Sydsvenskan > Sport

Tuesday, 22 January, 03:09

Sydsvenskan - 15 jun 18 kl. 04:00

”Det blir inte bara roligare för kunderna att handla. Kläder är på väg att bli en högteknologisk produkt.”Heshika Deegahawathura, affärsrådgivare.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Deegahawathura

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir inte bara, roligareför , kundernaatt , handla Kläder är på väg att bli en högteknologisk produkt
Helsingborgs Dagblad - 15 jun 18 kl. 04:00

”Det blir inte bara roligare för kunderna att handla. Kläder är på väg att bli en högteknologisk produkt.”

Heshika Deegahawathura, affärsrådgivare.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Indisk fiskebåt med migranter försvunnen

En fiskebåt som misstänks ha mellan 100 och 200 migranter ombord från Delhi och delstaten Tamil Nadu i Indien har försvunnit. Enligt indisk polis kan den vara på väg på Nya Zeeland. Båten lämnade hamnen Munambam i Kerala den 12 februari.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Bucht: Dags för yngre förmågor

Före detta landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S), 64, ingår inte i den nya regering som presenterades av Stefan Löfven på måndagen. Bucht, som ersätts av partikamraten Jennie Nilsson, har under dagen inte varit tillgänglig för intervju, men kommenterar.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Alla vinnare på Idrottsgalan

Här är alla vinnare på Idrottsgalan 2019..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Löfvens arbetslöshetsmål puts väck

I regeringsförklaring efter regeringsförklaring har Stefan Löfven (S) upprepat målet att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. Men inte i årets – löftet är borta samtidigt som det kritiserade målet verkar ouppnåeligt. Stefan Löfven lanserade.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Elnätet är ingen rolig historia.

Nyhetsinslaget påminde om en vits som knappt var rolig ens på 1980-talet..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Man häktad sedan dna hittats på vapenmagasin

En 18-årig man från Södertälje har häktats misstänkt för grovt vapenbrott. Dna-prov från mannen hade tagits i samband med mindre allvarlig brottslighet och Nationellt forensiskt centrum har nu kunnat visa att det var dna från honom som fanns på ett maga.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Mardrömsbeskedet: Nyförvärvet bröt foten

Rosengårds nyförvärv Mie Leth Jans har brutit foten och riskerar att missa premiären i damallsvenskan. Försvararen skadade sig under ett träningspass på Cypern med det danska landslaget. – Hon var väldigt låg.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Olsson med i landslagstrupp

Forwardsstjärnan Hanna Olsson är med i Damkronornas trupp till landslagsturneringen i Ryssland den 7-10 februari. Olsson bröt överraskande sitt kontrakt med Djurgården i fredags och Stockholmsklubben har stoppat henne från att spela ishockey i någon ann.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Saab tecknar kontrakt med brittiska försvaret

Försvarskoncernen Saab har landat ett kontrakt med brittiska försvarsministeriet gällande service och underhåll av det landbaserade radarsystemet Giraffe AMB. Kontraktet innebär att Saab kommer att tillhandahålla service och reparationer inklusive reser.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Valet av kulturminister kritiseras

Valet att utse Amanda Lind till ny kulturminister väcker förvåning. Vissa är avvaktande. Andra är starkt kritiska mot att Socialdemokraterna inte tog tillbaka posten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.