Expressen > Nyheter

Thursday, 16 August, 17:50

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:30

Så blev storfamiljen med tre fruar ett slagträ i den politiska debattenÅren efter flyktingkrisen slår svensk baracktillverkning alla rekord. En ny lag tvingar alla kommuner att ta emot nyanlända oavsett om bostäder finns. En storfamilj med tre fruar i Saltsjöbaden blir mot sin vilja symbol för anvisningslagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Saltsjöbaden

Dela artikeln

619 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blev , storfamiljenmed , tre, fruarett , slagträi , den politiska debatten
Dagens PS - 19 sep 17 kl. 08:30

Man med tre fruar fick tre bostadsrätter

Nacka köpte loss bostäderna för knappt 14 miljoner. ”Vi varnade för de här konsekvenserna”, säger kommunens M-topp Mats Gerdau.
”Det är regeringen som är ansvarig”, skriver Per Gudmundson i en ledare i Svenska Dagbladet.

Expressen - 21 sep 17 kl. 19:03

Man med tre fruar fick inte lägenheterna permanent

Flera medier har rapporterat om en syrisk man med tre fruar som fått tre lägenheter av Nacka kommun. Men nu skriver SVT Nyheter att uppgifterna om lägenheterna är felaktiga - kommunen gav inte bort dem. – Man får hyra en lägenhet under två år sen ska vi sälja alla de här lägenheterna om två-tre år när behovet minskar, säger Mats Gerdau, M, kommunalråd i Nacka, till SVT.

Blekinge Läns tidning - 21 sep 17 kl. 14:54

Det är inte rimligt att storfamiljen blir försörjd

En man från Syrien med tre fruar och sexton barn, som nu huseras i tre lägenheter inköpta på den glödheta bostadsmarknaden i Stockholmsförorten Nacka för sammantaget 14 miljoner kronor har hamnat i centrum för samhällsdebatten..

NT - 08 mar 12 kl. 15:03

Fruar till bin Ladin brottsanklagas

Tre fruar till Usama bin Ladin, terrornätverket al-Qaidas centralgestalt, anklagas för att ha tagit sig in i Pakistan olagligt..

UNT - 08 mar 12 kl. 15:03

Fruar till bin Ladin brottsanklagas

Tre fruar till Usama bin Ladin, terrornätverket al-Qaidas centralgestalt, anklagas för att ha tagit sig in i Pakistan olagligt. Beskedet kommer från landets inrikesminister, som inte sade när de ställs inför rätta. (TT).

Världen Idag - 19 sep 17 kl. 21:00

Polygam fick tre lägenheter i Nacka

En man med tre fruar och sexton barn i Nacka har tilldelats tre lägenheter som köpts av kommunen..

Expressen - 02 okt 17 kl. 14:15

Varför är det så hemskt att mannen har tre fruar?

De flesta övergrepp sker inom parförhållanden, så varför håller vi fortfarande fast vid tanken om kärnfamiljen? skriver konstnären och författaren Ulla Lundegård..

BT - 08 mar 12 kl. 18:04

Fruar till Usama bin Ladin åtalas

Tre av Usama bin Ladins fruar har åtalats i Pakistan, misstänkta för att ha tagit sig in i landet olagligt. De tre änkorna levde i det hus där terrorledaren sköts till döds av USA-soldater för snart ett år sedan. När de amerikanska specialstyrkorna stormade bin Ladins villa den 2 maj förra året hade han levt tillsammans med de tre kvinnorna och flera av barnen under många år ?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Hett rykte: Volvo Cars på väg mot börsen

En börsnotering för Volvo Cars kryper allt närmare, enligt uppgifter till Financial Times.En notering väntas kunna ske i Stockholm, samt en sekundärnotering i Asien och då troligen Hongkong, rapporterar Financial Times vidare..

Expressen - 10 minuter sedan

Hur möter vi sämre tider, Magda?

Som väntat målade Magdalena Andersson upp en ljus bild av svensk ekonomi. Risken är dock att det behövs mer än en låg statsskuld för att möta de kommande årens utmaningar. Det är symptomatiskt att hon inte nämnde de enorma problemen på bostadsmarknaden med ett enda ord.

Expressen - 15 minuter sedan

Demokraterna störst i ny mätning inför valet

Demokraterna kan bli största parti i Göteborg i valet om mindre än en månad.Enligt Göteborgs-Postens senaste lokala Sifoundersökning har 18,9 procent av de tillfrågade uppgett att de kommer rösta på uppstickarpartiet.Samtidigt så backar Moderaterna och Socialdemoktaterna är bara fjärde störst.

Expressen - 45 minuter sedan

Galnaste utförsäljningen – Dunkin' donuts rear ut varenda pryl och möbel i butiken

Gillar du Dunkin' Donuts? Då har du en chans nu som aldrig återkommer.Eftersom företaget konkat i Sverige säljer man ut precis allting som finns.

Expressen - 1 timme sedan

Paret behöll moderkakan: ”Torkade den med salt”

När en bebis föds är det vanligt att man klipper bort navelsträngen direkt.Men Tobias Pedersen, 36, och Melanie Klaamas, 32, valde en lite annorlunda metod – de lät nämligen efterbörden vara intakt.– Barnet kommer till jorden på ett snällare sätt med en lotusfödsel, berättar dem..

Expressen - 1 timme sedan

Drottning Elizabeths läkare död i olycka

Peter Fisher jobbade som läkare till drottning Elizabeth.På onsdagen dödades han i en trafikolycka i London, skriver Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Helldén om alliansens besked: ”På gränsen till fake news”

På en pressträff i dag lämnade allianspartierna i Stockholm besked om hur man ser på miljözoner i huvudstaden. Nu anklagas partierna för att ha en  av Daniel Helldén, trafikborgarråd (MP).– De vill få det att framstå som att de säger nej, vilket de inte gör.

Expressen - 2 timmar sedan

Väskrånare blev våldsam – slog butiksägare i ansiktet

En man i Borgholm försökte sno åt sig en väska i en butik i Borgholm.När butiksägaren försökte stoppa mannen blev tjuven våldsam..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: En begärs häktad efter bilbränderna

En man begärs häktad efter bilbränderna i Göteborg.Häktningsframställan lämnades in till Göteborgs tingsrätt under torsdagseftermiddagen. .

Expressen - 2 timmar sedan

Anders Borg: Regering över blockgränsen bäst

Tidigare finansministern Anders Borg tycker att Sverigedemokraterna ska behandlas som ett vanligt parti. Men han tror att en blocköverskridande regering, med Socialdemokraterna och Moderaterna, vore bäst för Sverige. – Jag skulle nog tycka att det är den bästa lösningen, säger han i Di TV.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.