Expressen > Nöje

Saturday, 21 July, 19:08

Expressen - 17 jun 18 kl. 09:00

Olle Jönssons pengabråk med Lasse Stefanz-kolleganLasse Sigfridsson fick rätt i en tvist 2016 med Lasse Stefanz gällande en aktieutdelning - men fejden med dansbandet tog inte slut där. Sigfridsson menar att han fortfarande inte får några skivroyalties på de skivor han varit med och spelat in och de forna gruppkamraterna pratar i dag inte med varandra.– Det är ju mitt livsverk också, så det känns ju inte bra, säger Lasse Sigfridsson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jönssons, Lasse Stefanz, Sigfridsson, Lasse Sigfridsson

Dela artikeln

88 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olle, Jönssons, pengabråkmed , Lasse, Stefanz-kollegan
Kristianstadsbladet - 13 nov 12 kl. 09:36

Branschen förvånad över Olle Jönssons avhopp

Lasse Stefanz är skivförsäljningsmässigt en dominant på den svenska musikscenen. Artist­ansvarige Jacob Ekendahl på skivbolaget Warner Music var en av dem som nåddes av Olle Jönssons mejl under söndagen.
Men han vill varken bekräfta eller dementera orda­lydelsen.?

BLT - 21 nov 12 kl. 20:27

Olle Jönsson stannar i Lasse Stefanz

Olle Jönsson stannar i Lasse Stefanz och står på scenen på Sandra i Kalmar i morgon kväll.
I kväll kom beskedet som så många väntat på.
?

Expressen - 03 jun 17 kl. 00:51

Olle Jönssons ilska – efter hårda påhoppet

Nu svarar Lasse Stefanz Olle Jönsson på angreppet från bandets tidigare bassist Lasse Sigfridsson - som anklagat sångaren för att trakassera honom. Frontmannen i dansbandet kallar utspelet för rena lögner och slår tillbaka: – Jag tycker att det är nere på sandlådenivå om jag inte kan önska en nygammal arbetskamrat lycka till utan att han ska spy på mig. Då har det gått för långt, säger Olle Jönsson..

Expressen - 13 nov 12 kl. 10:31

Panikmötet efter Olle Jönssons avhopp

Olle Jönsson, 56, har lagt locket på efter sitt plötsliga avhopp. Enligt uppgifter till Expressen finns en spricka i Lasse Stefanz - och på måndagen höll medlemmarna ett krismöte för att försöka reda ut situationen. - Olle är en känslo- och humörmänniska, säger vännen Thomas Deutgen..

Expressen - 05 jul 13 kl. 23:30

Olle Jönssons tips: Så hålls kärleken vid liv

I 46 år har Olle Jönsson arbetet tillsammans med musikerna i Lasse Stefanz som spelar för 18:e gången på Ekebofestivalen. Men han är inte "gift" med bandet - vid stjärnans sida finns hela tiden hustrun Gunilla. - Vi har hållit ihop i 32 år, säger dansbandsstjärnan som just kommit hem från en semestertripp till Turkiet med frun..

Expressen - 18 nov 14 kl. 05:30

Olle Jönssons attack mot TV4: Är snobbiga

"Så mycket bättre" har tappat en miljon tittare sedan premiären. Nu höjer Lasse Stefanz-stjärnan Olle Jönsson rösten och ifrågasätter TV4:s val av artister – och att dansband inte är välkomna i programmet. – Tyvärr tror jag det handlar om snobbism, säger han..

Expressen - 13 feb 15 kl. 00:07

Olle Jönssons ilska mot musikjuryn

Robyn, Carola och Yngwie Malmsteen är tre av de svenska artister som under torsdagen valdes in i Swedish Music Hall of Fame. Men bland de utvalda finns inte en enda dansbandsartist – något som upprör Lasse Stefanz sångare och frontfigur Olle Jönsson. – Jag har hållit på i 48 år.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 12 kl. 10:52

Lasse Stefanz-spelningar i svajning

Olle Jönssons avhopp i Lasse Stefanz upprör dansbandsvärlden. Och inför helgens två spelningar i NV-Skåne ser det mörkt ut..

