DN > Ekonomi

Friday, 22 June, 11:39

DN - 14 jun 18 kl. 20:10

Efter paketkaoset - nu slopas avgiften på leveranser från WishPå torsdagen började ett nytt avtal mellan Postnord och e-handelsföretaget Wish gälla. Avtalet innebär att avgiften på 75 kronor per paket slopas, rapporterar Breakit..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Wish, Postnord, Breakit

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter paketkaosetnu , slopas, avgiften, leveranserfrån , Wish
Barometern - 02 apr 14 kl. 07:14

Cruisingavgift slopas efter hot

Efter hot om sabotage slopas avgiften för deltagarna i cruisingen. Arrangören Lorita Lek berättar att hon har fått ta emot hot från grupper som bara verkar vara ute efter att sabotera evenemanget. Det handlar om uppmaningar till spontancruising och hot om att blockera vägar.

IDG - 05 mar 15 kl. 11:42

Lan-avgiften tas bort - stor seger för spelvärlden när automatspelslagen nu ska ändras


Nu slopas avgiften för lan-kaféer. Ett enigt kulturutskott har i dag föreslagit för riksdagen att automatspelslagen ändras. För Inferno Online innebär det att en avgift på 70 000 kronor om året nu försvinner..

NSD - 21 maj 18 kl. 11:58

Nu slopas avgiften på Kinapaketen

Inom kort kommer Postnords avgifter på paket från Kina att försvinna..

HBL - 04 okt 12 kl. 10:31

HVC-avgiften avgörande för budgeten

Jussi Pajunen är som vanligt försiktig, orolig för både det världsekonomiska läget och de minskande skatteintäkterna i Helsingfors. Men att han inte plockat bort hälsovårdsavgiften betyder att varken SDP eller De gröna är redo att godkänna budgeten.Helsingforsarna blir fler, vilket staden ser som en bra sak.

SmålandsPosten - 01 dec 14 kl. 07:25

Dags att slopa avgiften för gynekologisk cellprovtagning

Kronobergs landsting är ett av de sämsta i landet på att få kvinnor att ­komma till cellprovtagningarna. Med nya politiker installerade vill vi därför återigen aktualisera frågan i hopp om att landstingen inför 2015 års budget gör cellprovtagningen avgiftsfri, skriver Barbro Sjölander, ordförande i Nätverket mot gynekologisk cancer. Varje år dör eller insjuknar 620 kvinnor i livmoder­halscancer som uppstår till följd av cellförändringar.

YLE - 01 feb 17 kl. 06:55

Genombrott i EU:s roamingförhandlingar - avgifterna slopas i sommar

Snart kostar det inget extra att ringa, skicka sms eller surfa på sin mobil i andra EU-länder. Det här kom Europaparlamentet och EU-länderna överens om i natt, efter långa och svåra förhandlingar. Det verkar nu finnas en överenskommelse om att roamingavgifterna för datatrafik slopas i hela EU-området.

Metro - 18 apr 12 kl. 11:23

Nya uppgifter: Tv-avgiften avskaffas

Tv-avgiften slopas redan om två år. Det väntas regeringens utredare föreslå, enligt Resumé.  Det....

Dalarnas tidningar - 21 feb 14 kl. 08:20

Vissa avgifter för bygglov slopas

Kommunfullmäktige har beslutat att slopa avgiften för vissa bygglov inom områden där områdesbestämmelser gäller. Tidigare har fastighetsägare i vissa områden sluppit avgiften medan andra har fått betala..

SmålandsPosten - 20 mar 14 kl. 06:05

Parkeringsavgifter vid simhallen kan slopas

P-avgifterna vid Växjö simhall kan omprövas om 1,5 år. Det har fritidsnämnden beslutat. Men oppositionen ville ha bort avgifterna bums.

DalaDemokraten - 16 okt 17 kl. 14:29

Tv-avgiften kan slopas och ersättas av skatt

Tv-avgiften kan snart vara ett minne blott - om Public service-kommittén får bestämma. Idag lämnade de in sitt förslag till kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke (MP) om hur public service med bland annat Sveriges radio och SVT ska finansieras..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Regeringen satsar 45 miljoner på tolktjänst

Regeringen skjuter till 45 miljoner kronor för att öka möjligheten till tolktjänst i arbetslivet. Socialstyrelsen får i uppdrag att administrera och fördela pengarna med målet att stärka förutsättningarna på arbetsmarknaden för personer som är döva, dövblinda eller har nedsatt hörsel..

DN - 1 timme sedan

EU:s strafftullar har trätt i kraft

Vid midnatt natten till midsommaraftonen trädde EU:s strafftullar på USA-tillverkade varor som bourbon, motorcyklar och jeans i kraft. Tullarna, som sammanlagt påverkar varor vars årliga import till EU är värd motsvarande cirka 29 miljarder kronor, är ett svar på Trumpregeringens nya tullar på stål- och aluminiumprodukter..

DN - 22 timmar sedan

Malmström kan tänka sig prata tullar med USA

Efter EU:s beslut om en rad nya strafftullar mot USA säger Cecilia Malmström nu att hon kan tänka sig att prata med USA, men amerikanerna verkar ha stängt dörren. .

DN - Igår: 09:23

Regeringen sänker prognosen för tillväxt

Regeringen räknar med att Sveriges BNP ökar med 2,6 procent i år och 2,1 procent nästa år. Det sade finansminister Magdalena Andersson vid en pressträff på torsdagen då hon presenterade nya ekonomiska prognoser..

DN - Igår: 09:04

Män rotar och kvinnor rutar

Rot-avdrag används mest av män och rut-avdraget är vanligast bland kvinnor, enligt en rapport från Skatteverket..

DN - Igår: 00:26

IMF godkände stort lån till Argentina

Styrelsen i Internationella valutafonden (IMF) har godkänt ett nödlån på 50 miljarder dollar (motsvarande drygt 444 miljarder kronor) till det krisande Argentina. En första laddning på 15 miljarder dollar har redan skickats till Buenos Aires..

DN - Igår: 14:59

Ann Linde: ökade handelshinder allvarligt för Sverige

Väldigt tråkigt, men nödvändigt. Så kommenterar Sveriges handelsminister Ann Linde EU:s beslut att införa strafftullar mot USA. Hon ser allvarligt på utvecklingen med ökade handelshinder och befarar att den i förlängningen drabbar svensk ekonomi..

DN - Igår: 14:17

EU redo att ge Grekland sista del av nödlån

Grekland har fattat beslut i alla 88 reformåtgärder för att den sista delen av nödlånet kan betalas ut. Det sade EU:s ekonomikommissionär Pierre Moscovici vid en presskonferens på onsdagen..

DN - Igår: 13:06

EU inför strafftullar mot USA

EU har beslutat att införa strafftullar mot USA från och med 22 juni. Åtgärden är ett svar på USA:s beslut att införa stål- och aluminiumtullar. .

DN - I förrgår: 09:29

S vill stoppa ytterligare vinstdrivna skolor

Socialdemokraterna vill, i väntan på att det finns en överenskommelse om att kraftigt begränsa vinsterna i skolan, stoppa etableringen av nya vinstdrivna skolor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.