. Partierna ändrar sina förslag efter SD:s synpunkter, enligt Åkesson. Men påståendena tillbakavisas av KD och M..

DI - 1 timme sedan

Bert Karlsson och Rasta bygger hotell av husvagnar

Vägkrogjätten Rasta och entreprenören Bert Karlsson ska bygga lågprishotell. I veckan blev första bygglovet klart.  ”Det här tror jag på något enormt, jag har jobbat med detta i över ett år”, säger Bert Karlsson till Di .

DI - 1 timme sedan

Dow steg för åttonde veckan i rad – Faang-aktier mot strömmen

New York-börserna stärktes av positiva signaler från handelssamtalen mellan USA och Kina och Dow-indexet kunde med fredagens uppgång summera den åttonde plusveckan i rad. Tekniktunga Nasdaq hade det något tyngre efter nedgångar bland Faang-aktierna..

DI - 2 timmar sedan

FRA redo att agera – men besluten saknas

Trots att Sverige allt tydligare behöver ett nationellt IT-säkerhetsnav har det mest stannat vid vackra ord. FRA är dock redo. ”Får vi ett uppdrag kan vi börja i viss skala under det här året”, säger generaldirektör Dag Hartelius..

DI - 2 timmar sedan

FRA varnar för cyberhot – privata företag utan skydd

Försöken att digitalt stjäla svenska företagshemligheter blir allt fler och raffinerade – ett cyberhot mot hela samhället.  ”Sverige har en stor it-säkerhetsskuld”, säger FRA:s generaldirektör Dag Hartelius till Di i en exklusiv intervju..

DI - 2 timmar sedan

Sparekonomerna oroade: ”Vi vet inte vart de stannar”

Nordnets sparekonom Frida Bratt och Joakim Bornold med samma roll på Söderberg & Partners är oroade men inte överraskade efter fredagskvällens vinstvarning från Oscar Properties: ”Vi vet inte var det stannar”, säger Bornold till Di..

DI - 3 timmar sedan

Oscar Engelbert självkritisk: Jag tycker inte vi har levererat

Även om hela bostadsmarknaden har gått emot Oscar Properties är bolagets vd Oscar Engelbert självkritisk efter vinstvarningen. Han kommenterar även frågan om nyemissionshotet och ger sin prognos om när bostadsmarknaden vänder..

DI - 3 timmar sedan

Aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA steg under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.