Skånskan - 28 jul 16 kl. 16:02

Slut på de ljuva åren för Olle och Christina

De sista ljuva åren har framförts live mängder av gånger av Olle Jönsson från Lasse Stefanz och sångerskan Christina Lindberg. Men när de uppträdde samtidigt under Kul i juli i Helsingborg i tisdags blev det inte så.
– Det är jättesorgligt men jag vill att publiken ska förstå att det här inte är mitt val utan Olle Jönssons, säger Christina Lindberg.

Skånskan - 08 jan 16 kl. 09:00

Lasse Stefanz först ut i ny dansbandsserie

Kultur och Nöje Tack för dansen heter TV4:s nya lördagssatsning där dansbandsmusiken står i fokus. Först ut, på lördag, är Lasse Stefanz.
– Vi var tveksamma att ställa upp i början, men med facit i hand blev det fantastiskt och jag tror det kan betyda mycket både för oss och för dansmusiken, säger Olle Jönsson, sångare och frontfigur i Sveriges största dansband.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Lisa Ajax starka kroppserkännande

Lisa Ajax tar ofta ställning mot osunda kroppsideal i sociala medier.I senaste avsnittet av "Häng på" berättar artisten om tiden hon led av kroppskomplex. – Om jag inte gick till gymmet så fick jag en väldig ångest, säger hon till SVT.

Expressen - 1 timme sedan

Frank Anderssons exfru: Därför byter jag efternamn

Frank Andersson och Jeanette Bouvin Nygren hade en turbulent skilsmässa under 2017.Nu raderar den före detta brottarens exfru honom för gott ur sitt liv – och byter namn.– Namnändringen har gått igenom, jag är klar med Andersson, säger Jeanette Bouvin Nygren..

Expressen - 3 timmar sedan

Berglund puttrar av härliga historier och låter pianot ha huvudrollen

Anders Berglund är totalt förknippad med min uppväxts nöjesproduktioner.Därför blir hans sommarprogram som en mjuk filt av mysiga anekdoter..

Expressen - 4 timmar sedan

Angreppet mot Wahlgren och Wistam: ”Så många lögner”

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam kritiseras hårt efter ett avsnitt av sin podcast "Wahlgren och Wistam".Under avsnittet yttrar Wahlgren ett ord som upplevts som rasistiskt av många lyssnare."Vi tar till oss av den konstruktiva kritik som har kommit till oss, men accepterar inte felaktiga anklagelser och de hot som vi fått ta emot", säger profilerna i ett uttalande..

Expressen - 4 timmar sedan

Penny Parneviks frierikrav på Douglas

Penny Parnevik är tillsammans med den 17 år äldre svenska hockeystjärnan Douglas Murray sedan i fjol.Nu berättar TV3-profilen om platsen där hon vill att pojkvännen friar till henne. ”Igår var nog en av dom härligaste, mysigaste, kvällarna i hela mitt liv", skriver hon på sin blogg..

Expressen - 7 timmar sedan

Nu kan du köpa artisten Princes skor - och bibel

En bibel, ett par solglasögon eller ett par begagnade skor - det kanske inte låter så kul att köpa på auktion.Om de inte ägts av superstjärnan Prince.På lördag har du chansen - då hans prylar klubbas i väg..

Expressen - 8 timmar sedan

”Mamma Mia”-stjärnans sexiga avslöjande om Abba

Skådespelerskan Christine Baranski, som spelar Tanya i "Mamma Mia! Here We Go Again", berättar om fina relationen till Abba.Musiken har alltid varit en del av hennes liv.

Expressen - 9 timmar sedan

Lisa Marie Presley utblottad och desperat

NEW YORK. Hon är dotter till Elvis Presley, har varit gift med Michael Jackson – och en gång i tiden miljardär.Men det var då.

Expressen - 12 timmar sedan

Lill Lindfors hjärtproblem var dold hormonsjukdom

Artisten Lill Lindfors, 78, drabbades av oregelbunden hjärtrytm. Extraslagen var symtom på den kroniska sköldkörtelsjukdomen hypertyreos. – Det var som att hjärtat hoppade över ett slag.

Expressen - 13 timmar sedan

Anna Wahlgrens sex- upptäckt utomlands

Anna Wahlgren har lämnat Sverige för Indien där hon har skaffat sig en ny familj – och ett nytt liv.I M-magasin skriver Sveriges kändaste mamma själv om kulturkrockarna – som bland annat handlar om sex.”Nu är det faktiskt inte i alla kulturer man ägnar sig åt att blanda saliv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.