GT > Nyheter

Tuesday, 23 October, 08:01

Liknande nyheter

Taggar: Stort, strömavbrotti , Göteborg
GT - 06 feb 18 kl. 18:34

Stort strömavbrott i Göteborg – tusentals drabbade

Ett stort strömavbrott har skett i trakterna av Högsbo, Göteborg, under tisdagskvällen.Enligt Göteborg energi är 2708 kunder drabbade.Även köpcentrum 421 är utan ström.

Expressen - 31 mar 18 kl. 20:56

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett stort strömavbrott har inträffat i Göteborg.Cirka 1 800 hushåll berörs, enligt Göteborg Energi..

Expressen - 03 maj 13 kl. 21:30

Ett stort strömavbrott har drabbat Göteborg

Under fredagskvällen inträffade ett större strömavbrott på Hisingen i Göteborg. Samtidigt fick räddningstjänsten flera larm om bränder i både elskåp och i ett ställverk. - Allt jag vet är att det är ett större strömavbrott på Hisingen.

GöteborgsPosten - 31 mar 18 kl. 20:50

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Över 1 800 hushåll i Göteborg drabbades under lördagskvällen av strömavbrott. Men vid klockan 21.13 meddelade Göteborg Energi att strömmen var tillbaka..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Stort strömavbrott i Göteborg

Precis när julhandeln skulle börja på lördagsförmiddagen drabbades stora delar av centrala Göteborg av strömavbrott. Över 30.000 personer var utan el, skriver Göteborgs-Posten.

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett strömavbrott har inträffat i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll vara utan ström i sina bostäder..

GöteborgsPosten - 02 feb 18 kl. 20:34

Stort strömavbrott drabbade Göteborg

Ett strömavbrott inträffade på fredagskvällen i Göteborg. Enligt Göteborgs Energi ska 1204 hushåll ha varit utan ström i sina bostäder..

GT - 04 feb 18 kl. 19:25

Stort strömavbrott – över 1 000 drabbade

Ett större strömavbrott har skett på Hisingen, Göteborg.1028 kunder är utan ström.– Avbrottet beror på ett sanolikt kabelfel, säger Niclas Törnell vid Göteborg energis pressavdelning..

GöteborgsPosten - 11 jun 13 kl. 16:46

Stort strömavbrott i Göteborg

Göteborg har drabbats av ett omfattande strömavbrott..

SvD - 28 jul 15 kl. 18:16

Stort strömavbrott i Göteborg

Ett omfattande strömavbrott har drabbat Göteborg och Mölndal. Runt 10 000 hushåll påverkas, rapporter bland annat Expressen..

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Ambulansföraren Sandra hyllas – förlöste barn i vardagsrummet

Ambulanssjuksköterskan Sandra Lydén hann aldrig till sjukhuset med den gravida kvinnan.I stället hjälpte hon henne att föda hemma. Nu hyllas hon och kollegan Jens Olhammar för sin insats på Instagram.

GT - 1 timme sedan

Simen och Daniel berättar om sin sjukdom – hatas och hotas

De trotsar sin obotliga sjukdom – och sprider humor och glädje till tusentals personer varje vecka på nätet.Men bröderna Simen och Daniel Andersen från Danmark får samtidigt ta emot mycket hat och hån för hur de ser ur.Nu ska de två tonåringarna satsa mer på att motarbeta mobbning i samhället, rapporterar danska TV2..

GT - 1 timme sedan

Konstnärlig släktforskning är både rolig och sorglig

Klassamhället kommer upp på väggen när några konstnärer utforskar sin släkt.Hanna Johansson upplever både sorg och glädje på Göteborgs konsthall..

GT - 8 timmar sedan

Brand på boende – rökdykning pågår

Brand har utbrutit på ett boende i Ale kommun.– Branden är i en lägenhet på bottenplan. Rökdykning har påbörjats, uppger SOS Alarm.

GT - 9 timmar sedan

”Klart att det är en ren jävla lögn”

IFK Göteborg tog tre poäng för första gången på en månad.Nu berättar Blåvitt-ikonen Tobias Hysén om känslorna under den turbulenta tid som klubben gått igenom.– När jag vet att jag ska tacka för mig så vill man fan inte tacka för sig genom att åka ned en serie, säger Hysén..

GT - 9 timmar sedan

Poya Asbaghis hyllning till fansen: De är bäst i Sverige

IFK Göteborg tog tre poäng i ångestmötet på Grimsta IP. Efteråt hyllade tränaren Poya Asbaghi supportrarna. – Kolla hur de har fyllt upp läktaren här i Stockholm.

GT - 10 timmar sedan

Facebook-inlägget som splittrade Hysén-familjen

I reality-serien ”Hyséns” visar sig en tydlig spricka i familjen.En spricka som bland annat gjort att Glenns barn Annie och Anton, som han har tillsammans med ex-frun Helena, ännu inte träffat hans nuvarande sambo Camilla Lendott.I veckans avsnitt avslöjas det Facebook-inlägg som ligger bakom den stora schismen inom familjen.

GT - 10 timmar sedan

Blåvitt spelade klassisk Blåvittfotboll

Samma huvudtränare och samma spelare. Men ett lag som helt bytt skepnad på två veckor. IFK Göteborg påminde om IFK Göteborg igen och spelar allsvensk fotboll även 2019.

GT - 16 timmar sedan

Samtalet med Rönnberg – blir nu av med platsen

GÖTEBORG. Rhett Rakhshani, 30, har anslutit till Frölunda.Vilket ökar konkurrensen bland forwards.

GT - 16 timmar sedan

Läkare gjorde orosanmälan – dagen innan treåring dog

Dagen innan ett barn i treårsåldern dog på ett sjukhus i Skaraborg efter att ha kommit in med svåra skador gjorde en läkare en orosanmälan gällande barnets yngre syskon.Men orosanmälan, som gjordes av en socialjour, skickades aldrig akut till barnets hemkommun.Det framgår av en lex Sarah-anmälan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.