Expressen > Opinion

Monday, 18 June, 11:54

Expressen - 15 jun 18 kl. 05:00

Oniomanin breder ut sig – är du i farozonen?Shoppingmissbrukare skildras ofta i skämtsamma ordalag, som lite löjliga, materialistiska och egotrippade.Många tror att det bara är att ta sig själv i kragen och sluta handla. Tyvärr är det inte så enkelt, skriver "Lyxfällans" Patrik Wincent..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lyxfällans Patrik Wincent

Dela artikeln

710 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oniomanin, brederut sig är du i , farozonen
Västerbottens Folkblad - 03 jan 11 kl. 11:12

AIK-aren som är i farozonen

Måndag kl 11.11 Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång? Skellefteå AIK:s måndagsträning har dragit igång.

Nya Wermlands Tidningen - 13 apr 11 kl. 07:30

Korttidsvårdplatser är i farozonen

12 eller 14 korttidsvårdsplatser på Treklövern ligger i farozonen om det nya förslaget på driftram för socialnämnden för 2012 går igenom. Det krävs besparingar på 4,3 miljoner kronor och då är det korttidsvårdsplatserna som ryker enligt det förslag som socialnämnden nu ställer sig bakom..

NT - 31 aug 11 kl. 08:21

Engelska "Wallander" i farozonen

Nyligen inleddes inspelningen av en ny omgång av "Wallander"-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen. Hela projektet kan dock vara i farozonen. Det beror på att Region Skåne beslutat att inte ge mer pengar än de som man redan satsat via Film i Skåne, uppger Ystads Allehanda..

Nyhetskanalen - 01 sep 11 kl. 11:57

Engelska Wallander är i farozonen

Det var inte längesedan som inspelningen av en ny omgång av Wallander-filmer med Kenneth Branagh i huvudrollen påbörjades - nu är hela projektet i farozonen..

Helsingborgs Dagblad - 06 dec 11 kl. 10:03

Nästa års Pride i farozonen

Den avskaffade entréavgiften och flytten till Kungsträdgården blev en publiksuccé för årets upplaga av Stockholm Pride. Nu står det klart att kalaset kostade och nästa sommars tillställning är i farozonen, skriver Svenska Dagbladet. För att undvika konkurs har Stockholm Pride under hösten försökt få sina leverantörer att gå med rejäla skuldavskrivningar..

Hela Gotland - 26 mar 12 kl. 04:00

Kalkbrytning på norr i farozonen

Kalkbolaget SMA Minerals stenbrytning på norra Gotland är i farozonen.Naturvårdsverket kritiserar bolagets planer - och räknar med att vinna när frågan snart ska avgöras i domstol.- Blir det ett nej är det kanske slut med stenbrytningen på norr, säger bolagets platschef Thomas Mårtensson..

UNT - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen

Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen. Ett av skälen är de skärpta lagkraven på legitimerade lärare i alla ämnen, vilket en rad kommunala skolpolitiker bekräftar.(TT).

Kristianstadsbladet - 03 mar 13 kl. 11:23

Många små skolor i farozonen


Över hela landet läggs små grundskolor ned och flera hundra är i farozonen.Orsaken är inte bara vikande elevunderlag eller kommunala sparbeting. Det nya kravet på legitimerade lärare är ytterligare ett hot.

YLE - 06 maj 13 kl. 08:52

Lappfors daghem i farozonen

Först förlorade Lappfors skolan, sen butiken och nu är daghemmet i farozonen. I Pedersöre ställer sig nämligen politikerna frågan om det är värt att bygga ett nytt daghem för bara 10-12 dagisbarn. Det gamla daghemmet bedöms som uttjänt.

Hela Gotland - 27 maj 13 kl. 06:31

DBW:s badhusprojekt är i farozonen

DBW vill bygga ett nytt kallbadhus i Visby. Men nu är badhusprojektet i farozonen eftersom kvinnor saknar inflytande i projektet, skriver GA..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 6 timmar sedan

Alla är förlorare när en lokaltidning försvinner

När en lokaltidning försvinner är vi alla förlorare. Samhällets kostnader ökar. Det känns fattigare kulturellt och politiskt.

Expressen - Igår: 05:00

Håll tassarna borta från migrationen, C

Vi vill prioritera våra medborgare och vår gemensamma välfärd framför invandrade morbröder och farbröder.Centerns inställning till anhöriginvandring är naiv och djupt oroande, menar moderaterna Ann Heberlein, Carina Wutzler och Christian Sonesson..

Expressen - I förrgår: 05:00

Släng ut de brölande grabbgängen från BB

Att jag som nyförlöst med en bebis vid bröstet, i kläder fläckade av mjölk och blod, skulle slå mig ned bland manspreadande snubbar kändes inte som ett alternativ.Det som en gång var en trygg kvinnovärld har invaderats av män som skall pinka in sitt nyblivna faderskap, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - 14 jun 18 kl. 05:00

Gränsen är nådd nu, Morgan Johansson

Skogsbränder rasar och torkan fortsätter. Nu larmar Brandmännens riksförbund om en farlig underbemanning: På vissa stationer är upp till hälften helt outbildade – många har inte ens C-körkort för att köra brandbilarna..

Expressen - 13 jun 18 kl. 16:58

Dags att ta avstånd från Muslimska brödraskapet

För oss i KDU är det uppenbart att skattesponsrade studieförbundet Ibn Rushds ställningstaganden riskerar att radikalisera svenska muslimer.Bekänn färg nu och ta avstånd från Muslimska brödraskapet, skriver Christian Carlsson och Jakob Ljungman..

Expressen - 13 jun 18 kl. 05:00

Här är no go-zonerna i Stockholms t-bana

Fyra stationer är nu så utsatta för gäng, våld och brott att säkerheten inte kan upprätthållas utan skydd av polis.Det är vår förbannade plikt att tala klarspråk om de insatser som krävs, skriver SL:s ordförande, trafiklandstingsråd Kristoffer Tamsons (M)..

Expressen - 12 jun 18 kl. 16:26

Alla elever kan inte tvingas in i en mall

Betyg som rasar och elever som till slut stannar hemma för att inkluderingen helt enkelt inte fungerar.Den svenska skolan måste bli mer flexibel. Det handar om mänskliga rättigheter, skriver Funktionsrätt Sveriges ordförande Elisabeth Wallenius..

Expressen - 12 jun 18 kl. 10:34

Vår drivkraft är inte att straffa arbetarklassen

Rebecca Weidmo Uvell borde läsa på om sambandet mellan utsläpp och inkomst.Det krävs en särskild typ av arrogans för att kalla Miljöpartiet "elitistiska", skriver Grön ungdoms språkrör Hanna Lidström..

Expressen - 12 jun 18 kl. 05:00

Ge huvudansvaret för skolan till staten

Den svenska skolan har uppenbara problem som måste lösas omgående.Skolan är ett nationellt intresse och därför bör våra nationella politiker ta tillbaka makten, skriver Lärarnas riksförbunds ordförande Åsa Fahlén..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.