DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 12:30

DI - 14 jun 18 kl. 19:30

PM Nilsson: Staten ut ur TeliaMan förstår hur Telia tänker. Som fiberkund får du se alla tidigare avsnitt av Solsidan, alla filmerna på C-More och alla matcher i alla serier som den nya starka mediejätten kan köpa upp. Flaggskeppet TV4 blir gratisversionen med fokus på livesänd bred underhållning och nyheter, samt täta jinglar för utbudet som Telia-kund, allt för 349 kronor i månaden, wifi-router ingår..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nilsson, Telia, Solsidan, more, TV4

Dela artikeln

833 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PM Nilsson, Statenut ur , Telia
HBL - 10 jan 13 kl. 07:53

Därför bemöter staten Telia Soneras muthärva med lugn

Svenska regeringen uppmanar nu de mutmisstänkta cheferna i Telia Sonera att stiga åt sidan medan finska staten fortsätter att hålla god min. Finland har större förståelse för de metoder som krävs då man gör affärer i tidigare öststater, säger en person med insyn i telekombranschen.De senaste uppgifterna om Telia Soneras misstänkta mutbrott i Uzbekistan fick Sveriges finansmarknadsminister Peter Norman att tala klarspråk.

GöteborgsPosten - 15 okt 18 kl. 20:11

Telia vill bygga två mobiltorn i bostadsområden

Telia har sökt bygglov för två mobilmaster i centrala Falkenberg. De vill bygga två 36 meter höga mobiltorn, ett i Arvidstorp och ett i Skrea..

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:17

Telia ska bygga ut fibernätet i Klockarens bestånd

Det blir Telia som bygger ut fibernätet och levererar bredband till Klockarens hyresgäster i kommunen. Det 14-åriga avtalet beräknas vara värt 23 miljoner kronor.
Ambitionen att bygga ut fibernätet och erbjuda hyresgästerna bättre kommunikationer har stått på bostadsbolagets agenda länge.

Sydsvenskan - 11 mar 12 kl. 00:04

Telia bör ställa krav på totalitära stater

Telia Sonera bör ställa krav istället för att gå in på marknaden med förbundna ögon och säga att företaget följer gällande lagstiftning. Det skriver Martin Uggla, ordförande i Östgruppen för demokrati och mänskliga rättigheter.
Företag som vill verka i auktoritära länder bör aktivt och medvetet arbeta för att deras verksamhet ska präglas av respekt för de mänskliga rättigheterna.

YLE - 27 sep 12 kl. 13:33

Finland väntar på utredningar om Telia Sonera

En av Telia Soneras storägare, bankkoncernen Nordea, har sålt ut så gott som hela sitt innehav i teleoperatören. Orsaken är Telia Soneras skandalomsusade affärer i korrupta, forna sovjetstater. Det här skriver Dagens Nyheter i dag.

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 11:59

Telia river bredband i Dalarna, Jämtland och Värmland

Vid halvårsskiftet förlorar tusentals kunder i Dalarna, Jämtland och Värmland sitt bredband när Telia helt prompt skrotar bredbandet utan ersättningsteknik. Man tar alltså steget från att tidigare riva kopparledningar på stationer utan bredband, till att nu också avveckla xDSL från telestationerna utan att erbjuda något alternativ. Tydligen är xDSL mer ålderdomligt än inget bredband alls.

TA - 02 apr 14 kl. 16:00

Staten stoppar Nybergs ansvarsfrihet

Telia Soneras förre vd Lars Nyberg får inte ansvarsfrihet av stämman, vilket öppnar för en stämning mot honom.Affärerna i öst har inte varit etiskt försvarbara - och kanske olagliga, enligt styrelseordföranden Marie Ehrling.
Storägaren staten röstar nej till ansvarsfrihet för Nyberg, säger statssekreterare Erik Thedéen till TT.

Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 16:00

Staten stoppar Nybergs ansvarsfrihet

Telia Soneras förre vd Lars Nyberg får inte ansvarsfrihet av stämman, vilket öppnar för en stämning mot honom.Affärerna i öst har inte varit etiskt försvarbara - och kanske olagliga, enligt styrelseordföranden Marie Ehrling.
Storägaren staten röstar nej till ansvarsfrihet för Nyberg, säger statssekreterare Erik Thedéen till TT.

Opinionen.se - 02 apr 14 kl. 16:12

Staten stoppar Nybergs ansvarsfrihet


Telia Soneras förre vd Lars Nyberg får inte ansvarsfrihet av stämman, vilket öppnar för en stämning mot honom. Affärerna i öst har inte varit etiskt försvarbara – och kanske olagliga, enligt styrelseordföranden Marie Ehrling. Storägaren staten röstar nej till ansvarsfrihet för Nyberg, säger statssekreterare Erik Thedéen till TT.

BT - 02 apr 14 kl. 16:00

Staten stoppar Nybergs ansvarsfrihet

Telia Soneras förre vd Lars Nyberg får inte ansvarsfrihet av stämman, vilket öppnar för en stämning mot honom. Affärerna i öst har inte varit etiskt försvarbara - och kanske olagliga, enligt styrelseordföranden Marie Ehrling.Storägaren staten röstar nej till ansvarsfrihet för Nyberg, säger statssekreterare Erik Thedéen till TT.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Ryckte in vid bränderna – får skattekrav

Många som ryckte in frivilligt och hjälpte till under de omfattande skogsbränderna i somras kommer att förmånsbeskattas för kost och logi..

DI - 5 minuter sedan

Driftstörningar i Riksbankens betalningssystem – Swish påverkas inte

Riksbankens betalningssystem RIX har för närvarande driftstörningar. Störningarna påverkar betalningar mellan bankerna, men betalningar som görs med Swish eller kort är inte påverkade..

DI - 15 minuter sedan

Sämre orderläge för den brittiska industrin – Londonbörsen under press

Orderläget försämrades för den brittiska industrin i oktober. Det framgår av färska siffror från industriförbundet CBI. Samtidigt tynger finanssektorn Londonbörsen..

DI - 15 minuter sedan

Tidigare Danske Bank-anställda kan åtalas efter estländsk penningtvätt

Ett antal tidigare anställda hos Danske Bank kan komma att åtalas i kölvattnet av penningtvättshärvan i Estland..

DI - 15 minuter sedan

Tung dag för skogsbolagen på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens skogsbolag faller tillbaka mer än breda index på tisdagen med både SCA och Stora Enso ner drygt 4 procent. Det sura allmänna börsklimatet och nedgångar i sektorn på Wall Street kan ligga bakom nedgångarna, enligt analytiker..

DI - 15 minuter sedan

Epiroc förvärvar kanadensiska Fordia Group

Epiroc meddelade på tisdagen att bolaget förvärvar Fordia Group som tillverkar prospekteringsverktyg för en icke offentlig summa. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 30 minuter sedan

Sandviks orderingång sämre än väntat

Sandviks orderingång i det tredje kvartalet var liksom resultatet före skatt sämre än förväntningarna medan omsättningen slog estimaten. Aktien vänder upp på rapporten..

DI - 30 minuter sedan

Erdogan: Mordet på Khashoggi var planerat

I ett tal på tisdagen kräver Turkiets president Recep Tayyip Erdogan svar från Saudiarabien efter mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Nu kräver han att personer som pekats ut som delaktiga i mordet ställs inför rätta i Turkiet..

DI - 45 minuter sedan

Trögare villamarknad i Stockholmsområdet – rekordlånga säljtider

Villamarknaden i Stockholm blir allt trögare. Allt fler annonser på bostadssajten Hemnet återpubliceras och det tar nu rekordlåg tid att sälja en villa i Stockholms län. Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..

DI - 1 timme sedan

Låg bilefterfrågan – Ford stoppar produktionen i Spanien i november

Ford kommer på grund av lägre efterfrågan stoppa produktionen vid sin fabrik i Spanien i november. Det uppgav en talesperson för företaget, rapporterar Reuters..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.