Skånskan > Nyheter

Tuesday, 23 October, 11:14

Skånskan - 15 jun 18 kl. 07:26

Misstänkt våldtäkt i ArlövMalmö Ska ha skett utomhus i utkanten av Arlöv.Polisen uppger att man har spärrat av en plats utomhus i Arlöv med anledning av en misstänkt våldtäkt på en kvinna. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus, men enligt polisen ska hon inte ha några allvarliga skador. Tekniker har avslutat sitt arbete på platsen omkring klockan fyra på fredagsmorgonen. Just nu väntas eftersökning med specialsökhund.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Arlöv, Ska

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, våldtäkti , Arlöv
Sydsvenskan - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

SR - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt utomhus i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 07:59

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

En kvinna anmälde i natt att hon blivit våldtagen i en lägenhet på Rapsvägen i Arlöv..

DN - 15 jun 18 kl. 07:56

Misstänkt gruppvåldtäkt norr om Malmö

En kvinna uppger att hon har misshandlats och våldtagits av fem män i Arlöv, norr om Malmö. .

Skånskan - 26 jun 18 kl. 16:35

Drar tillbaka anmälan om grov våldtäkt

Arlöv Den misstänkta våldtäkten, som skulle ha inträffat natten mellan den 14 och 15 juni i Arlöv, har konstaterats vara falsk.
– Det kan ses som ett rop på hjälp, kanske hon till och med trodde att det var sant, säger Thomas Lundqvist vid polisen i Lund till SVT.Natten mellan den 14 och 15 juni larmades polis om en misstänkt våldtäkt i utkanten av Arlöv.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 15:59

Åtalas för grov våldtäkt mot barn


En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn.Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

BT - 28 nov 13 kl. 16:01

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 13 kl. 16:02

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 minuter sedan

Förare greps för pengatvätt

MALMÖ En 39-årig man har anhållits som misstänkt för penningtvättsbrott, eftersom han förvarade 50 000 kronor i hemmet. Polisen tror att pengarna kommer från brottslig verksamhet.
Allt började med att 39-åringen stoppades när polisen skulle kontrollera hans personbil.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tomt i Svalövs kommun har fått ny ägare

Fastigheten Södra Möinge 11:21 i Svalövs kommun har fått en ny ägare. Köpare är Vangel Metodiev Koprev, 37 år, från Genarp, och säljare är Timo Blaesild. Köpet blev klart i september 2018 och priset blev 550 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Nya ägare till 60-talshus i Sövde

Sövde Maria och Alexander Arnholdt-Olsson, 31 och 30 år, från Malmö, har köpt huset på adressen Granvägen 12C i Sövde av säljaren Lena Nilsson-Strängs dödsbo. Köpesumman blev 1 200 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i oktober 2018. Huset är byggt 1963 och har en boyta på 105 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Centern fortsätter att samverka med S

ystad. Nils-Evert Erlandsson, Centerpartiets ordf – Vi har många frågor tillsammans som vi vill jobba vidare med, säger Eva Bramsvik Håkansson, förste vice ordförande i kommunstyrelsen.Det var i fredags som Socialdemokraterna gick ut med ett pressmeddelande om att partiet skulle gå i opposition, eftersom det hade uppfattat att Centerpartiet valde att gå över till Alliansen.

Skånskan - 1 timme sedan

Hus i Kågeröd har fått nya ägare

Kågeröd Fastigheten på Pålstorpsvägen 2 i Kågeröd har fått nya ägare. Köpare är Faridulla Khawri, 29, och Sooma Khuram, 27, från Kristianstad, och säljare är Inga Maj-Britt Pålsson. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 1 490 000 kronor.

Skånskan - 2 timmar sedan

SMHI varnar för mycket hårda vindbyar

Skåne Höstens ankomst gör sig åter påmind med rusk och blåst.SMHI går under tisdagsmorgonen ut med en klass 1-varning för regn och västlig vind med mycket hårda vindbyar. Under dagen drar regnet bort och det blir växlande molnighet med någon skur, men fortsatt blåsigt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nyttig mat på biblioteket

YSTAD Dietist Sara Ask föreläser och tips och inspiration på stadsbiblioteket Hon har ett särskilt intresse för vegetarisk mat. Hon jobbar vid Astrid Lindgrens barnsjukhus och har varit tidningen Vi Föräldrars expert på mat för barn. Hon har även skrivit böcker om ämnet mat och barn, till exempel Första hjälpen vid matbordet – om barns matkrångel, näringsbehov och smakfavoriter.

Skånskan - 2 timmar sedan

På spaning efter plankton

YSTAD Marietorps naturskola startar sin marinpedagogiska verksamhet inomhus under höstlovet. Det blir gratis aktiviteter i lokalen på Spanienfararegatan 2. Deltagarna får bland annat studera plankton på nära håll med hjälp av USB-mikroskop.

Skånskan - 2 timmar sedan

Mässlingssmitta spårat till badhus i Trelleborg

skåne Två fall av mässlingen har upptäckts i Skåne. Nu har Smittskyddsläkarna kartlagt de smittades senaste veckor.För några veckor sedan upptäckte läkare på en vårdcentral i Malmö ett misstänkt mässlingsfall och larmade Smittskyddsenheten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rånförsök mot taxiförare på Solbacken

Malmö En taxichaufför utsattes för ett rånförsök på Dammfrivägen under natten till tisdagen.Det ska ha varit tre gärningsmän som hotat honom med pistol och vill ha pengar. Tilltaget misslyckades av okänd anledning och trion lämnade platsen utan något byte.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.