Expressen > Nöje

Sunday, 21 October, 11:53

Liknande nyheter

Taggar: Ett stegi rätt , riktningmen , knappasträtt , val
Nyhetskanalen - 18 jun 12 kl. 06:49

Kurserna på Asienbörserna steg efter grekiskt val

Kurserna på de ledande Asienbörserna reagerade positivt på resultatet av parlamentsvalet i Grekland. Strax före klockan 06, svensk tid, hade Tokyobörsens Nikkei 225-index stigit med 1,9 procent och det bredare Topixindex med 1,8 procent.Hongkongbörsens Hang Seng-index steg med 1,7 procent, Shanghai-börsens Kompositindex med 0,7 procent och Taiwanbörsens Weighted Index med 1,9 procent.

BT - 13 feb 11 kl. 19:16

Militären: Fria val om sex månader

Mubarak är störtad, men kraven på att militären ska omsätta löften i handling har skallat. På söndagen prickade armén, i ett enda svep, av nästan hela den akuta kravlistan. Parlamentet upplöses, konstitutionen upphävs ?

SvD - 15 feb 11 kl. 04:46

Efterlängtade steg mot demokratiska val

Revolten i Egypten har skapat en chockvåg av ­frihet i Mellanöstern. Men starka krafter vill inte se någon demokratisering..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Litet steg mot fritt val

Det är med stor glädje som jag i tisdags upplevde att kommunfullmäktige sa ja till min motion Mina timmar..

Politologerna - 15 dec 16 kl. 09:23

Lucka #15. Fi och Supervalåret 2014: Om väntad och oväntad röstdelning i svenska val

I detta inlägg gästas Politologerna av Sofie Blombäck och Jenny de Fine Licht, forskare vid statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs universitet. Tidigare i år publicerade Sofie och Jenny en artikel i Scandivinian Political Studies där de undersöker Fi:s sympatisörer. Med hjälp av Fi:s framgångar och motgångar under Supervalåret 2014 identifieras tidigare osedda mekanismer bakom röstdelning.

BT - 08 nov 13 kl. 13:15

Samvetsfrihet ett steg i fel riktning

Anneli Enochsons (KD) negativa inställning till allt som har med sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR) att göra är välkänd sedan tidigare. Men den nya aggressivitet hon visar i frågan om aborträtt är illavarslande i ett europeiskt perspektiv. I flera europeiska länder attack-eras idag kvinnors rätt att be-stämma över sin egen kropp och sexualitet.

GT - 15 apr 14 kl. 08:29

Tack S, MP och V – ett steg i rätt riktning!

Tack för att ni genomför några av våra förslag. Det är ett steg i rätt riktning och det är bra för de äldre i Göteborgs stad. Det märks att det är valår!

SmålandsPosten - 24 maj 14 kl. 09:20

Viktiga val för Europa

I morgon hålls ett val som kan få stor betydelse för utvecklingen i Europa de närmaste åren. Det finns grupper som motsätter sig att valet hålls, medan andra är beredda att ta kamp för sin rätt att rösta. Grannländerna kommer att bevaka genomförandet och utgången med spänning.

Politologerna - 19 aug 14 kl. 11:24

Hur negativ är den svenska parlamentarismen? – överlevnadsstrategier i riksdagen efter 2014 års val

Detta är ett gästinlägg författat av Lars Davidsson, filosofie doktor som tidigare har arbetat som tjänsteman i riksdagen. *** ”Med en månad kvar till valet tyder mycket på att de tre rödgröna partierna blir större än alliansen, men att de inte får egen majoritet. I ett sådant läge tror LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson att alliansen kommer att regera vidare med stöd av Sverigedemokraterna.

YLE - 18 apr 17 kl. 07:41

Forskare oroad för tudelning inför kommande val

Valdeltagandet i kommunalvalet var inte mycket att hurra för, men det steg ändå en aning jämfört med det förra kommunalvalet. En detalj som börjat diskuteras mycket den senaste tiden är skillnaderna i valdeltagande olika grupper och områden emellan. Det verkar finnas en klar klyfta mellan dem som har det bra och dåligt, samt dem som mår bra och dåligt.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Montazamis berättar – svåra krisen med maken

Let's Dance höll på att knäcka Maria Montazamis äktenskap med Kamran Montazami. Nu, med barnen utflugna, är förhållandet bättre än någonsin.Hollywoodfrun berättar nu hur hon håller sin man nöjd.

Expressen - 2 timmar sedan

”Vill jag sluta leva – nej, det vill inte jag"

”Så mycket bättre”-aktuella Louise Hoffsten förstod att de intensiva tv-inspelningarna skulle bli tuffa.Artisten lider av MS – men hon vägrade låta sjukdomen hindra hennes medverkan.– Om det finns något program jag vill vara med i innan jag dör så är det här, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Per Morbergs dilemma i relationen med Inese

Per Morberg lämnar TV4 för en egen matsatsning.
Flytten handlar inte bara om pengar och kontroll.
Det handlar också om att göra "några sista spadtag i matträsket" innan han byter bana.

Expressen - 5 timmar sedan

Läckberg får nog – orden om kroppsförändringen

”Mitt största hinder i livet är min självbild” skrev Camilla Läckberg nyligen i ett uppmärksammat Instagram-inlägg.I TV4 Nyhetsmorgon berättar författaren att hon blir arg när hon inte lyckas koppla bort självbilden från vikten – nu har hon bestämt sig för att det får vara nog.– Det är bara lite fler volanger, varför låter jag det komma åt mig så mycket?

Expressen - 13 timmar sedan

TV4 behöver en plan B – det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om..

Expressen - 13 timmar sedan

Sjögrens protest i TV4 – sen spårar han ur helt

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren..

Expressen - 13 timmar sedan

Betygen: De var bäst i "Så mycket bättre"

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre"..

Expressen - 14 timmar sedan

Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen.

Expressen - 15 timmar sedan

Sjögrens hemlighet –  TV4 visade inte sanningen

För första gången i ”Så mycket bättres” nioåriga historia sköts inspelningsdagen fram en dag – anledningen var Christer Sjögrens uppbokade schema.Dansbandskungen var den första artisten som tillfrågades för årets säsong och han gjorde storstilad entré, en dag efter alla andra, i en röd sportbil.– Vi fick flytta hela paketet en dag framåt, säger Martin Nygren, exekutiv producent för TV4-programmet..

Expressen - 16 timmar sedan

Perrelli tvingades erkänna sin gravidhemlighet i TV4

På lördag har TV4:s ”Så mycket bättre” säsongspremiär, en av de medverkande är Charlotte Perrelli.Det var i samband med att programmet spelades in i somras som Charlotte Perrelli tvingades avslöja hemligheten om att hon var gravid med sitt fjärde barn.– Jag kunde inte dölja det mer.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.