Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Wednesday, 20 June, 13:14

Liknande nyheter

Taggar: Succéartad, Karlskogafest, fyllde, Ekmansdalen
LV - 11 aug 14 kl. 08:13

Succéartad musikkväll i Nyllinge

Succén för musikkvällen var stor förra året men det här året blev succén ännu större. Det kom över 600 besökare till det gamla bränneriet vid Nyllinge, strax utanför Södra Vi. Det blev en stor sensation med två band, Kalle Sellbrink med band Blues Impact och Kjell Wikell som spelar i coverbandet Cobillias..

BT - 24 jul 13 kl. 22:19

1 000 på succéartad avslutning

Sommarallsången i Svenljunga rundade av sin succésäsong med en i högsta grad levande legend. Lasse Holm hade med sig 700 inspelade låtar i bagaget! Nåja, alla framfördes inte från torgets scen.

Uppsalanyheter.se - 31 maj 18 kl. 03:54

DJ Gloria tillbaka på Katalin efter succéturné

Lördag den 2 juni är hon tillbaka, DJ Gloria kommer till Katalin efter sin succéfyllda turné i Sverige.Lördag den 2 juni är hon tillbaka, DJ Gloria kommer till Katalin efter sin succéfyllda turné i Sverige.   Madelein Månsson, eller DJ Gloria som hon kallas kommer tillbaka till Uppsala och Katalin.

SmålandsPosten - 17 feb 14 kl. 07:52

Fullt ös, fullt hus = succé

Av de 20 låtar som framförs är det i stort sett uppvisning från början till mål, möjligen med undantag för Doin the omoralisk schlagerfestival som eventuellt kan klassas som rolig snarare än bra. Utsålt och succé. På något annat vis är det svårt att beskriva det när Nationalteaterns Rockorkester besökte Växjö konserthus på lördagkvällen.

Skånskan - 21 sep 15 kl. 23:13

Succéstart för Eslövs HF

HANDBOLL En handfull starka spelare har försvunnit och inga nyförvärv har köpts in. Tränaren som var tänkt att ersätta Niklas Svensson hann knappt börja innan han slutade. Det var sålunda inte med de optimala förberedelserna som Eslövs HF kom till premiäravkast i handbollens division 2 södra.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 11:42

MSO hemma igen efter succéturné

Som första svenska orkester framträdde Malmö symfoniorkester på Elbphilharmonie i Hamburg under sin nyligen avslutade Europaturné. Den nyss hemkomna orkestern har många fina minnen med sig hem.I början av juni gav sig Malmö symfoniorkester ut på en succéartad Europaturné med fyra stopp på några av de finaste konsertsalarna i Europa; Semperoper i Dresden, Queen Elisabeth Hall i Antwerpen, Het Concertgebouw i Amsterdam och Elbphilharmonie i Hamburg med konserten Fausts fördömelse.

Jönköpingsnytt - 01 maj 11 kl. 21:36

Ivo vill stanna i J-Södra efter succéstarten

Han har fått chansen ? och gjort en succéartad comeback i Jönköpings Södra. Nu medger Ivo Vazgec att han gärna förlänger det kontrakt som går ut i sommar.

Jönköpingsnytt - 31 jul 11 kl. 14:30

Succéstart för "Jönköping ByNight"

Hallå där...Daniel Lindau från Jnytt-TV:s nya satsning "Jönköping ByNight", som har fått en succéartad start..

Hela Gotland - 12 jun 12 kl. 04:00

Succécomeback i landslaget av Gabriella Löf

Gabriella Löf gjorde den gångna helgen en succéartad comeback på Strömsholm.Tillsammans med valacken Doniro tog hon tre medaljer på nordiska mästerskapen..

Hela Gotland - 11 sep 12 kl. 04:00

Philip Jalmelid gör Chess-succé

Efter en minst sagt succéartad premiärhelg i Göteborg satte sig den gotländske tenoren Philip Jalmelid på måndagsmorgonen på tåget till Malmö för ännu en audition.Detta trots att 90 föreställningar återstår av "Chess på svenska" på Göteborgsoperan och att rikspressen skriver lyriskt om den unge gotlänningen..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Wilma, Sebastian och Rolf slog många rekord i Solstapilen

Det blev rekordslakt av Wilma Schwenk, Sebastian Weststrand och Rolf Backström på Karlstad BK:s taveltävling Solstadpilen som också var DM för Västra Svealand.Tävlingen gick av stapeln i helgen..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Jepson tog fyrling på Mörtebol

Färjestads Carl Johan Jepson vinner lopp i ständig ström. På Mörtebol blev det en snygg fyrling och tre av dem inom V5-ramen där en av segerhästarna var Livi More Money..

Nya Wermlands Tidningen - 15 minuter sedan

Körde sönder bikupor

Någon gång mellan måndag och tisdag körde någon sönder bikupor vid länsväg 175 i Värmlands Nysäter..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Nu byggs fler boenden för äldre!

Äldreboenden. Ewa Wiklander och Elisabeth Segerud stämmer in i kören som anser att Svedjegården är lösningen på platsbristen i särskilt boende. Även fastighetsägaren av Svedjegården stämmer in denna kör, men hans intresse är naturligtvis att få intäkter på en svåranvänd fastighet..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Mattan kunde vara längre

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Coop Värmland mot vinst

Klas Olsson: ”Just nu ser det riktigt bra ut”.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Italienskt par fick dröm uppfylld i Säffle

I början av februari skrev Emanuela Vaiti och Giuliano Fabbrianesi på avtalet som nya krögare på Stenmagasinet. Restaurangen har nu haft öppet i snart två månader, sedan nyöppningen den 19 april. Det har varit en mycket positiv tid för både krögare och besökare.

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Försenad cancerdiagnos

Behandlingen mot prostatacancer försenades efter att en vårdcentral missat att skicka provsvar..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Dödsfall

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Levande bin eller robotbin?

Den biologiska mångfalden i vår natur är starkt hotad. Av de planetära gränser – vilka har definierats av bland annat vår svenske forskare Johan Rockström – är biologisk mångfald den som överskrids mest..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.