GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 18 June, 11:54

GöteborgsPosten - 15 jun 18 kl. 05:00

Cwejman: Moderaterna bör lyssna på Høyre om narkotikapolitikenModeraternas systerparti i Norge, Høyre, föreslår vittgående förändringar av den nuvarande narkotikapolitiken i landet. När ska svenska politiker börja inspireras av reformförslagen?.
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Høyre, Norge

Dela artikeln

142 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cwejman, Moderaterna, bör, lyssna, Høyreom , narkotikapolitiken
Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 06:30

"Poängen är inte att åka runt och prata, utan lyssna"

Lomma. Moderaterna har varit allt för idéfattiga i sina löften om att bryta människors bidragsberoende. Därför söker partiet nu grunderna för ett samhälle där "alla kommer till sin rätt".

Sydsvenskan - 06 jul 12 kl. 00:07

Lyssna, en sittkissare

Kanske är det rätt åt oss i medierna.
Inte minst på denna opinionssida framhåller vi gärna ? på goda grunder egentligen ?

BT - 22 sep 14 kl. 08:49

Moderaterna skall vara ett lyssnande parti

Replik. Svar på BT:s ledare 17/9. BT varnar i onsdagens ledare Moderaterna för att ”kopiera SD:s politik”.

Dagens PS - 07 jun 18 kl. 10:23

”Moderaterna bryr sig inte om klimatet”

  Ett råd till studenten Just nu rullar många fordon med glada studenter runt på våra gator. DI skriver om verkligheten efter festerna, om att livslångt lärande och nyfikenhet på att hela tiden vilja lära sig nya saker, är en bra grund för att lyckas i arbetslivet. Att lyssna mer är nyckeln, enligt DI: ”Det givna skälet är att man lär sig mycket mer då.

Alliansfritt Sverige - 25 apr 12 kl. 11:24

Moderaterna visste om att Serafen var undervärderat


SLÖSERIET. Serafen har kommit i bli symbolen för moderaternas slöseri med skattebetalarnas pengar. Men exakt vad som hände när Moderaterna i Stockholms läns landsting i det närmaste gav bort en vårdcentral är inte fullt utrett.

Kristianstadsbladet - 29 apr 11 kl. 16:53

Beskt piller för Moderaterna

Foto: Peter Åklundh
Valet av Månsson inte okontroversiellt.
Förklaringen lämnades på fredagens presskonferens, där de fem partierna som styr i Kristianstads kommun - "Femklövern" - presenterade Pierre Månsson (FP) som nytt toppnamn. Bo Silverbern, som är förste vice ordförande i Moderaternas fullmäktigegrupp, medgav att beslutet inte är okontroversiellt internt.

Cornucopia - 04 okt 16 kl. 13:09

Inte ens Moderaterna vill betala skäliga soldatlöner

Inte ens det parti som lade värnplikten vilande och istället införde Sveriges lägst avlönade yrke, yrkessoldaten, vill betala högre löner utan istället återinföra värnplikt som personalförsörjningslösning till Försvarsmakten.
Någon form av intern beef har uppstått inom Moderaterna där och deras ungdomsförbund kommit i luven på varandra.

Moderaterna Jan R Andersson och Lotta Olsson försvarar ett återinförande av värnplikten, eller mer korrekt en återaktivering.

Sydöstran - 08 feb 18 kl. 15:00

Provanställd på livstid om Moderaterna får bestämma

Moderaterna vill nedmontera en av grundbultarna i den svenska modellen, LAS - Lagen om anställningsskydd, om de vinner valet i höst. Partiet vill ”se över turordningsreglerna”. Det kan låta oskyldigt, men i själva verket är det en attack på den svenska arbetsrätten och många riskerar att hamna i otrygga anställningar livet ut.

UT - 09 sep 14 kl. 11:43

Podradio: UT:s lokala valdebatt -Lyssna direkt i dator eller mobil

Skolan, näringslivsklimatet, miljöarbetet, boende på landsbygden och storsatsningen Lassalyckan. Dessa ämnen och tre läsarfrågor behandlas i UT:s lokala valdebatt. Det går att lyssna på debatten fram till valsöndagen.

BT - 02 apr 14 kl. 10:50

Moderaterna blundar för problemen på vägarna

Christofer Fjellner (M) visar tydligt i sin replik hur Moderaterna i Europaparlamentet och i Sveriges regering fortsätter att blunda för problemen på de svenska vägarna. Slutreplik. Forskning visar att det finns tusentals utlandsregistrerade lastbilar som på permanent basis bedriver olaglig inrikestrafik i Sverige.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Åtta av tio som drabbas får salmonella utomlands

Kyckling med campylobacter och ägg med salmonella gör dig magsjuk. Flest drabbas under de tre sommarmånaderna. Så här gör du för att minska risken att bli matsjuk både hemma och på resande fot..

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Regeringen: Trendbrott för nyanlända

Det har skett ett positivt trendbrott för nyanlända när det gäller tiden det tar att börja jobba eller studera, enligt arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson (S)..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Fritidsbåtarnas ankare kan påverka torsken

Fritidsbåtar som ankrar i områden där det växer ålgräs kan orsaka problem för torskbeståndet. Det menar Jenny Egardt i sin doktorsavhandling som läggs fram vid Göteborgs Universitet..

GöteborgsPosten - 5 minuter sedan

Finländsk riksdagsledamot döms för våldskyss

Teuvo Hakkarainen, riksdagsledamot för Sannfinländarna, döms till dagsböter för lindring misshandel och sexuellt ofredande, rapporterar finska medier. På en blöt riksdagsfest tvingade den kraftigt berusade Hakkarainen en annan riksdagsledamot att kyssa honom..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Buss körde på konsertbesökare – en gripen

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Everything is love - men till vilket pris?

Tone Schunesson om världsartisterna Beyoncé och Jay Z:s relation, präglad av rapparens otrohet häromåret. Hur hårt ska man egentligen hålla kvar i en dålig relation - bara för att man redan hållt kvar i den länge?.

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Audis vd gripen

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Pjäs avbröts av drama – räddades av Tom Hanks

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Tonårspojke döms för våldtäkt mot kvinna

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

"De kommenterar alltid min veganska matlåda"

Anders Jänsbys lunchlåda på jobbet är en ständig diskussion. Att äta vegetarisk mat är otänkbart för hans arbetskamrater på Assa Abloy.
– Det anses vara manligt att äta kött, säger han..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.