Skånskan > Nyheter

Thursday, 16 August, 13:50

Skånskan - 15 jun 18 kl. 07:26

Misstänkt våldtäkt i ArlövMalmö Ska ha skett utomhus i utkanten av Arlöv.Polisen uppger att man har spärrat av en plats utomhus i Arlöv med anledning av en misstänkt våldtäkt på en kvinna. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus, men enligt polisen ska hon inte ha några allvarliga skador. Tekniker har avslutat sitt arbete på platsen omkring klockan fyra på fredagsmorgonen. Just nu väntas eftersökning med specialsökhund.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Arlöv, Ska

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, våldtäkti , Arlöv
Sydsvenskan - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

SR - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt utomhus i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 07:59

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

En kvinna anmälde i natt att hon blivit våldtagen i en lägenhet på Rapsvägen i Arlöv..

DN - 15 jun 18 kl. 07:56

Misstänkt gruppvåldtäkt norr om Malmö

En kvinna uppger att hon har misshandlats och våldtagits av fem män i Arlöv, norr om Malmö. .

Skånskan - 26 jun 18 kl. 16:35

Drar tillbaka anmälan om grov våldtäkt

Arlöv Den misstänkta våldtäkten, som skulle ha inträffat natten mellan den 14 och 15 juni i Arlöv, har konstaterats vara falsk.
– Det kan ses som ett rop på hjälp, kanske hon till och med trodde att det var sant, säger Thomas Lundqvist vid polisen i Lund till SVT.Natten mellan den 14 och 15 juni larmades polis om en misstänkt våldtäkt i utkanten av Arlöv.

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 15:59

Åtalas för grov våldtäkt mot barn


En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn.Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

BT - 28 nov 13 kl. 16:01

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 13 kl. 16:02

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Vitvaror och värmepanna stals

BRÖSARP Alla vitvaror och en värmepanna stals vid ett inbrott i ett nyproducerat hus i Brösarp någon gång mellan tisdag och onsdag. Värmepannan stod på en pall och skulle just installeras när tjuvarna dök upp..

Skånskan - 30 minuter sedan

Grön laser träffade chaufför

TOMELILLA Ungdomar i en svart bil sköt en grön laser i ögonen på en busschaufför som kom körande på Bangatan klockan 22.30 i onsdags. Hon fick dimmig syn och det uppstod smärta, så hon måste stanna bussen för att uppsöka sjukvård.

Skånskan - 1 timme sedan

Flög drönare trots förbud

Malmö Polisen har konstaterat att drönare vid två tillfällen flugits över Malmöfestivalen trots flygförbud.
Det ena faller rör sig om en drönare som flög över Stortorget under Timbuktus spelning mellan 21.30-22.

Skånskan - 1 timme sedan

Värmen gör tillfällig comeback

VÄDER Värmen gör en tillfällig comeback i helgen men den som längtar tillbaka till de riktiga högsommartemperaturerna får åtminstone vänta ett tag till.I SMHI:s tiodygnsprognos varvas mest sol och regn och temperaturer på omkring 20 grader.
– I den prognosen ser vi ingen extremvärme som tidigare i sommar.

Skånskan - 1 timme sedan

Barn utpekade vid rånförsök

Malmö En nöjesverksamhet utsattes för ett rånförsök på onsdagskvällen. En 13-åring och två 14-åringar visade sig stämma in på signalementet. Socialtjänsten är kontaktad.

Skånskan - 2 timmar sedan

Spänne smällde barn på foten

Malmö En åkattraktion på Axels tivoli plockas en efter en olyckshändelse på onsdagskvällen. En femåring fick ett spänne från en sele på foten.Det var vid 18-tiden på onsdagen som en femårig pojke hängde i en sele till en studsmatteattraktion.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ödeshus brann ner till grunden

tomelilla En tom villa till en gård mellan Skåne-Tranås och Frörum norr om Tomelilla brann ner till grunden. Ingen skadades.Räddningstjänsten fick larmet strax efter klockan tre på natten.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lissmark och Palm sänker sina löner

höör Som en del i de tuffa besparingar som Höörs kommun just nu genomför väljer kommunstyrelsen att sänka kommunalrådens arvoden. Vid årsskiftet sänks kommunalrådets och medkommunalrådets arvoden med sju procent enligt ett beslut som togs i tisdags.
Det var förra hösten som Skånska Dagbladet gjorde en granskning med anledning av att de politiska kostnaderna inom Höörs kommun stigit kraftigt.

Skånskan - 4 timmar sedan

Nätverket ser en mycket positiv trend

Kävlinge Sedan 2015 har de ordnat träffar för invandrare att få möjligheten att träffa svenskar. Deras jobb har gett positiv effekt på bygden och har blivit större och större.
– Det är bara jättekul och det är superbra språkträning för dem som kommer hit, säger Vakil Noori.

Skånskan - 4 timmar sedan

20-talshus på 100 kvadratmeter sålt i Kågeröd

Kågeröd Karin Ann-Christin Lyhagen, 64, och Lars Bertil Håkan Lyhagen, 60, sedan tidigare boende på just Per Ols Väg, har köpt huset på Per Ols Väg 20 i Kågeröd av säljaren Electra Svorono. Köpesumman blev 300 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i juli 2018. Huset byggdes 1920 och har en boyta på 100 kvadratmeter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.