DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 07:31

DI - 14 jun 18 kl. 19:30

Lotta Engzell-Larsson: Gör om lagen om styrelsearvodenLedare. Högsta förvaltningsdomstolens (HFD) skattebeslut i juni förra året underminerar rekryteringen av styrelseledamöter. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Engzell-Larsson, HFD

Dela artikeln

76 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotta, Engzell-Larsson, Görom , lagenom , styrelsearvoden
DI - 19 okt 16 kl. 21:00

Lotta Engzell-Larsson: Ny insiderlag räcker inte hela vägen

LEDARE. Insideranmälningarna ökar, men de fällande domarna blir färre. Den skärpning av lagen som regeringen aviserade i går är ett steg i rätt riktning.

DI - 22 aug 18 kl. 19:49

Lotta Engzell-Larsson: Sverige behöver vårdföretagen

LEDARE. Socialdemokraterna, som sedan tio år har accepterat privata alternativ i välfärden, har nu gjort kriget mot dessa företag till sin huvudfråga i valet. LOV, lagen om valfrihet, ska luckras upp.

Kristianstadsbladet - 26 feb 13 kl. 10:46

Cabby Cup växer så det knakar

Foto: Peter Åklundh
Åhus 11-åringar föll på mållinjen i årets upplaga av Cabby Cup ? turneringen som bara växer och växer. I år kom 133 handbollslag till start ?

Kristianstadsbladet - 12 jul 12 kl. 09:17

Jönsson: "De två är centercourtens kungar"

Foton: Tommy Svensson
I morgon startar Åhus Beachhandboll Festival. Evenemanget firar i år 15-årsjubileum och Bladet-sporten passade givetvis på att ställa 15 frågor till grundaren Mats G Jönsson och platschefen Lotta Gall.
I morgon börjar det.

Kristianstadsbladet - 14 jul 11 kl. 06:30

"Jag känner mig lite pajkastad"

Foto: Tommy Svensson
I morgon startar den 15:e upplagan av Åhus Beachhandboll Festival. Bladetsporten passade därför på att ställa 15 frågor till grundaren och VD:n för evenemanget; Mats G Jönsson.
1.

Kristianstadsbladet - 25 feb 13 kl. 22:14

Valfrihet ledde till lång debatt

Alliansen menade att det redan är bestämt att lagen om valfrihet, LOV, ska införas i Bromölla. Men vid kommunfullmäktiges sammanträde i?gårkväll fick S, med stöd av V och MP, igenom sitt förslag att inte införa LOV och att den del av budgeten som rör lagen upphävs.

BT - 28 sep 14 kl. 14:40

Primadonnan som känner alla

Lena Junoff har lagt världen under sina fötter. Nu skildras en av svensk rockhistorias mest otroliga livsöden i en ny seriebok. Du kanske inte har hört talas Lena Junoff.

Skånskan - 27 okt 16 kl. 06:00

Modulhus ska ge nyanlända bostäder

MALMÖ Sociala resursnämnden begär extra pengar för att kunna hyra små modulhus av MKB.
De 102 modulhusen är en del av de boenden som planeras för att klara den nya bosättningslagen och ge nyanlända tak över huvudet.Lagen innebär att alla kommuner är skyldiga att ta emot nyanlända flyktingar som fått permanent uppehållstillstånd i Sverige och ge dem någonstans att bo.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Stabil rapport från Swedbank

Swedbanks räntenetto uppgick till 6.326 miljoner kronor under årets tredje kvartal. Det var något under analytikernas förväntningar.

DI - 1 timme sedan

Hyreshöjningar kan ha bottnat

Det är dubbelt så dyrt att hyra lägenhet i den dyraste kommunen, Täby, som i den billigaste, Fagersta. Det är också stora skillnader i hyreshöjningar mellan Sveriges kommuner – där det byggs mycket nytt blir hyrorna högst..

DI - 45 minuter sedan

Asienbörserna vänder skarpt nedåt

Skaffa dig morgonkoll: Asiens ledande börsindex vänder nedåt igen på tisdagsmorgonen efter de snabba uppgångarna i Kina på måndagen. Japanska Nikkei handlas ned 2,2 procent..

DI - 45 minuter sedan

Duni-ledamot köpte 3.000 aktier

Magnus Yngen, tidigare vd för Husqvarna, har den 22 oktober köpt 3.000 aktier i Duni där han är styrelseledamot sedan 2008. Det framgår av Finansinspektionens insynslista.

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Starkare dollar och USA-räntorna rör sig nedåt

Dollarn har stärkts under natten och amerikanska räntor rör sig nedåt någon punkt medan Asienbörserna sjunker.  Osäkerhet om brexitförhandlingarna och situationen med den italienska budgeten har bidragit till att dämpa investerares aptit för pund och euro. .

DI - 1 timme sedan

Lista: Här är världens bästa pensionssystem

Sverige kvalar in på listan över starka pensionssystem. Men det är långt kvar till länderna i topp, enligt konsultjätten Mercers nya pensionsrankning..

DI - 1 timme sedan

Överenskommelse om Italiens budget nära

De senaste budskapen från Rom och EU-kommissionen om Italiens budget för nästa år är "väldigt positiva" och det bör nås en överenskommelse. Det sade Eurogruppens ordförande Mario Centeno i en intervju med Reuters på måndagen. .

DI - 1 timme sedan

Biljättens attack på Trump: Stål dyrare i USA än någon annanstans

Donald Trumps importtullar har gjort stål dyrare i USA än på någon annan marknad.  Det sade Joe Hinrichs, chef för Fords globala verksamhet på måndagen..

DI - 2 timmar sedan

Förpackningsjätte tar sikte på Stockholmsbörsen

Förpackningskoncernen ÅR packaging planerar att notera sig på Stockholmsbörsen nästa år..

DI - 2 timmar sedan

Svagt nedåt på Asiens börser

Tokyobörsen inledde tisdagens handel försiktigt inför företagens rapportperiod..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.