Expressen > Nyheter

Monday, 10 December, 19:42

Expressen - 14 jun 18 kl. 19:49

NMR utreds av Skatteverket – 5,6 miljoner utan förklaringNazistiska NMR:s kassör har använt medlemskassan för att betala av privata skulder på över 100 000 kronor, framgår det av uppgifter från Skatteverket.Samtidigt har 5,6 miljoner kronor passerat bankkonton som kan knytas till NMR – utan att organisationen kan förklara var pengarna kommer från. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NMR, Skatteverket

Dela artikeln

1439 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NMRutreds av , Skatteverket, 5,6miljoner utan , förklaring
GT - 28 sep 16 kl. 16:11

Flicka får nej på död- förklaring av IS-krigare

Den höggravida västsvenska flickan som tidigare i år fritogs från Islamiska staten har ansökt om att få dödförklara fadern till hennes son. "Han dog av en bomb", skriver den 15-åriga flickan till Skatteverket – men myndigheten avslår hennes begäran. – Beviskraven är mycket högt ställda, säger Sven-Åke Jansson, vice ordförande i nämnden för dödförklaring på Skatteverket, till Nyhetsbyrån Siren..

Dalarnas tidningar - 30 apr 14 kl. 07:40

Begraver mamman före dödförklaring

I dag begravs Göran Olssons och Helen Stockows mamma. Skatteverket hade i går ännu inte registrerat hennes dödsfall. – Vår mor ligger i kistan.

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

Expressen - 17 dec 14 kl. 22:35

Skatteverket nekar TV4-profil avdrag

TV4-profilen Jenny Alversjö försökte göra avdrag för kläder, resor och tv-spel för drygt 150 000 kronor. Men Skatteverket nekar programledaren avdragen. – De där avdragen är kopplade till mitt yrke och det finns en förklaring, säger Alversjö..

GöteborgsPosten - 05 nov 17 kl. 14:49

Misstänkt har haft kopplingar till NMR

Mannen i 50-årsåldern som misstänks för bland annat grovt vapenbrott och grovt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har tidigare haft kopplingar till nazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Mannen medger att han förvarat vapen och sprängmedel i sin lägenhet. – Han har en förklaring till det här, säger hans advokat Anders Lysén..

DN - 06 apr 16 kl. 12:33

”Toppcheferna har skadat förtroendet för Skatteverket”

Skatteverkets generaldirektör Ingemar Hansson och överdirektör Helena Dyrssen har varit omdömeslösa och skadat förtroende för verket, säger Torbjörn Hållö, medlem av verkets insynsråd. Hållö kräver en förklaring av toppcheferna till att de försökt varna en före detta arbetskamrat..

IDG - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Computer Sweden - 09 feb 18 kl. 06:02

Så ska Skatteverket få slut på det ständiga strulet


Ursäkta röran, vi bygger om. Det klassiska mantrat skulle kunna sammanfatta Skatteverkets förklaring till varför det har varit så stora it-problem under det senaste året..

Blekinge Läns tidning - 13 aug 17 kl. 13:00

Samma utsläpp med tomma stolar

Enligt en historia lät en person ha undertecknat en skrivelse till Skatteverket om en förklaring till en erhållen PM med "Tagit del men ej förstått". Efter att ha tagit del av meningsutbytet mellan Olle Hilborn och Anders Gustafson på BLT:s ledarsida den 12 juli känner jag mig precis så!.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Hur tänkte de i år?

Myndigheter. Kan Skatteverket ge en förklaring på varför det inte fanns någon låda att lägga deklarationerna i utanför entrén till ANC i år? Jodå, det fanns en låda utanför dörren men det var dörren till själva skattemyndigheten när de hade öppet vilket inte är så ofta det är ju stängt onsdagar och fredagar vilket har upprört många redan tidigare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Gerd, 62, anmäler mikrovågsugn från Ikea – "Står inte ut längre"

För två år sedan köpte Gerd, 62, en mikrovågsugn från Ikea.Sedan dess har det ihärdiga pipet gått henne på nerverna – nu anmäler hon den till Allmänna Reklamationsnämnden.– Tålamodet har runnit ut, säger Gerd Magnusson..

Expressen - 1 timme sedan

Följ årets Nobelfest – direkt hela kvällen

Nu börjar årets Nobelfest i Blå hallen i Stockholms stadshus.Nobelpriserna har delats ut och samtliga gäster samlas snart för den storslagna Nobelmiddagen. Expressen är på plats under kvällens firande..

Expressen - 1 timme sedan

Småbarnspappans förvandling – innan han dödade sin familj

Småbarnspappan som erkänt att han dödat sin familj uppfattades av arbetskamrater och bekanta som en snäll och stabil person.Men i somras – bara månader innan trippelmordet – hände något. Hans närmaste chef berättar att mannen ringde för att be om ursäkt för sina "väldigt mörka tankar"..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil brinner efter frontalkrock

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats om en trafikolycka på väg 111.Enligt larmet rör det sig om en frontalkrock..

Expressen - 2 timmar sedan

Alma, 8, kallas för tjock – när hon har på sig overall

När Alma, 8, hade på sig overall i skolan blev hon kallad för tjock.Allt fler lågstadiebarn struntar i att klä sig varmt på rasten – på grund av rädsla för att bli mobbade, menar Almas bonusmamma Alida Bångdal Yvsäter.– Skolan måste ta sitt ansvar och se till att barnen är tillräckligt påklädda, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Nobelfesten 2018 – följ utdelningen och middagen live med Expressen!

Måndag den 10 december 2018 sänder Expressen TV live från Nobelfesten i Stockholm. .

Expressen - 2 timmar sedan

Skötare på rättspsyk fick cigarett i ögat

Patienten på rättspsyk överföll personalen och gick till attack.En av skötarna fick en brinnande cigarett i ögat..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna i 75-årsåldern våldtogs på rastplats

En kvinna i 75-årsåldern överfölls och våldtogs vid en rastplats intill E6 i Tanum i juli. Nu hoppas polisen att kriminalteknikernas DNA-sökning ska leda dem till förövaren.– Vi hoppas att vi ska kunna få någon form av svar, säger Sten-Rune Timmersjö, chef för polisens rotel för grova brott i Fyrbodal..

Expressen - 2 timmar sedan

L ställer in partirådet – efter Lööfs besked

I helgen blixtinkallades Liberalernas ombud för ett partiråd som skulle hållas på tisdag. Nu ställs det in – efter Annie Lööfs besked om S-samarbete tidigare i dag.”Efter att överenskommelsen har fallit, och vi därmed inte har något konkret förslag längre att ta ställning till, kommer vi inte att genomföra vårt partiråd i morgon”, skriver Elin Boberg i en kommentar..

Expressen - 3 timmar sedan

Var fjärde pensionär kan byta parti vid ett extraval

Var fjärde svensk pensionär kan komma att rösta annorlunda vid ett extraval.Det visar en ny undersökning från SPF Seniorerna.– Jag tolkar det som om man inte är nöjd med hur regeringsbildningen har hanterats, säger Eva Eriksson, förbundsordförande för SPF Seniorerna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.