GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 19 August, 15:16

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 10:37

Göteborgska klädkedjans vd avgår – oenighet om kundsatsning bakomKappahls vd Danny Feltmann lämnar sin post. Han ersätts nu tillfälligt av konkurrenten Lindex tidigare vd. Feltmann och styrelsen har olika syn i viktiga frågor.
– Feltmann och ledningen har velat vända sig mot en yngre kvinnlig målgrupp, vilket vi i styrelsen anser inte är rätt, säger ordförande Anders Bülow..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Danny Feltmann, Lindex, Anders Bülow

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgska, klädkedjansvd , avgår, oenighetom , kundsatsning, bakom
GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 10:37

Göteborgska klädkedjans vd avgår – oenighet om kundgrupper orsak

Kappahls vd Danny Feltmann lämnar sin post. Han ersätts nu tillfälligt av konkurrenten Lindex tidigare vd. Feltmann och styrelsen har olika syn i viktiga frågor.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Misstänks förfalskat tågbiljetter – smet från polis

Två personer misstänks för att ha haft förfalskade biljetter på ett tåg från Göteborg till Stockholm under söndagsförmiddagen. Polisen larmades till tåget men personerna ska ha lyckats smita när tåget stannade vid Skövde resecentrum..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Swish fungerar åter för alla

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Miljökonsult verkar för grönare byggbransch

Att bidra till en hållbar värld är en av Maria Perzons största drivkrafter. Som hållbarhetsansvarig på teknikkonsultbolaget Bengt Dahlgren har hon fått en jätteutmaning: att vara med och bygga världens första fossilfria förskola..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Vinstraden bröts för Lidköping FK i matchen mot Ljusdal

Efter sex segrar i rad i Elitettan i fotboll för Lidköping FK så tog vinstsviten slut hemma mot Ljusdal. Matchen på söndagen på Framnäs IP slutade 1–1 (1–0)..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Wargön segrare efter walk over från Upphärad

Det blev ingen match i division 6 Trollhättan i fotboll mellan hemmalaget Upphärad och gästande Wargön. Upphärad lämnade walk over vilket gör att Wargön tilldöms segern med 3-0..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Krav på stopp för engångsgrillar

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Konst som dras till den spets där allt bryter samman

GP:s Johannes Björk om "skitiga kollage som hämtar motiven från det profana och det perversa, det groteska och det gruvliga.".

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Två räddade efter sjöolycka utanför Smögen

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Spårvagnskrock med personbil

En spårvagn och personbil har kolliderat mellan Stigbergstorget och Masthuggstorget. Olyckan orsakar stopp i trafiken i söndergående riktning som påverkar tre linjer. Skadeläget för de inblandade är i nuläget oklart..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Slag i magen – och fantastisk show

Skådespelaren och artisten Rennie Mirro avslutar årets upplaga av Sommar i P1. Maria Näslund hör ett storslaget och underhållande program som också rymmer stort mörker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.