Expressen > Nyheter

Friday, 22 June, 11:39

Liknande nyheter

Taggar: Barn, torterade, fåglartill , döds, Vuxna, tittade
UT - 30 sep 16 kl. 14:32

Synproblem och Världens barn i fokus på höstmarknaden

Lika gula och lika trogna som höstlöven dyker de upp på höstmarknaden. I dag kommer centrum att täckas av bösskramlande Lions, som deltar i jätteprojektet Världens barn, som präglar Sverige under denna och kommande helg..

YLE - 11 jun 14 kl. 15:30

Arga fåglar obehagliga men inte farliga

De fåglar som aggressivt skyddar sina bon och ungar kan kännas obehagliga, men är i regel inte farliga. Veterinär Einar Eriksson rekommenderar paraply som skydd för störtattackerande och illvilligt bajsande fåglar. Många fågelarter är extra aggressiva just nu, eftersom de häckar och därför försvarar både bon och unga.

Cornucopia - 30 apr 17 kl. 17:09

Vilda fåglar stora spridaren av resistenta bakterier - köp svenskt kött

En studie som skulle visa på hur resistenta bakteriegener är vanligare nära sjukhus har istället nu visat att resistenta bakteriegener hittas där det finns vilda fåglar. Knappast överraskande med tanke på det enorma bruket av antibiotika inom industriell djurhållning utomlands, inklusive de av "miljövännerna" så hyllade kycklingköttet.

Inom industriköttuppfödningen utomlands, som svenskar gladeligen köper kött ifrån och som svenska myndigheter, kommuner och skolor köper kött från för att det är billigare, används enorma mängder antibiotika.

Hela Gotland - 15 sep 12 kl. 04:00

Fåglar inspirerar barn i Roma

I samarbete med Gotlands läns Hemslöjdsförening arrangerar Romabiblioteket i dag en verkstad för barn från sex år och uppåt på temat "Fåglar"..

BT - 22 apr 14 kl. 07:37

Barn med psykisk ohälsa i kläm

Barn och ungdomar med psykisk ohälsa hänvisas från och med årsskiftet till vårdcentralerna. Men nu slår skolläkare och distriktläkare larm: Närhälsan kan inte ta hand om barnen – och risken är att väntetiderna bara ökar. Sedan årsskiftet ska närhälsan, det som tidigare hette primärvården, vara första vårdinstans för all barnpsykiatri.

BT - 12 jan 13 kl. 14:41

Plundrande barn på Stora torget

Lördagens julgransplundring på Stora Torget gick traditionsenligt tillväga med värmande dans runt granen och godispåsar till alla barn. Julgransplundringen på Stora Torget har nu ägt rum för elfte året i rad. Under alla de åren utom ett har Torbjörn Isaksson lett dansen kring granen.

Skånskan - 04 jun 14 kl. 10:53

Fåglar i massor gäller för Kvarnlidens barn


Fåglar i massor gäller just nu på Kvarnlidens förskola i Billeberga..

Sydsvenskan - 21 apr 14 kl. 05:30

14. Godnattsagor för barn som dricker

Käraste mor, jag hoppas att det här brevet kommer fram. Har bett en kille som heter Morteza och som ska på permission att ta med sig det personligen till dig så att det inte blir som sist. Han är en enkel kille på gränsen till analfabet så du behöver inte vara orolig.

Barometern - 30 maj 14 kl. 06:26

?Som barn gjorde jag egna tidningar?

Mitt i steget. För 35 år sedan inledde Jan ­Anders­- son?sin bana som lokalredaktör på Barometern i?

Skånskan - 20 aug 13 kl. 10:43

Barn får lära sig om fåglar

800 barn ska få studera ringmärkning, bygga egna fågelholkar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Mordoffren kan ha följts – på Snapchat

Snapchat-bilder kan ha lett mördarna till internetkaféet i Malmö.Via fotodelningsappen kunde attentatsmännen följa sällskapet på måndagskvällen.Nya uppgifter tyder också på att offren besköts från fler håll än den passerande bilen.

Expressen - 1 timme sedan

Bästa löpartipsen för dig som ska springa

Löpning är en av svenskarnas mest populära motionsformer. Tusentals springer årligen lopp i olika delar av världen. Här är tipsen på hur du klarar dig bäst – och en guide till sommarens löplopp i södra Sverige, under juni och juli..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna föll från andra våningen – misstänkt mordförsök

En kvinna har fallit från andra våningen av ett hus.En man har gripits misstänkt för försök till mord, uppger polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Ilskan mot Melania Trump – efter detaljen på jackan

Melania Trump besökte under torsdagen ett av de omdiskuterade flyktingläger för barn som finns vid den mexikanska gränsen i USA.Men efter besöket är det presidenthustruns jacka som uppmärksammats, ett klädval som kallats både smaklöst och olämpligt.Nu har Donald Trump gått ut och försvarat sin hustru via Twitter..

Expressen - 2 timmar sedan

6 modeller visar upp sina "brister"

Amy Deanna berättar om hur hon alltid fått höra att ingen kommer vilja gifta sig med henne på grund av hennes hudtillstånd vitiligo. Nu visar hon och andra modeller upp sina "brister" i ett fotoprojekt. .

Expressen - 2 timmar sedan

”De kriminella styr över de laglydiga i Sverige”

Från min barndom och fyrtio år senare hörde jag inte en enda gång i Sverige att räddningspersonal och dess utryckningsfordon i form av ambulans, polis- och brandbilar blev stenade och hindrade av ungdomar att komma fram till bränder och olycksplatser..

Expressen - 2 timmar sedan

Tågstation i London utryms efter bombhot

Polisen i London utrymmer tågstationen i Charing Cross efter ett bomblarm.En man som hävdar att han bär på en sprängladdning ska befinna sig på spåret, skriver nyhetsbyrån Reuters..

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Man skadad efter skottlossning

En man har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en skottlossning på midsommaraftons morgon..

Expressen - 3 timmar sedan

Fyra till sjukhus efter krock med garderob

Föraren samt tre passagerare fick föras till sjukhus natten mot fredagen efter en singelolycka.Enligt polisen krockade deras bil med en garderob..

Expressen - 3 timmar sedan

SD:s nya makt är ett faktum

Bygg en bunker eller förändra grundlagen? Sverigedemokraternas framgångar ställer saker på sin spets..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.