DI > Ekonomi

Sunday, 24 June, 18:50

DI - 14 jun 18 kl. 19:04

Richard Bråse: Så fortsätter Game of PhonesSedan årsskiftet har Norden förvandlats till ett vem tar vem för teleoperatörer och mediebolag.  Efter sammanslagningen av Tele2 och Com Hem, utköpet av TDC och Telias förväntade förvärv av Bonniers tv-verksamhet, söker Di svaret på vilken som blir nästa storaffär..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Game, Phones, Norden, Tele2, Com Hem, TDC, Telias, Bonniers, Di

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, fortsätter , Gameof , Phones
Dagens PS - 01 aug 17 kl. 09:32

JUST NU: Game of Thrones i hackerattack

Det skriver nyhetsbyrån Direkt på tisdagen och hänvisar till uppgifter i den brittiska affärstidningen som gör gällande att hackarna, enligt egen utsago, har lyckats komma över ännu inte sända avsnitt av succéserien Game of Thrones. Personerna påstår sig också ha stulit, och läckt, avsnitt ur den nya serien Ballers med skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson i huvudrollen. Inget av ovanstående har ännu bekräftats men Time Warner, som äger strömningstjänsten HBO, medger att intrånget har ägt rum.

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 12:05

Fartfyllt när franskterroristgrupp jagas

En stentuff CIA-agent gör, med bara lite hjälp från en ficktjuv och en vänsteraktivist, rent hus med en fransk terroristgrupp som inte är vad den verkar.Ungefär så kan man sammanfatta brittiske James Watkins (”Eden lake”, ”The woman in black”) ”Bastille day”. Det är en tillspetsad actionfilm med thrillerinslag, som utspelar sig i Paris – en smula brännbart efter terrorattackerna förra året, men detta är fiktion och genrefilm.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7-årige Tom glömmer sin cancer när han tittar på favoritlaget

Mitt i dessa sillyseason-tider, där fans klagar på uteblivna eller dåliga värvningar och tränares avgång hit och dit, finns det en kille som bara vill se på lite fotboll.Han heter Tom Griffiths och lider av blodcancersjukdomen leukemi, och han älskar Aston Villa. LÄS MER: Celtic-fansens grymma Fenerbahçe-trollninghere's My 7 yr old Son totally engrossed in the game.

YLE - 28 maj 17 kl. 08:00

Långläsning: Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov

Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov
”Jag hade svårt att genuint vara glad för honom det första halvåret”. Samtidigt som Fredrik Jensens karriärkurva pekar spikrakt uppåt har storebror Richard stampat på stället. Yle Sporten besökte fotbollsbröderna i Nederländerna.

Sydsvenskan - 15 jan 15 kl. 18:19

Ruben Östlund: En bitterljuv känsla

"Vi är förbannade. Vi sitter i Trump Tower i New York och tittar ut över Central Park och vi har filmat våra egna reaktioner för att fånga den bitterljuva känslan", säger Ruben Östlund när jag når honom strax efter att han fått beskedet att "Turist" inte har blivit uttagen till Oscarsgalan den 22 februari."Turist" klarade sig igenom den näst sista gallringen i kategorin Bästa icke engelskspråkiga film, men fanns inte med då de fem nominerade presenterades under torsdagen.

Sydsvenskan - 08 aug 15 kl. 09:18

Fantasy-fan vill ha duell i domstol

Fantasyserien "Game of thrones" har inspirerat till en något ovanlig händelseutveckling i en rättegång i USA.Enligt The Wrap har advokaten Richard Luthmann skickat in en ansökan till högsta domstolen i New York om att få avgöra ett pågående rättsfall genom en så kallad envig — en väpnad duell.Luthmann, som är ett uttalat fan av "Game of thrones" (i vilken metoden använts av rollfiguren Tyrion Lannister i två nyckelscener), står anklagad för att ha hjälpt en av sina klienter att begå bedrägeri.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 15 kl. 09:18

Fantasy-fan vill ha duell i domstol

Fantasyserien "Game of thrones" har inspirerat till en något ovanlig händelseutveckling i en rättegång i USA.Enligt The Wrap har advokaten Richard Luthmann skickat in en ansökan till högsta domstolen i New York om att få avgöra ett pågående rättsfall genom en så kallad envig — en väpnad duell.Luthmann, som är ett uttalat fan av "Game of thrones" (i vilken metoden använts av rollfiguren Tyrion Lannister i två nyckelscener), står anklagad för att ha hjälpt en av sina klienter att begå bedrägeri.

