Expressen > Nyheter

Wednesday, 23 January, 01:45

Expressen - 14 jun 18 kl. 17:54

Två bilar i kollison – två ambulanser på vägEn olycka har inträffat i Eda kommun.– Räddningstjänst är på plats och två ambulanser är på väg till olycksplatsen, uppger teamledare på SOS Alarm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eda, SOS Alarm

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , kollison, två, ambulanser, väg
Helsingborgs Dagblad - 16 feb 11 kl. 15:28

Kollison mellan två bilar

Två bilar kolliderade på väg 104 i höjd med Lilla Harrie klockan tre i dag eftermiddag, enligt polisen. Det är i nuläget oklart om någon person skadades i olyckan. Enligt SOS Alarm har ännu ingen förts till sjukhus..

Nya Wermlands Tidningen - 29 dec 16 kl. 16:25

Två bilar i kollision

Två bilar var inblandade i en kollison på Karl IX:s väg vid 16-tiden på torsdagen..

Expressen - 03 apr 17 kl. 08:08

Två bilar i kollison på E6

Två bilar har krockat på E6.Enligt polisen kan olyckan orsaka störningar i trafiken.– Två personbilar har kolliderat i norrgående färdriktning, säger Calle Persson på polisens ledningscentral..

Expressen - 14 okt 18 kl. 14:49

Två bilar i kollison på riksväg

Två bilar har krockat på riksväg 27 utanför Värnamo.Enligt polisen har en person förts till sjukhus med ambulans..

Sydsvenskan - 01 dec 11 kl. 17:05

Bilar i krock nära Saxtorp

En trafikolycka har inträffat mellan Löddeköpinge och Saxtorpsskogen på E6.
Enligt polisen är det två personbilar som har kolliderat. Olyckan inträffade i norrgående riktning strax före klockan 17.

Sydsvenskan - 02 jan 17 kl. 15:06

Två till sjukhus efter kraftig kollison

Två bilar har kolliderat kraftigt vid Kämpingevägen i Höllviken..

YLE - 09 sep 16 kl. 04:57

Allt fler bilar i Vasa

Antalet bilar i Vasa har ökat kraftigt på 15 år. Trafiksäkerhetsverket Trafis statistik visar att det finns drygt 34 000 personbilar i trafik i Vasa, och utslaget på stadens fokmängd betyder det att över hälften av Vasaborna har en egen bil. På Vasa stad säger Pertti Hällilä som är planeringschef för trafikärenden att man räknar med att antalet bilar kommer att fortsätta öka lite i ungefär 10 år.

YLE - 25 aug 14 kl. 04:07

Korta arbetsresor men mycket bilar i Österbotten

Invånarna i Jakobstadsregionen har landets näst kortaste arbetsresor, under 10 km i medeltal. Men samtidigt är biltätheten i regionen bland de högsta i landet.
I nejdens fem kommuner har 47 procent av hushållen två eller flera bilar.

Cornucopia - 25 mar 17 kl. 19:01

Regeringen föreslår höjd skatt för i princip alla bilar

Regeringen avser att genomföra ett sk bra-dåligtsystem (latin bonus-malus) för bilar. Motsvarande supermiljöbilpremien ska betalas ut till nollutsläppande bilar (=elbilar) och normala bilar ska betala detta med höjd skatt de första tre åren. Därtill kommer skatten för i princip alla dagens bilar att höjas.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

Livsfarliga bilar släpptes igenom

Foto: Linda Axelsson
Sydsvenskan avslöjar hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.
MALMÖ. Brottet utreds fortfarande, men Sydsvenskan kan i en serie artiklar avslöja hur hundratals trafikfarliga bilar släppts ut på svenska vägar.

