GöteborgsPosten > Lokalt

Thursday, 16 August, 17:51

GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:58

Här yogar hundratals personer i BotaniskaDet började med ett 50-tal deltagare i Slottsskogen. Idag, fyra år senare, har evenemanget lockat hundratals entusiaster till Botaniska för att yoga under bar himmel till levande musik.
– Yoga är så mycket mer än att hålla på med positioner, säger arrangören Helene Johansson..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Botaniska, Slottsskogen, Helene Johansson

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här yogar, hundratalspersoner i , Botaniska
GöteborgsPosten - 14 jun 18 kl. 17:58

Här yogar över tusen personer i Botaniska

Det började med ett 50-tal deltagare i Slottsskogen. Idag, fyra år senare, har evenemanget lockat över 1000 entusiaster till Botaniska för att yoga under bar himmel till levande musik.
– Yoga är så mycket mer än att hålla på med positioner, säger arrangören Helene Johansson..

YLE - 13 jan 17 kl. 14:50

Botaniska trädgården i Åbo en fräsch och grön 60-åring

Den första akademiska botaniska trädgården i Åbo grundades år 1757 på Biskopsgatan i Åbo av Pehr Kalm, men efter Åbo brand dröjde det till 1924 innan en ny trädgård grundades i Storheikkilä. Snart märkte Åbo universitet att trädgården behövde mera utrymme, så 1956 flyttades den till Runsala. I ytter- och inneträdgårdarna växer i dag totalt över 5 000 olika arter och sorter där.

GöteborgsPosten - 25 maj 11 kl. 16:10

Nallepicknick lockade hundratals

Hundratals barn tillsammans med mammor, pappor och förskolelärare vallfärdade under onsdagsförmiddagen till Botaniska Trädgården. Anledningen: den årliga Nallepicknicken..

Uppsalanyheter.se - 04 aug 16 kl. 00:05

Recension: Tom Jones - Vital tjur från Wales på grönbete i Botaniska

Recension: Det var en rockande och vital 76-åring som vi fick se uppträda med ett niomannaband i Botaniska trädgården på onsdagskvällen. Sir Tom Jones har en över 50 år lång karriär bakom sig och det märks eftersom spellistan kan kännas lite spretig. Det var en rockande och vital 76-åring som vi fick se uppträda med ett niomannaband i Botaniska trädgården på onsdagskvällen.

Uppsalanyheter.se - 13 aug 16 kl. 04:36

Fyrtal i ess när "A Walk In The Park" drog storpublik till Botaniska

Redan innan fredagkvällens endagsfestival öppnade portarna stod det klart att det skulle bli en publikmässig succé i Botaniska Trädgården. Trots den lite kyliga kvällen var stämningen på topp och när Lars Winnerbäck gick på scenen som sista akt var det tidigare publikrekordet slaget.Redan innan fredagkvällens endagsfestival öppnade portarna stod det klart att det skulle bli en publikmässig succé i Botaniska Trädgården.

Uppsalanyheter.se - 19 aug 14 kl. 08:09

Publikrekord i Botaniska trädgården

I fredags arrangerade Uppsala kommun Uppsala Peace Party i Botaniska trädgården för att fira att Sverige haft fred i 200 år. Festivalen blev en succé och över 10 000 personer besökte evenemanget under kvällen, ett publikrekord i Botaniska trädgården.I fredags arrangerade Uppsala kommun Uppsala Peace Party i Botaniska trädgården för att fira att Sverige haft fred i 200 år.

Uppsalanyheter.se - 12 jan 15 kl. 18:30

Många olyckor i halkan - traktor välte vid Botaniska

Ymnigt snöande och halka orsakade både förseningar i lokaltrafiken och ett antal olyckor. Bland annat välte en plogande traktor vid Botaniska trädgården.Ymnigt snöande och halka orsakade både förseningar i lokaltrafiken och ett antal olyckor.

Uppsalanyheter.se - 08 aug 14 kl. 01:49

Jättenäckrosen i Botaniska blommar igen

Jättenäckrosen Victoria cruziana som endast blommar en gång om året, blommar just nu i Botaniska trädgården.Jättenäckrosen Victoria cruziana som endast blommar en gång om året, blommar just nu i Botaniska trädgården.   Just nu blommar jättenäckrosen i det Tropiska växthuset, hon slår ut i skymningen och slår ihop i gryningen och varje blomma öppnar sig endast två gånger.

