Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 16 January, 17:43

Liknande nyheter

Taggar: F17-personal, hjälpte, sjukt, barn

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Sydafrika: 1 600 döda i trafiken över julen

Fler än 1 600 personer omkom i trafiken i Sydafrika under sex veckor kring jul. Landets regering aviserar nu skärpta straff för trafikbrott.(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

De nomineras till Katapultpriset

Sveriges Författarförbund har nominerat fem författardebutanter till årets Katapultpris. De som har chans att vinna prissumman på 40 000 kronor är Clara Bolmsjö med "Jordkropp", Balsam Karam med "Händelsehorisonten", Ina Rosvall med "Harungen", Burcu Sahin med "Broderier" och Elin Willows med "Inlandet".(TT).

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Karoline Sakoury Pettersson: Ett litet ljus i slutet av tunneln

I mitten av oktober smällde ryggen till. Jag blev liggande i en månad i svåra smärtor tills att jag därefter åkte och träffade en neurologisk expert som såg att jag fått en nervskada, med förlorad känsel i foten och halva benet, på grund av diskbråck. Det blev operation dagen efter vårt möte, för att inte riskera permanent nervskada enligt experten..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Personal vägrar larma ambulans

Anhöriga har tröttnat på bristande vård och gjort en anmälan till kommunen. Mest kritiska är de till att den boende inte får läkarhjälp trots allvarliga magsmärtor. .

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fem anhållna efter bråk - två för mordförsök

Fem män sitter anhållna efter ett bråk mellan två gäng i centrala Östersund i tisdags kväll, meddelar Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Två av dem misstänks för försök till mord. En man är misstänkt för grov misshandel och två för misshandel.

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Besked: Företag varslar 30 anställda

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Högstadieelever tolkar Mozarts "Requiem"

Mozarts kända "Requiem" är tillbaka på Konserthuset i Stockholm och den här gången har det klassiska verket tolkats av åttondeklassare.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Miljögräl i norska regeringssamtal

En miljökonflikt har uppstått i förhandlingarna om ett nytt regeringsunderlag i Norge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Peterson utan chans: "Sjarapova var bättre"

Efter en timme och elva minuter var drömmatchen över för Rebecca Peterson. Ryska stjärnan Maria Sjarapova vann bekvämt med 6-2, 6-1 i Australian Opens andra omgång. - Sjarapova var bättre än mig i dag, säger Peterson.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Pengar försvann från boendeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.