Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 June, 13:33

Skånskan - 15 jun 18 kl. 07:26

Misstänkt våldtäkt i ArlövMalmö Ska ha skett utomhus i utkanten av Arlöv.Polisen uppger att man har spärrat av en plats utomhus i Arlöv med anledning av en misstänkt våldtäkt på en kvinna. Kvinnan är förd med ambulans till sjukhus, men enligt polisen ska hon inte ha några allvarliga skador. Tekniker har avslutat sitt arbete på platsen omkring klockan fyra på fredagsmorgonen. Just nu väntas eftersökning med specialsökhund.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Arlöv, Ska

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, våldtäkti , Arlöv
Sydsvenskan - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

SR - 15 jun 18 kl. 07:48

Misstänkt våldtäkt utomhus i Arlöv

Polisen har spärrat av en plats utomhus i utkanten av Arlöv med anledning en misstänkt våldtäkt på en kvinna..

Sydsvenskan - 18 jan 14 kl. 07:59

Misstänkt våldtäkt i Arlöv

En kvinna anmälde i natt att hon blivit våldtagen i en lägenhet på Rapsvägen i Arlöv..

DN - 15 jun 18 kl. 07:56

Misstänkt gruppvåldtäkt norr om Malmö

En kvinna uppger att hon har misshandlats och våldtagits av fem män i Arlöv, norr om Malmö. .

Kristianstadsbladet - 28 nov 13 kl. 15:59

Åtalas för grov våldtäkt mot barn


En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn.Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

BT - 28 nov 13 kl. 16:01

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Helsingborgs Dagblad - 28 nov 13 kl. 16:02

Åtalas för grov våldtäkt mot barn

En 21-årig man åtalades på torsdagen i Malmö tingsrätt misstänkt för grov våldtäkt mot barn. Enligt åklagaren tvingade han i somras med våld en 14-årig flicka till samlag och andra sexuella handlingar. Det skedde i en bil i Arlöv.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Utredningen av skjutningen på Drottninggatan befinner sig i ett intensivt skede

Malmö Utredningen av skjutningen på Drottninggatan, vilken resulterade i tre dödsfall, klassas fortfarande som en särskild händelse, uppgav Malmöpolisen under onsdagens presskonferens.Ansvarig för den särskilda händelsen, biträdande polisområdeschef Mattias Sigfridsson, säger att den extraordinära situationen under ett tag framöver kommer att kräva särskild ledning, till följd av det höga trycket i polisarbetet.
Hans förhoppning är emellertid att utredningen ska fogas in i polisens ordinarie verksamhet innan midsommar.

Skånskan - 45 minuter sedan

Tågförseningar mellan Malmö och Stockholm

Malmö Ett tågstopp söder om Norrköping orsakar stora förseningar bland fjärrtågen mellan Stockholm och Malmö.Stoppet beror på en nedriven kontaktledning..

Skånskan - 1 timme sedan

Påverkad förare stoppades

ystad På tisdagen klockan 13.30 på Malmövägen gjorde en manlig förare en hastig sväng som väckte polisens uppmärksamhet.
Mannen stoppades sedan och det dröjde inte länge innan polisen fattade misstankar om att han var påverkad av droger och mannen tas med för kroppsbesiktning.

Skånskan - 2 timmar sedan

Skåning ny vd för Unga Klara

Stefan Hansen, tidigare producent och verksamhetsledare på Teater Sagohuset i Lund, är ny vd för Unga Klara som i januari utsågs till Sveriges nationalscen för barn och unga.
– Det är fantastiskt, jag känner mig jätteglad, säger Stefan Hansen när tidningen når honom på telefon.Den 1 oktober tillträder 29-åriga Stefan Hansen sitt nya uppdrag som vd för legendariska teaterinstitutionen Unga Klara i Stockholm som grundades av Suzanne Osten 1975.

Skånskan - 2 timmar sedan

Rösler: 4-4-2 fortfarande grunden

FOTBOLL Efter en dryg vecka i klubben gör Uwe Rösler på onsdagen sin första träningsmatch som huvudansvarig tränare i Malmö FF.
Norska Molde svarar för motståndet.Dagens matchelva är presenterad och Anders Christiansen gör comeback i dagens match mot Molde FK.

Skånskan - 3 timmar sedan

Betygen för Malmös nior blir bättre

Malmö En analys visar att betygen blir bättre för eleverna i nian. "Glädjande", säger grundskoledirektören i Malmö stad.Betygen blir bara bättre för Malmö stads niondeklassare.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sakligt, roligt och informativt

Experiment för utopier
Till och med 19 augusti
Henry Mayne och Österlen
Till och med 12 augusti
Ystads konstmuseum
Frida Martinsson Sustaineable couture
Till och med 28 augusti
Nell Walden – Trelleborgsflickan som gjorde världen till sin
Till och med mars 2019
Trelleborgs museumkonst I Experiment för utopier på Ystads konstmuseum visar ett gäng om i allt 14 unga konstnärer de bildmässiga resultaten av sina diskussioner om dels Ernst Wigforss verk ”Provisoriska utopier” från 1958, dels den amerikanske sociologen Erik Olin Wrights funderingar kring de olika samhällsklasserna.
Kontentan av Wigforss’ resonemang blir, som jag uppfattar det, att utopierna i och för sig är ouppnåeliga men ändå en förutsättning för relati

Skånskan - 3 timmar sedan

Skolans tak måste bytas akut

skurup Takpannor lossnar från taket på Rutgerskolan och en del av skolan har spärrats av. Nu behövs fem miljoner kronor för att lägga om taket.
I dag onsdag tas ärendet upp på kommunfullmäktige.

Skånskan - 3 timmar sedan

De ska driva matbutik och pizzeria i Abbekås

abbekås Den i nästan ett år stängda butikslokalen på Sockenvägen 29 har nu fått nytt liv. Fyra nya ägare öppnade i går upp dörrarna till Din Mataffär för första gången. En till nyhet ligger på lokalens baksida, nämligen en snart färdig pizzeria.

Skånskan - 3 timmar sedan

Sorg i kungahuset efter prinsessans död

Utrikes Den danska prinsessan Elisabeth, kusin till drottning Margrethe, har gått bort. Prinsessan Elisabeth av Danmark avled i tisdags kväll klockan 18.15, meddelar det danska kungahuset på onsdagsmorgonen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.