DN > Nyheter

Monday, 18 June, 11:48

DN - 14 jun 18 kl. 21:00

”Breda långsiktiga reformer behövs efter höstens val”DN DEBATT 15/6. En ny regering har som en av sina viktigaste uppgifter att genomföra reformer på flera områden: arbetsmarknaden, skatterna, migrationen och bostadspolitiken. Reformerna behöver vara långsiktiga och ha ett brett stöd i riksdagen. Efter valet vill vi ta initiativ till dessa breda överens­kommelser, skriver Centerns partiledare Annie Lööf..
Läs mer på DN
Läs mer om:
DEBATT, Centerns, Annie Lööf

Dela artikeln

1822 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Breda, långsiktiga, reformer, behövsefter , höstens, val
Supermiljöbloggen - 29 jul 15 kl. 10:03

Polarbröd om Rockströms förslag: ”Vi stöttar det – mänskligheten behöver ställa om”

Anna Borgeryd, styrelseordförande och koncernstrateg på bolaget, menar att det är i allas intresse att få fart på omställningen till en uthållig försörjning. Supermiljöbloggen har mejlat till representanter för samtliga riksdagspartier, men också till ett antal företag och miljöorganisationer för att höra hur de ser på det förslag som professor Johan Rockström vid Stockholm Resilience Centre lyfte upp nyligen, om att det behövs ett nytt svenskt klimatmål: Vi behöver en ny berättelse för Sverige. Denna är av global betydelse, eftersom vi är ett så viktigt föredöme för många länder i världen.

YLE - 15 maj 16 kl. 10:58

Företagen får gissa vem de behöver

Över hälften av dagens skolbarn beräknas jobba med yrken som ännu inte finns. Men varken utbildningar eller arbetsplatser vet ännu med säkerhet vilka kompetenser som behövs i framtiden. Oberoende av hur arbetslivet ser ut framöver, kommer vissa egenskaper att behövas även framöver.

Nyan - 28 sep 16 kl. 06:16

Därför behöver vi entreprenörer

En entreprenör sade en gång till mig att ”allt löser sig om man har finansiering”. Finansiering är centralt för ett företag, samtidigt som sunda företag är viktiga pusselbitar i finansieringen av ett framgångsrikt Åland.

I företag är finansieringen rätt enkel.

YLE - 08 maj 15 kl. 19:30

Nu behöver Folktinget alla sina vänner

På Folktingets session i Borgå har chocken inte släppt, ett dygn efter beskedet om den borgerliga regeringsbasen i Finland. De 75 ledamöterna i Svenska Finlands folkting har ett ovanligt problem – det finns egentligen inga kontakter till dem som förhandlar om regeringsprogrammet. Och ännu färre till ministrarna i den kommande regeringen.

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 09:38

Bra havsbudget – nu krävs långsiktiga satsningar!

Regeringens satsning på havsmiljön i årets budgetproposition är inte bara viktig, den är absolut nödvändig. Det finns ett stort behov av forskning och innovationer för en hållbar förvaltning av haven. Det breda samarbetet knutet till forskningsstationen Kristineberg i Fiskebäckskil är just en sådan bred satsning som är nödvändig.

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 09:38

Bra havsbudget – nu krävs långsiktiga satsningar!

Regeringens satsning på havsmiljön i årets budgetproposition är inte bara viktig, den är absolut nödvändig. Det finns ett stort behov av forskning och innovationer för en hållbar förvaltning av haven. Det breda samarbetet knutet till forskningsstationen Kristineberg i Fiskebäckskil är just en sådan bred satsning som är nödvändig.

Kristianstadsbladet - 22 sep 14 kl. 09:08

Breda uppgörelser kan rädda välfärden

I såväl Riksdagen som många kommuner får blocken inte ihop till en egen majoritet. Politiken måste nu fokusera på breda uppgörelser. Bortom den hätska debatten handlar nämligen många lösningar om enkelt sunt förnuft, också när det kommer till ideologiskt laddade frågor.

