Barometern > Nyheter

Wednesday, 23 January, 12:26

Barometern - 15 jun 18 kl. 06:00

Polisen om X-teams fall: ”Vi är stolta över vår insats”X-team Kalmar blev officiella på en fest i december. Fem veckor senare sedan greps kärnan av medlemmarna efter en lyckad spaningsarbete. Polischefen Patrik Oldin är stolt över insatsen. Detta är förmodligen slutet för X-team. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar, Patrik Oldin

Dela artikeln

87 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenom , X-teams, fallVi är , stoltaöver vår , insats
YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för sexuella övergrepp, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

YLE - 29 jun 17 kl. 03:58

Polisen utreder unikt fall: 180 ton avfall smugglades till Estland och dumpades i naturen

Estlandsfärjorna mellan Helsingfors och Tallinn fungerade år 2015 som smuggelrutt för enorma mängder avfall över Finska viken. Åtminstone ett finländskt företag och två estniska män är inblandade i härvan, som i båda länderna beskrivs som unik. Den olagliga avfallstransporten pågick mellan januari och november 2015.

YLE - 29 jun 17 kl. 05:07

Morgonkollen: Vatikanchef anklagas för pedofili, polisen utreder unikt fall av sopexport till Estland

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Polisen utreder som bäst ett unikt fall där hundratals ton avfall år 2015 smugglades från Finland till Estland för att sedan dumpas i naturen. I Estland har en person dömts och en person bötfällts i fallet - men här hemma är polisen förtegen om fallet.

Trelleborgs Allehanda - 11 feb 11 kl. 16:30

Förtroende för polisen i fritt fall

På ett år har trelleborgarnas förtroende för polisens förmåga att lösa brott nästan halverats. Samtidigt känner sig kommuninvånarna allt mer otrygga på gator och torg. Det visar polismyndighetens årliga trygghetsindex.

Nya Wermlands Tidningen - 01 nov 11 kl. 12:27

Polisen utreder flera fall med explosioner

Anmälningarna om misstänkta explosioner i trakterna av Hagfors strömmar nu in till polisen i norra Värmland. Händelserna ägde rum i söndags och polisen efterlyser nu vittnen..

SmålandsPosten - 22 nov 17 kl. 20:43

Polisen varnar: Flera fall av villainbrott

Efter en lugn sommar vad gäller villainbrott, har nu tre fall skett i november i Uppvidinge, varav två samma kväll i Lenhovda..

GT - 22 okt 14 kl. 22:42

Nu backar polisen – utreder Yvonnes fall

Yvonne Lewinowitz, 60, fick flera skamliga förslag från en man på en dejtingsajt. Till hennes stora besvikelse lades polisanmälan först ner. Nu har polisen vänt – och en förundersökning kommer att inledas.

YLE - 13 nov 14 kl. 03:53

Rätt eller fel att nämna etnicitet - så här svarar polisen

Yle Huvudstadsregionens granskning visar att polisen i flera fall obefogat pekar ut utländska misstänkta. Polisstyrelsens kommunikationschef Marko Luotonen och Helsingforspolisens kommunikationschef Juha Hakola kommenterar här några av de fall som kom fram i granskningen. Vanda, Pyrolavägen 12.

Cornucopia - 17 aug 16 kl. 17:01

Hela rättsväsendet behöver förstärkas - inte bara polisen

Det är inte bara polisen som behöver förstärkas (och Dan Eliasson som behöver få sparken). Hela rättsväsendet behöver mer resurser och även för brott med kortare fängelsestraff måste misstänkta hållas häktade och rättegång bör ske snabbt och inom 24-48 timmar. Idag släpps de ut i månaders väntan till rättegång.

Polisen - 13 nov 15 kl. 12:51

Åtal väcks i ett stort antal fall av det som polisen kallar ”Åldringsbrott”

Under senare delen av sommaren identifierade polisen i Värmland ett flertal fall av det polisen kallar ”Åldringsbrott” i länet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Thorgren fick klartecken till start i X-games

Snowboardstjärnan Sven Thorgren är återställd efter sin hjärnskakning och kan ställa upp i X-games i Aspen. - Läkaren har gett klartecken, säger förbundskaptenen Joakim Hammar. I fredags föll Thorgren under träning i inför världscuptävlingarna i Laax och slog i bakhuvudet.

Barometern - 1 timme sedan

Deltagare spinner vidare: ”Blev överfull förra gången”

Intresset för att spinna garn är allt annat än dött. Det kan Kalmar läns hemslöjdsförening intyga, som nu startar en andra omgång av sin spinningkurs Forma tråd. En förklaring till det höga antalet deltagare kan enligt Agneta Gefors vara att man får vara med från ull till sticka tröja.

Barometern - 1 timme sedan

Aten kan sätta punkt för namnbråk med grannen

Vad ska egentligen Greklands norra grannland kallas? Frågan har splittrat de två nationerna i över 20 års tid och gett upphov till stora protester. Men nu har det blivit dags för parlamentet i Aten att fälla sin dom över Makedoniens namnbyte.

Barometern - 1 timme sedan

Dahlin förlänger med Malmö FF

Målvakten Johan Dahlin förlänger sitt kontrakt med Malmö FF. När 32-åringen återvände till MFF sommaren 2017 skrev han på ett kontrakt som sträckte sig över säsongen 2020, men nu har Dahlin signerat ett avtal som sträcker sig till och med 2023, uppger klubben i ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Brott: Bilar vandaliserade i Norrliden

Barometern - 1 timme sedan

Turistnätterna ökar i Sverige

Antalet turistövernattningar i Sverige ökade med tre procent under 2018, betydligt mer än de 0,5 procent som övernattningarna ökade med året innan. Enligt ny samlad statistik från Eurostat ligger Sverige på tolfte plats bland de 28 EU-länderna med drygt 59 miljoner turistövernattningar under året.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Bryter med Brynäs - klar för Skellefteå

Brynäs bryter sitt kontrakt med Jesper Jensen, som varit i Gävleklubben under tre säsonger. Samtidigt står det klart att centern ansluter till Skellefteå resten av säsongen.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Här finns Sveriges bästa sjukhus

Universitetssjukhuset Örebro, Värnamo sjukhus och Oskarshamns sjukhus har korats till Sverige bästa sjukhus 2018, i varsin kategori. Det är tidningen Dagens Medicin som jämfört sjukhus över hela landet.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.