YLE > Finland

Tuesday, 23 October, 11:14

YLE - 14 jun 18 kl. 18:16

Lugnet före fotbollsstormen: "När det blir fullt i S:t Petersburg är det vår tur"Den våg av turister som Helsingfors förväntade sig att skulle komma till staden i samband med fotbolls-VM i Ryssland har ännu inte kommit igång på allvar. Staden förbereder sig också på tusentals unga spelare som kommer för Helsinki Cup och behöver någonstans att titta på matcherna..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Petersburg, Helsingfors, VM, Ryssland, Helsinki Cup

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lugnet, före, fotbollsstormenNär det blir , fullti , S:t, Petersburg är det vår tur
Kristianstadsbladet - 24 jan 11 kl. 11:19

Lugnet döljer problemen

Julhelgerna är över sedan länge, men än verkar inget bryta lugnet i den svenska inrikespolitiken.
Det är stiltje i debatten ? och bland väljarna också.

DalaDemokraten - 15 maj 17 kl. 08:00

Bergtagna på gång vid Lugnet

Vid de små hoppbackarna i gamla slalombacken på Lugnet byggs det för fullt sedan en tid tillbaka inför premiären av familjeföreställningen Bergtagna, som har premiär den 10 juni, spelas tolv gånger och avslutas den 2 juli..

Dalarnas tidningar - 11 maj 18 kl. 17:14

Innebandyfesten fortsätter – spelare om känslorna på Lugnet: "Härlig atmosfär"

Den stora turneringen Jalas Floorball Cup pågår för fullt på Lugnet. Ett av flera utländska lag som stortrivs är Olimpia Osowa Gdansk. – Falun är en väldigt fin stad, säger Luiza Sumislawska från Polen..

Barometern - 01 okt 16 kl. 18:36

"Det kommer vara fullt innan 23.00"

Förköpsbiljetterna är slutsålda och arrangörerna är redo för John de Sohn i Kalmarsalen. – Det är lugnet före stormen nu. Vi tror det kommer vara fullt innan 23.

GöteborgsPosten - 12 jan 18 kl. 19:00

Sara Wrige: "Året är fullt av dagar för nystarter"

"Säkert lägger sig lugnet åter över träningspassen i februari. Men jag har hört att året är fullt av dagar för nystarter och nya chanser", skriver Sara Wrige i sin helgkrönika..

UNT - 23 maj 11 kl. 11:00

Lugnet före sommaren

Ska du ha semester i juni, juli eller augusti? Semestern planeras för fullt på olika arbetsplatser. Pusslet med önskemål, föräldraledigheter och vikarier är inte alltid helt lätt.

Magazin24 - 02 okt 12 kl. 13:54

Nya ägare på Aspa Gård njuter av lugnet

Ingrid Andersson har tidigare drivit Bo på lantgård vid Aspa Gård utanför Valskog. Men för ungefär två veckor sedan flyttade det in två nya ägare, en arbetar på Hästens och den andre är professor och textilkonstnär. Nu ska de starta eget och driva bed and breakfast.

Kristianstadsbladet - 20 jul 14 kl. 16:03

Fullt ös på Trollabadet

Foto: Tom Wall
Trampolinerna och lugnet lockar mest. På en bra dag kommer uppemot 1500 badgäster till friluftsbadet.
På en filt sitter familjen Hentze från Roskilde.

Dalarnas tidningar - 30 jan 15 kl. 06:35

Arbetet pågår för fullt med att färdigställa VM-arenan

Lugnet är till stora delar en enda stor byggarbetsplats just nu..

Dalarnas tidningar - 03 feb 15 kl. 15:42

Snö körs bort från Lugnet

– Vi måste sänka snönivån på upploppet med ett antal decimeter, mätningar pågår för fullt om hur djupt vi behöver gå, säger sportchefen Tommy Höglund, som också är arenaansvarig..

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Jonas Jungar: När har man rätt att vara anonym i ett nyhetsinslag? Såhär resonerar vi på Svenska Yle

“Enligt vad Yle erfar”, “uppger en källa”, "enligt uppgift” och så vidare. Nyhetstexter i dag formligen vimlar av uttryck som signalerar att nyheten ifråga baserar sig på utsagor av folk som inte vill uppträda med namn. Men det finns en hel massa problem förknippat med rätten att uppträda anonymt, och därför är vi restriktiva med att gå med på det, skriver Jonas Jungar..

YLE - 15 minuter sedan

"Barnen gråter redan på morgonen och frågar vem som i dag ska sköta om dem" - minst en obemannad tur på daghemmet varje dag, svarar en knapp fjärdedel i Svenska Yles daghemsenkät

Fyrtio procent av den kommunalt anställda daghemspersonalen i Helsingfors som svarat på Yles enkät säger att de har en obemannad tur varje vecka på daghemmet där de jobbar. Direktören för den svenska servicehelheten uppger ändå att de vanligtvis har noll obemannade turer om dagen, medan bolaget som anställer vikarier medger att det finns problem. Du kan läsa personalens berättelser längst ner i artikeln..

YLE - 1 timme sedan

Utrikesministeriets anställda beskyller ledningen för försummelser: Trakasserier utreds inte ordentligt

Utrikesministeriet beskylls för att trakasserier inom ministeriet och på ambassaderna inte har utretts i enlighet med ministeriets egna anvisningar..

YLE - 2 timmar sedan

"Bibelundervisningen har gått hem, äktenskapet är mellan man och kvinna" - församlingsvalskandidater i Petrus församling sticker ut i jämförelse

Majoriteten av de kandidater som ställer upp i församlingsvalet i huvudstadsregionen anser att kyrkan också ska viga samkönade par till äktenskap. Det här visar svar i församlingsvalets valkompass. Petrus församling i Helsingfors skiljer sig däremot klart från alla andra svenskspråkiga församlingar i huvudstadsregionen.

YLE - 4 timmar sedan

Många understöder strejkerna: ”Jag tycker att det är bra att facket sätter hårt mot hårt.”

De flesta tillfrågade Sibbobor säger sig stödja de pågående strejkerna, trots att daghems- och skolbarn har blivit utan mat på vissa håll. Jani Kauhanen är för egen del redo att strejka..

YLE - 5 timmar sedan

Strejkerna fortsätter i dag – Korkman: Måste vara pragmatiska

I motsats till många inlägg i den offentliga debatten anser professorerna Sixten Korkman och Seppo Koskinen inte att facken krävt en allmän vetorätt i samband med uppsägningstvisten..

YLE - 5 timmar sedan

Djuren får engagerade och intresserade skötare – Brusabystuderande förstår inte kritiken om olämpliga studerande

– Om jag får välja vem jag skulle föra mina djur till så skulle det vara någon djurskötare som jag studerar med. Man ser att de är intresserade och vill sköta djuren, säger studerande på Axxell Brusaby..

YLE - 5 timmar sedan

Muralmålningar och andra former av gatukonst blir allt populärare

Muralmålningen har en tydlig plats som konstverk. Både städer och privata husbolag vill ha konstverk på sina väggar. De får oftast också stå i fred utan att bli klottrade, säger man vid Helsingfors stad..

YLE - 6 timmar sedan

Logistikföretag satsar stort i Björneborg – för att hantera stenkol från Sibirien

Logistikföretaget Rauanheimo investerar i en bulkterminal i Tahkoluoto hamn i Björneborg. Terminalen innebär en rejäl ökning av godsflöden via Tahkoluoto. Samtidigt innebär satsningen också en rejäl satsning på hantering av stenkol..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.