DI - 18 nov 13 kl. 08:07

Asienbörser: Kina-reformer ger breda uppgångar

De kinesiska börserna fortsatte uppåt på måndagen i spåren av fredagens breda reformbesked i Kina..

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 12:17

"Krona för krona" för nya reformer

Slut på stimulanser - allt regeringen vill göra de kommande åren måste finansieras "krona för krona", säger statsminister Fredrik Reinfeldt.Finansministern lovar "en väsentligt snålare valrörelse".
Ett nytt läge råder nu i ekonomin och regeringen kommer inte att föreslå några fler skattesänkningar de närmaste åren, sade Reinfeldt på en pressträff.

Skånskan - 19 maj 18 kl. 10:58

Ny ordförande med breda intressen

NYVALD. Jörgen Bergstrand har breda intressen. Ett av dem är historia, vilket passar bra nu när han blivit ordförande för Rönnebergs härads hembygdsförening.

Fler nyheter från DN

DN - 10 minuter sedan

Oklart hur SAS påverkas om Norwegian säljs

Det kan bli dragkamp om flygbolaget Norwegian. Nu ger sig Lufthansa in i matchen om lågprisjätten. Som största flygbolag i Skandinavien kommer ett köp av Norwegian att få konsekvenser för SAS men det är ännu oklart vilka.

DN - 30 minuter sedan

17-åring döms för våldtäkt i Malmö

I dag dömdes en 17-årig pojke för våldtäkt mot en kvinna, som är över 18 år, natten mot den 3 februari i Lindängen i Malmö. .

DN - 30 minuter sedan

Snart kan Trump ringa direkt till Kim Jong-Un

Hej! Det är Donald! Samtalet som USA:s president Trump vill ha direkt med Nordkoreas ledare Kim Jong-Un över telefon blir snart verklighet.

DN - 30 minuter sedan

Kroatien väntas skicka hem anfallare från VM

Kroatiens anfallsstjärna Nikola Kalinic vägrade bli inbytt i slutet av nationens VM-premiär mot Nigeria. Enligt kroatiska medier väntas förbundskaptenen nu skicka hem anfallaren från Ryssland..

DN - 45 minuter sedan

Djurberg & Berg skapar en förtrollad värld utan snälla sagor

Den internationellt kända duon Nathalie Djurberg och Hans Berg ställer nu ut på Moderna museet. Deras största gemensamma satsning hittills gör Birgitta Rubin vimmelkantig – men upplyft..

DN - 45 minuter sedan

Stordalen köper in sig i Stureplansgruppen

Den norske hotellmagnaten Petter Stordalen köper tio procent av nöjesjätten Stureplansgruppen, skriver Dagens Industri..

DN - 45 minuter sedan

En död när buss körde på konsertbesökare

En person dog och tre skadades när en buss körde på konsertbesökare i Nederländerna. En intensiv polisjakt pågår. Ännu oklart varför fordonet mejat ner folk..

DN - 1 timme sedan

Liberalerna: Kommuner ska kunna utfärda utreseförbud

Liberalerna vill att kommunerna ska kunna besluta om utreseförbud om man misstänker att ett barn riskerar att utsättas för könsstympning eller tvångsäktenskap. Förslaget ingår i ett paket med åtgärder mot hedersrelaterat förtryck..

DN - 1 timme sedan

Jag vill att min systerson ska ärva bostaden – hur gör jag?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

DN - 1 timme sedan

Bronsgrävarna från 1994 tror på svensk åttondelsfinal

De var med och grävde guld (eller i alla fall brons) i USA 1994: trion Glenmark, Eriksson och Strömstedt. Nu tror de på nya svenska VM-framgångar. – Jag tror att Sverige går vidare till åttondelsfinal, säger Thomas ”Orup” Eriksson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.