DI > Ekonomi

Monday, 18 June, 11:49

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Görom , lagenom , styrelsearvoden
DI - 19 okt 16 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Ny insiderlag räcker inte hela vägen

LEDARE. Insideranmälningarna ökar, men de fällande domarna blir färre. Den skärpning av lagen som regeringen aviserade i går är ett steg i rätt riktning.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 10:46

Cabby Cup växer så det knakar

Foto: Peter Åklundh
Åhus 11-åringar föll på mållinjen i årets upplaga av Cabby Cup ? turneringen som bara växer och växer. I år kom 133 handbollslag till start ?

Kristianstadsbladet - 12 jul 12 kl. 09:17

Jönsson: "De två är centercourtens kungar"

Foton: Tommy Svensson
I morgon startar Åhus Beachhandboll Festival. Evenemanget firar i år 15-årsjubileum och Bladet-sporten passade givetvis på att ställa 15 frågor till grundaren Mats G Jönsson och platschefen Lotta Gall.
I morgon börjar det.

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 06:30

"Jag känner mig lite pajkastad"

Foto: Tommy Svensson
I morgon startar den 15:e upplagan av Åhus Beachhandboll Festival. Bladetsporten passade därför på att ställa 15 frågor till grundaren och VD:n för evenemanget; Mats G Jönsson.
1.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 22:14

Valfrihet ledde till lång debatt

Alliansen menade att det redan är bestämt att lagen om valfrihet, LOV, ska införas i Bromölla. Men vid kommunfullmäktiges sammanträde i?gårkväll fick S, med stöd av V och MP, igenom sitt förslag att inte införa LOV och att den del av budgeten som rör lagen upphävs.

BT - 28 sep 14 kl. 14:40

Primadonnan som känner alla

Lena Junoff har lagt världen under sina fötter. Nu skildras en av svensk rockhistorias mest otroliga livsöden i en ny seriebok. Du kanske inte har hört talas Lena Junoff.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Modulhus ska ge nyanlända bostäder

MALMÖ Sociala resursnämnden begär extra pengar för att kunna hyra små modulhus av MKB.
De 102 modulhusen är en del av de boenden som planeras för att klara den nya bosättningslagen och ge nyanlända tak över huvudet.Lagen innebär att alla kommuner är skyldiga att ta emot nyanlända flyktingar som fått permanent uppehållstillstånd i Sverige och ge dem någonstans att bo.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ny stämning nära mot bostadsutvecklaren

Bostadsutvecklaren SSM ser ut att hamna i en ny stämningsprocess mot bostadsköpare. Denna gång på grund av förseningen i Telefonplansprojektet Metronomen. Det rapporterar Dagens Nyheter..

DI - 5 minuter sedan

Lagerrensning högsta prioritet för H&M enligt UBS

Fokuset ligger just nu på om H&M:s vinst före skatt fortsätter att minska under 2019. Detta är beroende av hur och hur snabbt klädjätten gör sig av med sina lager för att sedan kunna fokusera på fullprisförsäljning.  De nya IT-satsningarna kan hjälpa, även fast de kan leda till kortsiktiga implementeringsrisker, skriver UBS i en analys.

DI - 15 minuter sedan

Nent köper resterande 4 procent i Splay

MTG:s Nordic Entertainment Group, Nent, har köpt de resterande 4 procenten av aktierna i Splay från ett bolag som kontrolleras av bolagets vd och grundare..

DI - 30 minuter sedan

Semestertider för företagare – då slår bedragarna till

Bedrägerier, stölder, inbrott och rån. Var fjärde företagare har drabbats av någon typ av brottslighet de senaste tre åren. Det visar en ny undersökning som Di har tagit del av.

DI - 30 minuter sedan

Geely flaggar upp - har fått aktierna i AB Volvo

Kinesiska Geely med Li Shufu i spetsen äger nu 7,9 procent av kapitalet och 14,9 procent av rösterna i lastbilstillverkaren AB Volvo. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 45 minuter sedan

Audis vd häktad i diesel-härvan

Audis vd Rupert Stadler har häktats i Tyskland i spåren av diesel-härvan..

DI - 45 minuter sedan

Andelen vakanser växte i EU

Andelen vakanser, andelen lediga jobb i förhållande till det totala antalet jobb, var 2,1 procent i euroområdet under det första kvartalet, upp från 2,0 procent föregående kvartal. Under motsvarande kvartal föregående år var andelen 1,9 procent..

DI - 1 timme sedan

Magnolia Bostad offentliggör prospekt i samband med listbytet till Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté godkände den 14 juni Magnolia Bostad AB:s ansökan om upptagande till handel av bolagets aktier på Nasdaq Stockholms huvudlista. Det prospekt som har upprättats i samband med listbytet har idag godkänts och registrerats av Finansinspektionen samt publicerats på Magnolia Bostads webbplats, www.magnoliabostad.

DI - 1 timme sedan

Opec sägs diskutera produktionsökning

Opec-medlemmarna sägs diskutera en kompromiss som skulle innebära en ökning med mellan 300.000 och 600.000 fat per dag under kommande månader.

DI - 1 timme sedan

Cybaero ansöker om konkurs

Drönarbolaget Cybaero ansöker om konkurs. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.