Dagens PS > Ekonomi

Monday, 10 December, 18:35

Dagens PS - 15 jun 18 kl. 07:26

Operativ chef dumpar 20.000 aktierAleksandr Tabunov har den 14 juni sålt 20.000 stycken aktier i G5 Entertainment där han är operativ chef. Aktierna såldes till kursen 534,78 kronor per aktie, till ett totalt pris av 10.695.580 kronor.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Tabunov, G5 Entertainment, Nasdaq Stockholm, Finansinspektionens

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Operativ, chef, dumpar, 20.000, aktier
DI - 20 jul 15 kl. 18:13

Operativ chef ökar i Black Earth Farming

Fraser Scott köpte 132.000 depåbevis i Black Earth Farming, där han är operativ chef, den 25 juni..

DI - 16 maj 16 kl. 18:16

Operativ chef tankar i Gunnebo

Lars Thorén har den 10 och 11 maj nettoköpt 10.000 aktier i Gunnebo, där han är operativ chef..

Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 11:26

Operativ chef och styrelseledamot tankar i Rusforest

Rusforests operativa chef, Anton Bogdanov, har köpt 43.000 aktier i bolaget och hans innehav ökar därmed till 73.000 aktier, enligt en transaktion som ska ha skett den 2 april..

DI - 15 aug 11 kl. 07:18

Operativ chef tankar Lundin Mining

Lundin Minings operative chef, chief operating officer, Joao Carrelo har köpt 10.000 aktier i Lundin Mining..

DI - 12 jul 13 kl. 15:12

Artimplant-chef dumpar aktierna

Bengt Furberg sålde 44.000 aktier i Artimplant, där han är chef för Medical Affairs, den 12 juli..

DI - 03 mar 17 kl. 09:33

Operativ chef köper i ASTG

ASTG:s operativa chef Thomas Selander köpte 100.000 aktier i bolaget för 49 öre styck den 3 mars..

Affärsvärlden - 16 sep 15 kl. 09:06

Operativ chef säljer i Com Hem

Com Hems operativa direktör Jon James har sålt sammanlagt 60.000 aktier enligt insynslistan från den 15 september..

Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 07:17

Operativ chef halverar innehavet i Gunnebo

Lars Thorén, Senior Vice President Operations vid Gunnebo, sålde totalt 10.000 aktier den 13 och 17 maj..

DI - 19 jul 18 kl. 11:18

Evolution Gaming-chef dumpar aktier

STOCKHOLM (Direkt) Sebastian Johannisson har den 18 juli, alltså på onsdagen, sålt 80.000 aktier i Evolution Gaming där han har titeln "Chief Commercial Officer". .

DI - 27 aug 14 kl. 15:25

Styrelseledamot i Karo Bio dumpar 400.000 aktier

Thomas Hedner har den 21 augusti sålt 400.000 B-aktier i Karo Bio där han är styrelseledamot. Han äger därefter 3,90 miljoner B-aktier i bolaget.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 4 timmar sedan

Småbolagsfond tror på ett börsryck

Aktiemarknaden står för närvarande och väger, och det som talar för uppgång enligt förvaltarteamet bakom Strand Småbolagsfond är en låg värdering och årets något förskjutna säsongsmönster. Det framgår av en månadsrapport. Överenskommelsen mellan Kina och USA kan också påverka positivt men reaktionen på Trumps twittrande anses visa på hur ömtålig denna optimism är.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Ny affärsjet kan flyga runt halva jordklotet

Flygplanstillverkaren Boeing lanserar sin nya affärsjet BBJ 777X som klarar av att flyga runt mer än halva jordklotet utan behov av bränslepåfyllning. Det är den längsta körsträcka en affärsjet klarar av i dag, uppger Boeing i ett pressmeddelande. Boeing kommer att erbjuda två modeller, BBJ 777-8 och BBJ 777-9.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Vi får ge och ta”

S-ledaren inser att det är ”oerhört komplext och svårt” att bilda regering efter Annie Lööfs besked. ”Det är en svår situation, en mycket svår situation men jag är fast besluten att Sverige ska ha en regering”, deklarerar Löfven på en nyss avslutad presskonferens. Annie Lööf (C) uttalade tidigare i dag att hon är ”genuint besviken” på att Socialdemokraterna inte kan acceptera en blocköverskridande överenskommelse utifrån Centerpartiers kravlista.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Aktieguru flaggar för börsras på 20 procent

De amerikanska börserna befinner sig i en björnmarknad och fallhöjden är på minst 20 procent. Det bedömer Ed Clissold, chefsstrateg för USA-marknaden på Ned David Research. I CNBC-programmet Futures Now sade han att "om man ser på den senaste tiden tygellösa handel - bortkopplat från att den beror på en recession - så har vi en typisk bearmarket där nedgången kan bli på 20 procent eller mer".

Dagens PS - 6 timmar sedan

Entreprenörstips: Så rundar du av året

En bra början på det nya året som egenföretagare är att avsluta det gamla med rätt planering och förberedelser. Här är en guide i nio steg. Det finns en rad nya regler och beslut som du bör ha koll på inför årsskiftet.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Björklunds besked på tvärs med partikollegas

Liberalerna har ännu inte beslutat sig för om hur partiet kommer att rösta i budgetomröstningen eller i en omröstning om Stefan Löfven som statsminister. Det uppger partiledaren Jan Björklund på Twitter. ”Liberalernas diskussioner om ett mittensamarbete fortsätter.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Rädda dina sparpengar när börsen skakar

Sök dig till trygga hamnar när aktiemarknaden sviker. Här är fem tips på sparprodukter som håller dig flytande i turbulensen. När börsen svajar ser många sig om efter alternativa sparformer.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Expert: Prisraset har bara börjat…

Spår att bostadspriserna faller med ytterligare uppåt tio procent den närmaste framtiden. ”Om Riksbanken höjer reporäntan som förväntat räknar vi med att bostadspriserna kommer att falla med ytterligare nästan tio procent fram till 2022.” Det säger SBAB:s chefsekonom Robert Boije till Göteborgs-Posten.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Hon är Microsofts nya Sverigechef

Microsoft Sverige har utsett Hélène Barnekow till ny vd med tillträde den 17 december. Hon kommer närmast från rollen som vd för Telia Sverige där hon tidigare även varit kommersiell chef. Hon är även styrelseledamot i GN Store Nord och Kindred Group.

Dagens PS - 8 timmar sedan

JUST NU: Lööf: Nej till Löfven som statsminister

Det beskedet ger nu Centerledaren. ”Tyvärr måste jag konstatera att resultaten inte håller för ett samarbete.” Annie Lööf håller presskonferens om att regeringssamarbetet brutit samman.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.