VA > Ekonomi

Wednesday, 20 June, 13:11

Liknande nyheter

Taggar: Spotify-aktien, slog, just, kursrekord
Dagens PS - 27 sep 17 kl. 19:46

Spotify-aktien stekhet i den privata handeln

Så mycket är den svenska techsuccén värd enligt senaste affärerna. Den svenska musiktjänsten Spotify värderas nu till omkring 16 miljarder dollar, eller 130 miljarder kronor, baserat på privata aktietransaktioner. Det skriver Reuters på onsdagen och hänvisar till personer med insyn i de senaste affärerna.

Dagens PS - 16 maj 18 kl. 09:04

Bjärt kontrast i synen på Spotify-aktien

Sälj, anser ett gäng experter medan andra ropar ”köp”. Spotify är inget Netflix, även om streaming eldar på musikbranschen. Det slår amerikanska Loop Capital fast och rekommenderar börsspekulanter att avyttra spotify-aktien.

SVT - 03 apr 18 kl. 16:42

Handeln med Spotify-aktien har börjat

I dag gick startskottet för handeln med Spotify-aktier på New Yorkbörsen. Trots att börsen varit öppen i över en timme är introduktionskursen för Spotify-aktien ännu inte fastställd..

Expressen - 06 apr 18 kl. 00:38

Spotify-aktien slutade dagen som den började

Spotify-aktien, som premiärhandlades på New York-börsen under tisdagen, stannade på samma nivå efter torsdagens handel som dagen innan, 144 dollar.Men under dagen pendlade priset mellan 141 och 152 dollar.Trots det handlas aktien ännu över det referenspris om 132 dollar som investmentbanken Morgan Stanley satte inför debuten..

Sydsvenskan - 03 apr 18 kl. 15:11

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar. Enligt nya indikationer kommer Spotifys öppningskurs vara klart högre än det re.

GöteborgsPosten - 03 apr 18 kl. 17:42

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

SR - 03 apr 18 kl. 17:54

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

Barometern - 03 apr 18 kl. 17:46

Spotify-aktien klättrar uppåt i förhandeln

Förväntningarna på Spotify-aktien stiger i väntan på att bolaget börjar handlas på New York-börsen. Enligt nya rapporter kan öppningskursen uppgå till mellan 155–165 dollar..

DI - 03 apr 18 kl. 16:51

Avvaktande svenskt intresse för Spotify-aktien

Vid börsöppning på Wall Street hade Nordnet fått in cirka 500 köporder på Spotify. "Det är färre än vad jag hade väntat mig. Men samtidigt är det naturligtvis vettigt att vänta tills vi sett ett pris på aktien", säger nätmäklarens sparekonom Joakim Bornold..

DN - 03 apr 18 kl. 05:28

Sjunde AP-fonden nobbar Spotify-aktien

Statliga Sjunde AP-fonden, som förvaltar pensionen åt 3,5 miljoner svenskar, ratar Spotify som aktie. Anledningen är att musiktjänsten inte kommer att ingå i ett aktieindex som Sjunde AP-fonden följer. Däremot visar svenska småsparare stort intresse inför Spotifys börsnotering i New York..

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Vill sätta stopp för oseriösa försäljningsmetoder – ”För oss är det självklart att kunden vet vad de tackar ja till”

Det finns idag elhandelsföretag som använder tveksamma försäljningsmetoder för att skaffa kunder. Ett avtal som är otydligt för kunden är inte schysst. Branschorganisationen Energiföretagen har därför lanserat certifieringen Schysst Elhandel, en trygghet och kvalitetsstämpel för elkunder.

VA - 1 timme sedan

Dagens IPO-fest i Stockholm: Forskningsbolaget rusar tvåsiffrigt

Tidiga investerare i Aktietorgsbolaget Dicot har dragit en rejäl vinstlott. .

VA - 1 timme sedan

Kvinnan bakom miljardbolaget Linas Matkasse: ”Att bli entreprenör fanns inte i min sinnevärld”

VA har träffat Lina Gebäck, kvinnan bakom Linas Matkasse, som berättar om   sina med och motgångar.   .

VA - 3 timmar sedan

Framtidens omsorg – intelligent dusch och nattkameror

Västerås stad inför tekniska lösningar för att modernisera och effektivisera vården. Den intelligenta duschen och trygghetskameror är nya smarta lösningar. Verksamheten MISTEL är etablerad vilket ger möjligheter för nya innovationer.

VA - 3 timmar sedan

H&M tar upp kampen med Ikea – här är deras nya möbelsatsning

H&M Home ska börja sälja möbler och lampor i sina butiker samt öppna åtta nya butiker i Europa. Det skriver Dagens Industri på onsdagen. Från och med i höst kommer det att finnas enklare möbler, så som sidobord och pallar, samt lampor i H&M Homes sortiment.

VA - 3 timmar sedan

Storbanken: Bopriserna kommer fortsätta dyka

Ett sjunkande bostadsbyggande kommer att dämpa den svenska BNP-tillväxten och bostadspriserna väntas sjunka ytterligare innan de bottnar. .

VA - 4 timmar sedan

Larmet inför valet: Bottar kan ligga bakom 1 av 10 svenska Twitter-konton

10 procent av Twitter-användarna i Sverige kan i själva verket vara bottar, enligt en kartläggning som SVT gjort med hjälp av Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI). .

VA - 19 timmar sedan

McDonalds skrotar plastsugrören i en av kedjans största marknader – och Norden står näst på tur

Efter önskemål från kunderna byts plastsugrören ut i England och på Irland. .

VA - 21 timmar sedan

Elon Musk hånar blankarna i Tesla: Deras korta positioner ”exploderar” inom 3 veckor

Tesla-grundaren skräder inte orden. .

VA - 21 timmar sedan

”Psykologkompetensen är jätteviktig för skolans utveckling”

I en tid då skolan befinner sig i en stor förändringsprocess satsar Jönköpings kommun på elevhälsa och psykologer i förskola och skola. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.