VA > Ekonomi

Thursday, 16 August, 13:49

Liknande nyheter

Taggar: Spotify-aktien, slog, just, kursrekord
Dagens PS - 27 sep 17 kl. 19:46

Spotify-aktien stekhet i den privata handeln

Så mycket är den svenska techsuccén värd enligt senaste affärerna. Den svenska musiktjänsten Spotify värderas nu till omkring 16 miljarder dollar, eller 130 miljarder kronor, baserat på privata aktietransaktioner. Det skriver Reuters på onsdagen och hänvisar till personer med insyn i de senaste affärerna.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 09:04

Bjärt kontrast i synen på Spotify-aktien

Sälj, anser ett gäng experter medan andra ropar ”köp”. Spotify är inget Netflix, även om streaming eldar på musikbranschen. Det slår amerikanska Loop Capital fast och rekommenderar börsspekulanter att avyttra spotify-aktien.

SVT - 03 apr 18 kl. 16:42

Handeln med Spotify-aktien har börjat

I dag gick startskottet för handeln med Spotify-aktier på New Yorkbörsen. Trots att börsen varit öppen i över en timme är introduktionskursen för Spotify-aktien ännu inte fastställd..

Expressen - 06 apr 18 kl. 00:38

Spotify-aktien slutade dagen som den började

Spotify-aktien, som premiärhandlades på New York-börsen under tisdagen, stannade på samma nivå efter torsdagens handel som dagen innan, 144 dollar.Men under dagen pendlade priset mellan 141 och 152 dollar.Trots det handlas aktien ännu över det referenspris om 132 dollar som investmentbanken Morgan Stanley satte inför debuten..

Sydsvenskan - 03 apr 18 kl. 15:11

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar. Enligt nya indikationer kommer Spotifys öppningskurs vara klart högre än det re.

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 17:42

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

SR - 03 apr 18 kl. 17:54

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

Barometern - 03 apr 18 kl. 17:46

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

VA - 05 jul 18 kl. 13:10

SEB: Spotify aktien ska upp – men mycket hänger på nya appen

SEB ser uppsida i Spotify-aktien men vill se att bolagets nya Lite-app tas emot väl innan ny rekommendation. .

DI - 03 apr 18 kl. 16:51

Avvaktande svenskt intresse för Spotify-aktien

Vid börsöppning på Wall Street hade Nordnet fått in cirka 500 köporder på Spotify. "Det är färre än vad jag hade väntat mig. Men samtidigt är det naturligtvis vettigt att vänta tills vi sett ett pris på aktien", säger nätmäklarens sparekonom Joakim Bornold..

Fler nyheter från VA

VA - 10 minuter sedan

”Vi måste våga ta steget in i framtiden”

För att skapa ett modernt och funktionellt samhälle – med tekniska lösningar som är hållbara och är ekonomiskt försvarbara – krävs företag med kompetens, mod och visioner. Det menar Tomas van Zalingen, vd på TFIP..

VA - 15 minuter sedan

Stora möjligheter på nischmarknad - Tusentals nya bostäder planeras

Micasas Fastigheter får högsta betyg av sina hyresgäster år efter år. Nu planerar bolaget att bygga 1100 nya seniorbostäder och 21 nya vård- och omsorgsboenden vilka utifrån de nya ramprogrammen skapar väl utformade bostäder. .

VA - 2 timmar sedan

Svenska algbolaget tecknar miljonavtal i Sydkorea – aktien glädjerusar

Simris Algs aktie gör glädjeskutt på börsen. .

VA - 3 timmar sedan

Varma vädret får Ica att bomma förväntningarna

Dagligvarujätten faller på svag rapport. .

VA - 4 timmar sedan

Nu är det officiellt: Elon Musk får hjälp av Goldman Sachs i utköp av Tesla

Tesla tar verkliga steg mot avnotering. .

VA - 21 timmar sedan

Daniel Eks nästa mål: 3 miljarder radiolyssnare

Att man vågade satsa på freemium när ingen annan gjorde det – och inledde i Sverige – ser Daniel Ek som de viktigaste förklaringarna till musiktjänstens framgångar. Nästa mål är världens 3 miljarder radiolyssnare, berättar Spotify-grundaren i och med bolagets nya giv om ökad transparens. .

VA - 23 timmar sedan

George Soros senaste hit: Storsatsar på streamad musik

Ljuv musik när George Soros investerar i Spotify och Pandora. .

VA - 23 timmar sedan

Så påverkas du som CFD-trader av nya regleringar

Nu introducerar European Securities and Market Authority en ny förordning med målet att stärka de internationella uppförandenormerna inom finansbranschen. Det här behöver du veta om det nya regelverket och hur det kommer att påverka din trading. .

VA - Igår: 10:36

Rädda-maten-appen Karma har tagit in 110 miljoner kronor – för att rädda ännu mer mat

Karma laddar för att minska matsvinnet i Europa. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.