DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 20:36

DI - 14 jun 18 kl. 19:04

Richard Bråse: Så fortsätter Game of PhonesSedan årsskiftet har Norden förvandlats till ett vem tar vem för teleoperatörer och mediebolag.  Efter sammanslagningen av Tele2 och Com Hem, utköpet av TDC och Telias förväntade förvärv av Bonniers tv-verksamhet, söker Di svaret på vilken som blir nästa storaffär..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Game, Phones, Norden, Tele2, Com Hem, TDC, Telias, Bonniers, Di

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, Bråse, fortsätter , Gameof , Phones
Dagens PS - 01 aug 17 kl. 09:32

JUST NU: Game of Thrones i hackerattack

Det skriver nyhetsbyrån Direkt på tisdagen och hänvisar till uppgifter i den brittiska affärstidningen som gör gällande att hackarna, enligt egen utsago, har lyckats komma över ännu inte sända avsnitt av succéserien Game of Thrones. Personerna påstår sig också ha stulit, och läckt, avsnitt ur den nya serien Ballers med skådespelaren Dwayne ”The Rock” Johnson i huvudrollen. Inget av ovanstående har ännu bekräftats men Time Warner, som äger strömningstjänsten HBO, medger att intrånget har ägt rum.

GöteborgsPosten - 15 okt 18 kl. 11:21

Game of Thrones-stjärna spås bli nya Bond

Richard Madden, för många kanske mer känd som rollkaraktären Robb Stark i Game of Thrones, pekas nu ut som en möjlig kandidat att ta över den prestigefyllda manteln efter Daniel Craig..

Sydsvenskan - 21 apr 16 kl. 12:05

Fartfyllt när franskterroristgrupp jagas

En stentuff CIA-agent gör, med bara lite hjälp från en ficktjuv och en vänsteraktivist, rent hus med en fransk terroristgrupp som inte är vad den verkar.Ungefär så kan man sammanfatta brittiske James Watkins (”Eden lake”, ”The woman in black”) ”Bastille day”. Det är en tillspetsad actionfilm med thrillerinslag, som utspelar sig i Paris – en smula brännbart efter terrorattackerna förra året, men detta är fiktion och genrefilm.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

7-årige Tom glömmer sin cancer när han tittar på favoritlaget

Mitt i dessa sillyseason-tider, där fans klagar på uteblivna eller dåliga värvningar och tränares avgång hit och dit, finns det en kille som bara vill se på lite fotboll.Han heter Tom Griffiths och lider av blodcancersjukdomen leukemi, och han älskar Aston Villa. LÄS MER: Celtic-fansens grymma Fenerbahçe-trollninghere's My 7 yr old Son totally engrossed in the game.

YLE - 28 maj 17 kl. 08:00

Långläsning: Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov

Fredrik Jensens fotbollsframgång satte syskonkärleken på prov
”Jag hade svårt att genuint vara glad för honom det första halvåret”. Samtidigt som Fredrik Jensens karriärkurva pekar spikrakt uppåt har storebror Richard stampat på stället. Yle Sporten besökte fotbollsbröderna i Nederländerna.

Sydsvenskan - 15 jan 15 kl. 18:19

Ruben Östlund: En bitterljuv känsla

"Vi är förbannade. Vi sitter i Trump Tower i New York och tittar ut över Central Park och vi har filmat våra egna reaktioner för att fånga den bitterljuva känslan", säger Ruben Östlund när jag når honom strax efter att han fått beskedet att "Turist" inte har blivit uttagen till Oscarsgalan den 22 februari."Turist" klarade sig igenom den näst sista gallringen i kategorin Bästa icke engelskspråkiga film, men fanns inte med då de fem nominerade presenterades under torsdagen.

Sydsvenskan - 08 aug 15 kl. 09:18

Fantasy-fan vill ha duell i domstol

Fantasyserien "Game of thrones" har inspirerat till en något ovanlig händelseutveckling i en rättegång i USA.Enligt The Wrap har advokaten Richard Luthmann skickat in en ansökan till högsta domstolen i New York om att få avgöra ett pågående rättsfall genom en så kallad envig — en väpnad duell.Luthmann, som är ett uttalat fan av "Game of thrones" (i vilken metoden använts av rollfiguren Tyrion Lannister i två nyckelscener), står anklagad för att ha hjälpt en av sina klienter att begå bedrägeri.

