Expressen > Nyheter

Sunday, 23 September, 22:56

Expressen - 14 jun 18 kl. 19:49

NMR utreds av Skatteverket – 5,6 miljoner utan förklaringNazistiska NMR:s kassör har använt medlemskassan för att betala av privata skulder på över 100 000 kronor, framgår det av uppgifter från Skatteverket.Samtidigt har 5,6 miljoner kronor passerat bankkonton som kan knytas till NMR – utan att organisationen kan förklara var pengarna kommer från. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NMR, Skatteverket

Dela artikeln

1439 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NMRutreds av , Skatteverket, 5,6miljoner utan , förklaring
GT - 28 sep 16 kl. 16:11

Flicka får nej på död- förklaring av IS-krigare

Den höggravida västsvenska flickan som tidigare i år fritogs från Islamiska staten har ansökt om att få dödförklara fadern till hennes son. "Han dog av en bomb", skriver den 15-åriga flickan till Skatteverket – men myndigheten avslår hennes begäran. – Beviskraven är mycket högt ställda, säger Sven-Åke Jansson, vice ordförande i nämnden för dödförklaring på Skatteverket, till Nyhetsbyrån Siren..

Dalarnas tidningar - 30 apr 14 kl. 07:40

Begraver mamman före dödförklaring

I dag begravs Göran Olssons och Helen Stockows mamma. Skatteverket hade i går ännu inte registrerat hennes dödsfall. – Vår mor ligger i kistan.

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

GöteborgsPosten - 05 nov 17 kl. 14:49

Misstänkt har haft kopplingar till NMR

Mannen i 50-årsåldern som misstänks för bland annat grovt vapenbrott och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har tidigare haft kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Mannen medger att han förvarat vapen och sprängmedel i sin lägenhet. – Han har en förklaring till det här, säger hans advokat Anders Lysén..

DN - 06 apr 16 kl. 12:33

”Toppcheferna har skadat förtroendet för Skatteverket”

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson och överdirektör Helena Dyrssen har varit omdömeslösa och skadat förtroende för verket, säger Torbjörn Hållö, medlem av verkets insynsråd. Hållö kräver en förklaring av toppcheferna till att de försökt varna en före detta arbetskamrat..

IDG - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 13:00

Samma utsläpp med tomma stolar

Enligt en historia lät en person ha undertecknat en skrivelse till Skatteverket om en förklaring till en erhållen PM med "Tagit del men ej förstått". Efter att ha tagit del av meningsutbytet mellan Olle Hilborn och Anders Gustafson på BLT:s ledarsida den 12 juli känner jag mig precis så!.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur tänkte de i år?

Myndigheter. Kan Skatteverket ge en förklaring på varför det inte fanns någon låda att lägga deklarationerna i utanför entrén till ANC i år? Jodå, det fanns en låda utanför dörren men det var dörren till själva skattemyndigheten när de hade öppet vilket inte är så ofta det är ju stängt onsdagar och fredagar vilket har upprört många redan tidigare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 minuter sedan

Hollande: "Isolerar vi oss som nationer dör Europa"

Frankrikes förre president François Hollande fick se sitt parti näst intill utplånat i förra valet.– Många socialister i Europa skulle gärna ha det resultat de svenska Socialdemokraterna fick, säger François Hollande till SVT..

Expressen - 3 minuter sedan

L: "Gymnasielagen skulle aldrig ha antagits"

Migrationsöverdomstolen fattar beslut om den så kallade gymnasielagen på fredag nästa vecka. Framtiden för omkring 9 000 ensamkommande unga ensamkommande avgörs då. Miljöpartiet vill fortsätta hjälpa ensamkommande som drabbas om gymnasielagen underkänns.

Expressen - 10 minuter sedan

Margot Wallström: ”Vi är mer hoppfulla om Dawit Isaak”

Under den kommande veckan samlas FN:s generalförsamling i New York.Sveriges utrikesminister, Margot Wallström (S), ska delta – och framför allt en fråga är prioriterad: Ett frisläppande av den svenska journalisten Dawit Isaak.– Vi är hoppfulla, säger Wallström till DN..

Expressen - 30 minuter sedan

Flera personer allvarligt skadade i bråk

Flera personer är svårt skadade efter ett gängbråk i Karlskoga, rapporterar Aftonbladet. Enligt uppgifter till Aftonbladet har kniv och machete har använts i bråket..

Expressen - 1 timme sedan

Alliansens väljare splittrade – i valet mellan S och SD

Alliansens väljare är djupt splittrade kring regeringsbilden. Bland Annie Lööfs C-väljare kan nästan 6 av 10 kan acceptera en regering där S ingår men färre än var tionde kan tänka sig SD. Samtidigt ser 3 av 10 moderata väljare Jimmie Åkesson som en möjlig minister, enligt DN/Ipsos..

Expressen - 1 timme sedan

Knivskuren i en lägenhet

Helsingborgspolisen är på plats i Närlundaområdet i Helsingborg där en person ska ha blivit knivskuren i en lägenhet.– Det är åtminstone en skadad, säger Rickard Lundqvist vid ledningscentralen för polisen i Region syd.Texten uppdateras.

Expressen - 1 timme sedan

Felicia, 15, hånas för sitt eldsmärke: "Blir jätteledsen"

15-åriga Felicia Dahlström föddes med ett eldsmärke på ena sidan av ansiktet.De hånfulla kommentarerna och de stirrande blickarna har blivit vardag.Men det var en specifik händelse som ledde till en polisanmälan.

Expressen - 1 timme sedan

Johanna Möllers order: ”Mörda mina föräldrar”

Johanna Möller tog Mohammad Rajabi under sina vingar.Bjöd in honom till sitt hem – och sin säng.Förvandlade honom till sitt vapen.

Expressen - 2 timmar sedan

Kommunen attackerad av virus – varnar anställda

Ett aggressivt datavirus sprids via Karlstad kommuns e-postsystem och hur stora skada det åsamkat är fortfarande oklart.Kommunen går nu ut och uppmanar de som får mejlet att inte klicka på några länkar.– Det här är så klart allvarligt, säger kommundirektör Ulf Nyqvist till SVT Värmland..

Expressen - 3 timmar sedan

Flera fel har begåtts i rösträkningen i Stockholm

Fler fel har begåtts i rösträkningen i Stockholm. Det finns flera frågetecken hur räkningen har gått till, rapporterar SVT. Hittills är det bara Stockholms läns riksdagsröster som har rapporterats in till valmyndigheten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.