Aftonbladet > Kultur

Saturday, 22 September, 19:05

Liknande nyheter

Taggar: Demokratikämpari , skugganav VM
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 14:24

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig..

SvD - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP..

UNT - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP..

BT - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig.- Även om polisen har rensat alla ockuperade områden, är vägen till allmän rösträtt i Hongkong genom civil olydnad inte slut, säger Daisy Chan, en talesperson för gruppen med representanter från både politiska partier och studentorganisationer, till AFP.

Sydsvenskan - 18 aug 13 kl. 06:30

Efter en blodig vecka blev vår till höst i arabvärlden

Den arabiska våren har definitivt övergått i höst.Miljoner drömmar om frihet och demokrati har krossats.Hoppet väcktes den 17 december 2010 när den 26-årige gatuförsäljaren Mohamed Bouazizi tände eld på sig själv i förtvivlan och protest mot att myndigheterna tagit hans grönsaksvagn i beslag.

Cornucopia - 05 okt 13 kl. 09:44

Syrienkriget - krig eller kommunal filminspelning?

"Det finns ingen silvermedalj i strid" - Wiseman mfl Med de allerstädes närvarande mobilkamerorna, kombinerat med en mot alla odds fungerande Internetanslutning, så överträffas antalet döda i Syrienkriget1. endast av antalet filmer från kriget på YouTube. Det är mestadels den mycket oprofessionella rebellsidan som verkar lägga ut dessa filmer, alternativt så är det regeringssidan, som går igenom likens kroppar efter förndrande filmer att publicera online.

SvD - 14 jul 12 kl. 21:31

Bakslag för rysk rättskamp

Ny lag tvingar oberoende demokratikämpar att kalla sig ?utländska agenter?..

Kristianstadsbladet - 06 aug 12 kl. 08:10

Ingen vitrysk nallebjörn

När Sveriges ambassadör i Vitryssland, Stefan Eriksson, i förra veckan utvisades från diktaturen Vitryssland var anklagelserna emot honom tragikomiska. I de statsstyrda medierna beskylldes Eriksson både för att på ambassaden ha låtit oppositionsgrupper träna sig i att attackera poliser och för att ha orsakat att Ikea inte etablerat sig i Minsk.
Hur mycket de nallebjörnar med budskap om demokrati och frihet som släpptes ned från ett sportflygplan över vitryskt territorium den 4 juli har spelat roll i sammanhanget är osäkert.

SvD - 27 okt 12 kl. 12:26

?Fel att Sverige har strypt ryskt bistånd?

?Stöd till demokratikämpar är avgörande.?.

SVT Debatt - 04 jun 13 kl. 15:10

Turkiet har kommit över en mur av rädsla

PROTESTERNA I TURKIET Gatorna har väckts till liv. Erdogans exkluderande politik har lett till djupa samhällsklyftor och fängslade demokratiaktivister. Nu förenas nu turkar, kurder, män, kvinnor, hbt-personer, fotbollsanhängare, uteliggare, unga, äldre, skådespelare, politiker, lärare, muslimer och aktivister mot regeringen.

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Kollektiv naturvurm

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Målaren som föll ur ramen

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Slutet på familjelyckan

Aftonbladet - Igår: 04:00

Folkhemmet i blixtbelysning

Aftonbladet - Igår: 03:45

Grandiost äreminne

Aftonbladet - Igår: 03:30

Även fredsrörelsen borde rusta upp

Aftonbladet - I förrgår: 16:00

Rädda min hälsa – ge mig ett poddpurri

Aftonbladet - I förrgår: 15:03

Avväpnande primadonna

Aftonbladet - I förrgår: 10:53

Patroner och tjänare

Aftonbladet - I förrgår: 03:45

Kvävande rättsrötaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.