Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 June, 13:26

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:30

Så blev storfamiljen med tre fruar ett slagträ i den politiska debattenÅren efter flyktingkrisen slår svensk baracktillverkning alla rekord. En ny lag tvingar alla kommuner att ta emot nyanlända oavsett om bostäder finns. En storfamilj med tre fruar i Saltsjöbaden blir mot sin vilja symbol för anvisningslagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Saltsjöbaden

Dela artikeln

573 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: blev , storfamiljenmed , tre, fruarett , slagträi , den politiska debatten
Dagens PS - 19 sep 17 kl. 08:30

Man med tre fruar fick tre bostadsrätter

Nacka köpte loss bostäderna för knappt 14 miljoner. ”Vi varnade för de här konsekvenserna”, säger kommunens M-topp Mats Gerdau.
”Det är regeringen som är ansvarig”, skriver Per Gudmundson i en ledare i Svenska Dagbladet.

Expressen - 21 sep 17 kl. 19:03

Man med tre fruar fick inte lägenheterna permanent

Flera medier har rapporterat om en syrisk man med tre fruar som fått tre lägenheter av Nacka kommun. Men nu skriver SVT Nyheter att uppgifterna om lägenheterna är felaktiga - kommunen gav inte bort dem. – Man får hyra en lägenhet under två år sen ska vi sälja alla de här lägenheterna om två-tre år när behovet minskar, säger Mats Gerdau, M, kommunalråd i Nacka, till SVT.

Blekinge Läns tidning - 21 sep 17 kl. 14:54

Det är inte rimligt att storfamiljen blir försörjd

En man från Syrien med tre fruar och sexton barn, som nu huseras i tre lägenheter inköpta på den glödheta bostadsmarknaden i Stockholmsförorten Nacka för sammantaget 14 miljoner kronor har hamnat i centrum för samhällsdebatten..

NT - 08 mar 12 kl. 15:03

Fruar till bin Ladin brottsanklagas

Tre fruar till Usama bin Ladin, terrornätverket al-Qaidas centralgestalt, anklagas för att ha tagit sig in i Pakistan olagligt..

UNT - 08 mar 12 kl. 15:03

Fruar till bin Ladin brottsanklagas

Tre fruar till Usama bin Ladin, terrornätverket al-Qaidas centralgestalt, anklagas för att ha tagit sig in i Pakistan olagligt. Beskedet kommer från landets inrikesminister, som inte sade när de ställs inför rätta. (TT).

Världen Idag - 19 sep 17 kl. 21:00

Polygam fick tre lägenheter i Nacka

En man med tre fruar och sexton barn i Nacka har tilldelats tre lägenheter som köpts av kommunen..

Expressen - 02 okt 17 kl. 14:15

Varför är det så hemskt att mannen har tre fruar?

De flesta övergrepp sker inom parförhållanden, så varför håller vi fortfarande fast vid tanken om kärnfamiljen? skriver konstnären och författaren Ulla Lundegård..

BT - 08 mar 12 kl. 18:04

Fruar till Usama bin Ladin åtalas

Tre av Usama bin Ladins fruar har åtalats i Pakistan, misstänkta för att ha tagit sig in i landet olagligt. De tre änkorna levde i det hus där terrorledaren sköts till döds av USA-soldater för snart ett år sedan. När de amerikanska specialstyrkorna stormade bin Ladins villa den 2 maj förra året hade han levt tillsammans med de tre kvinnorna och flera av barnen under många år ?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

EU inför strafftullar mot USA

EU har nu beslutat att införa strafftullar mot USA – med start 22 juni. Detta rapporterar DN. .

Expressen - 15 minuter sedan

Stora tågförseningar mellan Malmö och Stockholm

Det är stora tågförseningar sträckan mellan Malmö och Stockholm. Ett elfel uppges ligga bakom förseningarna. .

Expressen - 30 minuter sedan

450 patienter avlidna efter att ha fått fel läkemedel

Mer än 450 patienter har avlidit, och fler än 200 fått sina liv förkortade, sedan de fått narkotikaklassade läkemedel ordinerade, utan att det varit medicinskt motiverat, på ett sjukhus i Hampshire..

Expressen - 45 minuter sedan

Stopp i spårvagnstrafiken efter ledningsras

Det är stora störningar i spårvagnstrafiken efter att en grävskopa rivit ner en kontaktledning vid Svingeln i Göteborg.– Spårvagn 1,3,4,6,7,8 och 9 påverkas, säger Azhar Ahmad, störningskoordinator på Västtrafik..

Expressen - 45 minuter sedan

Maria, 41, kan bli utförsäkrad – F-kassan går emot läkarna

Maria Lundqvist har varit sjukskriven för både utmattningssyndrom och depression – och arbetar just nu 25 procent. Men trots att Försäkringskassans egna läkare bedömer att hon ska fortsätta i samma takt – övervägar man ändå att avslå hennes sjukförsäkring. – Jag kommer att jobba på, och troligtvis krascha.

Expressen - 1 timme sedan

Bensinpriset höjs igen – lagom till midsommar

För andra dagen i rad har ledande bolag höjt bensin- och dieselpriset med 10 öre. Lagom till midsommarhelgen – årets största trafikhelg. – Det är inga dramatiska rörelser vi ser, säger Ulf Svahn, vd för Svenska petroleum- och drivmedelsinstitutet, SPBI.

Expressen - 2 timmar sedan

Regeringen vill ha ännu tuffare miljökrav för bilar

I slutet av förra året föreslog EU-kommisionen nya mål för minskade utsläpp från lätta fordon. Men målen möter kritik från den svenska regeringen.– Det här förslaget är alldeles för svagt, säger miljöminister Karolina Skog (MP) i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Lastbil brakade ut i skogen – krockade med träd

En lastbil har kört rakt ut i skogen och kraschat in i ett träd. Olyckan inträffade på väg 19 och nu störs trafiken rejält. – Man måste röja bort träd, säger Kim Hild,  presstalesperson vid polisens ledningscentral Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Carl Bildts utspel mot S: ”Du devalverar dig själv”

En strid om valfrihet och vinstjakt i skolfrågan har blossat upp på Twitter. Gymnasieminister Anna Ekström delade Skolinspektionens rapport och skriver om hur de stänger friskolan Thoren Innovation School. Det fick den förre statsministern och utrikesministern Carl Bildt att reagera: "Du devalverar Dig själv med partitweets av detta slag.

Expressen - 4 timmar sedan

Leif GW om vad som kan ha utlöst skjutningarna

Tre personer sköts till döds i Malmö.Ett fjärde offer vårdas på sjukhus med skottskador.Nu kommenterar GW i TV4:s Nyhetsmorgon det upptrappade skjutvåldet mellan kriminella gäng:– Det kan vara så att man har fel färg på mössan eller uttryckt sig nedsättande om en kusin, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.