Expressen > Nyheter

Monday, 25 March, 07:15

Expressen - 16 jun 18 kl. 16:35

Rekordstort förtroende för Jimmie ÅkessonJimmie Åkesson, SD, har aldrig haft större förtroende, visar Expressen/Demoskops nya mätning av folkets förtroende för partiledarna. Samtidigt sjunker förtroendet för statsminister Stefan Löfven och moderatledaren Ulf Kristersson. – Jag tror man kan se avtrycket av gymnasieamnestin i den här mätningen, säger Peter Santesson, chef för opinionsanalys på Demoskop. – Det är en trend vi har sett under en längre tid, säger Jimmie Åkesson..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Jimmie Åkesson, Åkesson, ExpressenDemoskops, Stefan Löfven, Ulf Kristersson, Peter Santesson, Demoskop

Dela artikeln

11156 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordstort, förtroendeför , Jimmie, Åkesson
Expressen - 16 dec 12 kl. 06:14

Rekordsiffror för Jimmie Åkesson

Sverigedemokraterna har rekordstort väljarstöd. I Göteborgs-Postens och Svenska Dagbladets senaste Sifo-mätning, som publiceras i dag, når partiet 10 procent - och är därmed tredje störst i riksdagen. - Det är en del i en positiv trend, säger Martin Kinnunen, pressansvarig hos Sverigedemokraterna, till Expressen..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort förtroende för MP i klimatfrågan

Trots att Centerpartiet profilerat sig som ett parti som värnar om miljö och klimat så är det bara fyra procent av de svenska väljarna som känner störst förtroende för C när det gäller klimatfrågan. Det visar en Sifoundersökning, rapporterar SVT.Men Miljöpartiet får rekordstort förtroende, 46 procent, visar undersökningen.

BT - 14 jan 15 kl. 11:18

Etheridge faller inte i rockfällan

Kansas svar på Steve Earle. Melissa Etheridge har kanske inte levt ett lika brokigt och trasigt liv men hennes känsla för klassisk amerikansk rock och folkrock är precis lika äkta. Det är musikaliska områden som är lätt att misslyckas inom.

YLE - 22 jan 16 kl. 10:31

Mottagningscentralerna säkrare än sitt rykte

Röda Korsets kartläggning om säkerheten på mottagningscentralerna visar att största delen av alla asylsökande, anställda och frivilliga känner sig trygga eller mycket trygga på mottagningsenheterna. ”Vår utredning visar att de rykten om otrygghet och oroligheter på mottagningscentralerna som i synnerhet via sociala medier fått fart har varit kraftigt överdrivna. Säkerheten för alla parter på mottagningscentralerna är i verkligheten mycket bättre än den bild man får via nyhetsflödet”, säger Röda Korsets organisationschef Marita Salo.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

JUST NU: 75-åring rånad och slagen i huvudet

En 75-årig man ska ha blivit rånad av två okända män. Rånet skedde utomhus och gärningsmännen ska ha kommit över mannens klocka och smycken. ”I samband med rånet ska de ha slagit 75-åringen i huvudet”, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 30 minuter sedan

Carina, 42, krockade: ”Såg plötsligt en mur av vildsvin”

Viltolyckorna i Sydsverige fortsätter att öka. Carina Sellman från Tingsryd var på väg till jobbet en tidig morgon i november förra året när det plötsligt stod en mur av vildsvin framför henne på vägen. – Det är som att köra på en cementsugga, säger hon.

Expressen - 30 minuter sedan

TV: ”Ett Stridsfordon 90 var inblandat i olyckan”

Försvarsmaktens presschef Philip Simon om dödsolyckan.

Expressen - 45 minuter sedan

Avstängda rulltrappor skapar problem i SL-trafiken

Inga pendeltåg i södergående riktning stannar vid Stockholm City på grund av att rulltrapporna inte fungerar. Resenärerna hänvisas i stället till tunnelbanan. – Det finns inte tillräckligt antal rulltrappor som fungerar, då måste halva stationen stängas av, säger Thomas Silvander, SL:s pressjour.

Expressen - 45 minuter sedan

Gildas tvillingar spolades bort av vattenmassorna

NHAMATANDA. Det är mitt på dagen och Gilda Jorge ligger utmattad på ett jordigt plastskynke på marken.Hon har svårt att sig till något, svårt att amma, inget att äta.

Expressen - 1 timme sedan

Sigrid, 89, föll offer för äldreliga på Ica

89-åriga Sigrids besök på Ica blev en mardröm.Plötsligt upptäckte hon att plånboken hon förvarade i rullatorn – med över 2 000 kronor i kontanter – var borta.– Det var hemskt.

Expressen - 1 timme sedan

Språkkurs för dig som inte talar sverigedemokratiska

Jag vet att det är svårt att förstå alla konstigheter som produceras i den högerpopulistiska åsiktsfabriken.Obegripligheter spottas ut på löpande band.Men andas ut, här är språkkurs och översättningar för dig som inte vågar fråga..

Expressen - 1 timme sedan

Explosion i Israel

En explosion har hörts i centrala Israel, uppger AP.Enligt Al Jazeera ska det röra sig om en raketattack..

Expressen - 2 timmar sedan

Flera skadade i militärövning

Ett flertal personer har skadats i samband med militärövningen Northern Wind utanför Älvsbyn, uppger NSD..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Ulricehamn

En man i Ulricehamn har blivit skadad av någon form av stickvapen. Den skadade ringde själv till SOS Alarm och fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget var vid 01-tiden oklart..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.