Expressen > Nyheter

Thursday, 19 July, 17:34

Expressen - 16 jun 18 kl. 16:35

Rekordstort förtroende för Jimmie ÅkessonJimmie Åkesson, SD, har aldrig haft större förtroende, visar Expressen/Demoskops nya mätning av folkets förtroende för partiledarna. Samtidigt sjunker förtroendet för statsminister Stefan Löfven och moderatledaren Ulf Kristersson. – Jag tror man kan se avtrycket av gymnasieamnestin i den här mätningen, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop. – Det är en trend vi har sett under en längre tid, säger Jimmie Åkesson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, Åkesson, ExpressenDemoskops, Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Peter Santesson, Demoskop

Dela artikeln

11159 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordstort, förtroendeför , Jimmie, Åkesson
Expressen - 16 dec 12 kl. 06:14

Rekordsiffror för Jimmie Åkesson

Sverigedemokraterna har rekordstort väljarstöd. I Göteborgs-Postens och Svenska Dagbladets senaste Sifo-mätning, som publiceras i dag, når partiet 10 procent - och är därmed tredje störst i riksdagen. - Det är en del i en positiv trend, säger Martin Kinnunen, pressansvarig hos Sverigedemokraterna, till Expressen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort förtroende för MP i klimatfrågan

Trots att Centerpartiet profilerat sig som ett parti som värnar om miljö och klimat så är det bara fyra procent av de svenska väljarna som känner störst förtroende för C när det gäller klimatfrågan. Det visar en Sifoundersökning, rapporterar SVT.Men Miljöpartiet får rekordstort förtroende, 46 procent, visar undersökningen.

BT - 14 jan 15 kl. 11:18

Etheridge faller inte i rockfällan

Kansas svar på Steve Earle. Melissa Etheridge har kanske inte levt ett lika brokigt och trasigt liv men hennes känsla för klassisk amerikansk rock och folkrock är precis lika äkta. Det är musikaliska områden som är lätt att misslyckas inom.

YLE - 22 jan 16 kl. 10:31

Mottagningscentralerna säkrare än sitt rykte

Röda Korsets kartläggning om säkerheten på mottagningscentralerna visar att största delen av alla asylsökande, anställda och frivilliga känner sig trygga eller mycket trygga på mottagningsenheterna. ”Vår utredning visar att de rykten om otrygghet och oroligheter på mottagningscentralerna som i synnerhet via sociala medier fått fart har varit kraftigt överdrivna. Säkerheten för alla parter på mottagningscentralerna är i verkligheten mycket bättre än den bild man får via nyhetsflödet”, säger Röda Korsets organisationschef Marita Salo.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stefan Löfven i Ljusdal: Vi gör allt som står i vår makt

Statsminister Stefan Löfven (S) riktar ett stort tack till alla som deltar i släckningsinsatserna.– Det är inget annat än hjälteinsatser, säger han vid en pressträff i Ljusdal..

Expressen - 30 minuter sedan

Man befarad drunknad i Lindesberg

En man befaras ha drunknat i Lindesberg under torsdagseftermiddagen. Larmet inkom till polisen vid 15.25..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i frontalkrock

Två bilar ska ha frontalkrockat på länsväg utanför Höganäs.– En personbil står på vägen och en ligger i diket, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisens ledningscentral i region syd. .

Expressen - 1 timme sedan

Nio skadade i olycka – väg avstängd

Nio personer ska ha skadats i en trafikolycka.Enligt polisen ska tre bilar varit inblandade i olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Man till sjukhus med skärskador

En man i Växjö anträffades med skärskador under torsdagen.Mannen fördes med ambulans till sjukhus.Polis har gripit en misstänkt gärningsperson.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemköp ber om ursäkt – efter grill-missen

Sverige står i brand – och det råder totalt eldningsförbud i stora delar av landet.Trots det skickade Hemköp ut ett reklam-sms där kunderna uppmanas grilla. – Det är oförsvarbart att skriva så just nu, säger Amanda Lundberg Karlsson, som är en av de som fick sms:et.

Expressen - 2 timmar sedan

Skog för 600 miljoner har gått upp i rök

Det rör sig sammanlagt om uppskattningsvis 2 miljoner kubikmeter skog.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter blundern med grillarna – Lidl vill stötta köttbönder

Livsmedelskedjan Lidl mötte skarp kritik när de marknadsförde engångsgrillar under den pågående brandkatastrofen. Nu vill de stötta svenska bönder som drabbas av torkan. – För att öka försäljningen av svenskt kött kommer vi att öka antalet kampanjer på svenskt kött i alla våra 172 butiker, säger Malin Laurén, inköpsdirektör för Lidl.

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i ladugård: ”Fullt utvecklad”

En ladugård brinner i Ulricehamns kommun.Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklad..

Expressen - 3 timmar sedan

Efter NMR:s flygblad – försvarsministern besöker Ica i Trosa

Två gånger har personer från nazistiska Nordiska motståndsrörelsen dykt upp utanför Jenni Steiners butik i Trosa och delat ut flygblad. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) besöker på torsdagen butiken.– Det ska bli spännande hur han ser på saken, säger Jenni Steiner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.