Expressen > Nyheter

Tuesday, 25 September, 23:30

Expressen - 16 jun 18 kl. 16:35

Rekordstort förtroende för Jimmie ÅkessonJimmie Åkesson, SD, har aldrig haft större förtroende, visar Expressen/Demoskops nya mätning av folkets förtroende för partiledarna. Samtidigt sjunker förtroendet för statsminister Stefan Löfven och moderatledaren Ulf Kristersson. – Jag tror man kan se avtrycket av gymnasieamnestin i den här mätningen, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop. – Det är en trend vi har sett under en längre tid, säger Jimmie Åkesson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, Åkesson, ExpressenDemoskops, Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Peter Santesson, Demoskop

Dela artikeln

11158 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordstort, förtroendeför , Jimmie, Åkesson
Expressen - 16 dec 12 kl. 06:14

Rekordsiffror för Jimmie Åkesson

Sverigedemokraterna har rekordstort väljarstöd. I Göteborgs-Postens och Svenska Dagbladets senaste Sifo-mätning, som publiceras i dag, når partiet 10 procent - och är därmed tredje störst i riksdagen. - Det är en del i en positiv trend, säger Martin Kinnunen, pressansvarig hos Sverigedemokraterna, till Expressen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort förtroende för MP i klimatfrågan

Trots att Centerpartiet profilerat sig som ett parti som värnar om miljö och klimat så är det bara fyra procent av de svenska väljarna som känner störst förtroende för C när det gäller klimatfrågan. Det visar en Sifoundersökning, rapporterar SVT.Men Miljöpartiet får rekordstort förtroende, 46 procent, visar undersökningen.

BT - 14 jan 15 kl. 11:18

Etheridge faller inte i rockfällan

Kansas svar på Steve Earle. Melissa Etheridge har kanske inte levt ett lika brokigt och trasigt liv men hennes känsla för klassisk amerikansk rock och folkrock är precis lika äkta. Det är musikaliska områden som är lätt att misslyckas inom.

YLE - 22 jan 16 kl. 10:31

Mottagningscentralerna säkrare än sitt rykte

Röda Korsets kartläggning om säkerheten på mottagningscentralerna visar att största delen av alla asylsökande, anställda och frivilliga känner sig trygga eller mycket trygga på mottagningsenheterna. ”Vår utredning visar att de rykten om otrygghet och oroligheter på mottagningscentralerna som i synnerhet via sociala medier fått fart har varit kraftigt överdrivna. Säkerheten för alla parter på mottagningscentralerna är i verkligheten mycket bättre än den bild man får via nyhetsflödet”, säger Röda Korsets organisationschef Marita Salo.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Miljonärerna hittade döda i Thailand – nedgrävda på tomt

Brittiska miljonären Alan Hogg, 64, lämnade livet i Storbritannien bakom sig och flyttade till Thailand för att bygga sitt lyxhem. Nu har britten och hans fru hittats mördade och nedgrävda på sin tomt, skriver The Guardian. Tre personer har erkänt morden – och polisen misstänker att det rör sig om ett beställningsjobb från hans svåger.

Expressen - 1 timme sedan

Trump om anklagelsen mot domaren: Hon har ingenting

Ytterligare en kvinna har nu trätt fram och anklagat domare Brett Kavanuagh, nominerad till USA:s högsta domstol, för sexuella trakasserier.Även denna händelse ska ha inträffat för över 30 år sedan. President Donald Trump avfärdar dock anklagelserna mot domaren.

Expressen - 1 timme sedan

”Premiärministern avsatt – turbulensen förbjupas”

Internationella medier riktade strålkastarljuset mot Sverige när riksdagen röstade för att entlediga statsminister Stefan Löfven. Norska Dagbladet skriver om S-ledarens ”förödande ögonblick” och finanstidningen Bloomberg slår fast att den ”politiska turbulensen fördjupas”. ”Ingen tydlig väg till makten för något av de etablerade blocken”, skriver tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Statsvetare om alliansen: "Ute på tunn tunn is"

Synen på Sverigedemokraterna skär som en rakkniv genom alliansen och hotar dess framtid, enligt statsvetaren Tommy Möller.Under riksdagens öppnande på tisdagen blev sprickan tydligare än någonsin.– Under överskådlig tid har jag svårt att se hur alliansen kan fungera som en kraftfull enhet i svensk politik, säger Möller..

Expressen - 1 timme sedan

Trängde in i kvinnas hem – stal smycken

En kvinna uppger att två män trängt sig in i hennes hem.Enligt henne ska männen ha stulit smycken..

Expressen - 2 timmar sedan

Oväntade bilden – här knäcker Mary en pilsner

Fråga en dansk när en öl smakar bäst och dansken svarar "hvergang".Det visade kronprinsessan Mary under sitt besök i New York när hon ogenerat knäckte en burk med den danska nationaldrycken. .

Expressen - 2 timmar sedan

Livet lyfte efter Lyxfällan – Therese lämnade sin man

”Lyxfällan” förändrade Therese liv.På några få månader har hon gått från ekonomiskt kaos till en ordnad ekonomi och har dessutom hunnit skilja sig sedan inspelningen av programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Anhöriga i arvsstrid efter Magdalena Ribbings död

Arvet efter den folkkära journalisten och folkvettsexperten Magdalena Ribbing har lett till en konflikt mellan de anhöriga.I centrum för bråket står ett gåvobrev upprättat drygt fyra år innan hennes död. .

Expressen - 3 timmar sedan

Ponnyridning anmäld som djurplågeri

Polisen i region Syd har fått in en anmälan om misstänkt djurplågeri sedan en storvuxen person ridit en mindre ponny..

Expressen - 3 timmar sedan

Terje har fått 200 mejl – från porrbluffarna

Tusentals personer har blivit porrutpressade via mejl – bara i Västsverige har omkring 1 000 personer drabbats den senaste tiden.Terje Himberg-Larsen i Göteborg är en av dem som drabbats – och det med besked.– Jag har fått runt 200 mejl under de senaste två månaderna, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.