Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 24 April, 22:17

Blekinge Läns tidning - 14 jun 18 kl. 18:28

Välkommen gåva till Majblommans arbeteRonneby Frimurares Brödraförening delade på torsdagen ut en gåva till Majblomman för att hjälpa dem i deras arbete med utsatta barn. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Majblommans, Frimurares Brödraförening, Majblomman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Välkommen, gåvatill , Majblommans, arbete
Politikerbloggen - 21 jan 13 kl. 18:33

Välkommen till ungdomspolitiken, Maria Arnholm!


DEBATT. Med en ny ungdomsminister kan vi få en aktiv och ambitiös ungdomspolitik, som ger unga förutsättningarna att få större makt och inflytande. Maria Arnholm ?

Kristianstadsbladet - 09 dec 13 kl. 08:52

"Vi vet hur hårt många kämpar för att få ett arbete"

Foto: Bertil Ericson / TT
Svar till Kjell Klemark (4/12) och Johan Maltesson (28/11)
Kjell Klemark, du är fortfarande välkommen att kontakta mig så kan vi diskutera dina synpunkter. Hör av dig så bokar vi en tid.När det gäller Johan Maltessons inlägg förstår jag din frustration över att du inte fått något jobb trots att du har utbildat dig.

HBL - 02 feb 14 kl. 05:02

”Kom hit – här finns ogjort arbete”

Hårt arbete, målmedveten exportinriktning och intensivt samarbete inom energiindustrin får Vasa att köra förbi alla andra städer i industriell tillväxt.– Jag vill absolut inte läsa några artiklar med rubriken Miraklet i Vasa. Här sker inget mirakel.

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 15 kl. 04:00

Välkommen till Kulturkoftans frågespalt!

Hjärtligt välkommen till min frågespalt. I drygt ett år har jag varje lördag i Sydsvenskan svarat på läsarnas frågor om kultur. Det har varit väldigt roligt och emellanåt också lärorikt.

ÖstersundsPosten - 14 nov 17 kl. 10:55

Hanna Marie Björklund: Välkommen hit till Sverige – här jobbar vi

Det lutheranska idealet om arbete sitter djupt i den svenska kulturen, så många som möjligt ska jobba, alla ska göra sin plikt och göra rätt för sig. Det här idealet måste spela en stark roll även i integrationspolitiken, budskapet måste vara hårdare och tydligare: välkommen hit, det här är Sverige. Här jobbar vi..

Sydsvenskan - 10 sep 15 kl. 04:00

Välkommen till tyskt nålsöga

Hatten av för Tyskland, twittrar Human Rights Watch. Angela Merkel har tagit det moraliska ledarskapet i Europa, bättrar New York Times på.Tysklands kansler, nyss framställd som en Hitler för sina krav på eurokrisens Grekland, lovordas i omvärlden för sin linje i flyktingkrisen.

Helsingborgs Dagblad - 10 sep 15 kl. 04:00

Välkommen till tyskt nålsöga

Hatten av för Tyskland, twittrar Human Rights Watch. Angela Merkel har tagit det moraliska ledarskapet i Europa, bättrar New York Times på.Tysklands kansler, nyss framställd som en Hitler för sina krav på eurokrisens Grekland, lovordas i omvärlden för sin linje i flyktingkrisen.

Skånskan - 24 okt 16 kl. 18:00

”Ett erkännande för allt arbete”

Skotten i Köpenhamn är DN-journalisten och författaren Niklas Orrenius femte bok och den första han blivit nominerad till Augustpriset för.
– Det känns fantastiskt. När man jobbat med något så länge, tycker att det blev ganska bra och att man har något att berätta, vill man ju bli läst och det blir man mer med den uppmärksamhet som kommer med en sån här nominering, säger han.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 14:00

Byalagets arbete har bidragit till vi-känslan

HJÄRUP Sedan 1973 har Kerstin Ringdahl bott i Skånebyn i Hjärup. Många timmar har hon under åren ägnat åt Hjärups byalag och att få till en samhörighet i byn.
För detta engagemang har hon i år tilldelats Staffanstorps kommuns kulturpris.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 12 kl. 05:31

En välkommen seger

Barack Obama klarade det - han har vunnit presidentvalet. Han får möjlighet att fortsatta det arbete som han lagt grunden för under de senaste fyra åren. Det är positiva nyheter som kommer från USA nu i denna tidiga morgonstund..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 7 timmar sedan

Inbrott: Tjuv krossade butiksfönster med kofot

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

”Det är en allvarlig kritik”

Nämnden hade kunnat slå larm tidigare under året om minusprognosen. Det skriver tidigare ordförande Ingrid Hermansson (C) i en skriftlig kommentar till BLT. Men hon tycker att nämnden tar tagit situationen på största allvar..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Viftande svansar trots hundväder

Man skulle nästan kunna tala om hundväder på onsdagskvällen, men det hindrade inte 23 vovvar med tillhörande påpälsade ägare från att delta i den första guidade hundpromenaden på Stumholmen..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Larm om olycka på E22

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ägaren mötte tjuv i dörren

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Oscar, 18, fick jurypris på bilmässa

Oscar Kidell från Pukavik vann juryns pris på Bilsport Custom Motor Show i Jönköping. – Jag var helt oförberedd. Jag hade verkligen inte ställt in mig på det, säger 18-åringen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lyckad VM-dag för Falck

Mattias Falck svarade för en helt felfri insats när han spelade sig fram till åttondelsfinalen på bordtennis-VM. Senare på kvällen bokade han och Kristian Karlsson även en plats i kvartsfinalen i dubbel efter 4–1 i set mot Jang Woojin/Park Ganghyeon, Sydkorea..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Shellbacks gamla hus sålt

Johan ”Shellback” Schusters gamla hus i Nytäppet är sålt. Köpare är den välkände fastighetsägaren Christer Hermansson..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Två nya år för poängkungen

Alexander Zoric blir Olofströms IBK troget. Poängkungen har skrivit på för två nya säsonger med division 1-klubben..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Buller sätter stopp för nytt boende

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.