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 15 kl. 09:18

Fantasy-fan vill ha duell i domstol

Fantasyserien "Game of thrones" har inspirerat till en något ovanlig händelseutveckling i en rättegång i USA.Enligt The Wrap har advokaten Richard Luthmann skickat in en ansökan till högsta domstolen i New York om att få avgöra ett pågående rättsfall genom en så kallad envig — en väpnad duell.Luthmann, som är ett uttalat fan av "Game of thrones" (i vilken metoden använts av rollfiguren Tyrion Lannister i två nyckelscener), står anklagad för att ha hjälpt en av sina klienter att begå bedrägeri.

Nyheter 24 - 28 jan 11 kl. 16:32

Efter sexismskandalen - nu ställs den kvinnliga domaren över


Sian Massey hamnade i fokus efter att Sky Sports kommentatorer uttalat sig i väldigt sexistiska termer över den kvinnliga domarens kapacitet vid sidlinjen. I kölvattnet av Andy Grays avsked och Richard Keys avgång petas nu Massey på grund av det mediala trycket. CORBY.

VA - 30 maj 11 kl. 13:58

Så mycket kostar jakten på adrenalin

30 maj Förstora Klappa djur. Spring med tjurar i Pamplona eller ännu hellre i Indien. Foto: Eloy Alonso/Scanpix   Det är säkert en fantastisk upplevelse.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bakslag för SKF – får inte säga upp en enda tysk

De tyska motgångarna fortsätter för SKF. Inte en enda av de 1.000 anställda som bolaget ville säga upp vid den olönsamma kolossen i Schweinfurt kommer att behöva lämna efter en ny uppgörelse med facket.

DI - 30 minuter sedan

Trendbrott: Finanslönerna släpar efter – och värre blir det

För första gången på flera år är löneökningstakten i den svenska finanssektorn 2018 lägre än snittet på arbetsmarknaden. Och nästa år ser gapet ut att öka ännu mer. .

DI - 45 minuter sedan

ÅF sätter press på Pöyrys ägare: "Kommer inte höja budet"

ÅF skickar på fredagskvällen ut ett klargörande där bolaget meddelar att budet på  Pöyry inte kommer att höjas. Teknikkonsulten har samtidigt ökat kontrollen över sin finska sektorkollega..

DI - 1 timme sedan

Greta Thunberg: Klimatmötet känns inte äkta

2018 är året då klimatet hamnade i fokus. På bara 17 veckor blev svenska Greta Thunberg fixstjärna för "världens ödesfråga". .

DI - 1 timme sedan

Kärvt in i den sista i Katowice

Förhandlingarna har kärvat rejält under FN:s klimatmöte i Katowice, som på fredagen gick in på övertid. Tung och omfattande kritik riktas mot svaga skrivningar som äventyrar uppsatta klimatmål. Från näringslivshåll påpekar man att vetenskapen ska stå fortsatt i centrum..

DI - 1 timme sedan

Gör inte biomassa till drivmedel

DEBATT. I dagarna avslutas klimatmötet i Katowice och klimatfrågan har fått stor uppmärksamhet. Det största enskilda hotet är att många goda intentioner att komma tillrätta hållbarhetsproblem inte förhåller sig till problemens grundorsaker, skriver åtta företagare och forskare..

DI - 1 timme sedan

Marknadskoncentration är inte marknadsekonomi

USA:s ekonomi brukade vara världens mest dynamiska, men har förlorat stunsen. Den är visserligen fortfarande störst, mest innovativ, har expanderat 110 månader i sträck och rekordlåg arbetslöshet. Med det sagt, beakta statistiken bortom den mest uppenbara.

DI - 1 timme sedan

Klimatmötet bör ses som en framgång

Klimatmötet i polska Katowice beskrivs inte som någon stor succé. Det beror på att förväntningarna är fel ställda..

DI - 1 timme sedan

Analytiker ser uppsida på 43 procent i Saabs aktie

Sex av de sju analysfirmor som bevakar Saab tror på ett lyft för aktien – den sjunde ger ingen vägledning alls. Optimisten i gänget hoppas på en uppgång på hela 43 procent..

DI - 1 timme sedan

Oberoende budkommitté ska utvärdera CVC:s bud på Ahlsell

Ahlsells styrelse har inom sig utsett en oberoende budkommitté som ska utvärdera CVC:s uppköpsbud. CVC-kopplade ledamöter och Ahlsells vd samt ordförande får stå utanför..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.