Nyheter 24 - 28 jan 11 kl. 16:32

Efter sexismskandalen - nu ställs den kvinnliga domaren över


Sian Massey hamnade i fokus efter att Sky Sports kommentatorer uttalat sig i väldigt sexistiska termer över den kvinnliga domarens kapacitet vid sidlinjen. I kölvattnet av Andy Grays avsked och Richard Keys avgång petas nu Massey på grund av det mediala trycket. CORBY.

VA - 30 maj 11 kl. 13:58

Så mycket kostar jakten på adrenalin

30 maj Förstora Klappa djur. Spring med tjurar i Pamplona eller ännu hellre i Indien. Foto: Eloy Alonso/Scanpix   Det är säkert en fantastisk upplevelse.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 12 kl. 11:51

Flytande mördare till mässa

Robert Patrick, mest känd som den flytande mördarmaskinen T-1000 från "Terminator 2", är toppnamnet av de skådespelare som kommer till årets Sci-fi, game och film convention i Malmö 3?4 mars. Filmmässan gästas också av Kane Hodder som spelat mördaren Jason i flera av "Fredagen den 13"-filmerna samt Tim Rose ("Star wars"), Kim Hartman och Richard Gibson från tv-serien "'Allo, 'allo"..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Erdogan tar täten i valet i Turkiet

Med knappt 20 procent av rösterna i presidentvalet räknade leder Erdogan stort med 59,9 procent av rösterna. Huvudmotståndaren Ince får 25,8 procent..

DI - 1 timme sedan

Ny kraftig elprishöjning från Vattenfall

Efter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..

DI - 1 timme sedan

Ingen extra EU-nämnd inför toppmötet

Det blev inget extrainsatt EU-nämndsmöte inför minitoppmötet om migration där 15 EU-ledare, bland annat Stefan Löfven, deltar..

DI - 2 timmar sedan

Ny mutmisstanke mot Labcenter – gav kustbevakare spelkonsol

Alla kursdeltagare fick välja ett "tillbehör" att ta med hem på en kurs med utbildningsbolaget Labcenter, som förekommer i flera mututredningar. En anställd vid Kustbevakningen tog ett Xbox, och Labcenter fakturerade arbetsgivaren.  .

DI - 2 timmar sedan

Nästa regering blir bättre

Historiskt har det funnits starka skäl att lita på förskjutningar i den svenska väljarkåren. Den stödde under lång tid en pragmatisk, näringslivsvänlig socialdemokrati, gav samma parti nobben när den gick för långt åt vänster på 1970-talet, bytte ut den regeringströtta och djupt splittrade trepartiregeringen efter sex år och gav ett mer liberalt orienterat S mandat i tre val under 1980-talet..

DI - 2 timmar sedan

Debatt: Migrationsfrågan nyckeln till regeringsbildningen

DEBATT. Om valresultatet speglar opinionsundersökningarna kommer regeringsbildningen att bli problematisk. Valet av talman kan komma att ge en vink om hur regeringsbildningen kommer att utvecklas, skriver Per Westerberg (M), riksdagens talman 2006 till 2014..

DI - 2 timmar sedan

Analytikern: "SD:s syn på EU är en belastning"

Sverigedemokraternas krav på att lämna EU kan försvaga mycket av det förtroende som byggts upp för partiet inom näringslivet. Det tror opinionsanalytikern Markus Uvell, som anser att SD kraftigt underskattat sprängkraften i EU-frågan..

DI - 3 timmar sedan

Löfven: "Inte tillräcklig ambiton hos några av medlemsstaterna"

"Den överhängande stötestenen är att det inte finns tillräcklig ambition hos några av medlemsstaterna att hitta ett europeiskt migrationssystem där vi alla tar ansvar. Några vill absolut inte ta något ansvar för flyktingar", säger statsminister Stefan Löfven när han anländer i Bryssel..

DI - 3 timmar sedan

Åkesson knappar in hos näringslivet

Förtroendet för SD-ledaren Jimmie Åkesson ökar kraftigt i näringslivet och andelen som uttrycker sitt stöd för honom har trefaldigats på bara drygt två år. Det visar Di-Barometern.  Men solkar favorit bland företagsledarna är alltjämt M-ledaren Ulf Kristersson..

DI - 4 timmar sedan

OSSE-kritik mot behandlingen av Jabar Amin

Organisationen för säkerhet och samarbete i Europa (OSSE) kritiserar Turkiets beslut att inte släppa in två valobservatörer – en svensk och en tysk – i landet på grund av dessas politiska åsikter, skriver nyhetsbyrån AP på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.