GT > Nyheter

Wednesday, 16 January, 17:56

Liknande nyheter

Taggar: Stort, strömavbrotti , Göteborg
GT - 06 feb 18 kl. 18:34

Stort strömavbrott i Göteborg – tusentals drabbade

Ett stort strömavbrott har skett i trakterna av Högsbo, Göteborg, under tisdagskvällen.Enligt Göteborg energi är 2708 kunder drabbade.Även köpcentrum 421 är utan ström.

Expressen - 31 mar 18 kl. 20:56

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett stort strömavbrott har inträffat i Göteborg.Cirka 1 800 hushåll berörs, enligt Göteborg Energi..

Expressen - 1 timme sedan

Stort strömavbrott i Göteborg – tusentals berörs

Ett större strömavbrott har skett i Göteborg.Avbrottet är koncentrerat till Frölunda och 7958 kunder berörs, enligt Göteborg Energis hemsida..

Expressen - 03 maj 13 kl. 21:30

Ett stort strömavbrott har drabbat Göteborg

Under fredagskvällen inträffade ett större strömavbrott på Hisingen i Göteborg. Samtidigt fick räddningstjänsten flera larm om bränder i både elskåp och i ett ställverk. - Allt jag vet är att det är ett större strömavbrott på Hisingen.

GöteborgsPosten - 31 mar 18 kl. 20:50

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Över 1 800 hushåll i Göteborg drabbades under lördagskvällen av strömavbrott. Men vid klockan 21.13 meddelade Göteborg Energi att strömmen var tillbaka..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort strömavbrott i Göteborg

Precis när julhandeln skulle börja på lördagsförmiddagen drabbades stora delar av centrala Göteborg av strömavbrott. Över 30.000 personer var utan el, skriver Göteborgs-Posten.

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett strömavbrott har inträffat i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll vara utan ström i sina bostäder..

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Ett strömavbrott inträffade på fredagskvällen i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll ha varit utan ström i sina bostäder..

GT - 04 feb 18 kl. 19:25

Stort strömavbrott – över 1 000 drabbade

Ett större strömavbrott har skett på Hisingen, Göteborg.1028 kunder är utan ström.– Avbrottet beror på ett sanolikt kabelfel, säger Niclas Törnell vid Göteborg energis pressavdelning..

GöteborgsPosten - 11 jun 13 kl. 16:46

Stort strömavbrott i Göteborg

Göteborg har drabbats av ett omfattande strömavbrott..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Lastbil i olycka på E4 – långa köer i rusningstrafiken

En olycka har inträffat på E4 i östra Jönköping.Enligt larmet från SOS ska en lastbil vara ett av flera fordon som är drabbad.Polisen skriver att stora köer uppstått..

GT - 1 timme sedan

Svenssons förklaring –  därför lämnar han rollen

Anders Svensson, 42, lämnar rollen som assisterande tränare i Elfsborg.I stället blir han scout.Nu förklarar klubbikonen bakgrunden till beslutet.

GT - 2 timmar sedan

Man hotade bränna ner Arbetsförmedlingen

En man hotade med att bränna ner Arbetsförmedlingen på en ort i Värmland under onsdagen.Mannen kunde gripas av polis, men är nu släppt på fri fot..

GT - 3 timmar sedan

Frölundas glädjebesked: Finalen i Scandinavium

GÖTEBORG. Här är Frölundas glädjebesked:CHL-finalen kommer att spelas i Scandinavium.– Det är jättekul att vi kan erbjuda göteborgarna en final, säger Got Events evenemangschef Anders Albertsson..

GT - 3 timmar sedan

Förundersökning inleds om fejkade bygglov

En barnfamilj i Lysekil visade upp ett fejkat bygglov för kommunens tjänstemän då deras nybyggda garage granskades.Det falska bygglovet hade familjen fått av en politiker de anlitat som konsult. Nu har åklagare inlett en förundersökning om urkundsförfalskning.

GT - 4 timmar sedan

Berit, 57, avslöjar sitt hemliga tulpantrick

Berit Adolfsson tröttnade på att se tulpanerna snabbt vissna på köksbordet.  Förra vintern kom hon på ett sätt att hålla de färgglada blommorna vid liv lite längre. – Man fryser in dom i en iskub och vips så har man vackra istulpaner, säger hon.

GT - 4 timmar sedan

Swedavia varslar på Landvetter: ”Tyvärr”

Swedavia varslar 125 anställda om uppsägning på flygplatser – bland annat på Landvetter.Swedavia vill satsa på att effektivisera och sänka kostnaderna inom företaget.– Det handlar främst om flygplatserna i Göteborg och Stockholm, säger Robert Pletzin, presschef för Swedavia.

GT - 4 timmar sedan

JUST NU: Svenske stjärnan tvingas avsluta karriären

GÖTEBORG. Johan Jakobsson, 31, avslutar karriären.Den svenske handbollsstjärnan dras fortfarande med sviterna av sin senaste hjärnskakning.

GT - 6 timmar sedan

Gais tvingas släppa mittfältare: ”Tråkigt”

GÖTEBORG. Gais brottas med en ansträngd ekonomi.Nu tvingas superettanklubben dumpa Erik Westermark, 26.

GT - 8 timmar sedan

Tore, 76, fick dödsdom – i semesterparadiset

Tore Zachrisson, 76, sökte vård för sina våldsamma smärtor – men akuten skickade hem honom och vårdcentralen nöjde sig med att ge honom smärtstillande.Kort senare kollapsade Tore vid poolen under en efterlängtad semester på Gran Canaria. De spanska läkarna hittade metastaser på levern, en tumör på bukspottskörteln och blodproppar i lungorna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.