Barometern > Nyheter

Tuesday, 21 August, 00:34

Barometern - 15 jun 18 kl. 06:00

Polisen om X-teams fall: ”Vi är stolta över vår insats”X-team Kalmar blev officiella på en fest i december. Fem veckor senare sedan greps kärnan av medlemmarna efter en lyckad spaningsarbete. Polischefen Patrik Oldin är stolt över insatsen. Detta är förmodligen slutet för X-team. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, Patrik Oldin

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenom , X-teams, fallVi är , stoltaöver vår , insats
YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för sexuella övergrepp, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

YLE - 29 jun 17 kl. 03:58

Polisen utreder unikt fall: 180 ton avfall smugglades till Estland och dumpades i naturen

Estlandsfärjorna mellan Helsingfors och Tallinn fungerade år 2015 som smuggelrutt för enorma mängder avfall över Finska viken. Åtminstone ett finländskt företag och två estniska män är inblandade i härvan, som i båda länderna beskrivs som unik. Den olagliga avfallstransporten pågick mellan januari och november 2015.

YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för pedofili, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 11 kl. 16:30

Förtroende för polisen i fritt fall

På ett år har trelleborgarnas förtroende för polisens förmåga att lösa brott nästan halverats. Samtidigt känner sig kommuninvånarna allt mer otrygga på gator och torg. Det visar polismyndighetens årliga trygghetsindex.

Nya Wermlands Tidningen - 01 nov 11 kl. 12:27

Polisen utreder flera fall med explosioner

Anmälningarna om misstänkta explosioner i trakterna av Hagfors strömmar nu in till polisen i norra Värmland. Händelserna ägde rum i söndags och polisen efterlyser nu vittnen..

SmålandsPosten - 22 nov 17 kl. 20:43

Polisen varnar: Flera fall av villainbrott

Efter en lugn sommar vad gäller villainbrott, har nu tre fall skett i november i Uppvidinge, varav två samma kväll i Lenhovda..

GT - 22 okt 14 kl. 22:42

Nu backar polisen – utreder Yvonnes fall

Yvonne Lewinowitz, 60, fick flera skamliga förslag från en man på en dejtingsajt. Till hennes stora besvikelse lades polisanmälan först ner. Nu har polisen vänt – och en förundersökning kommer att inledas.

YLE - 13 nov 14 kl. 03:53

Rätt eller fel att nämna etnicitet - så här svarar polisen

Yle Huvudstadsregionens granskning visar att polisen i flera fall obefogat pekar ut utländska misstänkta. Polisstyrelsens kommunikationschef Marko Luotonen och Helsingforspolisens kommunikationschef Juha Hakola kommenterar här några av de fall som kom fram i granskningen. Vanda, Pyrolavägen 12.

Cornucopia - 17 aug 16 kl. 17:01

Hela rättsväsendet behöver förstärkas - inte bara polisen

Det är inte bara polisen som behöver förstärkas (och Dan Eliasson som behöver få sparken). Hela rättsväsendet behöver mer resurser och även för brott med kortare fängelsestraff måste misstänkta hållas häktade och rättegång bör ske snabbt och inom 24-48 timmar. Idag släpps de ut i månaders väntan till rättegång.

Polisen - 13 nov 15 kl. 12:51

Åtal väcks i ett stort antal fall av det som polisen kallar ”Åldringsbrott”

Under senare delen av sommaren identifierade polisen i Värmland ett flertal fall av det polisen kallar ”Åldringsbrott” i länet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Cheferna flyr Rosenbad

Regeringskansliet fortsätter att tappa tung kompetens när ytterligare statssekreterare lämnar Rosenbad. inför valet..

Barometern - 45 minuter sedan

Hälsenan av för Citys målvakt

Manchester Citys andremålvakt Claudio Bravo kan bli borta under lång tid från fotbollen sedan han slitit av hälsenan. Förra säsongens mästare, som inlett den nya Premier League-säsongen med två segrar, meddelade på sitt Twitterkonto att röntgen visar en bristning på Bravos hälsena i vänster fot.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Tre skjutna vid t-banestation i London

Tre personer har skadats i en skottlossning vid tunnelbanestationen Kingsbury i stadsdelen Brent i nordvästra London, skriver The Sun. Ett stort antal polispatruller och ambulanser kallades till platsen vid klockan 21. 45, lokal tid.

Barometern - 1 timme sedan

Hårdare tag mot droger

Redan på läsårets första dag fick högstadiet på Torskolan information om alkohol, narkotika, doping och tobak. Skolan ska upprätta orosanmälningar när man misstänker sådant..

Barometern - 1 timme sedan

MP på Drömhotellet: ”Unga som väntat länge ska få stanna”

Drömhotellet ska stänga. 15 av flyktingarna flyttar nu till Ölands folkhögskola. På måndagen fick de besök av Miljöpartiets tunga namn i flyktingfrågor, Maria Ferm.

Barometern - 1 timme sedan

Trump ogillar Feds räntepolitik

USA:s president Donald Trump gillar inte att den amerikanska centralbanken Federal Reserve fortsätter på den inslagna vägen med räntehöjningar. Trump, som förra året ersatte Fed-chefen Janet Yellen med Jerome Powell, förklarar i en intervju för Reuters att han anser att centralbanken borde vara mer "hjälpsam".(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Norsk aktivist skjuten på Västbanken

En norsk aktivist skadades lindrigt när hon sköts i magen med en gummiklädd kula på Västbanken, skriver Verdens Gang. Den 43-åriga kvinnan befann sig i byn Kufr Qaddoum utanför Nablus, där hon i lördags deltog i en protest mot att huvudvägen är avstängd för områdets palestinier.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Kinasamtal muntrade upp Wall Street

De kommande handelssamtalen mellan USA och Kina som inleds på onsdag väckte upp livsandarna hos investerarna på USA-börserna på måndagen.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Misstänkt föremål hittat på Djurgården

Ett föremål har hittats i en fastighet på Djurgården i Stockholm som skulle kunna vara farligt och polisen har skickat tekniker till platsen för att undersöka vad det handlar om. Enligt polisens var det omständigheter på platsen som gjorde att det kunde misstänkas vara ett farligt föremål.(TT).

Barometern - 2 timmar sedan

Femtio döda i ebolautbrott i Kongo

Antalet döda i ebolautbrottet i nordöstra Kongo-Kinshasa har nu stigit till 50, meddelar myndigheterna. Totalt 91 smittade har rapporterats, och av dem har 64 fall bekräftats vara ebola.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.