Expressen > Nyheter

Saturday, 23 March, 16:18

Expressen - 14 jun 18 kl. 19:49

NMR utreds av Skatteverket – 5,6 miljoner utan förklaringNazistiska NMR:s kassör har använt medlemskassan för att betala av privata skulder på över 100 000 kronor, framgår det av uppgifter från Skatteverket.Samtidigt har 5,6 miljoner kronor passerat bankkonton som kan knytas till NMR – utan att organisationen kan förklara var pengarna kommer från. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NMR, Skatteverket

Dela artikeln

1439 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NMRutreds av , Skatteverket, 5,6miljoner utan , förklaring
GT - 28 sep 16 kl. 16:11

Flicka får nej på död- förklaring av IS-krigare

Den höggravida västsvenska flickan som tidigare i år fritogs från Islamiska staten har ansökt om att få dödförklara fadern till hennes son. "Han dog av en bomb", skriver den 15-åriga flickan till Skatteverket – men myndigheten avslår hennes begäran. – Beviskraven är mycket högt ställda, säger Sven-Åke Jansson, vice ordförande i nämnden för dödförklaring på Skatteverket, till Nyhetsbyrån Siren..

Dalarnas tidningar - 30 apr 14 kl. 07:40

Begraver mamman före dödförklaring

I dag begravs Göran Olssons och Helen Stockows mamma. Skatteverket hade i går ännu inte registrerat hennes dödsfall. – Vår mor ligger i kistan.

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

GöteborgsPosten - 05 nov 17 kl. 14:49

Misstänkt har haft kopplingar till NMR

Mannen i 50-årsåldern som misstänks för bland annat grovt vapenbrott och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har tidigare haft kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Mannen medger att han förvarat vapen och sprängmedel i sin lägenhet. – Han har en förklaring till det här, säger hans advokat Anders Lysén..

DN - 06 apr 16 kl. 12:33

”Toppcheferna har skadat förtroendet för Skatteverket”

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson och överdirektör Helena Dyrssen har varit omdömeslösa och skadat förtroende för verket, säger Torbjörn Hållö, medlem av verkets insynsråd. Hållö kräver en förklaring av toppcheferna till att de försökt varna en före detta arbetskamrat..

IDG - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 13:00

Samma utsläpp med tomma stolar

Enligt en historia lät en person ha undertecknat en skrivelse till Skatteverket om en förklaring till en erhållen PM med "Tagit del men ej förstått". Efter att ha tagit del av meningsutbytet mellan Olle Hilborn och Anders Gustafson på BLT:s ledarsida den 12 juli känner jag mig precis så!.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur tänkte de i år?

Myndigheter. Kan Skatteverket ge en förklaring på varför det inte fanns någon låda att lägga deklarationerna i utanför entrén till ANC i år? Jodå, det fanns en låda utanför dörren men det var dörren till själva skattemyndigheten när de hade öppet vilket inte är så ofta det är ju stängt onsdagar och fredagar vilket har upprört många redan tidigare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Uppgifter: Ökad press på Theresa Mays avgång

Pressen mot Theresa May hårdnar. Enligt The Times är förtroendet förbrukat – och flera av hennes partikolleger ser hennes avgång som enda utväg. .

Expressen - 15 minuter sedan

Boende pepparsprejade tjuv – efter inbrottsförsök

En man försökte bryta sig in i en bostad i Lund vid 13-tiden på lördagen.Men när han var på väg in genom fönstret blev han upptäckt av den boende – som då pepparsprejade tjuven.Mannen försvann från platsen och söks av polis..

Expressen - 1 timme sedan

1 300 evakueras från färja i Norge

En färja med 1 300 personer evakueras utanför norska kusten, rapporterar NRK..

Expressen - 1 timme sedan

Nio ton toalettavfall hittat i havet på kända turistmålet

Undervattensbilder tagna utanför turistorten Nerja i Spanien visar katastrofen: Nio ton toalettavfall ligger likt en heltäckningsmatta och skräpar på havsbotten.Avfallet kan göra att människor sjuka och nu utreds flera myndighetspersoner för miljöbrott. .

Expressen - 1 timme sedan

Akademiledamoten Anders Olsson talar ut

Akademiledamoten Anders Olsson är nära vän till Katarina Frostenson och uttalar sig nu om krisen i Svenska Akademien – som han menar började tidigare än skandalerna började rullas upp. – Personliga konflikter som var outredda kom upp till ytan och de blev väldigt påtagliga när Katarina Frostenson ställdes utanför kommunikationen, säger han till Svenska Dagbladet. .

Expressen - 4 timmar sedan

Metros skuldberg – konkurs hotar

Metros skuldberg växer.Förutom skatteskulder och en hyrestvist finns ansökningar om betalningsförelägganden på över två miljoner kronor.Bland annat från tjänstepensionsbolaget Collectum.

Expressen - 1 timme sedan

Släp fastnade i mitträcket – väg avstängd

Ett släp fastnade på lördagen i mitträcket på riksväg 27 i Osdal utanför Borås.Vägen har stängts av.Ingen person skadades..

Expressen - 1 timme sedan

Ulf Kristersson (M): Lagen gäller även i Staffanstorp

Lagen gäller för alla, det finns ingen särskild lagstiftning för Staffanstorp.Det säger Moderatledaren Ulf Kristersson om den moderata kommunledningens påbud att neka stöd till eventuella IS-terrorister, om någon skulle söka sig dit. Jurister anser att det saknar stöd i lagen..

Expressen - 1 timme sedan

Jonas Sjöstedt och Carl Bildt i nytt ordbråk om flyget

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt och Carl Bildt har tidigare varit i ordgräl om flyget.På lördagen var det dags igen.”Smaklöst att håna de som ta klimatansvar när de reser – när det är möjligt”, skriver Jonas Sjöstedt på Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Tusentals marscherar för ny Brexit-omröstning

Tusentals demonstranter marscherar genom London och kräver en andra folkomröstning om Brexit. Arrangörerna väntar sig att 700 000 människor kommer ansluta sig till ”Put it to the people march”. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.