DI > Ekonomi

Sunday, 20 January, 03:30

DI - 15 jun 18 kl. 07:39

H&M visar upp sina försäljningssiffrorKlockan 08.00 presenterar klädjätten H&M sina försäljningssiffror för det andra kvartalet. Skulle klädjätten matcha analytikernas prognos är det en positiv signal, enligt experter som Di talat med..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Di

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: H&Mvisar upp sina , försäljningssiffror
Expressen - 28 jul 16 kl. 09:42

Fiat Chrysler anklagas för falska försäljningssiffror

Fiat Chrysler anklagas för att ha förfalskat försäljningssiffror. Enligt insatta källor ska en intern utredning ha visat på tusentals bilförsäljningar där det inte funnits någon köpare, skriver Automotive News. Strax efter fusket uppdagats ska det ha upphört..

Dalarnas tidningar - 15 nov 16 kl. 10:54

Clas Ohlsons försäljningssiffror ökade under oktober

Clas Ohlsons försäljningssiffror uppgick under oktober 2016 till 681 miljoner kronor..

DalaDemokraten - 15 nov 16 kl. 10:54

Clas Ohlsons försäljningssiffror ökade under oktober

Clas Ohlsons försäljningssiffror uppgick under oktober 2016 till 681 miljoner kronor..

DI - 15 mar 17 kl. 17:47

Stockholmsbörsen: H&M rasade på försäljningssiffror

I likhet med andra europeiska börser var Stockholmsbörsen avvaktande med små rörelser inför onsdagens Fedbesked. Klädjätten H&M blev dagens stora förlorare på dystra försäljningssiffror..

DI - 05 apr 18 kl. 08:10

Efter kursraset: Bygghemma släpper försäljningssiffror

Bygghemma har fallit kraftigt på börsen sedan noteringen i förra veckan. Nu släpper e-handlaren preliminära försäljningssiffror i ett försök att lugna marknaden..

PrivataAffärer - 13 apr 18 kl. 07:37

Urstarka försäljningssiffror från Clas Ohlson

Pryljätten Clas Ohlsons redovisar urstarka försäljningssiffror för mars. Sifforna översteg analytikernas förväntningar flera gånger om....

SR - 15 jun 18 kl. 14:57

H&M:s aktie rasar efter besvikande försäljningssiffror

Klädföretaget H&M:s aktie föll på börsen på fredagen för andra dagen i rad efter att företaget presenterade försäljningssiffror som inte levde upp till analytikers förväntningar..

DI - 17 sep 18 kl. 09:04

H&M rusar på försäljningssiffror

Modejätten H&M rusar på Stockholmsbörsen efter oväntat starka försäljningssiffror på måndagsmorgonen. Aktien är upp 9,3 procent i den tidiga handeln..

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 12:15

Försäljningssiffror lyfter H&M-aktie

Modekedjan H&M rusar på börsen sedan bolaget släppt försäljningssiffror för tredje kvartalet. Trots de oväntat höga nivåerna räknar aktieanalytikern Fredrik Ivarsson inte se någon vidare vinsttillväxt när klädjätten rapporterar i nästa vecka..

SR - 17 sep 18 kl. 12:55

HM-aktien rusar efter försäljningssiffror

Klädjätten HM har rusat på börsen idag efter försäljningssiffror som klart överträffade analytikernas förväntningar – i årstakt är uppgången nio procent..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Trump vill skydda "drömmare" i utbyte mot mur

USA:s president Donald Trump erbjuder Demokraterna en kompromiss som ska öppna nedstängda myndigheter. Han är redo att ge efter i migrationspolitiken om han får pengar till muren mot Mexiko. Men ledande Demokrater gjorde tummen ner på förhand..

DI - 4 timmar sedan

Trump erbjuder en kompromiss om muren

Donald Trump presenterar ett förslag till kompromiss som innehåller 5,7 miljarder dollar för en "fysisk barriär" längs gränsen mot Mexiko..

DI - 6 timmar sedan

40 miljoner i investeringar ska få familjeföretaget att växa

BORGHAMN. Tryggve Bladh hade siktet inställt på cockpit och en karriär som pilot. Men en avisering från pappan att familjeföretaget skulle säljas fick honom att tänka i nya banor.

DI - 7 timmar sedan

Chefsekonomen: "Lobbyn var helt full med hundar och deras ägare"

Veckans resenär: Christina Nyman, ny chefsekonom på Handelsbanken..

DI - 7 timmar sedan

Tusentals i kvinnomarscher runt om i USA

Tusentals kvinnor demonstrerade runt om i USA för att markera att det är två år sedan miljontals marscherade på gatorna för att protestera mot USA:s då precis nytillträdde president Donald Trump..

DI - 8 timmar sedan

Stephen Hawkings dotter: ”Jag tänkte aldrig på honom som ett geni”

Hon lär få leva med epitetet ”Stephen Hawkings dotter”, snarare än ”författare”. Men Lucy Hawking följer i sin fars fotspår på sitt eget sätt: att väcka barns intresse för vetenskap och forskning. Samtidigt har hon tagit plats som styrelseordförande för den världsberömde fysikerns stiftelse..

DI - 8 timmar sedan

Stor sekretess kring Nordkoreamötet i Sverige

Företrädare för USA och Nordkorea håller i helgen ett hemligt möte i Sverige. Enligt flera medier hålls mötet på en konferensanläggning utanför Stockholm, men utrikesdepartementet lägger locket på..

DI - 8 timmar sedan

Trump uppges kompromissa – men inte om muren

USA:s president Donald Trump ska göra ett tillkännagivande som har med budgetbråket och myndigheternas nedstängning att göra. Enligt uppgifter kommer han föreslå en migrationskompromiss – där hans önskade murpengar fortfarande ingår..

DI - 9 timmar sedan

Lista: Här är kreditkorten som lönar sig bäst

Hur förmånligt är ditt betalkort på resan och vilka försäkringar ingår? I mars försämrar ett av de mest fördelaktiga korten sina villkor.  Di har jämfört de olika betal- och kreditkorten på marknaden – och lisat fördelarna och nackdelarna..

DI - 9 timmar sedan

Donald Trumps tal om nedstängningen skjuts upp en timme

Donald Trumps utlovade tillkännagivande om gränsfrågan och den pågående nedstängningen av den amerikanska statsapparaten skjut upp en timma, meddelar Vita huset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.