GöteborgsPosten - 23 maj 12 kl. 17:06

Gosedjur fick följa med till Botaniska

När tog du senast med nallen på picknick? På onsdagen passade hundratals barn på att leka, dansa och fika med sina gosedjur..

NT - 19 jan 11 kl. 18:45

Donation hjälper Botaniska

Botaniska trädgården i Göteborg får ekonomisk näring till sina växter. En donation på tre miljoner kronor betalas snart ut till parken och pengarna ska bland annat användas för att göra Botaniska mer tillgänglig för äldre, uppger Göteborgs-Posten på nätet..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Demokraterna största parti – klart större än M och S

Uppstickarpartiet Demokraterna kan vara på god väg att bli stadens största parti. Samtidigt går det uselt för S och M, enligt GP/Sifos senaste lokala väljarbarometer.
– Det skulle kunna driva alliansen och de rödgröna i famnen på varandra, säger GP:s valexpert Jonas Hinnfors..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Hermansson (S): Rödgröna samarbetet har skadat bilden av S

Kommunstyrelsens ordförande Ann-Sofie Hermansson (S) anser att det rödgröna samarbetet har skadat partiets identitet i Göteborg. Det är också en av orsakerna till minskat stöd i opinionen, menar hon.
– Det är vi som betalar priset för det rödgröna samarbetet, vi har inte vunnit på det, säger hon till GP..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

M öppnar dörren för Demokraterna

Ett svårt parlamentariskt läge väntar i Göteborgs fullmäktige efter valet, enligt GP/Sifos senaste mätning. Nu öppnar Moderaterna dörren för ett eventuellt samarbete med Demokraterna.
– Det är svårt att säga om vi kommer överens eller inte, men jag uppfattar att de även ser mycket av det som Alliansen ser, säger Jonas Ransgård (M)..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Första sprängningen i samband med Västlänken avklarad

Nu har den första sprängningen i samband med byggandet av Västlänken detonerat. Den skedde i ett berg vid Linnéplatsen klockan tio på torsdagsförmiddagen. IT-samordnaren Mats Brännström såg detonationen från sitt arbetsplatsfönster i BASF-huset.

GöteborgsPosten - Igår: 17:14

De misstänkta är tidigare dömda

Tre unga män i åldrar mellan 18 och 20 år är misstänkta för bilbränderna i Frölunda. Inledningsvis anhölls samtliga av åklagare, men nu har en släppts fri. Alla tre är nyligen dömda: narkotikabrott, grovt vapenbrott, grov misshandel, rån.

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Patientsekretessen för tusentals har äventyrats

En psykolog vid en mottagning i Göteborg ställde 13 säckar med patientjournaler i ett öppet förråd. Nära 3 000 patienters sekretess har missköts och ett par hundra kan ha drabbats av vårdskador i samband med att journaler visat sig sakna information och intyg som inte skickats i väg till berörd myndighet. Nu anmäls personen som en fara för patientsäkerheten..

GöteborgsPosten - Igår: 06:39

Lunchrestaurang i brand i natt

Räddningstjänsten fick tidigt på onsdagsmorgonen rycka ut för att släcka Torpagrillen i Vänersborg som brann..

GöteborgsPosten - Igår: 14:27

Så gick det för den eldhärjade restaurangen

Trots den eldhärjade exteriören på Torpagrillen tror ägaren Nehmatallah Salam att restaurangen ska kunna öppna som vanligt på torsdagen..

GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Bara rester kvar av stolt industri

I södra änden av det som i dag kallas Wargön Innovations- och Industripark ligger den nya testanläggningen. I norra delen finns resterna efter Holmens bruk. TTELA har dokumenterat det som återstår..

GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Minister på invigning av testanläggningen

Ett år efter det första spadtaget var det dags för invigning av Wargön Innovations testanläggning. Bland besökarna fanns delar ur det regionala näringslivet, lokala politiker och infrastrukturminister Tomas Eneroth..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.