Expressen > Nyheter

Friday, 17 August, 09:07

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:54

Två bilar i kollison – två ambulanser på vägEn olycka har inträffat i Eda kommun.– Räddningstjänst är på plats och två ambulanser är på väg till olycksplatsen, uppger teamledare på SOS Alarm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eda, SOS Alarm

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , kollison, två, ambulanser, väg
Helsingborgs Dagblad - 16 feb 11 kl. 15:28

Kollison mellan två bilar

Två bilar kolliderade på väg 104 i höjd med Lilla Harrie klockan tre i dag eftermiddag, enligt polisen. Det är i nuläget oklart om någon person skadades i olyckan. Enligt SOS Alarm har ännu ingen förts till sjukhus..

Nya Wermlands Tidningen - 29 dec 16 kl. 16:25

Två bilar i kollision

Två bilar var inblandade i en kollison på Karl IX:s väg vid 16-tiden på torsdagen..

Expressen - 03 apr 17 kl. 08:08

Två bilar i kollison på E6

Två bilar har krockat på E6.Enligt polisen kan olyckan orsaka störningar i trafiken.– Två personbilar har kolliderat i norrgående färdriktning, säger Calle Persson på polisens ledningscentral..

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 17:05

Bilar i krock nära Saxtorp

En trafikolycka har inträffat mellan Löddeköpinge och Saxtorpsskogen på E6.
Enligt polisen är det två personbilar som har kolliderat. Olyckan inträffade i norrgående riktning strax före klockan 17.

Sydsvenskan - 02 jan 17 kl. 15:06

Två till sjukhus efter kraftig kollison

Två bilar har kolliderat kraftigt vid Kämpingevägen i Höllviken..

YLE - 09 sep 16 kl. 04:57

Allt fler bilar i Vasa

Antalet bilar i Vasa har ökat kraftigt på 15 år. Trafiksäkerhetsverket Trafis statistik visar att det finns drygt 34 000 personbilar i trafik i Vasa, och utslaget på stadens fokmängd betyder det att över hälften av Vasaborna har en egen bil. På Vasa stad säger Pertti Hällilä som är planeringschef för trafikärenden att man räknar med att antalet bilar kommer att fortsätta öka lite i ungefär 10 år.

Cornucopia - 25 mar 17 kl. 19:01

Regeringen föreslår höjd skatt för i princip alla bilar

Regeringen avser att genomföra ett sk bra-dåligtsystem (latin bonus-malus) för bilar. Motsvarande supermiljöbilpremien ska betalas ut till nollutsläppande bilar (=elbilar) och normala bilar ska betala detta med höjd skatt de första tre åren. Därtill kommer skatten för i princip alla dagens bilar att höjas.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

Livsfarliga bilar släpptes igenom

Foto: Linda Axelsson
Sydsvenskan avslöjar hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.
MALMÖ. Brottet utreds fortfarande, men Sydsvenskan kan i en serie artiklar avslöja hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.

YLE - 25 aug 14 kl. 04:07

Korta arbetsresor men mycket bilar i Österbotten

Invånarna i Jakobstadsregionen har landets näst kortaste arbetsresor, under 10 km i medeltal. Men samtidigt är biltätheten i regionen bland de högsta i landet.
I nejdens fem kommuner har 47 procent av hushållen två eller flera bilar.

YLE - 01 aug 15 kl. 04:55

Bilar kan hackas via digitalradion

Flera olika bilmodeller kan hackas på distans via digital radio, till exempel så att viktiga säkerhetsfunktioner stängs av. Många bilar kan attackeras samtidigt och det är också möjligt i Finland där det normalt inte finns digitala radiosändningar i marknätet. I Storbritannien har forskningschef Andy Davis vid it-säkerhetsbolaget NCC Group lyckats hacka bilar, och något överraskande via digital radio.

BT - 12 nov 14 kl. 15:52

Bilmålvakter äger 2000 bilar

Två boråsare äger totalt över 2 200 bilar och finns på senaste listan över landets värsta bilmålvakter. En av dem har en halv miljon kronor i obetalda fordons- och trängselskatter samt p-böter, men bilarna kan ha exporterats och det är oklart var männen finns.
I somras fick kommuner och kronofogde utökade möjligheter att agera mot bilmålvakter, fast det har hittills inte utnyttjats av Borås kommuns parkerings AB.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Priser på bostadsrätter vände uppåt under juli

Bostadsrätterna vände uppåt i juli.Ett trendbrott?– Det finns små signaler om en optimism på marknaden, de kommande mätningarna blir intressanta att följa, säger Claudia Wörmann, boendeekonom på SBAB..

Expressen - 5 minuter sedan

”Eleven är och skall aldrig vara chef i klassrummet”

Den första skoldagen är en blomknopp som slår ut i barnets öga. Anna bär ryggsäcken på väg till uppropsdagen. Hon håller sin mamma i handen och emellanåt svänger de armarna som ett hopprep mellan sig i förväntan och ett litet mått av ängslan..

Expressen - 15 minuter sedan

I detta val dör idén om den svenska enigheten

Mer än en tredjedel av befolkningen stöder partier som är otänkbara att ha i en regering..

Expressen - 45 minuter sedan

E22 avstängd efter olycka

En olycka ska ha inträffat på E22 mellan Malmö och Lund.Enligt larmet till SOS ska fyra personer vara inblandade i krocken..

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen efter vansinnesfärd

En man kunde gripas av polis under natten efter en biljakt.– Det är en bil som drar ifrån vår patrull, säger Kim Hild, presstalesperson vid polisens ledningscentral, region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

Så blir prinsessan Estelles första skoldag

I nästa vecka är det dags – då ska prinsessan Estelle börja skolan.– Som många skolbarn den här tiden förbereder hon sig tillsammans med sin familj, säger hovets informationschef Margareta Thorgren. Men det har stormat ordenligt kring skolan Estelle ska gå på, Campus Manilla..

Expressen - 1 timme sedan

Isabella Lövin: En klok flyktingpolitik

I Ekots partiledarutfrågning försvarade Miljöpartiets språkrör Isabella Lövin den nya så kallade gymnasielagen, som ger 9 000 ensamkommande en ny möjlighet till uppehållstillstånd.– Den har beretts på vederbörligt sätt, säger Isabella Lövin i programmet..

Expressen - 1 timme sedan

Valtält i brand – misstänks vara anlagd

Sverigedemokraternas valtält i Kungsparken i Göteborg brann vid midnatt i går.– Vittnen har sett ett tiotal svartklädda personer runt tälten strax före, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson.En anmälan om grov skadegörelse har skrivits..

Expressen - 2 timmar sedan

Cancersjuke läraren Robert behövde fler sjukdagar – då grep 60 kolleger in

Cellgiftsbehandlingen för cancersjuke läraren Robert, 56, var i fara. Han hade för få betalda sjukdagar kvar.Då grep hans kolleger in.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Brand i hus – boende evakuerade

Det brinner i ett flerfamiljshus i Domsjö, utanför Örnsköldsvik.Boende i huset har evakuerats, skriver Allehanda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.