DI > Ekonomi

Friday, 22 June, 11:37

DI - 14 jun 18 kl. 20:38

Ny bilskatt - då kan köpare få rätt till ersättningDen nya bilskatten bonus-malus införs 1 juli. För den som drabbas av leveransförsening kan det bli dyrt – men konsumenten har rätten på sin sida, menar Motormännen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Motormännen

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny bilskatt, kan , köpare, rätt till , ersättning
YLE - 03 jun 15 kl. 17:19

Forskare: Alla vinner på sänkt bilskatt

Regeringens förslag om att sänka bilskatten med 200 miljoner euro kan ge en injektionsspruta till bilförsäljningen och samtidigt medföra andra skatter till statens kassa. Erfarenheter från tidigare skattesänkningar visar att såväl konsumenter, som industrin och staten har gynnats av skattesänkningar. Bilskatten som betalas på nya bilar reformerades 2008 med avsikt att både förnya Finlands ålderstigna bilpark men också minska på utsläppen i trafiken.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Mest nedåt på Asiens börser

Handelskonflikterna mellan USA och en rad andra länder och regioner, däribland Kina och EU, fortsätter att påverka humöret på världens börser..

DI - 1 timme sedan

Svenskar: Politiken gynnar inte oss

Regeringen Löfven får ett föga smickrande betyg i en ny enkätundersökning. Sju av tio av de tillfrågade svenskarna anser att regeringen sällan eller aldrig agerar i folkets intresse..

DI - 1 timme sedan

Eurogruppen fortfarande oroade över grekisk skuld på lång sikt

IMF anser att Greklands skuld är uthållig på medellång sikt. Men på lång sikt har valutafonden reservationer. Det sade IMF-chefen Christine Lagarde vid en presskonferens natten till midsommarafton.

DI - 1 timme sedan

Nordeas protest mot Facebook: Säljer 0,02 procent av innehavet

Nordea sätter ned foten. Storbankens hållbara fonder får inte äga Facebook-aktier. Beslutet berör 0,02 procent av Nordeas Facebook-investeringar..

DI - 1 timme sedan

Volvo sågas av kunderna – får bottenplacering

Koreanska biltillverkare firar triumfer i  konsumentorganisationen JD Powers senaste kvalitetsindex. Volvo hamnar i botten..

DI - 1 timme sedan

Överens: Skuldlättnader för Grekland

Euroländerna enades natten till midsommarafton om ett åtgärdspaket för Grekland, inklusive skuldlättnader. Det tillkännagav eurogruppens ordförande Mario Centeno vid en presskonferens..

DI - 12 timmar sedan

Storbankerna klarade Feds stresstest

Alla de 35 största bankerna i USA är starka nog för att överleva en ekonomisk chock. Det meddelar Federal Reserve efter genomförandet av det årliga stresstestet, skriver Bloomberg News..

DI - 12 timmar sedan

Så gör du ett bostadsklipp under sommaren

Semestern närmar sig med stormsteg och under sommarmånaderna tar även bostadsmarknaden en paus. Men med lite flyt går det att göra ett klipp när övriga bostadsspekulanter ligger i hängmattan. Här är tipsen.

DI - 13 timmar sedan

Den vilda spritidén bara fortsätter att växa

En vild idé längs en grusig landsväg för sex år sedan har vuxit till bra business. Med fast förankring hos lokala aktieägare och en hög av utmärkelser på internationella provningar rullar Hernö gin vidare mot ännu en expansion..

DI - 13 timmar sedan

IMF-chefen: Euroområdet har passerat toppen

Tillväxten i euroområdet har passerat toppen men fortsätter ändå i god takt. Bland riskerna för euroområdet finns handelstvister, brexit och att länder som Italien river upp reformer. Det sade IMF-chefen Christine Lagarde vid en presskonferens på torsdagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.