DI > Ekonomi

Wednesday, 20 June, 13:24

DI - 14 jun 18 kl. 22:57

MTG-bolaget betalar dyrt för förlängda Premier League-rättigheterEnligt uppgifter till Di får MTG:s Nordic Entertainment Group (NENT) betala betydligt över en halv miljard kronor per säsong för att få fortsätta sända Premier League i Sverige de tre säsongerna 2019-2022. Rättigheterna för att få sända i Danmark har samtidigt blivit avsevärt mycket dyrare än tidigare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MTG, Premier League, Di, Nordic Entertainment Group, NENT, Sverige, Danmark

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTG-bolaget, betalar, dyrtför , förlängda, Premier, League-rättigheter
Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Nord-Lock Group förvärvar huvuddistributör i Spanien

Investment AB Latour (publ) har genom sitt helägda affärsområde Nord-Lock Group tecknat avtal om förvärv av samtliga aktier i distributören IDQ Investigación Diseno y Calidad, S.A.U.

DI - 15 minuter sedan

Magnolia Bostad noteras i dag på Nasdaq Stockholm

Med fortsatt fokus på expansion tar idag Magnolia Bostad klivet in på Nasdaqs huvudlista..

DI - 30 minuter sedan

Klart: EU inför strafftullar på amerikanska varor

EU-kommissionen fattade på onsdagen det formella beslutet att införa strafftullar på 2,8 miljarder euro mot importvaror från den 22 juni..

DI - 45 minuter sedan

Spotlight-bolaget riskerar kundförlust för 1,8 miljoner

Spotlight-handlade Ayima riskerar en kundförlust på 1,8 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Volvos USA-fabrik rullar till slut efter fiaskot

Volvos första försök att bygga en personbilsfabrik i USA slutade i fiasko och malpåse. Nu ska Volvo Cars, som tidigare haft stora framgångar på den amerikanska marknaden, återta sin position med en ny fabrik. ”Det ska bli roligt att inviga den”, säger Volvo-vd:n Håkan Samuelsson..

DI - 1 timme sedan

Hyundai och Audi samarbetar om vätgasbilar

Biltillverkarna Hyundai Motor och Audi meddelade under onsdagen att de har ingått ett strategiskt avtal rörande bränslecellsbilar. .

DI - 1 timme sedan

Chalmers gör storsatsning på AI

Chalmers tekniska högskola ska göra en storskalig satsning inom artificiell intelligens som ska höja forskning, utbildning och innovation inom AI till en ny nivå..

DI - 1 timme sedan

Fastighetskungen: "Efterfrågan på hyresrätter är oändlig"

Fastighetsjätten Wallenstam gjorde förra året om 90 bostadsrätter till hyresrätter. I en intervju med Di TV menar vd:n Hans Wallenstam att efterfrågan på hyresrätter är oändlig – till skillnad mot osäkra bostadsrätter. .

DI - 1 timme sedan

Bättre brittiskt orderläge

Bedömningen av det totala orderläget i den brittiska tillverkningsindustrin förbättrades i juni jämfört med föregående månad..

DI - 1 timme sedan

Superinvesteraren varnar: "Början på ett rejält börsfall"

Den senaste veckans sura marknader är början till slutet på börsfesten. Det säger Jim Mellon, brittisk mångmiljardär och investerare, till CNBC..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.