BT - 12 nov 14 kl. 15:52

Bilmålvakter äger 2000 bilar

Två boråsare äger totalt över 2 200 bilar och finns på senaste listan över landets värsta bilmålvakter. En av dem har en halv miljon kronor i obetalda fordons- och trängselskatter samt p-böter, men bilarna kan ha exporterats och det är oklart var männen finns.
I somras fick kommuner och kronofogde utökade möjligheter att agera mot bilmålvakter, fast det har hittills inte utnyttjats av Borås kommuns parkerings AB.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Prinsessan Estelle historiska släktstund – på biblioteket

Prinsessan Estelle, snart sju år börjar lära sig mer och mer sin egen kungliga familjs historia.Senast i veckan besökte kronprinsessan Victoria, Estelle och kung Carl Gustaf Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet, något som Kungahuset delar med sig av på Instagram.  .

Expressen - 1 timme sedan

Facket nobbar bud – hamnstrejk på onsdagen

Facket har nobbat medlarnas sista bud i hamnkonflikten.Mycket talar nu för att den varslade strejken och lockouten bryter ut under onsdagen – med stora konsekvenser för en mängd företag..

Expressen - 3 timmar sedan

Just nu: Larm om explosion i Stockholm

Räddningstjänsten är på plats i Kista efter larm om en explosion, enligt Aftonbladet.  Källor till tidningen uppger att bombgruppen är på väg. – Vi har precis kommit dit, säger Björn Johansson vid räddningstjänsten till Aftonbladet.

Expressen - 3 timmar sedan

Besvärligt vinterväder i helgen: ”Då brakar det loss”

Nytt köldrekord, mycket snö – och på det ordentlig blåst.Vädret de närmaste dagarna kan sammanfattas med ett ord: Kallt.– I helgen får vi riktigt besvärligt vinterväder över stora delar av landet, säger  Johan Groth meteorolog på Storm..

Expressen - 3 timmar sedan

Hamnstrejken kan ge enorma konsekvenser

Svenska Hamnarbetarförbundet och Svenska Hamnar har ännu inte nått en överenskommelse.Strejk och lockout väntas därför i flera svenska hamnar på onsdagen.– Det kommer att få stora konsekvenser redan på kort sikt, säger Mattias Dahl, vd på Transportföretagen, till TT..

Expressen - 3 timmar sedan

LO: Sveriges problem riskerar nu att fördjupas

”Den liberala ekonomiska politik som S, C, L och MP kommit överens om leder Sverige mot större inkomstklyftor och ökad polarisering.I stället måste en mer progressiv politik formas som bekämpar klyftorna och stärker löntagarnas trygghet”, skriver åtta LO-ekonomer i en debattartikel i onsdagens SvD..

Expressen - 4 timmar sedan

De är vinnare efter maktkampen

Trots stor dramatik i svensk politik den senaste tiden ligger partiernas väljarstöd relativt stabilt. Det visar januarimätningen från DN/Ipsos.  – Socialdemokraterna ligger något högre än valresultatet medan Moderaterna har tappat något, säger Nicklas Källebring på Ipsos till DN.

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinnans liv – åren innan misstänkta människorovet

Hon levde ett ordnat liv, men allt tog en ny vändning för drygt åtta år sedan.Efter att ha utvecklat ett missbruk har kvinnan i 40-årsåldern dömts för flertalet snatterier och för våld mot tjänsteman.Nu är hon gripen och misstänkt för att ha kidnappat den sex månader ung flicka som försvann i en barnvagn under tisdagen, och återfanns på en Coop-butik..

Expressen - 4 timmar sedan

Busschauffören Roman rasar mot vandalerna

Den utspillda och kvarlämnade kebabtallriken blev droppen som fick Roman Mitkovs till bredden fyllda bägare att rinna över.Han skrev ett upprört inlägg på Facebook där han frågade sig om det är djur eller människor han kör på dagarna.– De visar ingen respekt alls.

Expressen - 4 timmar sedan

Christine, 27, tog hem miljonvinsten på Triss

Hotellchefen Christine Karlsson kammade hem den dryga miljonvinsten i strålkastarljuset på Idrottsgalan.På scen, inför flera celebriteter, lyckades hon skrapa fram 1,8 miljoner kronor.– Det blir en ljusblå slips till sambon och sedan åker vi till Karibien, säger Christine..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.