Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 20 June, 13:29

Liknande nyheter

Taggar: Fredriksdalspremiär, matevenemangoch , veteranbilsfesthär är , helgensbästa , nöjen

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Bankkonton populära igen

Allt fler svenskar väljer att spara på bankkonto. Det visar ny statistik från SCB. Under det första kvartalet i år uppgick nettoinsättningarna till 25 miljarder kronor, vilket är den högsta noteringen för ett första kvartal sedan 2007 då förmögenhetsska.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Fiskare fick gråhaj i nätet – i Öresund

Fiskaren Magnus Jönsson trodde han skulle dra upp stenbit. I stället var det en 1,5 meter lång gråhaj som hade fastnat i nätet, skriver Sydsvenskan. Magnus Jönsson gjorde den mycket ovanliga fångsten i Öresund mellan Ålabodarna och Ven under arbetspasse.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

EU inför tullar på varor från USA

Gäller majs, frukostflingor, juice, jeans..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Husliga linjen firade 55

Klass Hu 4B från Praktiska realskolan i Helsingborg har firat jubileum..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tysk polis: Misstänkt planerade giftattack

Tysk polis bekräftar att en tunisisk 29-årig man som gripits i Köln planerade en attack med biologiska vapen. Vid tillslaget mot mannens lägenhet i förra veckan hittades giftet ricin och material för att tillverka en bomb. Holger Münch, chef för den fed.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Ny Tivolibyggnad prisad och Danmarks första hotell takpool invigs

Tivoihjørnet har fått ett prestigefyllt arkitekturpris och ny pool..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

S vill stoppa nya vinstdrivna friskolor

Socialdemokraterna sätter som vallöfte att stoppa etableringen av nya vinstdrivna skolor. Partiet vill också stoppa skolors marknadsföring och införa en gemensam antagning till alla skolor. Oppositionen och Friskolornas Riksförbund gör tummen ner.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Löfven utesluter inte asylläger utanför EU

Statsminister Stefan Löfven (S) utesluter inte tanken på asylläger utanför EU, en fråga som väntas komma upp på EU-toppmötet nästa vecka. – Det beror alldeles på hur det organiseras, säger han till TT. Stefan Löfven är skeptisk till att EU-länderna lyck.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

AIK:s och Häckens EL-motståndare lottade

Det blir lettiskt och irländskt motstånd för två av de svenska lagen i det kommande Europa League-kvalet i fotboll. BK Häcken lottades att möta FK Liepaja, just nu fyra i den lettiska ligan, i den första kvalomgången. AIK ställs å sin sida mot Shamrock.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ja till förslag på kritiserad upphovsrättslag

EU-parlamentets rättsliga utskott har röstat ja till ett förslag om ny upphovsrättslagstiftning. Kritikerna menar att den kan vara slutet för dagens öppna internet. Upphovsrättsorganisationerna välkomnar beskedet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.