DN > Ekonomi

Tuesday, 21 August, 00:36

DN - 14 jun 18 kl. 20:10

Efter paketkaoset - nu slopas avgiften på leveranser från WishPå torsdagen började ett nytt avtal mellan Postnord och e-handelsföretaget Wish gälla. Avtalet innebär att avgiften på 75 kronor per paket slopas, rapporterar Breakit..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wish, Postnord, Breakit

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter paketkaosetnu , slopas, avgiften, leveranserfrån , Wish
Barometern - 02 apr 14 kl. 07:14

Cruisingavgift slopas efter hot

Efter hot om sabotage slopas avgiften för deltagarna i cruisingen. Arrangören Lorita Lek berättar att hon har fått ta emot hot från grupper som bara verkar vara ute efter att sabotera evenemanget. Det handlar om uppmaningar till spontancruising och hot om att blockera vägar.

IDG - 05 mar 15 kl. 11:42

Lan-avgiften tas bort - stor seger för spelvärlden när automatspelslagen nu ska ändras


Nu slopas avgiften för lan-kaféer. Ett enigt kulturutskott har i dag föreslagit för riksdagen att automatspelslagen ändras. För Inferno Online innebär det att en avgift på 70 000 kronor om året nu försvinner..

NSD - 21 maj 18 kl. 11:58

Nu slopas avgiften på Kinapaketen

Inom kort kommer Postnords avgifter på paket från Kina att försvinna..

HBL - 04 okt 12 kl. 10:31

HVC-avgiften avgörande för budgeten

Jussi Pajunen är som vanligt försiktig, orolig för både det världsekonomiska läget och de minskande skatteintäkterna i Helsingfors. Men att han inte plockat bort hälsovårdsavgiften betyder att varken SDP eller De gröna är redo att godkänna budgeten.Helsingforsarna blir fler, vilket staden ser som en bra sak.

SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 07:25

Dags att slopa avgiften för gynekologisk cellprovtagning

Kronobergs landsting är ett av de sämsta i landet på att få kvinnor att ­komma till cellprovtagningarna. Med nya politiker installerade vill vi därför återigen aktualisera frågan i hopp om att landstingen inför 2015 års budget gör cellprovtagningen avgiftsfri, skriver Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer. Varje år dör eller insjuknar 620 kvinnor i livmoder­halscancer som uppstår till följd av cellförändringar.

YLE - 01 feb 17 kl. 06:55

Genombrott i EU:s roamingförhandlingar - avgifterna slopas i sommar

Snart kostar det inget extra att ringa, skicka sms eller surfa på sin mobil i andra EU-länder. Det här kom Europaparlamentet och EU-länderna överens om i natt, efter långa och svåra förhandlingar. Det verkar nu finnas en överenskommelse om att roamingavgifterna för datatrafik slopas i hela EU-området.

Metro - 18 apr 12 kl. 11:23

Nya uppgifter: Tv-avgiften avskaffas

Tv-avgiften slopas redan om två år. Det väntas regeringens utredare föreslå, enligt Resumé.  Det....

Dalarnas tidningar - 21 feb 14 kl. 08:20

Vissa avgifter för bygglov slopas

Kommunfullmäktige har beslutat att slopa avgiften för vissa bygglov inom områden där områdesbestämmelser gäller. Tidigare har fastighetsägare i vissa områden sluppit avgiften medan andra har fått betala..

SmålandsPosten - 20 mar 14 kl. 06:05

Parkeringsavgifter vid simhallen kan slopas

P-avgifterna vid Växjö simhall kan omprövas om 1,5 år. Det har fritidsnämnden beslutat. Men oppositionen ville ha bort avgifterna bums.

DalaDemokraten - 16 okt 17 kl. 14:29

Tv-avgiften kan slopas och ersättas av skatt

Tv-avgiften kan snart vara ett minne blott - om Public service-kommittén får bestämma. Idag lämnade de in sitt förslag till kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) om hur public service med bland annat Sveriges radio och SVT ska finansieras..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Köttpriserna trycks ner när matkedjan storshoppar

Priserna på svenskt kött sjunker under hösten för att sedan stiga under nästa år. Samtidigt kan smör, ost och grädde bli dyrare..

DN - 14 timmar sedan

Bostadsbyggandet minskar för första gången sedan 2012

Under första halvåret i år påbörjades bygget av knappt 31.000 bostäder, vilket är tio procent färre än första halvåret i fjol. Enligt Statistiska centralbyrån (SCB) är det första gången på sex år som bostadsbyggandet minskar..

DN - I förrgår: 10:41

Stor brist på lastbilschaufförer i Sverige

Det råder stor brist på lastbilschaufförer i Sverige. Majoriteten som klarar utbildningarna får jobb direkt, men efterfrågan på nya chaufförer är mer än dubbelt så stort som utbudet. Stora arbetsgivare som Ica och PostNord har drabbats.

DN - I förrgår: 05:21

Rusning inför pengabyte i Venezuela

Många venezuelaner panikhandlar i helgen, inför en valutareform på måndag. I hyperinflationens Venezuela ska fem nollor strykas från valutan. Enligt president Nicolás Maduro ska den nya varianten vara knuten till kryptovalutan petro..

DN - 17 aug 18 kl. 13:31

Googles Kinalansering dröjer

Google är inte nära att lansera sin söktjänst i Kina. Det sade it-jättens vd Sundar Pichai under ett stormöte med företagets anställda under torsdagen, enligt ett manuskript som nyhetsbyrån Reuters tagit del av..

DN - 17 aug 18 kl. 14:25

Elon Musk: Det senaste året har varit det svåraste i min karriär

Teslagrundaren Elon Musks tweet om att avnotera Tesla från börsen chockade marknaden och initierade en utredning av amerikanska finanstillsynsmyndigheten. I en intervju med New York Times bemöter en stressad Musk nu tweeten och öppnar upp om det senaste året som han beskriver som ”det svåraste och mest smärtsamma” i sin karriär..

DN - 17 aug 18 kl. 10:39

Sista kapitlet i det grekiska dramat skrivs på måndag

Den djupaste och längsta ekonomiska krisen i ett industriland i modern tid tar formellt slut på måndag när Grekland lämnar EU:s tredje räddningspaket.  Därmed står samtliga EU-länder som tvingades till hjälp under finanskrisen på egna ben..

DN - 17 aug 18 kl. 10:32

Ökade lager för svenska företag

Företagens lager ökade i Sverige med 3 miljarder kronor under andra kvartalet 2018. Det är en uppgång med 0,6 procent i volym, enligt Statistiska centralbyrån (SCB)..

DN - 17 aug 18 kl. 09:00

Prisindex för villor visar tecken på nedgång

Prisindex för bostäder fortsatte sjunka något under juli, enligt statistik från Valueguard. Medan bostadsrätterna visar tecken på återhämtning är det i stället villorna som ligger bakom prisfallet. Stockholmsmarknaden visar däremot tecken på återhämtning.

DN - 16 aug 18 kl. 20:24

Samerna vill ha stöd efter den heta sommaren

Den heta sommaren med torka och skogsbränder slår mot den svenska renskötseln. Men inget av regeringens miljardsatsning till lantbruket kommer renskötseln till del. Svenska samernas riksförbund vänder sig nu till regeringen för att få stöd till rennäringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.