DN > Nyheter

Wednesday, 15 August, 20:52

DN - 14 jun 18 kl. 21:00

”Breda långsiktiga reformer behövs efter höstens val”DN DEBATT 15/6. En ny regering har som en av sina viktigaste uppgifter att genomföra reformer på flera områden: arbetsmarknaden, skatterna, migrationen och bostadspolitiken. Reformerna behöver vara långsiktiga och ha ett brett stöd i riksdagen. Efter valet vill vi ta initiativ till dessa breda överens­kommelser, skriver Centerns partiledare Annie Lööf..
Läs mer på DN
Läs mer om:
DEBATT, Centerns, Annie Lööf

Dela artikeln

1989 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Breda, långsiktiga, reformer, behövsefter , höstens, val
Supermiljöbloggen - 29 jul 15 kl. 10:03

Polarbröd om Rockströms förslag: ”Vi stöttar det – mänskligheten behöver ställa om”

Anna Borgeryd, styrelseordförande och koncernstrateg på bolaget, menar att det är i allas intresse att få fart på omställningen till en uthållig försörjning. Supermiljöbloggen har mejlat till representanter för samtliga riksdagspartier, men också till ett antal företag och miljöorganisationer för att höra hur de ser på det förslag som professor Johan Rockström vid Stockholm Resilience Centre lyfte upp nyligen, om att det behövs ett nytt svenskt klimatmål: Vi behöver en ny berättelse för Sverige. Denna är av global betydelse, eftersom vi är ett så viktigt föredöme för många länder i världen.

YLE - 15 maj 16 kl. 10:58

Företagen får gissa vem de behöver

Över hälften av dagens skolbarn beräknas jobba med yrken som ännu inte finns. Men varken utbildningar eller arbetsplatser vet ännu med säkerhet vilka kompetenser som behövs i framtiden. Oberoende av hur arbetslivet ser ut framöver, kommer vissa egenskaper att behövas även framöver.

Nyan - 28 sep 16 kl. 06:16

Därför behöver vi entreprenörer

En entreprenör sade en gång till mig att ”allt löser sig om man har finansiering”. Finansiering är centralt för ett företag, samtidigt som sunda företag är viktiga pusselbitar i finansieringen av ett framgångsrikt Åland.

I företag är finansieringen rätt enkel.

YLE - 08 maj 15 kl. 19:30

Nu behöver Folktinget alla sina vänner

På Folktingets session i Borgå har chocken inte släppt, ett dygn efter beskedet om den borgerliga regeringsbasen i Finland. De 75 ledamöterna i Svenska Finlands folkting har ett ovanligt problem – det finns egentligen inga kontakter till dem som förhandlar om regeringsprogrammet. Och ännu färre till ministrarna i den kommande regeringen.

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 09:38

Bra havsbudget – nu krävs långsiktiga satsningar!

Regeringens satsning på havsmiljön i årets budgetproposition är inte bara viktig, den är absolut nödvändig. Det finns ett stort behov av forskning och innovationer för en hållbar förvaltning av haven. Det breda samarbetet knutet till forskningsstationen Kristineberg i Fiskebäckskil är just en sådan bred satsning som är nödvändig.

GöteborgsPosten - 21 sep 17 kl. 09:38

Bra havsbudget – nu krävs långsiktiga satsningar!

Regeringens satsning på havsmiljön i årets budgetproposition är inte bara viktig, den är absolut nödvändig. Det finns ett stort behov av forskning och innovationer för en hållbar förvaltning av haven. Det breda samarbetet knutet till forskningsstationen Kristineberg i Fiskebäckskil är just en sådan bred satsning som är nödvändig.

Kristianstadsbladet - 22 sep 14 kl. 09:08

Breda uppgörelser kan rädda välfärden

I såväl Riksdagen som många kommuner får blocken inte ihop till en egen majoritet. Politiken måste nu fokusera på breda uppgörelser. Bortom den hätska debatten handlar nämligen många lösningar om enkelt sunt förnuft, också när det kommer till ideologiskt laddade frågor.

