GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 23 October, 06:56

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 05:00

Cwejman: Moderaterna bör lyssna på Høyre om narkotikapolitikenModeraternas systerparti i Norge, Høyre, föreslår vittgående förändringar av den nuvarande narkotikapolitiken i landet. När ska svenska politiker börja inspireras av reformförslagen?.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Høyre, Norge

Dela artikeln

150 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cwejman, Moderaterna, bör, lyssna, Høyreom , narkotikapolitiken
Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 06:30

"Poängen är inte att åka runt och prata, utan lyssna"

Lomma. Moderaterna har varit allt för idéfattiga i sina löften om att bryta människors bidragsberoende. Därför söker partiet nu grunderna för ett samhälle där "alla kommer till sin rätt".

Sydsvenskan - 06 jul 12 kl. 00:07

Lyssna, en sittkissare

Kanske är det rätt åt oss i medierna.
Inte minst på denna opinionssida framhåller vi gärna ? på goda grunder egentligen ?

BT - 22 sep 14 kl. 08:49

Moderaterna skall vara ett lyssnande parti

Replik. Svar på BT:s ledare 17/9. BT varnar i onsdagens ledare Moderaterna för att ”kopiera SD:s politik”.

Dagens PS - 07 jun 18 kl. 10:23

”Moderaterna bryr sig inte om klimatet”

  Ett råd till studenten Just nu rullar många fordon med glada studenter runt på våra gator. DI skriver om verkligheten efter festerna, om att livslångt lärande och nyfikenhet på att hela tiden vilja lära sig nya saker, är en bra grund för att lyckas i arbetslivet. Att lyssna mer är nyckeln, enligt DI: ”Det givna skälet är att man lär sig mycket mer då.

Alliansfritt Sverige - 25 apr 12 kl. 11:24

Moderaterna visste om att Serafen var undervärderat


SLÖSERIET. Serafen har kommit i bli symbolen för moderaternas slöseri med skattebetalarnas pengar. Men exakt vad som hände när Moderaterna i Stockholms läns landsting i det närmaste gav bort en vårdcentral är inte fullt utrett.

Kristianstadsbladet - 29 apr 11 kl. 16:53

Beskt piller för Moderaterna

Foto: Peter Åklundh
Valet av Månsson inte okontroversiellt.
Förklaringen lämnades på fredagens presskonferens, där de fem partierna som styr i Kristianstads kommun - "Femklövern" - presenterade Pierre Månsson (FP) som nytt toppnamn. Bo Silverbern, som är förste vice ordförande i Moderaternas fullmäktigegrupp, medgav att beslutet inte är okontroversiellt internt.

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 15:00

Provanställd på livstid om Moderaterna får bestämma

Moderaterna vill nedmontera en av grundbultarna i den svenska modellen, LAS - Lagen om anställningsskydd, om de vinner valet i höst. Partiet vill ”se över turordningsreglerna”. Det kan låta oskyldigt, men i själva verket är det en attack på den svenska arbetsrätten och många riskerar att hamna i otrygga anställningar livet ut.

UT - 09 sep 14 kl. 11:43

Podradio: UT:s lokala valdebatt -Lyssna direkt i dator eller mobil

Skolan, näringslivsklimatet, miljöarbetet, boende på landsbygden och storsatsningen Lassalyckan. Dessa ämnen och tre läsarfrågor behandlas i UT:s lokala valdebatt. Det går att lyssna på debatten fram till valsöndagen.

BT - 02 apr 14 kl. 10:50

Moderaterna blundar för problemen på vägarna

Christofer Fjellner (M) visar tydligt i sin replik hur Moderaterna i Europaparlamentet och i Sveriges regering fortsätter att blunda för problemen på de svenska vägarna. Slutreplik. Forskning visar att det finns tusentals utlandsregistrerade lastbilar som på permanent basis bedriver olaglig inrikestrafik i Sverige.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fler svenska pumpor – tack vare halloween

Pumpans popularitet växer – nu vill konsumenter ha den färgstarka grödan på både trapp och middagsfat. Skörden pågår för fullt och allt pekar på att det kommer finnas gott om svenska pumpor i butiksdiskarna trots en varm sommar..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Monsantos miljardskadestånd sänks

En domare i Kalifornien har avslagit företaget Monsantos begäran om en ny rättegång med anledning av en dom mot företaget, men sänker samtidigt skadeståndet som bolaget ska betala..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Det här visste du inte om pumpan

Pumpan, en släkting till gurka och melon, vinner mark i Sverige. Populär som ljuslykta till halloween – men den knubbiga kulörta grödan kan användas till mycket mer..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

May letar rätt läge i kampen om brexit

Brexit blir allt mer en fråga om tid. Premiärminister Theresa May spelar ett högt spel för att få igenom sin linje i förhandlingarna i både Bryssel och det egna parlamentet..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Khashoggis död kan undergräva kronprinsen

De makabra uppgifterna om journalisten Jamal Khashoggis död skrämmer bort västerländska företag från Saudiarabien. Veckans investeringskonferens i Riyad liknar allt mer ett fiasko – och om pengarna sinar kan kronprinsen Mohammed bin Salmans ställning vara hotad, tror bedömare..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Hyreshöjningar kan ha bottnat

Det är dubbelt så dyrt att hyra lägenhet i den billigaste kommunen, Fagersta, som i den dyraste, Täby. Det är också stora skillnader i hyreshöjningar mellan Sveriges kommuner – där det byggs mycket nytt blir hyrorna högst..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Piraterna värvar danskt från Smederna

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Strokefallen fortsätter att minska

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Debatten om digitala vården måste bli mer sansad

Merparten av de artiklar som skrivs om digital vård fokuserar på riskerna, inte möjligheterna. Låt oss därför föra en sansad debatt i detta ämne, skriver psykolog Dag Härdfeldt..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

”Kaosbelysning” kan skapa trygghet i Brunnsparken

Polis ska på distans kunna dränka Brunnsparken i ljus. Så kallad kaosbelysning är ett förslag som kan bli verklighet när Brunnsparken byggs om..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.