DN > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 19:36

DN - 14 jun 18 kl. 20:10

Efter paketkaoset - nu slopas avgiften på leveranser från WishPå torsdagen började ett nytt avtal mellan Postnord och e-handelsföretaget Wish gälla. Avtalet innebär att avgiften på 75 kronor per paket slopas, rapporterar Breakit..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wish, Postnord, Breakit

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter paketkaosetnu , slopas, avgiften, leveranserfrån , Wish
Barometern - 02 apr 14 kl. 07:14

Cruisingavgift slopas efter hot

Efter hot om sabotage slopas avgiften för deltagarna i cruisingen. Arrangören Lorita Lek berättar att hon har fått ta emot hot från grupper som bara verkar vara ute efter att sabotera evenemanget. Det handlar om uppmaningar till spontancruising och hot om att blockera vägar.

IDG - 05 mar 15 kl. 11:42

Lan-avgiften tas bort - stor seger för spelvärlden när automatspelslagen nu ska ändras


Nu slopas avgiften för lan-kaféer. Ett enigt kulturutskott har i dag föreslagit för riksdagen att automatspelslagen ändras. För Inferno Online innebär det att en avgift på 70 000 kronor om året nu försvinner..

NSD - 21 maj 18 kl. 11:58

Nu slopas avgiften på Kinapaketen

Inom kort kommer Postnords avgifter på paket från Kina att försvinna..

HBL - 04 okt 12 kl. 10:31

HVC-avgiften avgörande för budgeten

Jussi Pajunen är som vanligt försiktig, orolig för både det världsekonomiska läget och de minskande skatteintäkterna i Helsingfors. Men att han inte plockat bort hälsovårdsavgiften betyder att varken SDP eller De gröna är redo att godkänna budgeten.Helsingforsarna blir fler, vilket staden ser som en bra sak.

SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 07:25

Dags att slopa avgiften för gynekologisk cellprovtagning

Kronobergs landsting är ett av de sämsta i landet på att få kvinnor att ­komma till cellprovtagningarna. Med nya politiker installerade vill vi därför återigen aktualisera frågan i hopp om att landstingen inför 2015 års budget gör cellprovtagningen avgiftsfri, skriver Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer. Varje år dör eller insjuknar 620 kvinnor i livmoder­halscancer som uppstår till följd av cellförändringar.

YLE - 01 feb 17 kl. 06:55

Genombrott i EU:s roamingförhandlingar - avgifterna slopas i sommar

Snart kostar det inget extra att ringa, skicka sms eller surfa på sin mobil i andra EU-länder. Det här kom Europaparlamentet och EU-länderna överens om i natt, efter långa och svåra förhandlingar. Det verkar nu finnas en överenskommelse om att roamingavgifterna för datatrafik slopas i hela EU-området.

Hela Gotland - 22 maj 18 kl. 08:00

75-kronorsavgiften på "Kinapaket" ska slopas

Avgiften på 75 kronor per paket för försändelser från Kina kommer sannolikt att slopas..

Metro - 18 apr 12 kl. 11:23

Nya uppgifter: Tv-avgiften avskaffas

Tv-avgiften slopas redan om två år. Det väntas regeringens utredare föreslå, enligt Resumé.  Det....

Dalarnas tidningar - 21 feb 14 kl. 08:20

Vissa avgifter för bygglov slopas

Kommunfullmäktige har beslutat att slopa avgiften för vissa bygglov inom områden där områdesbestämmelser gäller. Tidigare har fastighetsägare i vissa områden sluppit avgiften medan andra har fått betala..

SmålandsPosten - 20 mar 14 kl. 06:05

Parkeringsavgifter vid simhallen kan slopas

P-avgifterna vid Växjö simhall kan omprövas om 1,5 år. Det har fritidsnämnden beslutat. Men oppositionen ville ha bort avgifterna bums.

Fler nyheter från DN

DN - 10 jan 19 kl. 09:37

Ericsson redovisar miljardkostnader

Telekomjätten Ericsson tar stora omstruktureringskostnader som kommer att sänka kvartalsresultatet med mångmiljardbelopp..

DN - 10 jan 19 kl. 09:19

Grupptalan mot Danske Bank för penningtvätt

En amerikansk pensionsfond har lämnat in en gruppstämning mot Danske Bank och fyra av dess toppchefer för att ha underlåtit att ha informerat om den gigantiska penningtvättskandalen som briserade på allvar i fjol..

DN - 09 jan 19 kl. 14:36

Huvudmisstänkt i pensionshärva gripen

En svensk affärsman som är huvudmisstänkt i pensionshärvan kring Falcon Funds har gripits av brittisk polis..

DN - 09 jan 19 kl. 14:26

Färre flög med SAS i december

SAS följer trenden och tappar passagerare i decembersiffrorna. Trots det, och det faktum att planen är långt ifrån fulla, lyckas de hålla lönsamheten. .

DN - 09 jan 19 kl. 10:23

Mötet om handelskriget avslutat – försiktig optimism

Kina och USA avslutade efter en extra dag av förhandlingar på onsdagen samtalen i Peking om hur handelskriget mellan länderna ska lösas. Kina tycks till stor del uppfyllt kraven från USA på att öka importen av amerikanska varor, medan mer strukturella frågor fortfarande väntar på mer detaljerade lösningar..

DN - 08 jan 19 kl. 13:52

En familjekombi som känns härligt lagom

På väg hem från Göteborg och ett besök på Volvofabriken slår det mig: Att köra nya Kia Ceed är som att köra Volvos förra generation av V60. På ett sätt är det ett väldigt bra betyg. Och en slags garanti för framgång i bilhallarna..

DN - 08 jan 19 kl. 13:13

Uber planerar för börsnotering i år

Ubers planer på en börsnotering 2019 ligger fast, trots senare tids börsturbulens.  Det uppger nättaxitjänstens vd Dara Khosrowshahi i en intervju i Wall Street Journal. .

DN - 07 jan 19 kl. 16:05

Taxiförbundet pekar ut Uber för skattefusk

Taxiförbundet lät säkerhetsföretag granska konkurrenten. Uber tar uppgifterna på allvar..

DN - 07 jan 19 kl. 09:08

Iran vill stryka nollor i fallande valuta

Irans centralbank föreslår att fyra nollor stryks från landets valuta rial, rapporterar den statliga nyhetsbyrån Irna. Orsaken är att valutan har rasat kraftigt, under 2018 gick värdet ned med över 60 procent..

DN - 06 jan 19 kl. 13:24

Därför är PFAS omstritt

De senaste åren har högfluorerade ämnen, även kallat PFAS, varit ett hett ämne inom kosmetikabranschen. När sex sminkproducenter fasar ut ämnesgruppen ur produktionen väcker det frågor. Vad är PFAS egentligen?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.