Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 21 August, 00:35

Nyan - 15 jun 18 kl. 06:00

Minusresultat för ÅdaDrygt 300 000 euro minus blev resultatet för Åda år 2017. Det presenterades på bolagsstämman i går. – Det är för att vi valt att ta en del av kostnaderna själva, säger Ådas styrelseordförande Anders Wiklund.
Under torsdagseftermiddagen höll det landskapsägda it-bolaget Åda bolagsstämma i Itiden i Mariehamn. Bolagets totala omsättning under 2017 landade på drygt 2,7 miljoner euro, men med ett minusresultat på 312 362 euro.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Åda, Ådas, Anders Wiklund, Itiden, Mariehamn, Wiklund, Ålands, ÅHS, Jomalas, John Eriksson, Ida Eklund, Jansson, Nyan

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minusresultatför , Åda
SmålandsPosten - 10 okt 14 kl. 06:42

Prognosen visar på minusresultat

Mycket pekar på att det blir ett minusresultat för kommunen i år. Prognosen visar minus 3,5 miljoner kronor totalt för kommunen. De flesta nämnder klarar sig inom budget, kommunstyrelsen beräknas till och med få ett litet överskott.

NT - 10 mar 11 kl. 10:11

Sjöfartsverket gjorde minusresultat

Sjöfartsverket gjorde ett kraftigt minusresultat 2010 och landade på en förlust på 117,2 miljoner kronor..

Hela Gotland - 04 feb 14 kl. 15:13

Nöjda trots minusresultat

Kultur- och fritidsnämnden gjorde ett minusresultat på drygt 900 000 kronor 2013. Orsaken är två dyra uppsägningar..

Expressen - 09 apr 14 kl. 09:48

Rögles minusresultat - efter missen att gå upp

Rögle missade SHL med två måls marginal och nu kommer nästa smäll. Klubben gör ett minusresultat. – Ja, vi landar på röda siffror.

Barometern - 25 apr 14 kl. 09:32

Dackarna gjorde minusresultat på drygt 700 000

Sviterna efter lag-VM 2012.
Och svikande publiktillströmning 2013.
Det är huvudorsakerna till att Dackarna AB gjorde ett minusresultat på 737 000 kronor för 2013.

Barometern - 25 apr 14 kl. 09:32

Dackarna gjorde minusresultat på drygt 700 000

Sviterna efter lag-VM 2012.
Och svikande publiktillströmning 2013.
Det är huvudorsakerna till att Dackarna AB gjorde ett minusresultat på 737 000 kronor för 2013.

Västerbottens Folkblad - 30 mar 15 kl. 19:31

[PLUS] Ingen större oro över Umeås minusresultat

Trots är det är för första gången på över tio år som Umeå visar ett minusresultat uttryckte....

UNT - 18 apr 16 kl. 11:11

Minusresultat nästa år

Barn- och utbildningsnämnden har beslutat om en preliminär budget för år 2017 som innebär ett minusresultat med drygt 5 miljoner kronor..

Expressen - 19 maj 16 kl. 14:48

KHK:s minusresultat: "Ett misslyckande"

Karlskrona HK höll sig kvar i SHL, men säsongen blev dyr. KHK kommer redovisa ett minusresultat på fyra miljoner kronor. – Klart man får se det som ett misslyckande, säger klubbdirektören Rolf Lindberg till Blekingesporten..

Kristianstadsbladet - 04 jul 16 kl. 12:44

Väntat minusresultat igen för Torsjö Live

Torsjö Live fick cirka 1 000 färre besökare än i fjol och åter igen blir det ett minusresultat. Festivalgeneral Mats Gunnarsson är ändå nöjd..

