Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 October, 15:33

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , kollison, två, ambulanser, väg
Helsingborgs Dagblad - 16 feb 11 kl. 15:28

Kollison mellan två bilar

Två bilar kolliderade på väg 104 i höjd med Lilla Harrie klockan tre i dag eftermiddag, enligt polisen. Det är i nuläget oklart om någon person skadades i olyckan. Enligt SOS Alarm har ännu ingen förts till sjukhus..

Nya Wermlands Tidningen - 29 dec 16 kl. 16:25

Två bilar i kollision

Två bilar var inblandade i en kollison på Karl IX:s väg vid 16-tiden på torsdagen..

Expressen - 03 apr 17 kl. 08:08

Två bilar i kollison på E6

Två bilar har krockat på E6.Enligt polisen kan olyckan orsaka störningar i trafiken.– Två personbilar har kolliderat i norrgående färdriktning, säger Calle Persson på polisens ledningscentral..

Expressen - 14 okt 18 kl. 14:49

Två bilar i kollison på riksväg

Två bilar har krockat på riksväg 27 utanför Värnamo.Enligt polisen har en person förts till sjukhus med ambulans..

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 17:05

Bilar i krock nära Saxtorp

En trafikolycka har inträffat mellan Löddeköpinge och Saxtorpsskogen på E6.
Enligt polisen är det två personbilar som har kolliderat. Olyckan inträffade i norrgående riktning strax före klockan 17.

Sydsvenskan - 02 jan 17 kl. 15:06

Två till sjukhus efter kraftig kollison

Två bilar har kolliderat kraftigt vid Kämpingevägen i Höllviken..

Dagens PS - Igår: 08:59

Begagnade bilar heta på marknaden

Efterfrågan på begagnade bilar är hittills i år upp tre procent, vilket kan jämföras med en uppgång på knappt en procent under fjolåret. Det är bilvärderingsföretaget Bilpriser som har sammanställt statistiken med hjälp av slutpriser i 55 000 affärer av personbilar hos bilauktionsiten Kvdbil.se under perioden januari till augusti.

NT - 7 timmar sedan

Larm: Tre bilar i trafikolycka

Tre bilar ska vara inblandade i en kökrock vid E22-avfarten mot Klockaretorpet i Norrköping..

NT - 7 timmar sedan

Köer efter krock med tre bilar

Tre bilar var inblanade i en kökrock vid E22-avfarten mot Klockaretorpet på tisdagsmorgonen..

DI - 6 timmar sedan

BMW återkallar fler bilar

Tyska prestigemärket BMW återkallar drygt 66.000 fordon av märkena BMW och Mini för reparationer. Det rapporterar The Korea Herald.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tre bilar i krock på Nobelvägen i Malmö

Tre bilar kolliderade i korsningen mellan Nobelvägen och enkelriktade Plantgatan i närheten av vattentornet vid niotiden på tisdagsmorgonen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Taxiföretag besköts i natt – dygnet efter två bilbränder

Ett taxiföretag i Malmö besköts i natt med tolv skott.Bara dygnet tidigare brann två av företagets bilar.– Självklart tar vi det i beaktande.

Expressen - 15 minuter sedan

EU underkänner Italiens budget – kräver in en ny

EU-kommissionen vill att Italien återkommer med ett nytt, omarbetat budgetförslag.Det uppgav en senior EU-företrädare på tisdagen enligt Bloomberg News.Ett brev till Italien kommer att skickas från Valdis Dombrovskis, vice ordförande för EMU, samt Pierre Moscovici, ekonomikommissionär.

Expressen - 1 timme sedan

M och S överens – det blir sänkt pensionärsskatt direkt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Socialdemokraterna svarar nu på kravet från M och lovar sänkt pensionärsskatt redan från årsskiftet..

Expressen - 1 timme sedan

Bolaget ville skryta lite – skälldes ut av kunderna

Telecombolaget IP-Only ville skryta om sin jämställda ledningsgrupp på Facebook.Det slog inte väl ut.Ilskna kunder passade på att skälla ut företaget inför öppen ridå.

Expressen - 1 timme sedan

E6 öppnar två dagar tidigare än väntat

E6 öppnar två dagar tidigare än planerat.Redan på torsdag är vägen körbar igen, skriver Sydsvenskan.– Vi har haft sådan himla tur med vädret, säger Trafikverkets projektledare Jens Eisenschmidt till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

M ger S grönt ljus för sänkt pensionärsskatt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Samtidigt utesluter inte Kristdemokraterna att det blir en M/KD-budget.

Expressen - 2 timmar sedan

Victorias längtan efter barnen när hon hörde skräckhistorierna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog del av fruktansvärda berättelser från flyktingar och blev serverade fantastiska maträtter under resan till Jordanien och Libanon. Samtidigt sökte sig Victorias tankar hem, till barnen prins Oscar och prinsessan Estelle. – Åh, jag längtar alltid massor efter dem, säger hon till Svensk Dam.

Expressen - 2 timmar sedan

Kiran hittade sin okända tvillingbror – efter 30 år

Kiran Gustafsson, 33 år, åkte till Indien för att söka efter sin biologiska mamma – men fick i stället reda på att hon har en tvillingbror.För första gången är syskonen nu återförenade.– Länge har jag trott att det varit något fel på mig.

Expressen - 2 timmar sedan

Svenske Kim släpps ur skräckfängelset i Thailand

Kim Eriksson kommer att släppas ur thailändskt fängelse inom kort.Enligt släktingarna har myndigheterna beslutat att han kan överföras till Sverige för att avtjäna resten av straffet här.– Han får komma hem, papperen har lämnats in på den svenska ambassaden i Bangkok, så allt ska vara klart, säger mamman Åsa Eriksson till Sundsvalls Tidning..

Expressen - 3 timmar sedan

Sahlgrenska skär ner – 250 tjänster bort

Sahlgrenska universitetssjukhuset tampas med budgetproblem. Hittills i år har 80 tjänster dragits in och ytterligare 250 måste bort, skriver Göteborgs-Posten.Det rör sig inte om varsel, men en del tjänster och vikariat ska inte återbesättas, bland annat läkartjänster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.