DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 11:35

DI - 14 jun 18 kl. 22:57

MTG-bolaget betalar dyrt för förlängda Premier League-rättigheterEnligt uppgifter till Di får MTG:s Nordic Entertainment Group (NENT) betala betydligt över en halv miljard kronor per säsong för att få fortsätta sända Premier League i Sverige de tre säsongerna 2019-2022. Rättigheterna för att få sända i Danmark har samtidigt blivit avsevärt mycket dyrare än tidigare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MTG, Premier League, Di, Nordic Entertainment Group, NENT, Sverige, Danmark

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTG-bolaget, betalar, dyrtför , förlängda, Premier, League-rättigheter
Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Det viktigaste att känna till inför torsdagens ECB-besked

Europeiska centralbanken väntas i torsdagens räntebesked hålla fast vid sin linje: räntan höjs först i slutet av 2019 och de "kvantitativa lättnaderna" ska avslutas nu till årsskiftet. Det skriver Direkts Brysselkorrespondent Bengt Ljung i en genomgång inför ECB-beslutet..

DI - 1 timme sedan

850 personer tvingas lämna Saab - fler åtgärder är att vänta

850 anställda och konsulter får lämna Saab när bolaget ska spara. Vd Håkan Buskhe är tydligt med att programmet är ett sätt för bolaget att närma sig marginalmålet på 10 procent..

DI - 15 minuter sedan

Börsfallet tilltar – OMXSPI ner 1,9 procent

Det ser ut att bli en blodig tisdag på Stockholmsbörsen där index kryper allt längre neråt under förmiddagen. Strax efter att klockan passerat 11 var breda OMXSPI ner 1,9 procent medan OMXS30 tappar 1,7 procent. .

DI - 30 minuter sedan

Starkt försvar i penningtvättsfrågan från Swedbank enligt RBC-analys

Swedbanks ledning försvarar sig än en gång starkt i frågan som rör bankens arbete för att förhindra penningtvätt, skriver RBC i en snabbkommentar efter tisdagsmorgonens bankrapport. Även andra banker är positiva till kvartalsbokslutet..

DI - 30 minuter sedan

MediaMarkt i Tyskland tar in LightAir i sortimentet

Efter att LightAir har inlett ett samarbete med en ny distributör i Tyskland har MediaMarkts huvudkontor nu listat sortimentet av LightAirs luftrenare på MediaMarkt. Flera tyska butiker har redan fått leveranser av LightAir IonFlow..

DI - 45 minuter sedan

Ellos heminredning på väg mot miljardomsättning

Nordic Capitals postorderfirma Ellos bygger nytt logistikcenter i Borås för att hantera sin kraftigt växande heminredningsdel. Hyresvärd: delägaren Paul Frankenius. Omsättningen i segmentet sägs vara på väg över miljardstrecket – hälften av Ellos totala försäljning kring 2 miljarder kronor..

DI - 45 minuter sedan

Wärtsilä rasar efter rapportbesvikelse

Det finska verkstadsbolaget Wärtsilä, med investmentbolaget Investor som största ägare, rasar med drygt 8 procent på Helsingforsbörsen efter en rapport som inte nådde upp till analytikernas förväntningar. .

DI - 2 timmar sedan

Fler sägs upp på grund av konkurser

Inflödet av uppsagda arbetar till Trygghetsfonden TSL ligger på de lägsta nivåerna på ett decennium. Men andelen som blir uppsagda på grund av konkurser ökar – en illavarslande signal om konjunkturläget..

DI - 1 timme sedan

Spelbolag stiger efter avtal om att släppa spel på turkiska och arabiska

Finska Nitro Games stiger på First North i rekordhög handel. Bolaget har meddelat att spelet Heroes of Warland kommer lanseras på arabiska och turkiska genom ett samarbete med Netmarble Games..

DI - 1 timme sedan

Svenskt biståndsfiasko på väg till Hanoibörsen

HANOI.  Vietnams ekonomi boomar på alla fronter. Nu går till och med den svenska biståndsfloppen Bai Bang med vinst och snart ska Sidaprojektet börsnoteras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.