Expressen > Nyheter

Sunday, 24 June, 18:29

Expressen - 14 jun 18 kl. 19:49

NMR utreds av Skatteverket – 5,6 miljoner utan förklaringNazistiska NMR:s kassör har använt medlemskassan för att betala av privata skulder på över 100 000 kronor, framgår det av uppgifter från Skatteverket.Samtidigt har 5,6 miljoner kronor passerat bankkonton som kan knytas till NMR – utan att organisationen kan förklara var pengarna kommer från. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NMR, Skatteverket

Dela artikeln

996 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NMRutreds av , Skatteverket, 5,6miljoner utan , förklaring
GT - 28 sep 16 kl. 16:11

Flicka får nej på död- förklaring av IS-krigare

Den höggravida västsvenska flickan som tidigare i år fritogs från Islamiska staten har ansökt om att få dödförklara fadern till hennes son. "Han dog av en bomb", skriver den 15-åriga flickan till Skatteverket – men myndigheten avslår hennes begäran. – Beviskraven är mycket högt ställda, säger Sven-Åke Jansson, vice ordförande i nämnden för dödförklaring på Skatteverket, till Nyhetsbyrån Siren..

Dalarnas tidningar - 30 apr 14 kl. 07:40

Begraver mamman före dödförklaring

I dag begravs Göran Olssons och Helen Stockows mamma. Skatteverket hade i går ännu inte registrerat hennes dödsfall. – Vår mor ligger i kistan.

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

GöteborgsPosten - 05 nov 17 kl. 14:49

Misstänkt har haft kopplingar till NMR

Mannen i 50-årsåldern som misstänks för bland annat grovt vapenbrott och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har tidigare haft kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Mannen medger att han förvarat vapen och sprängmedel i sin lägenhet. – Han har en förklaring till det här, säger hans advokat Anders Lysén..

DN - 06 apr 16 kl. 12:33

”Toppcheferna har skadat förtroendet för Skatteverket”

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson och överdirektör Helena Dyrssen har varit omdömeslösa och skadat förtroende för verket, säger Torbjörn Hållö, medlem av verkets insynsråd. Hållö kräver en förklaring av toppcheferna till att de försökt varna en före detta arbetskamrat..

IDG - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 13:00

Samma utsläpp med tomma stolar

Enligt en historia lät en person ha undertecknat en skrivelse till Skatteverket om en förklaring till en erhållen PM med "Tagit del men ej förstått". Efter att ha tagit del av meningsutbytet mellan Olle Hilborn och Anders Gustafson på BLT:s ledarsida den 12 juli känner jag mig precis så!.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur tänkte de i år?

Myndigheter. Kan Skatteverket ge en förklaring på varför det inte fanns någon låda att lägga deklarationerna i utanför entrén till ANC i år? Jodå, det fanns en låda utanför dörren men det var dörren till själva skattemyndigheten när de hade öppet vilket inte är så ofta det är ju stängt onsdagar och fredagar vilket har upprört många redan tidigare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Lägenhet brinner i centrala Malmö

En lägenhet brinner i centrala Malmö på söndagskvällen.Enligt uppgifter till Kvällsposten arbetar ambulanspersonal med två kvinnor som till synes verkar ha fått i sig rök..

Expressen - 15 minuter sedan

Sanders utslängd från restaurang – för arbete med Trump

Vita huset pressekretare Sarah Huckabee Sanders blev ombedd att lämna en restaurang i amerikanska delstaten Virginia.Anledningen var att hon arbetade för Donald Trump."Hennes beteende säger mer om henne än mig", skrev pressekreteraren på Twitter – vilket kan innebära att hon brutit mot etiska regler.

Expressen - 30 minuter sedan

Flera trafikolyckor i midsommartrafiken

Två personbilar har krockat på E18 norr om Hagsta i Gävleborg. Enligt räddningstjänsten ska personerna ha tagit sig ur bilarna – en person har förts till sjukhus med nacksmärtor. Totalt var fem personer inblandade i olyckan – och trafiken kommer att ledas om.

Expressen - 30 minuter sedan

Bilförare körde på polismotorcykel – söks av helikopter

En personbil stoppades i samband med en trafikkontroll i Vallentuna, Stockholm. Men föraren stannade inte – och körde på en polismotorcykel. Nu söks föraren bland annat med hjälp av polishelikopter, skriver polisen på sin hemsida.

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i krock – stopp på E4

Flera bilar är inblandade i en krock på E4/E20 vid Salem, utanför Stockholm, skriver Aftonbladet.  Vägen är avstängt i norrgående riktning. .

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar i krasch – skadeläge oklart

På Holmavångsvägen i Malmö har två personbilar kolliderat på söndagskvällen.Larmet om olyckan kom in till polisen klockan 17.18.

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på motorväg – risk för trafikstörningar

En lastbil och personbil har krockat på E18 i höjd med Köping.Enligt polisen rör det sig om en köolycka som inte är allvarlig – men det kan leda till trafikstörningar. – Det kommer nog vara begränsad framkomlighet under räddningsarbetet, säger Andreas Örth vid polisen i region Mitt.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre män frisläppta för misstänkt mord

De tre män som suttit anhållna, misstänkta för mordet på en man på Lindängsplan i Malmö, är nu frisläppta.Misstankarna är däremot inte avförda..

Expressen - 2 timmar sedan

Ökat förtroende för Jimmie Åkesson inom näringslivet

Jimmie Åkesson får allt större förtroende i näringslivet, visar nya Di-Barometern.På drygt två år har Sverigedemokraternas ledare ökat från 13 procent till 36 procent.– Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson har vunnit ökat stöd och förtroende under våren och försommaren, och den här mätningen visar att den utvecklingen sker även bland näringslivstopparna, säger David Ahlin, analyschef på Ipsos, till DI..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna till sjukhus efter inbrott och brand

När ägarna till en villa kom hem, natten mot söndagen, upptäckte de tecken på inbrott.Därtill hade det slängts in brännbar vätska i källaren som hade tagit fyr.En 50-årig kvinna i Kalmar rökskadades och fördes till sjukhus, skriver P4..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.