DI - 18 nov 13 kl. 08:07

Asienbörser: Kina-reformer ger breda uppgångar

De kinesiska börserna fortsatte uppåt på måndagen i spåren av fredagens breda reformbesked i Kina..

Kristianstadsbladet - 17 feb 14 kl. 12:17

"Krona för krona" för nya reformer

Slut på stimulanser - allt regeringen vill göra de kommande åren måste finansieras "krona för krona", säger statsminister Fredrik Reinfeldt.Finansministern lovar "en väsentligt snålare valrörelse".
Ett nytt läge råder nu i ekonomin och regeringen kommer inte att föreslå några fler skattesänkningar de närmaste åren, sade Reinfeldt på en pressträff.

Skånskan - 19 maj 18 kl. 10:58

Ny ordförande med breda intressen

NYVALD. Jörgen Bergstrand har breda intressen. Ett av dem är historia, vilket passar bra nu när han blivit ordförande för Rönnebergs härads hembygdsförening.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Salo berättar om sin depression: ”Jag mådde skitdåligt”

Tommy Salo var målvaktshjälten från OS 1994 som sen blev syndabocken i förlusten mot Vitryssland åtta år senare. Under många år efter spelarkarriären var livet tungt, något han inte visade utåt. – När jag mått som sämst har jag tänkt att jag inte orkar leva längre, säger Salo till Aftonbladet när han nu väljer att berätta om de tunga åren..

DN - 45 minuter sedan

Klimatförnekarnas vanvördnad saknar gräns

Vi måste flytta klimatet upp bland de ting som det är oförlåtligt att glömma. Sverker Sörlin ser äntligen klimatfrågan ta plats på de stora frågornas scen..

DN - 45 minuter sedan

Viktors val 15 augusti

Viktors val 15 augusti.

DN - 1 timme sedan

Turkiets valutakris i fem punkter

Den turkiska liran har rasat med över 40 procent sedan årsskiftet. En upptrappad konflikt med USA och inhemska problem ligger bakom. För turkisk ekonomi kan utvecklingen få allvarliga konsekvenser.

DN - 1 timme sedan

Turkiet dubblar tullarna på amerikanska varor

Det hotande handelskriget mellan Turkiet och USA går in i ett nytt skeende. På onsdagen beslutade Ankara att dubblera tullarna på amerikansk import av alkohol, bilar och tobak i ett försök att stärka liran..

DN - 1 timme sedan

Brasiliens tidigare president blir ny kandidat från fängelset

Den tidigare presidenten Lula da Silva registreras under onsdagen som kandidat till årets val, trots att han nu avtjänar ett 12 år långt fängelsestraff för korruption, skriver Reuters. .

DN - 1 timme sedan

Förre världsettan gillar Sverige: ”Publiken vill inte bara bli full”

Göteborg. Han har vunnit två majortitlar. Han har sänkt den avgörande putten i Ryder Cup.

DN - 1 timme sedan

”Dagens makthavare griper barn precis som bolsjevikerna”

Den ryska underrättelsetjänsten infiltrerar ungdomsgäng och uppmuntrar dem att begå brott – som de sedan ställs till svars för. På onsdagen demonstrerade tusentals människor i Moskva i en så kallad mamma-marsch mot polisens metoder i kampen mot extremism..

DN - 1 timme sedan

Ytterligare 25 dödsoffer i indiska monsunregn

Ytterligare minst 25 människor har dött till följd av de kraftiga monsunregnen i Indien, vilket gör att antalet dödsoffer nu är uppe i 67 människor, meddelar landets katastrofmyndighet. Över 50.000 har tvingats fly sina hem..

DN - 1 timme sedan

Före detta presidenten José Mujica går i pension

Rio de Janeiro. Den folkkäre före detta presidenten José »Pepe« Mujica tänker pensionera sig. I veckan sa han upp sig som senator i Uruguay och tänker nu endast att frilansa som föreläsare och inspiratör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.