Expressen > Opinion

Tuesday, 23 October, 08:30

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:00

Oniomanin breder ut sig – är du i farozonen?Shoppingmissbrukare skildras ofta i skämtsamma ordalag, som lite löjliga, materialistiska och egotrippade.Många tror att det bara är att ta sig själv i kragen och sluta handla. Tyvärr är det inte så enkelt, skriver "Lyxfällans" Patrik Wincent..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lyxfällans Patrik Wincent

Dela artikeln

871 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oniomanin, brederut sig är du i , farozonen
Västerbottens Folkblad - 03 jan 11 kl. 11:12

AIK-aren som är i farozonen

Måndag kl 11.11 Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång? Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång.

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 11 kl. 07:30

Korttidsvårdplatser är i farozonen

12 eller 14 korttidsvårdsplatser på Treklövern ligger i farozonen om det nya förslaget på driftram för socialnämnden för 2012 går igenom. Det krävs besparingar på 4,3 miljoner kronor och då är det korttidsvårdsplatserna som ryker enligt det förslag som socialnämnden nu ställer sig bakom..

NT - 31 aug 11 kl. 08:21

Engelska "Wallander" i farozonen

Nyligen inleddes inspelningen av en ny omgång av "Wallander"-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen. Hela projektet kan dock vara i farozonen. Det beror på att Region Skåne beslutat att inte ge mer pengar än de som man redan satsat via Film i Skåne, uppger Ystads Allehanda..

Nyhetskanalen - 01 sep 11 kl. 11:57

Engelska Wallander är i farozonen

Det var inte längesedan som inspelningen av en ny omgång av Wallander-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen påbörjades - nu är hela projektet i farozonen..

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 11 kl. 10:03

Nästa års Pride i farozonen

Den avskaffade entréavgiften och flytten till Kungsträdgården blev en publiksuccé för årets upplaga av Stockholm Pride. Nu står det klart att kalaset kostade och nästa sommars tillställning är i farozonen, skriver Svenska Dagbladet. För att undvika konkurs har Stockholm Pride under hösten försökt få sina leverantörer att gå med rejäla skuldavskrivningar..

Hela Gotland - 26 mar 12 kl. 04:00

Kalkbrytning på norr i farozonen

Kalkbolaget SMA Minerals stenbrytning på norra Gotland är i farozonen.Naturvårdsverket kritiserar bolagets planer - och räknar med att vinna när frågan snart ska avgöras i domstol.- Blir det ett nej är det kanske slut med stenbrytningen på norr, säger bolagets platschef Thomas Mårtensson..

UNT - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen

Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen. Ett av skälen är de skärpta lagkraven på legitimerade lärare i alla ämnen, vilket en rad kommunala skolpolitiker bekräftar.(TT).

Kristianstadsbladet - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen


Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen.Orsaken är inte bara vikande elevunderlag eller kommunala sparbeting. Det nya kravet på legitimerade lärare är ytterligare ett hot.

YLE - 06 maj 13 kl. 08:52

Lappfors daghem i farozonen

Först förlorade Lappfors skolan, sen butiken och nu är daghemmet i farozonen. I Pedersöre ställer sig nämligen politikerna frågan om det är värt att bygga ett nytt daghem för bara 10-12 dagisbarn. Det gamla daghemmet bedöms som uttjänt.

Hela Gotland - 27 maj 13 kl. 06:31

DBW:s badhusprojekt är i farozonen

DBW vill bygga ett nytt kallbadhus i Visby. Men nu är badhusprojektet i farozonen eftersom kvinnor saknar inflytande i projektet, skriver GA..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Utan oss hade mannen fortsatt sprida barnporr

Bakom den här typen av tung kriminalitet hittar vi allt mer sofistikerade kriminella gäng som arbetar internationellt.Brott bekämpas bäst tillsammans – det vore ett historiskt misstag att kasta bort det unika vi byggt upp, skriver Solweig Wollstad och Cecilia Thorfinn från Eurojust..

Expressen - Igår: 06:30

Reglera människors flygresor i en motbok

Det behövs långt mer än subventionerade elcyklar för att rädda planeten. Samtidigt beter vi oss som alkoholister som inte kan sluta.Ge varje person ett flygkonto med ett begränsat antal flygtimmar per år, skriver miljöaktivisten Paula Grossman..

Expressen - I förrgår: 07:15

Lärare: Allt kan inte handla om era barns diagnoser

Så fort det kommer kritik mot barn eller föräldrar med normbrytande beteende i skolan, står NPF-grupperna i farstun och ropar hej.Snälla, ta inte över alla debatter om ordning och reda, skriver läraren Ola Alfredsson..

Expressen - 20 okt 18 kl. 07:15

S talar inte sanning om antisemitismen

Lars Adaktusson (KD) listar exemplen på att Ingvar Carlsson och partitopparna förskönar S-historien och tränger undan snedstegen. .

Expressen - 19 okt 18 kl. 06:30

Miljardnota: Så gömmer S de nyanlända i låtsasjobb

Istället för att ohämmat spendera miljarder av skattebetalarnas pengar på att gömma undan människor i låtsasjobb måste vi ta bort de hinder som försvårar för människor att få anställning, skriver Gulan Avci (L). .

Expressen - 18 okt 18 kl. 19:00

Rädda oss från Unni Drougges genusfascism

Unni Drougge bevisar att det inte alls är en garanti att ett tredje världskrig inte skulle kunna äga rum om det bara var kvinnor som styrde världen.Att kastrera män kan aldrig vara lösningen, skriver psykiatern David Eberhard..

Expressen - 18 okt 18 kl. 06:30

Lägg inte skulden för antisemitismen på S

Som vänner till Israel är vi djupt bekymrade över i vilken riktning landet håller på att utvecklas.Samtidigt förgiftas samhällsklimatet av tonläget i debatten, skriver ex-statsministern Ingvar Carlsson med flera tunga S-profiler..

Expressen - 17 okt 18 kl. 16:18

Eberhard tjänar pengar på antifeministisk gubbröra

Hade genusvetenskapen varit relevant skulle män födas utan penis. Ungefär så kan psykiatern David Eberhards uppgörelse med "genusflummet" sammanfattas.Oj, vad synd det är om killarna plötsligt – det är ju skitjobbigt att vara ett svin, skriver författaren Unni Drougge..

Expressen - 17 okt 18 kl. 06:30

Gui Minhai måste släppas – använd kungen mot Kina

Vi kan inte låta den svenske medborgaren Gui Minhai fortsätta att plågas i fångenskap dag efter dag. Ge instruktioner till kungen att verka för en omedelbar frigivning, skriver Kurdo Baksi och Magnus Fiskesjö på årsdagen av gripandet..

Expressen - 16 okt 18 kl. 18:07

Att undvika SD kan inte vara ett mål i sig

Vad är det för hemska "värderingar" min partiledare gång på gång hänvisar till vad gäller SD?Vårt mål bör givetvis vara att få igenom så mycket moderat politik som möjligt, skriver Ann Heberlein (M)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.