Skånskan > Nyheter

Wednesday, 16 January, 17:04

Skånskan - 15 jun 18 kl. 07:26

Misstänkt våldtäkt i ArlövMalmö Ska ha skett utomhus i utkanten av Arlöv.Polisen uppger att man har spärrat av en plats utomhus i Arlöv med anledning av en misstänkt våldtäkt på en kvinna. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus, men enligt polisen ska hon inte ha några allvarliga skador. Tekniker har avslutat sitt arbete på platsen omkring klockan fyra på fredagsmorgonen. Just nu väntas eftersökning med specialsökhund.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Arlöv, Ska

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, våldtäkti , Arlöv
Sydsvenskan - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

SR - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt utomhus i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 07:59

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

En kvinna anmälde i natt att hon blivit våldtagen i en lägenhet på Rapsvägen i Arlöv..

DN - 15 jun 18 kl. 07:56

Misstänkt gruppvåldtäkt norr om Malmö

En kvinna uppger att hon har misshandlats och våldtagits av fem män i Arlöv, norr om Malmö. .

Skånskan - 26 jun 18 kl. 16:35

Drar tillbaka anmälan om grov våldtäkt

Arlöv Den misstänkta våldtäkten, som skulle ha inträffat natten mellan den 14 och 15 juni i Arlöv, har konstaterats vara falsk.
– Det kan ses som ett rop på hjälp, kanske hon till och med trodde att det var sant, säger Thomas Lundqvist vid polisen i Lund till SVT.Natten mellan den 14 och 15 juni larmades polis om en misstänkt våldtäkt i utkanten av Arlöv.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 15:59

Åtalas för grov våldtäkt mot barn


En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn.Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

BT - 28 nov 13 kl. 16:01

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 13 kl. 16:02

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Hus på 98 kvadratmeter i Löberöd har fått nya ägare

Löberöd Susanne Lobig och Oliver Schulze från Römerberg, Tyskland, har tagit över fastigheten på adressen Arup 169 i Löberöd från Andrzej Szarwark. Ägarbytet blev klart i december 2018 och köpesumman blev 2 700 000 kronor. Det 98 kvadratmeter stora huset är byggt 1950.

Skånskan - 15 minuter sedan

Menedsmisstänkt ska efterlysas

MALMÖ Den 24-åriga kvinnan mindes inget under rättegången om ett mordförsök. Två bröder dömdes till tio års fängelse, men i hovrätten ville två domare fria männen till följd av vittnesmålet.
Nu har 24-åringen häktats i sin frånvaro, misstänkt för mened.

Skånskan - 30 minuter sedan

Danskt förslag blir ett hot mot Skåne

– Om det genomförs blir det ett slag mot samarbetet Skåne har med Region Hovedstaden och Region Själland där starka regionala politiker kunnat bära upp Öresundsintegrationen. De svenska och danska regeringarna har inte visat något större intresse för de gränsöverskridande regionerna och deras betydelse, säger regionstyrelsens ordförande Carl-Johan Sonesson (M), som även är vice ordförande i samarbetskommittén Greater Copenhagen som omfattar Region Skåne, Region Halland och Själland samt ett antal danska och svenska kommuner.
Nästa vecka ska kommittén träffas för att diskutera vilka konsekvenser statsminister Lars Lökke Rasmussens (Venstre) kan medföra.

Skånskan - 30 minuter sedan

Alla är vinnare

En ilsken Jonas Sjöstedt utnämnde Vänsterpartiet till den stora vinnaren i förhandlingarna om regeringsbildning. Han hävdar att mittenpartierna misslyckats kapitalt och att Vänsterpartiet som vågmästare skulle få ett avgörande inflytande på svensk politik framöver. Han menar att Löfven i praktiken har tagit bort klausulen om att Vänsterpartiet inte ska kunna få inflytande ur sin överenskommelse med mittenpartierna och skrivelsen nu bara är tomma ord.

Skånskan - 30 minuter sedan

Mayday för Brexitprocessen igen

Som väntat föll Theresa Mays Brexitplan. Förlusten med 230 röster är det största bakslaget för en brittisk regering någonsin. Oppositionsledaren Jeremy Corbyn väckte misstroendevotum, men May lär överleva det.

Skånskan - 30 minuter sedan

Götesdotter kan vinna pris

Mari Götesdotter har hyllats för sin insats som Monica Zetterlund i Monicas vals på Malmö Stadsteater. Nu har hon även chans att vinna pris på Scenkonstgalan.När årets nominerade avslöjades under onsdagen fanns ytterligare tre möjliga vinnare med skånsk anknytning: föreställningen Labyrint av Malmö Stadsteater har chans att vinna i kategorin Årets katharsis – ett pris som delas ut för att hylla känslostormar som förlöser, Fem musor av Potato Potato är nominerad i kategorin Årets brott, som delas ut som en hyllning till dem som brottar ner normen, och Månteaterns Vi vet var du bor har nominerats i Årets politiska, en kategori som hyllar dem som ger välbehövliga käftsmällar.

Skånskan - 45 minuter sedan

Studenterna rycker in

MALMÖ På måndag anländer de första 96 polisstudenterna till Malmö universitet.
– Det känns jättespännande. Vi har förberett oss länge och nu är vi redo, berättar Caroline Mellgren som är föreståndare för utbildningen och docent i kriminologi.

Skånskan - 45 minuter sedan

Samarbete om spårväg överges

Lund Lunds kommun ska lämna organisationen Spårvägsstäderna och avstår även från deltagandet framöver, trots att årsavgiften för 2019 på 100 000 kronor är betald.Samtidigt inleds en genomgång av medlemskapet i andra liknande organisationer, allt för att minska kostnaderna.
– Vi kan inte låta allt rulla på utan ska koncentrera oss på kärnverksamheten, säger kommunstyrelsens ordförande Philip Sandberg (L).

Skånskan - 45 minuter sedan

Tog tv och drog ner skylt

Svalöv Ett internat till en skola på Energigatan i Svalöv drabbades under natten till onsdagen av inbrott.
Det var vid 3.30-tiden som larmet kom in om inbrottet.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tjuvar gick in i företagsbil

TECKOMATORP En företagsbil blev tjuvars mål i Teckomatorp i måndags.
Under natten hade man tagit sig in i bilen genom att slå in en dörr och väl där hittade man en hel rad fartyg som försvann.
Även en mängd byggvaror tog tjuvarna med sig och polisen kommer att söka igenom bilen för att säkra eventuella spår.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.