Expressen > Opinion

Wednesday, 16 January, 18:22

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:00

Oniomanin breder ut sig – är du i farozonen?Shoppingmissbrukare skildras ofta i skämtsamma ordalag, som lite löjliga, materialistiska och egotrippade.Många tror att det bara är att ta sig själv i kragen och sluta handla. Tyvärr är det inte så enkelt, skriver "Lyxfällans" Patrik Wincent..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lyxfällans Patrik Wincent

Dela artikeln

871 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oniomanin, brederut sig är du i , farozonen
Västerbottens Folkblad - 03 jan 11 kl. 11:12

AIK-aren som är i farozonen

Måndag kl 11.11 Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång? Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång.

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 11 kl. 07:30

Korttidsvårdplatser är i farozonen

12 eller 14 korttidsvårdsplatser på Treklövern ligger i farozonen om det nya förslaget på driftram för socialnämnden för 2012 går igenom. Det krävs besparingar på 4,3 miljoner kronor och då är det korttidsvårdsplatserna som ryker enligt det förslag som socialnämnden nu ställer sig bakom..

NT - 31 aug 11 kl. 08:21

Engelska "Wallander" i farozonen

Nyligen inleddes inspelningen av en ny omgång av "Wallander"-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen. Hela projektet kan dock vara i farozonen. Det beror på att Region Skåne beslutat att inte ge mer pengar än de som man redan satsat via Film i Skåne, uppger Ystads Allehanda..

Nyhetskanalen - 01 sep 11 kl. 11:57

Engelska Wallander är i farozonen

Det var inte längesedan som inspelningen av en ny omgång av Wallander-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen påbörjades - nu är hela projektet i farozonen..

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 11 kl. 10:03

Nästa års Pride i farozonen

Den avskaffade entréavgiften och flytten till Kungsträdgården blev en publiksuccé för årets upplaga av Stockholm Pride. Nu står det klart att kalaset kostade och nästa sommars tillställning är i farozonen, skriver Svenska Dagbladet. För att undvika konkurs har Stockholm Pride under hösten försökt få sina leverantörer att gå med rejäla skuldavskrivningar..

Hela Gotland - 26 mar 12 kl. 04:00

Kalkbrytning på norr i farozonen

Kalkbolaget SMA Minerals stenbrytning på norra Gotland är i farozonen.Naturvårdsverket kritiserar bolagets planer - och räknar med att vinna när frågan snart ska avgöras i domstol.- Blir det ett nej är det kanske slut med stenbrytningen på norr, säger bolagets platschef Thomas Mårtensson..

UNT - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen

Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen. Ett av skälen är de skärpta lagkraven på legitimerade lärare i alla ämnen, vilket en rad kommunala skolpolitiker bekräftar.(TT).

Kristianstadsbladet - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen


Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen.Orsaken är inte bara vikande elevunderlag eller kommunala sparbeting. Det nya kravet på legitimerade lärare är ytterligare ett hot.

YLE - 06 maj 13 kl. 08:52

Lappfors daghem i farozonen

Först förlorade Lappfors skolan, sen butiken och nu är daghemmet i farozonen. I Pedersöre ställer sig nämligen politikerna frågan om det är värt att bygga ett nytt daghem för bara 10-12 dagisbarn. Det gamla daghemmet bedöms som uttjänt.

Hela Gotland - 27 maj 13 kl. 06:31

DBW:s badhusprojekt är i farozonen

DBW vill bygga ett nytt kallbadhus i Visby. Men nu är badhusprojektet i farozonen eftersom kvinnor saknar inflytande i projektet, skriver GA..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Ni ger inflytande till partiet som fick pengar av Sovjet

Även om kommunism inte uttryckligen finns med i Vänsterpartiets namn längre, är idéerna och värderingarna fortfarande desamma.Blev L och C lurade eller gick de medvetet med på att ge extrempartiet inflytande? skriver Benjamin Dousa..

Expressen - 12 timmar sedan

Elbristen hotar välfärden – nu krävs mer kärnkraft

Man kan inte lägga ner kärnkraftverken med den ena handen och öka elanvändningen till en växande befolkning med den andra. Naiva önskedrömmar och bristen på konsekvenstänk börjar nu krocka med verkligheten, skriver Joakim Karlsson (M)..

Expressen - Igår: 06:15

C:s anhöriginvandring är det sista vi behöver

Om uppgörelsen mellan S, MP, C och L blir verklighet offras S-löftet om en ordnad migrationspolitik.Resultatet blir givetvis kraftigt ökade volymer. Det är olyckligt ur flera perspektiv, skriver SD:s Paula Bieler och Jonas Andersson..

Expressen - I förrgår: 06:15

Gads artiklar visar varför afghaner måste få stanna

De ensamkommande ungdomar jag mött är nyfikna och sökande och ju närmare oss de lever, desto bättre. Vi behöver bra journalister som stöder ungdomarnas berättelser om vad de har att återvända till, skriver Carin Flemström, ordförande för Haninge frivilliga familjehem..

Expressen - I förrgår: 05:30

V behandlas skamligt – sänk dem, Sjöstedt!

Överenskommelsen mellan S, C, MP och L syftar till att stigmatisera Vänsterpartiet och utmåla vår politik som ”extrem." Samtidigt vill man ha vårt stöd för regeringsbildning. Det är inte bara dumt, det är skamligt.

Expressen - 13 jan 19 kl. 07:15

Skicka hem fångarna som ändå dömts till utvisning

Varje skattekrona måste vridas och vändas på. Var gör den bäst nytta? Att låta utländska medborgare – som ändå ska utvisas – sitta av dyra straff i Sverige är inte bra för någon, skriver Jan Emanuel Johansson..

Expressen - 12 jan 19 kl. 07:15

Våldet i den svenska skolan måste få ett slut

Hur kan det inträffa hundratals incidenter om hot och våld årligen, utan att någon sätter stopp för det?Rektorer måste få ett starkare mandat att direkt stänga av elever som beter sig oacceptabelt – och dessutom permanent om så krävs, skriver läraren Isak Skogstad..

Expressen - 11 jan 19 kl. 12:00

Tre miljoner boende drabbas av Annie Lööfs extrema idéer

I valrörelsen var S tydliga med sitt motstånd mot marknadshyror. Nu är det en av frågorna de förhandlar om med Centern. Är tre miljoner människors trygghet till salu för regeringsmakten, Löfven?

Expressen - 11 jan 19 kl. 07:15

Hellre "no deal"-Brexit än översittarna i Bryssel

Tänk om Storbritannien lämnar unionen på riktigt och frigörelsen stimulerar ekonomin? Samtidigt som demokrati- och tillväxtproblemen fortsätter i byråkratikolossen EU, skriver Mark Brolin..

Expressen - 10 jan 19 kl. 07:10

Vakna upp ur er dröm – S är inget mittenparti

Socialdemokraterna utmålas som något slags anständigt mittenparti som kan införa liberala reformer och regera i frid och frihet med två borgerliga partier.Men det finns inte ett uns liberalism i S. De är demokratiska socialister, skriver Rebecca Weidmo Uvell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.