GT > Nyheter

Wednesday, 15 August, 20:51

Liknande nyheter

Taggar: Stort, strömavbrotti , Göteborg
GT - 06 feb 18 kl. 18:34

Stort strömavbrott i Göteborg – tusentals drabbade

Ett stort strömavbrott har skett i trakterna av Högsbo, Göteborg, under tisdagskvällen.Enligt Göteborg energi är 2708 kunder drabbade.Även köpcentrum 421 är utan ström.

Expressen - 31 mar 18 kl. 20:56

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett stort strömavbrott har inträffat i Göteborg.Cirka 1 800 hushåll berörs, enligt Göteborg Energi..

Expressen - 03 maj 13 kl. 21:30

Ett stort strömavbrott har drabbat Göteborg

Under fredagskvällen inträffade ett större strömavbrott på Hisingen i Göteborg. Samtidigt fick räddningstjänsten flera larm om bränder i både elskåp och i ett ställverk. - Allt jag vet är att det är ett större strömavbrott på Hisingen.

GöteborgsPosten - 31 mar 18 kl. 20:50

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Över 1 800 hushåll i Göteborg drabbades under lördagskvällen av strömavbrott. Men vid klockan 21.13 meddelade Göteborg Energi att strömmen var tillbaka..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort strömavbrott i Göteborg

Precis när julhandeln skulle börja på lördagsförmiddagen drabbades stora delar av centrala Göteborg av strömavbrott. Över 30.000 personer var utan el, skriver Göteborgs-Posten.

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett strömavbrott har inträffat i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll vara utan ström i sina bostäder..

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Ett strömavbrott inträffade på fredagskvällen i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll ha varit utan ström i sina bostäder..

GT - 04 feb 18 kl. 19:25

Stort strömavbrott – över 1 000 drabbade

Ett större strömavbrott har skett på Hisingen, Göteborg.1028 kunder är utan ström.– Avbrottet beror på ett sanolikt kabelfel, säger Niclas Törnell vid Göteborg energis pressavdelning..

GöteborgsPosten - 11 jun 13 kl. 16:46

Stort strömavbrott i Göteborg

Göteborg har drabbats av ett omfattande strömavbrott..

SvD - 28 jul 15 kl. 18:16

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett omfattande strömavbrott har drabbat Göteborg och Mölndal. Runt 10 000 hushåll påverkas, rapporter bland annat Expressen..

Fler nyheter från GT

GT - 45 minuter sedan

Marknadskraftscynism stärker inte vården

Jonas Andersson (L) kommer med ett liberalt virvarr av påståenden, skriver Jim Aleberg (S) och Janette Olsson (S) i en replik..

GT - 1 timme sedan

Danska felet om bilbränderna

Danska public service-kanalen TV2 påstod på onsdagen att bilbränderna i Sverige inte nämndes ”med ett ord” under tisdagens partiledardebatt.På eftermiddagen rättades artikeln:”I en tidigare version av artikeln framgick det sig att bilbränderna inte togs upp på tisdagens partiledardebatt i Sverige, men det är inte korrekt”. .

GT - 4 timmar sedan

Robin Söder om valet av Blåvitt: ”Främst Poya”

GÖTEBORG. En klubbikon har återvänt till Blåvitt.Nu har Robin Söder, 27, landat i Göteborg – och förklarar valet att återvända till klubben där han tidigare gjort stor succé.

GT - 6 timmar sedan

”Självklart hade jag velat ha en karriär som gick spikrakt uppåt”

Erik Hamrén är ny som isländsk förbundskapten.Men på ön i Atlanten finns redan en svensk fotbollsspelare.Valmir Berisha, 22, från Halmstad spelar i Fjölnir i isländska ligan.

GT - 9 timmar sedan

Publikfavoriten i träning med IFK

GÖTEBORG. Robin Söder, 27, är tillbaka i IFK Göteborg.I dag gjorde han sin första träning med sin nygamla klubb.

GT - 15 timmar sedan

MP har gjort VGR mer regnbågsfärgat

Miljöpartiet har i regionstyret av VGR bidragit till att stora steg tagits för normkritik, rättvisa och hållbarhet inom hbtq-samhället. Men det finns mer att göra. Vi vill bland annat att regionens sexualmedicinska centrum får verksamhet i Borås och i Trestad, skriver flera miljöpartister med anledning av Europride i Göteborg..

GT - 21 timmar sedan

McDonald's rånades av knivbeväpnad man

På tisdagskvällen blev en McDonald's restaurang i Kungsbacka rånad av en ensam knivbeväpnad gärningsman som tilltvingade sig kontanter..

GT - 22 timmar sedan

Han var säker på att bollen skulle gå in

GÖTEBORG. David Engström nickade in kvitteringen till 1–1 i början av matchen.Och i de sista skälvande sekunderna var det han som fick på kanonnicken, som träffade ribbans underkant och studsade ut.

GT - 23 timmar sedan

Öis träffade ribban på övertid

GÖTEBORG. Öis dystra svit fortsätter. Men efter en stark forcering i slutminuterna var det nära att det hade blivit en poäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.