Expressen > Kultur

Sunday, 21 October, 11:54

Expressen - 15 jun 18 kl. 08:23

Madonnas "fuck you" har en lång historiaMartin Aagård och Natalia Kazmierska har skrivit en bok om popkulturens död.Ida Ölmedal njuter av ett glittrande fanzine om bildning .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Aagård, Natalia Kazmierska, Ölmedal

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Madonnas, fuck, youhar en , lång, historia
Expressen - 03 aug 12 kl. 01:15

Dahlby bjud på nytt "fuck you" hos SVT

Först tog han OS-silver ? sedan hälsade han "fuck you" till alla belackare. Och i kväll var Håkan Dahlby i SVT-studion för att förklara utspelet som blev en av torsdagens stora OS-snackisar.

BT - 27 mar 14 kl. 17:03

"Pekar 'fuck you' åt mig"

Johanna Almgren går sin tuffaste match hittills i karriären. Efter en sjätte knäoperation vet hon inte om hon någonsin kommer tillbaka till planen. – Kroppen pekar "fuck you" åt mig, säger mittfältaren.

BT - 27 mar 14 kl. 17:03

"Pekar 'fuck you' åt mig"

Johanna Almgren går sin tuffaste match hittills i karriären. Efter en sjätte knäoperation vet hon inte om hon någonsin kommer tillbaka till planen. – Kroppen pekar "fuck you" åt mig, säger mittfältaren.

Helsingborgs Dagblad - 29 dec 15 kl. 11:23

"Fuck you" som livshållning

Hur sammanfattar man Lemmy Kilmisters musikaliska och populärkultuella avtryck i en enda mening?Så här:Det fanns en tid före Motörhead och en tid efter Motörhead.För min del kom ögonblicket den 17 oktober 1982.

Nyheter 24 - 25 mar 11 kl. 16:38

Toivonens nya utspel - skrek "fuck you" till domare


Ola Toivonen riskerar flera matchers avstängningar i den holländska ligan. EINDNHOVEN. I en träningsmatch mot RKC Waalwijk i torsdags blev den svenska stjärna återigen utvisad.

Expressen - 02 aug 12 kl. 17:26

Dahlbys hälsning till kritikerna: "Fuck you!"

Med sitt OS-silver i dubbeltrap visade Håkan Dahlby att tvivlarna hade haft fel. Och när han intervjuades i direktsändning efter triumfen gav han ett tydligt besked till sina kritiker. ?

Eurosport - 02 aug 12 kl. 17:28

Skytte - Olympiska Spelen - Dahlbys svar till tvivlarna: "Fuck you!"

Håkan Dahlby har inte glömt kritikstormen efter OS-fiaskot i Peking 2008 och riktade ett "fuck you" till alla som tvivlat på honom..

BT - 02 aug 12 kl. 16:35

OS-silver till Dahlby - "Fuck you"

Skytten Håkan Dahlby tog silver i dubbeltrap. Det var Sveriges andra medalj i OS i London. Den svenske skytten Håkan Dahlby tog silver i dubbeltrap vid OS i London.

Expressen - 10 dec 12 kl. 14:21

Maze ber om ursäkt för "fuck you"-anklagelse

I lördags anklagade Tina Maze sin konkurrent Lindsey Vonn för att ha skrikit "Fuck you, Maze!" när hon gick över mållinjen i St. Moritz super-G-tävling.

SVT - 27 dec 12 kl. 13:22

Dahlby: ?Vinner inte för att jag sa fuck you i tv?

Han tog OS-silver men gallrades bort i nomineringarna till Jerringpriset. -Jag vinner inte Jerringpriset, för jag sade "fuck you" i tv, säger Håkan Dahlby..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 timmar sedan

Tanken på undergången är för absurd för att ta in

Hur lever man med vetskapen om att planeten är på väg att bli obeboelig?Jens Liljestrand återvänder till klimatdebatten efter sommaren katastroftorka..

Expressen - 15 timmar sedan

De sovjetiska affischerna är fantastiska

Det ryska avantgarde som frodades under 1920-talet är unikt i sitt slag.Hynek Pallas ser en fantastisk affischutställning på Liljevalchs i Stockholm..

Expressen - 20 timmar sedan

Kvinnor i grupp som utmanar gränser

Metoo visar sig vara utmärkt att gestalta med nycirkus.Hanna Johansson tycker dock att Cirkus Cirkörs budskap blir lite för bokstavligt..

Expressen - Igår: 07:00

Så gjorde vanliga tyskar uppror mot nazismen

Vita rosen, den kortlivade tyska motståndsrörelsen under nazismen, ägnas nu en gedigen fackbok av historikern Miriam Gebhardt.Joel Halldorf fördjupar sig i en legendarisk grupp och dess motiv, med förankring i bildning och religion..

Expressen - Igår: 06:00

Ruskig thriller om stalinismens grymhet

I finska Katja Kettus nya roman står den kvinnliga erfarenheten från finsk-rysk historia i centrumNina Lekander läser en metaforrik och omtumlande bladvändare med förgreningar från vinterkriget till Putin..

Expressen - Igår: 11:59

Tämligen anonyma män räddar inte Akademien

Karin Olsson om Svenska Akademiens nya inval av ledamöter..

Expressen - I förrgår: 07:00

Lunch med Montelius: Kvinnan som charkdisk

I det nya avsnittet äter Gunilla och Martina lunch på ett brasseri och pratar om slitna politiska metaforer, kvinnokroppen som charkdisk och de långdragna konsekvenserna av att inte ta en öl efter Opinion live..

Expressen - I förrgår: 07:00

Redan de gamla grekerna tvekade vid Medelhavet

Kulturhuset Stadsteatern spelar Aischylos som svensk-palestinsk reading.Maria Edström ser en föreställning som inte riktigt litar på publiken..

Expressen - I förrgår: 06:45

Lyssna på kyrkklockorna istället, Pekka Heino!

Joel Halldorf är kritisk till Pekka Heinos krig mot kyrkklockorna..

Expressen - I förrgår: 06:00

Våra kroppar är en besvärjelse mot döden

Stina Wollters kroppsaktivism har flyttat in i böckernas värld.Elin Grelsson Almestad finner en oväntad vän i nöden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.