Expressen > Nöje

Sunday, 18 November, 16:00

Expressen - 17 jun 18 kl. 09:00

Olle Jönssons pengabråk med Lasse Stefanz-kolleganLasse Sigfridsson fick rätt i en tvist 2016 med Lasse Stefanz gällande en aktieutdelning - men fejden med dansbandet tog inte slut där. Sigfridsson menar att han fortfarande inte får några skivroyalties på de skivor han varit med och spelat in och de forna gruppkamraterna pratar i dag inte med varandra.– Det är ju mitt livsverk också, så det känns ju inte bra, säger Lasse Sigfridsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jönssons, Lasse Stefanz, Sigfridsson, Lasse Sigfridsson

Dela artikeln

88 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olle, Jönssons, pengabråkmed , Lasse, Stefanz-kollegan
Kristianstadsbladet - 13 nov 12 kl. 09:36

Branschen förvånad över Olle Jönssons avhopp

Lasse Stefanz är skivförsäljningsmässigt en dominant på den svenska musikscenen. Artist­ansvarige Jacob Ekendahl på skivbolaget Warner Music var en av dem som nåddes av Olle Jönssons mejl under söndagen.
Men han vill varken bekräfta eller dementera orda­lydelsen.?

BLT - 21 nov 12 kl. 20:27

Olle Jönsson stannar i Lasse Stefanz

Olle Jönsson stannar i Lasse Stefanz och står på scenen på Sandra i Kalmar i morgon kväll.
I kväll kom beskedet som så många väntat på.
?

Expressen - 03 jun 17 kl. 00:51

Olle Jönssons ilska – efter hårda påhoppet

Nu svarar Lasse Stefanz Olle Jönsson på angreppet från bandets tidigare bassist Lasse Sigfridsson - som anklagat sångaren för att trakassera honom. Frontmannen i dansbandet kallar utspelet för rena lögner och slår tillbaka: – Jag tycker att det är nere på sandlådenivå om jag inte kan önska en nygammal arbetskamrat lycka till utan att han ska spy på mig. Då har det gått för långt, säger Olle Jönsson..

Expressen - 13 nov 12 kl. 10:31

Panikmötet efter Olle Jönssons avhopp

Olle Jönsson, 56, har lagt locket på efter sitt plötsliga avhopp. Enligt uppgifter till Expressen finns en spricka i Lasse Stefanz - och på måndagen höll medlemmarna ett krismöte för att försöka reda ut situationen. - Olle är en känslo- och humörmänniska, säger vännen Thomas Deutgen..

Expressen - 05 nov 18 kl. 06:00

Olle Jönssons uppoffring mitt i under hälsokampen

I "Leva utan att dö" på TV3 träffar Peter Jihde sångaren i Lasse Stefanz, Olle Jönsson, för att prata om hur det är att leva med diabetes.Men halvvägs igenom ett gig avslöjar Jönsson att han kissat blod – men struntat i att åka till akuten, i förmån för att uppträda.– Jag är så jävla trött på att vara sjuk.

Expressen - 14 nov 18 kl. 06:00

Olle Jönssons kamp – för familjens skull

Otursdrabbade Lasse Stefanz-sångaren Olle Jönsson har drabbats av både hjärtinfarkt, tandlossning och salmonella, samtidigt som han är sjuk i diabetes.Dansbandslegendaren har tvingats lägga om hela sitt liv efter diagnosen, och kämpar för att hålla sig så frisk som möjligt – för familjens skull.– Jag vill se mina barn och mina två barnbarn, så jag vill vara med ett tag till, säger Olle Jönsson..

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 12 kl. 10:52

Lasse Stefanz-spelningar i svajning

Olle Jönssons avhopp i Lasse Stefanz upprör dansbandsvärlden. Och inför helgens två spelningar i NV-Skåne ser det mörkt ut..

Expressen - 05 jul 13 kl. 23:30

Olle Jönssons tips: Så hålls kärleken vid liv

I 46 år har Olle Jönsson arbetet tillsammans med musikerna i Lasse Stefanz som spelar för 18:e gången på Ekebofestivalen. Men han är inte "gift" med bandet - vid stjärnans sida finns hela tiden hustrun Gunilla. - Vi har hållit ihop i 32 år, säger dansbandsstjärnan som just kommit hem från en semestertripp till Turkiet med frun..