Länstidningen i Jämtland - 07 mar 17 kl. 17:00

Nedläggningen av Sikåssågen kostar Norrskog 45 miljoner kronor – minusresultat för hela koncernen

Norrskog tar en tung ekonomisk smäll med stängningen av sågverket i Sikås utanför Hammerdal. 45 miljoner kronor kostar nedläggningen. Den kostnaden utgör merparten av koncernens minusresultat på 47 miljoner kronor..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Andra ÅM-titeln – på två veckor

SKYTTE. Pistolskytten Victor Erikslund har vunnit ÅM i snabbpistol.
Titeln var hans andra på blott två veckor.

Nyan - 16 timmar sedan

Flera fortkörare fast i kontroller

Tre förare som körde för fort på Getavägen i Finström bötfälldes på måndagen. Föraren som körde 70 kilometer i timmen på en femtiosträcka fick betala 200 euro. De två andra som körde 62 respektive 60 kilometer på femtiosträckan fick böter på 170 euro.

Nyan - 8 timmar sedan

Hindrande av tjänsteman gav böter i rätten

Oklara omständigheter och bristande bevis ledde till att tingsrätten förkastade ett åtal om grov rattfylla. Men mannen dömdes dock för att ha gjort motstånd mot polisen.
En man var upp i tingsrätten åtalad för grovt rattfylleri samt hindrande av tjänsteman.

Nyan - 9 timmar sedan

Kebabkiosk kan öppna igen

Kebabkiosken vid Västra utfarten i Mariehamn kan få en ny innehavare – restaurangföretagaren Robert Lahti. Han har förhandlat med kioskfastighetens ägare men något avtal finns ännu inte. Kiosken som kallats Alis kebab har varit stängd sen slutet av 2017 när den dåvarande innehavaren Ali Moudanib avled.

Nyan - 10 timmar sedan

Berusad person fick sova hos polisen

En person uppträdde aggressivt efter att ha blivit avvisad från ett kryssningsfartyg som lagt till i Mariehamn igår morse. Personen greps och fick sova ruset av sig på polisstationen. Under söndagen genomförde polisen nykterhetskontroller i Hammarland och Mariehamn.

Nyan - 11 timmar sedan

Ledarskap prio när omsorgschef ska väljas

13 personer. Så många sökte tjänsten som ny omsorgschef. – Majoriteten är nog från Sverige, säger styrelseordförande Clas Öfverström.

Nyan - 12 timmar sedan

Körförbud för rattfull man

En man ska framförde en personbil från Eckerövägen till Kyrkoby trots att han hade förtärt alkohol i sådan mängd att alkoholhalten i hans utandningsluft efter bilfärden har varit minst 0,56 promille. Mannen hade haft två passagerare i fordonet. Svaranden erkände gärningen.

Nyan - 14 timmar sedan

Svansjön ser ut som öken

Torpfjärden i Jomala, som i folkmun också kallas för Svansjön, liknar numera en oas i öknen. Uttorkad sjöbotten omger det vatten som finns kvar längst in i fjärden.
– Det är någonting som är fel, jag har aldrig sett något liknande, säger fågelskådaren Anki Johansson, som möter upp Nya Åland för en vandring i den uttorkade viken.

Nyan - 18 timmar sedan

Harry Jansson: De mest elementära bristerna måste åtgärdas

Harry Jansson, ordförande för Centerns lagtingsgrupp, ser en stor obalans i det åländska lagstiftningsarbetet och vill att landskapsregeringen tillsätter den laggranskningsnämnd som tidigare behandlade alla åländska lagförslag innan de kom till lagtinget för behandling.
Han tycker att det är fel att en eller två lagberedare ska skriva en lag, som landskapsregeringen sedan skickar till lagtinget. – Först efter att lagtinget gjort sitt, börjar det verkliga arbetet.

Nyan - Igår: 20:31

Brandkår assisterade ambulans i Ingby

Jomala FBK ryckte under söndagseftermiddagen ut för att assistera en i ambulanstransport Ingbybergen i Jomala. – Det var lite långt för ambulanspersonalen att bära från skogen, säger räddningschef Lennart Johansson, som inte kan uttala sig om bakgrunden till utryckningen. (lb) Lisa Bergkvist lisa.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.