DI > Ekonomi

Wednesday, 15 August, 20:51

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Görom , lagenom , styrelsearvoden
DI - 19 okt 16 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Ny insiderlag räcker inte hela vägen

LEDARE. Insideranmälningarna ökar, men de fällande domarna blir färre. Den skärpning av lagen som regeringen aviserade i går är ett steg i rätt riktning.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 10:46

Cabby Cup växer så det knakar

Foto: Peter Åklundh
Åhus 11-åringar föll på mållinjen i årets upplaga av Cabby Cup ? turneringen som bara växer och växer. I år kom 133 handbollslag till start ?

Kristianstadsbladet - 12 jul 12 kl. 09:17

Jönsson: "De två är centercourtens kungar"

Foton: Tommy Svensson
I morgon startar Åhus Beachhandboll Festival. Evenemanget firar i år 15-årsjubileum och Bladet-sporten passade givetvis på att ställa 15 frågor till grundaren Mats G Jönsson och platschefen Lotta Gall.
I morgon börjar det.

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 06:30

"Jag känner mig lite pajkastad"

Foto: Tommy Svensson
I morgon startar den 15:e upplagan av Åhus Beachhandboll Festival. Bladetsporten passade därför på att ställa 15 frågor till grundaren och VD:n för evenemanget; Mats G Jönsson.
1.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 22:14

Valfrihet ledde till lång debatt

Alliansen menade att det redan är bestämt att lagen om valfrihet, LOV, ska införas i Bromölla. Men vid kommunfullmäktiges sammanträde i?gårkväll fick S, med stöd av V och MP, igenom sitt förslag att inte införa LOV och att den del av budgeten som rör lagen upphävs.

BT - 28 sep 14 kl. 14:40

Primadonnan som känner alla

Lena Junoff har lagt världen under sina fötter. Nu skildras en av svensk rockhistorias mest otroliga livsöden i en ny seriebok. Du kanske inte har hört talas Lena Junoff.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Modulhus ska ge nyanlända bostäder

MALMÖ Sociala resursnämnden begär extra pengar för att kunna hyra små modulhus av MKB.
De 102 modulhusen är en del av de boenden som planeras för att klara den nya bosättningslagen och ge nyanlända tak över huvudet.Lagen innebär att alla kommuner är skyldiga att ta emot nyanlända flyktingar som fått permanent uppehållstillstånd i Sverige och ge dem någonstans att bo.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Återöppning av stoppad skola möter hård kritik

Thorengruppens beslut att återöppna den skola som Skolinspektionen nyligen tvångsstängde kritiseras av såväl civilminister Ardalan Shekarabi (S) som M:s skolpolitiske talesperson Erik Bengtzboe.  ”Jag hade inte låtit mina barn gå där”, säger Erik Bengtzboe. .

DI - 1 timme sedan

Debatt: Leta rätt på avtalen om att företagen ska bistå vid kriser

DEBATT. När skogsbränderna når så stor omfattning som den gångna sommaren uppstår många frågetecken. Hur gjorde man förr?

DI - 1 timme sedan

Torun Nilsson: Inte bara Telia som borde säljas

LEDARE. ”Statliga bolag har två bolagsstämmor, en vanlig och en extra den tredje söndagen i september vart fjärde år." Mats Odell visste vad han talade om på en ägarkonferens på SNS för några år sedan.

DI - 1 timme sedan

Hexatronic tar order värd 70 miljoner kronor i Storbritannien

Hexatronic har vunnit en order värd cirka 70 miljoner kronor.    Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 2 timmar sedan

Öljätte i rekordaffär med cannabisbolag

Bolaget bakom ölmärket Corona jagar tillväxt och investerar därför mångmiljardbelopp i cannabis..

DI - 2 timmar sedan

New York-börserna: Kedjan Macy's störtdyker efter rapport

De ledande börserna i New York gick svagt under de inledande timmarna på onsdagen. Turkiets president Tayyip Recep Erdogan har godkänt en fördubbling av tullarna på amerikanska varor som passagerarbilar, tobak och alkohol..

DI - 2 timmar sedan

Sanktioner mot bolag för Nordkoreahandel

USA:s finansdepartement har belagt ett ryskt och ett kinesiskt bolag med sanktioner. Bolagen påstås ha brutit mot FN:s sanktioner mot grannlandet Nordkorea..

DI - 2 timmar sedan

Riskfyllda lån på uppgång i Storbritannien

Hotet om en hård brexit utan ett utträdes avtal hänger över Storbritannien. Samtidigt ökar andelen riskabla bolån enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 2 timmar sedan

Europabörser: Lyxvarumärken tappade 13 procent

De ledande europeiska börserna lyste rött på onsdagen då Turkietoron fortsatte att tynga index, trots att den turkiska liran stabiliserades något. Samlingsindexet Europe Stoxx 600 var ned 1,4 procent. FTSE 100-indexet i London var ned 1,7 procent..

DI - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen: Blodrött för gruvbolag på sjunkande börs

Stockholmsbörsen föll under onsdagen där industri och råvarubolag tappade medan skogsbolag klarade sig bättre och steg. Allmän geopolitisk oro och i synnerhet risken för spridningseffekter runt valutaturbulensen kring den turkiska liran präglade handeln.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.