UNT > Lokalt

Friday, 20 July, 06:27

UNT - 17 jun 18 kl. 20:17

Rånförsök mot restaurang i UppsalaTvå personer söks misstänka för ett rånförsök i Årsta i Uppsala under söndagskvällen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Uppsala, Årsta

Dela artikeln

30 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rånförsökmot , restaurangi , Uppsala
Uppsalanyheter.se - 19 okt 15 kl. 06:02

Restaurangbrand i centrala Uppsala

Polis och brandkås kallades till en restaurang i centrala Uppsala sedan det luktat brandrök i ett trapphus, branden släcktes dock snabbt och skadorna uppges vara begränsade.Polis och brandkås kallades till en restaurang i centrala Uppsala sedan det luktat brandrök i ett trapphus, branden släcktes dock snabbt och skadorna uppges vara begränsade.   Det var vid 04-tiden på måndagmorgonen som polis och brandkår kallades till en restaurang på Skolgatan i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 13 nov 17 kl. 00:30

Svärdrånare härjar i Uppsala - stor polisinsats pågår

Två personer beväpnade med ett svärdliknande föremål eftersöks av polisen efter bland annat ett rån mot en restaurang samt försök att tilltvinga sig två bilar.Två personer beväpnade med ett svärdliknande föremål eftersöks av polisen efter bland annat ett rån mot en restaurang samt försök att tilltvinga sig två bilar.   Två personer på en moped, alternativt motorcykel eftersöks av en massiv polisinsats efter att man har rånat Restaurang och Pizzerian Leoparden på Ritargatan i stadsdelen Sala Backe i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 02 mar 15 kl. 23:18

Konkurserna ökade med 133 procent i Uppsala

Konkurserna inom svenskt näringsliv fortsätter att minska och i februari sjönk antalet konkurser med hela 13 procent. Men i Uppsala län är trenden den motsatta, där ökade antalet konkurser  med 133 procent. Konkurserna inom svenskt näringsliv fortsätter att minska och i februari sjönk antalet konkurser med hela 13 procent.

Uppsalanyheter.se - 09 apr 16 kl. 11:41

Stor brandinsats i centrala Uppsala

En omfattande brand utbröt på lördagsförmiddagen i en restaurang på Vaksalagatan 10 i centrala Uppsala.En omfattande brand utbröt på lördagsförmiddagen i en restaurang på Vaksalagatan 10 i centrala Uppsala.   Det var på förmiddagen vid 9:30 som räddningstjänsten fick larm om branden som startat i ventilationssystemet på retaurang La Parilla.

Supermiljöbloggen - 21 apr 16 kl. 17:00

Herbivåren har nått Uppsala

Nu är det dags för Herbivåren att leta sig norrut från Skåne ett tag. Studentstaden Uppsala är inte bara Sveriges fjärde största stad, utan en stad som satsar på mysiga kaféer, trendiga restauranger och såklart - vegetariska bufféer. Dagens restaurang: Legumé.

UNT - 25 mar 11 kl. 18:39

Restaurang varnas

Restaurang Fame i centrala Uppsala har tilldelats en varning av nämnden för serveringstillstånd vid Uppsala kommun..

Västerbottens Folkblad - 04 sep 11 kl. 14:26

Bombhot mot restaurang i Uppsala

Restaurang Lingon i centrala Uppsala har utsatts för ett bombhot. Ett stort område har spärrats av och bombtekniker från Stockholm är på plats och undersöker den misstänkta sprängladdningen som restaurangpersonalen fann utanför dörren. Man fann även ett brev med hotelser.

UNT - 11 sep 11 kl. 09:43

Brand i restaurang

Sent på lördagskvällen utbröt en brand i Uppsala orientaliska restaurang på Bandstolsvägen. Enligt räddningstjänsten är lokalen brand- och rökskadad. Senare under natten mot söndagen inträffade även två bilbränder i Uppsala..

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 11:45

Misstänkt explosion i restaurang

Polisen har spärrat av en restaurang i Uppsala enligt SVT och bombgruppen är inkopplad.— Strax före klockan 10 ringde personal till polisen och berättade att det kan ha sprängts något inne i den här lokalen, säger Christer Nordström, presstalesman vid polisen i Uppsala, till TT.Polisen undersöker restaurangen, men enligt Christer Nordström är det fortfarande oklart vad som har hänt..

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 15 kl. 11:45

Misstänkt explosion i restaurang

Polisen har spärrat av en restaurang i Uppsala enligt SVT och bombgruppen är inkopplad.— Strax före klockan 10 ringde personal till polisen och berättade att det kan ha sprängts något inne i den här lokalen, säger Christer Nordström, presstalesman vid polisen i Uppsala, till TT.Polisen undersöker restaurangen, men enligt Christer Nordström är det fortfarande oklart vad som har hänt..

Kristianstadsbladet - 02 dec 15 kl. 11:43

Misstänkt explosion i restaurang

Polisen har spärrat av en restaurang i Uppsala enligt SVT och bombgruppen är inkopplad. - Strax före klockan 10 ringde personal till polisen och berättade att det kan ha sprängts något inne i den här lokalen, säger Christer Nordström, presstalesman vid polisen i Uppsala, till TT.(TT).

Fler nyheter från UNT

UNT - 12 timmar sedan

Just nu: Tågförseningar

Det råder just nu förseningar i tågtrafiken Uppsala–Sala..

UNT - 15 timmar sedan

Östhammar ska få bättre kommunala skyltar

Östhammars kommun ska förbättra sina informationsskyltar..

UNT - 15 timmar sedan

Bilbrand i Uppsala

På torsdagseftermiddagen larmades räddningstjänsten till en bilbrand..

UNT - 17 timmar sedan

Vattenläcka i Uppsala

Vid lunchtid på torsdagen larmades räddningstjänst om en vattenläcka på Skomakargatan i Uppsala..

UNT - 17 timmar sedan

Två dagar med western och vänskap

Barn samlades på Eva Malmströms gård för att få rida, leka och kasta lasso..

UNT - 18 timmar sedan

Transportsläp har vält på E18

En transportbil med släp har vält på E18 vid Frösvitunneln utanför Enköping..

UNT - 18 timmar sedan

Hemköp uppmanade kunderna att grilla

Under torsdagen fick flera Hemköps kunder i bland annat Uppland ett sms som uppmanade till att grilla..

UNT - 22 timmar sedan

Kommunen erbjuder lantbrukare vatten

Många bönder är i stort behov av vatten..

UNT - 22 timmar sedan

Brand bekämpas i större rishög

Strax före klockan 07 på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänst om en brand i en större rishög i Heby kommun..

UNT - 23 timmar sedan

Boende lyckades släcka brand

Under natten brann det i Kvarngärdesparken i Uppsala..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.