Expressen - 18 nov 14 kl. 05:30

Olle Jönssons attack mot TV4: Är snobbiga

"Så mycket bättre" har tappat en miljon tittare sedan premiären. Nu höjer Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönsson rösten och ifrågasätter TV4:s val av artister – och att dansband inte är välkomna i programmet. – Tyvärr tror jag det handlar om snobbism, säger han..

Expressen - 13 feb 15 kl. 00:07

Olle Jönssons ilska mot musikjuryn

Robyn, Carola och Yngwie Malmsteen är tre av de svenska artister som under torsdagen valdes in i Swedish Music Hall of Fame. Men bland de utvalda finns inte en enda dansbandsartist – något som upprör Lasse Stefanz sångare och frontfigur Olle Jönsson. – Jag har hållit på i 48 år.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

En uppgörelse där freden mellan magiker och mugglare står på spel

Stanna tiden och dröm sött. För den här filmen är som att bli insvept i en filt stickad av välskräddad tweed, sammetslent mörker, dimmiga stengator och förunderligt söta fantasidjur..

Expressen - 4 timmar sedan

Tildes tårar – lämnar Nyhetsmorgon efter 17 år

I 17 år har Tilde de Paula Eby programlett ”Nyhetsmorgon” i TV4. Men nu har hon gjort sin sista sändning. I morse blev hon överraskad av de tidigare kollegerna – och Tilde de Paula föll i gråt.

Expressen - 6 timmar sedan

Helena Hysén pengauppgörelse med Glenn – efter skilsmässan

Helena Hysén skräder inte orden när hon talar om sin exmans otrohet och sätt att behandla henne i samband med skilsmässan.Nu berättar hon om den hemliga ekonomiska uppgörelsen - och att hon skulle vilja ha med Glenn vid sin dödsbädd. – Mina föräldrar hjälpte mig och barnen att köpa en lägenhet.

Expressen - 6 timmar sedan

Christer Sjögrens ärliga ord om tårarna i tv: ”Blev påmind”

I lördagens ”Så mycket bättre” berättar Christer Sjögren om sin relation till sin pappa – och faller i gråt. Nu avslöjar han anledningen till hans starka känslor.– Det finns en del som stänger av, men vad är det för mening då?

Expressen - 8 timmar sedan

Tildes tårar inför sista avskedet – kollegernas hemliga överraskning

Under söndagen gör TV4-programledaren Tilde de Paula Eby sin sista sändning som programledare för ”Nyhetsmorgon” efter 17 år.Redan under torsdagen firades hon av kollegerna.”Jag blev så klart helt överväldigad av mina arbetskompisars kärlek och det fortsatte efter sändning med tårta, blommor, tal, presenter och framförallt mycket tårar.

Expressen - 10 timmar sedan

Flyr kylan – kändisarnas lyxhem i solen: ”Unnat oss den lyxen”

Regn och rusk har nått Sverige. Vad passar då bättre än att dra i väg till sitt alldeles egna lyxhem i solen? Här är svenska kändisarnas oaser utomlands.

Expressen - 18 timmar sedan

TV4:s agerande mot Christer Sjögren är nedrigt

”Så mycket bättre” består numera inte bara av sex låttolkningar, utan även en obligatorisk Christer Sjögren-sketch.Den här veckan fick dansbandssångaren således ta på sig en pottformad störtkruka och köra skraltig moppe, ackompanjerad av muntra slapsticktoner.TV4 har förvandlat Sjögren till säsongens clown, trots att allt pekar på att han gått in i programmet med betydligt seriösare intentioner..

Expressen - 18 timmar sedan

Betygen: De var bäst i ”Så mycket bättre”

Expressens Maria Brander sätter getingbetyg på alla låtar i andra avsnittet av "Så mycket bättre" på TV4..

Expressen - 19 timmar sedan

Christer Sjögrens nya besked – efter tidigare kritiken mot TV4

Christer Sjögren har tidigare varit kritisk mot hur TV4 framställt honom i programmet. Men ikväll får hans känslor ta plats – och han säger nu att han och kanalen är helt överens. – Det var bara några klipp som jag tycker kunde ha varit mer till min fördel, säger Christer Sjögren.

Expressen - 18 timmar sedan

Linnea Henrikssons starka ord kampen – inför artisterna

Linnea Henriksson tolkar Stors låt ”Svartskallar” – men väljer att göra om den till ˝Småtjejer”. Inför uppträdandet väljer hon att slå ett slag för den feministika kampen. – Jag vet att du står bakom mig i den feministiska kampen, säger hon till Stor i sändningen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.