Sydsvenskan > Opinion

Wednesday, 20 June, 13:16

Liknande nyheter

Taggar: Staffanstorpsföretagare, dömsför , grovt, bokföringsbrott

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

EU inför tullar på varor från USA

EU-kommissionen har fattat beslut om att införa 25-procentiga tullar på varor från USA för 2,8 miljarder euro. Tullarna träder i kraft på fredag, enligt ett pressmeddelande från kommissionen. Bland annat berörs majs, frukostflingor, juice, jeans, bourbo.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Bråvalla lägger ner för gott

Efter att ha ställt in årets festival står det nu klart att Bråvallafestivalen lägger ner helt och hållet. Festivalen meddelar beslutet på sin Facebook-sida. "Efter fem festivaler, 250 000 besökare, 349 artister och otaliga minnen för livet vill vi tack.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ny kritiserad upphovsrätt vann omröstning

EU-parlamentets rättsliga utskott har röstat ja till ett förslag om ny upphovsrättslagstiftning. Kritikerna menar att den kan vara slutet för dagens öppna internet. I förslaget har kritikerna riktat in sig på artiklarna 11 och 13.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bodström hjälper Uma Thurman att bli svensk

Skådespelaren Uma Thurman gör verklighet av sin dröm att bli svensk. Det säger advokaten och tidigare justitieministern Thomas Bodström, som fått uppdraget att ansöka om svenskt medborgarskap åt den 48-åriga filmstjärnan. – Större delen av hennes släkt.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dags att passa på tillfället

Lena Granqvist, polisen i Lund: "Vi lägger ut nya passtider varje dag"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

En berättelse som har allt man förväntar sig av en Dickens-klassiker

Maria Küchen om John Boynes roman "Hjärtats osynliga raseri"..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

AC från start i sin MFF-comeback

Så formerar nya tyska tränaren sitt första lag i mötet med Molde..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Klä dig för kall och blöt midsommar

Efter den kanonvarma försommaren har bakslaget kommit med regn och fallande temperaturer – och midsommar ser heller inte ut att bjuda på sol i någon större mängd. – Det blir klassiskt svenskt midsommarväder, säger Lisa Frost på SMHI. På midsommarafton v.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

En ensam kamp att försöka gå ner i vikt

Åtta av tio personer med svår fetma kämpar med att gå ner i vikt. Kampen är ofta en ensam och lång resa. Det visar en studie vid Sahlgrenska Akademin i Göteborg som följt över 2 000 personer med övervikt i tio år.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Ökad omsättning för Skistar

Skidanläggningsoperatören Skistar, som drar in merparten av intäkterna under vinter- och vårsäsongerna, redovisar en vinst före skatt på 303 miljoner kronor för det brutna räkenskapsårets tredje kvartal. Det kan jämföras med ett resultat på 313 miljoner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.